Månadens mest sagda mening.

أنا تتخلى

Hem, hemska hem.

Ett hem ska vara en fristad. En plats där du ska känna dig säker och älskad. Ett hem ska du trivas i och vara lycklig att du har.
Mitt hem är ingen fristad. Det är en plats fullt av oro, bråk och olycka. Jag trivs inte, ja vill iväg.


Ibland undrar jag ifall det skulle vara bättre utan hem. Det låter hemskt, men det är mina tankar.

Sommar känsla i början av februari

Sitter och myser under täcket och kollar på film. Likaså som jag älskar svensk musik så älskar jag svenska filmer. Sitter nu och kollar på Stockholm Boogie. Åh, vad jag längtar till sommaren alltså! Ska bli så jävla najs att flytta också, och hänga någon annanstans i sommar. Sen ska jag dra med mig brudarna så ska vi ta en runda i danmark, Tiny och jag ska låna farmor och farfars sommarstuga nere i båstad under tennisveckan och det ska bli såååå jävla najs. Så jävla sugen på att åka bil i sommar också. Ska ragga upp någon grabb med schysst bil. Så ska han få köra runt på mig ;]


Jag vill ha sommar, jag vill ha sommar, jag vill ha sooooooommar.

KameleontÅh sicken glamorös 11 åring jag var alltså.

Ny favvo.

Jag har fått en ny favorit-blogg. Nämligen den här. Den lyckas alltid sätta igång mina tankar. Dock har jag inte läst den så länge, men jag fastnade direkt. Så ta gärna en titt där, men jag varnar er. Det är lätt att bli fast.


Tävling om hårförlängning.


Åhå, nu ska jag tävla om att få en GRATIS hårförlängning värd 1800 :- , isättning och klippning ingår!
Jag tycker ni ska ta chansen att vara med också! Gå in här, kommentera att du är med i tävlingen och länka dit genom din blogg eller din bilddagbok. Åhå, men skynda på, tävlingen avslutas den 31/1 00.00.
Lycka till bitches :]

Vart åker man när man behöver påfyllning av livskraft?

Psykisk kollaps.
Det är ungefär det jag kan beskriva mig själv med just nu. Jag har svårt att ens ta mig upp ur sängen, jag har inte ätit på 5 dagar. Ja, det har väl blivit småsaker, men jag har mest bara druckigt. Det konstiga är att jag blir inte hungrig.
Jag mår riktigt dåligt över att se mamma sjuk också. Hjälplös känner jag mig när jag ser henne ligga helt utslagen och inte kunna röra sig. Hon som alltid tar hand om mig, nu ska jag ta hand om henne. Den sista energin jag har går åt till att laga mat och hjälpa mamma. Det är jag skyldig henne. Normala barn beter sig inte eller mår inte som mig. Jag är skyldig henne att hjälpa henne nu, även om jag inte orkar själv.


Jag älskar dig mamma.

En falsk tvilling av oss själva.

Vi försöker alltid anpassa oss, så andra ska tycka om.
Våra tankar, handlingar och utseende ändras radikalt.
En fasad bygger vi upp som vi gömmer oss bakom.
Det är såhär vi lever, det är livet vi valt.

Ett förlorat barn, en riktig tankeställare.

Tittar runt på bloggar som vanligt och råkar hamna på denna. Hennes dotter tog livet av sig förra året. 8 dagar innan hon skulle fylla 15. Dottern var alltså lika gammal som mig. Men hon hann aldrig fylla 15. Hon kommer aldrig få uppleva livet så som vi andra gör. Jag kan inte låta bli att börja gråta när jag läser igenom bloggen. Jag kan inte tänka mig hur det är att förlora sitt barn. Speciellt inte genom självmord.
Sen så kommer jag och tänka på mig själv. Hur många gånger jag inte planerat och velat ta mitt liv. Hur skulle inte min mamma må då?
Jag måste ta en paus, jag måste tänka igenom allt. Jag måste börja vara glad att jag lever och är någerlunda frisk.
Jag måste börja leva, och sluta vara så jävla negativ.  Jag måste ta tag i mitt liv.


Vila i frid Linnéa. Vi skänker alla dig en tanke.

Färgklick.

Har pluggat lite nu. Lite franska glosor och så. Har hunnit måla 2 tavlor och håller på med min tredje. Funderar allvarligt på att börja sälja det jag målar. Det är inte supersnyggt, men det är tuffa grejer. Kanske inte behöver sommarjobba då, kanske ska börja få in pengar genom att sälja tavlor. Mjo, jag får fundera vidare på det där. För er som undrar vad det är för motiv är det mycket new school inspirerat. Jag sitter och kollar i olika tatueringstidingar innan jag börjar måla. Så new school, tecknat, mycket färg, det är så man beskriver min "konst".


Bland annat superman loggan har jag på en tavla.

Sommarjobb? Ja tack.

Sitter och letar sommarjobb. Läser på om lön, skatt, anställningsvillkor, semesterersättning och så vidare. Ska prata med papi när han kommer hem om detta. Han är ju trots allt en riktigt duktig affärsman, så han har säkert några tips.
Har ni några tips så uppskattas det verkligen om ni skriver dom.

Ni kanske undrar varför jag sitter hemma och gör det här och inte är i skolan. Jo det är så här att jag mår riktigt riktigt riktigt dåligt. Jag har inte orkat ta mig utanför sängen. Har ingen kraft eller ork alls. Ska plugga lite sen, kan ju göra någon nytta iallafall.

Blondes have more fun.


Hej oseriösa bild :3

To close, just to fucking close.

usch, ett riktigt jobbigt möte på bup idag. Hon kom för nära, hon kom för djupt.
Förbi mina murar, förbi mina fasader. Hon kom mig in på skinnet. Det var läskigt, jag har aldrig låtit någon komma så nära. Det kommer bara sluta illa om någon kommer så nära. Man kan inte lita på människor, människor sårar och skadar.  Riktigt läskigt var det och efter hade jag svår ångest och grät som en dåre. Ingen, och då menar jag verkligen INGEN får komma mig så nära.


Just nu försöker jag leva efter det italienska ordspråket;
Ingen natt är så lång så att den inte följs av en gryning.

Noll koll

Jag har ju verkligen 0 tidsuppfattning. Jag gick upp en timme tidigare idag för att jag skulle hinna fixa lite och så. Men nu sitter jag här, färdig och allt , en timme och en kvart innan jag ska ge mig iväg. Lite retligt faktiskt. Men idag blir det skolan. Bästa veckodagen faktiskt. Har bild, musik och hkk på samma dag. Faaaabulous. Sen efter plugget så blir det en runda till bup.  Vet inte riktigt vad jag känner inför det. Jag brukar alltid få sån nedrans panik så fort jag ska in på ett sjukhus. Ah, vi får hoppas det går bra helt enkelt.

It's hard but i'm trying.

Jag försöker vara stark, det gör jag verkligen. Men det räcker inte riktigt till. Jag känner mig så ensam och övergiven, även fast jag har människor omkring mig. Jag kan inte sluta tänka, tänka på en enskild sak.  Jag får tårar i ögonen och kroppen börjar krampa varje gång det blir för mycket. Jag ska vara ärlig, jag saknar just den tiden mycket, men jag saknar personen ännu mer. Jag försöker ibland att ignorera och glömma, men det är omöjligt. För vart jag än ser så ser jag något som påminner mig, något som får det och göra ännu ondare.
Detta tar min energi, jag töms på allt. Förlåt om jag beter mig som ett svin, men jag försöker bara överleva.


Ett särskilt tack till dig Tiny som står ut med mig, ily.


Städhjälp.

Oj detta blir ett sent första inlägg. Men jag har haft fullt upp. Börjar med skolan, en riktigt blädag.
Pratade med Syo, och hon är ju allvarligt talat en riktig bitterfitta, (och inte den bra sorten). Ska verkligen inte prata med henne mer. Jag löser det på mitt egna lilla sätt. Sen så efter skolan så var jag med några från min franska grupp och städade på ett företag. Fy fan va äckligt det var alltså. Fick ju klökningar (kväljningar för er som inte förstår). Så fort man kom hem slängde man sig i ett mys bad  á la fluffie, med tända ljus och allt. Verkligen avslappnande, och så nu sitter man här. Håller nästan på att somna så det blir nästan att dejta pillow snart.


Farbror doktorn har sagt sitt.

Kom precis hem från farbror doktorn. Han kollade min hals och lite så, men jag har ingen halsfluss eller något sådant. Och det är ju skönt. Bara jobbigt att ha så jävla ont i halsen. Nu ska jag försöka få i min lite mat, och sen blir det råplugg.

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut.

Jag är kär i denna låten. Svensk musik sitter mig nära hjärtat, och Melissa Horn har skapat sig en speciell plats. Denna är så bra så det gör ont. Ni är helt enkelt tvugna att lyssna. Hur kan man inte gilla en låt med denna texten ;

"Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen"

Last goodbye


Jag tycker om att fota tågstationer. Det finns så otroligt många historier i dom byggnaderna och perrongerna. Jag satt på en bänk och väntade på mitt tåg. Tänk egentligen hur många som därifrån åker iväg från dom de älskar, eller dom som sätter sig på ett tåg för att komma närmare de dom älskar. Sen finns det dom som hoppar på ett tåg för att fly iväg från problemen. Jag är nog en blandning av allt. Men jag har lärt mig, det spelar ingen roll hur mycket du flyr, problemen kommer endå alltid ikapp dig.

Och jag har inte längre någon älskade som jag kan längta till eller sakna..

Det är så logiskt, alla fattar utom du.

usch, idag är det en riktig bajsdag. Jag är sjukt deprimerad, har ingen lust för något och typ bara gråter. Vilket jag ser som en förlust då jag trodde att jag hade blivit lite starkare av allt, men icke sa nicke. Dessutom har jag skitont i en av mina halsmandlar så jag kan inte svälja någon mat. Så jag har inte ätit något på hela dagen, förutom ett glas pärondricka och en morotsstav till lunch. Hahah, låter som om jag skulle gå på någon modell diet eller något.
Nä, jag måste komma på något jag kan äta. Är vrålhungrig verkligen. Aja, vi får se vad det blir.Denna låten har spelats om och om igen på min iPod idag.

Det här är vad alla säger om dig, "håll dig borta från honom han kommer att såra dig."

Usch, mår inte bra alls. Måste ta en paus från allt, måste få vara själv ett tag. Allt bara snurrar. Fan.
Kan bli lite glest med inlägg nu i bloggen, för det kommer vara helt tomt för mig. Så vi får se, kanske slänger upp lite av bilderna jag tog på centralen.

Weekend update.

Hej babes.
Nu är fluffie tillbaka efter en helg i huvudstaden. Gjorde lite olika stuff. På fredagen gick ju hela dagen åt till att åka tåg ungefär. Men resten av helgen såg ut ungefär såhär;

- En visit i uppsala, där man typ powerwalkade i 5 timmar.
- Träffade käre P.
- Lekt papparazzi och fotat på centralstationen i 2 timmar.
- Sett både Peter Siepen och en gammal idol-deltagare.
- Umgåtts och skrattat gott med älskade mormor.

Så det har jag sysslat med i helgen. Vad har ni själva gjort för bus ?

Did you lie when you spoke to me


The Clash - Train in vain

Sitter och lyssnar igenom mitt iTunes bibliotek då jag har lagt in lite ny musik till tågresan imorgon.
Då kom denna härliga Clash låten. Har inte lyssnat på dom innan men ska nog börja göra det mer.
Haha, jag lyssnar på verkligen olika musik. Allt ifrån LW, till värsta "gangsta" musiken till clash till klassiskt.
Haha, musikfreak kan man väl kort och gott säga.
Så sitt som mig och bara njuuut.

"You said you love me and thats a fact
Then you left me, said you felt trapped"

Dagens citat

"När en kvinna säger: Jag vet att jag är ful - menar hon att hon är vacker på sitt säregna sätt som blott de utvalda kan se. Och hon har rätt. "
Grethe Heltberg

Fuck pain.

Dålig dag idag.  Mensvärk så jag inte kan stå upp, nackont så jag inte kan vrida på nacken och allmänt depp.
Rent av skit. Jag hatar att missa skolan, jag kan verkligen inte missa något nu. Jag har bara missat en dag och jag har redan panik att jag ligger efter alla andra. Jag ligger och läser en biografi om Bob Dylan. Mamma blev helt chockerad när jag sa det och hon utbrast; "Hemskt va du gillar 60 talet då". Mitt svar på det var bara att jag gillar musiken. Musiken var så mycket bättre förut än vad den är nu. Iallfall enligt mig. 

Ska och knarka ner mig så jag inte känner någon smärta.

Du är det finaste jag har.

Har umgåtts heeeeela eftermiddagen/kvällen med Tiny-winy. Finns nog ingen som får mig på lika bra humör som hon får. Love you babe. Vi har stekt pannkakor. Vilket inte gick vidare bra, eller ja.. Det gick bra när Tiny stekte, mina blev mer pannhögar, haha. Men många goda skratt iallfall. Sen efter vi ätit x antal pannkakor var så gick vi upp och snackade massa skit. Väldigt skoj faktiskt, vi har våra samtalsämnen. Vi kom bland annat fram till att hår ska vara på huvudet och ingen annanstans, både på tjejer och killar. Sen fjantade vi lite med sis, och sen tillbaka in i mitt rum. Såklart så drack vi te också. Haha ni tror väl inte att vi glömmer bort vårat champange te? ;]
Så nu är jag helt slut, har precis bäddat rent i sängen. Så nu sitter jag bara och är social på msn och läser bloggar.

Just de! Jag fick min väska idag! Blev happyface, den är jättefin. Så imorgon blir det till att packa :]

Pancakes to the people!

Sitter nu i skolan och väntar på min sista lektion ska börja. Det vill säga so lektion. Yeey.
Förresten, jag var hos tandläkaren i morse och hör och häpna; JAG HADE INGA HÅL! :D
Haha creds till mig fan. Efter skolan så ska tiny-winy hänka med mig hem. Hon ska mobba mig lite för mitt otroligt ostädade rum. Men vi ska la hittat på något bus. Jag tror vi ska försöka steka pannkakor, både hon och jag var sjukt pepp på det.


Pancakes for the people!

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.Älskar låten. Hittade inte texten. Men texten äger alla.
Lyssna o njut.

Burn baby, burn

Sis och jag solade nere i solariumet nyss. Så nedrans skönt alltså. Men fan, min stackars rumpa. Jag lyckas alltid, och då menar jag ALLTID bränna rumpan. Haha jag är så skillad. Vi ska ner ockh sola igen på torsdag. Ska bli skönt att sola en gång till innan jag drar till el stockholmo. Ikväll serveras kycklingsallad här hemma, MUMMA!
Sen ska jag göra min otroligt roliga So-läxa. Hah, 1900-talets historia. Fabulous.


Hey cowboy, wanna take a ride?

Blåbärssoppa + mixade hallon + K-special flingor = Mumma!
Så nedrans gott alltså! Mättande också för den delen. Skitbra när du inte har ätit så mättande lunch.
Vi pratade rätt mycket om gymnasiet idag i skolan. Eller ja, jag och några polare. Hur skönt det kommer bli att flytta men även hur skrämmande det kommer vara första dagen. Att inte känna någon eller något.  Jag har en spännings känsla som är blandad med rädsla. Men det kommer säkert gå skitbra. Känner att jag vill göra en total makeover innan gymnasiet. Så nu är det bara att ligga i.

Like a virgin, touched for the very first time.

Sitter och kollar på "virgin school" på femman. Där får man följa 26 åriga James som fortfarande är oskuld. Han går till en "skola" där han får lära sig att nära sig kvinnor och i slutet av kursen får hans chansen att ha samlag men en av kursledarna.
Haha, är det bara jag som tycker det är aningen creepy att sitta och lära vuxna män om hur dom ska göra med en kvinna? Det är ju inte precis så att man lär tonårsgrabbar det. Dom är lite fumliga, och saker går fel. Det är liksom lite av charmen med att bli av med oskulden. Okej, jag kan inte säga något, eftersom jag inte har haft sex än. Men i min åsikt så är det så iallfall. Men visst, det hade ju inte varit fel med att ha någon som vet vad dom håller på med heller ;]Jag är en tuff brud i lyxförpackning ;]


Ha inte mig som förebild ;]

Det var en snubbe i skolan idag som snackade om det här med internet. Att man inte ska lägga ut lättklädda bilder eller sånt. Att man kan råka illa ut och sånt. Så ska ju självklart en av mina polare nämna att jag bloggar, (Tack för den mimmie ;]) Så jag ska ju visa den. Vet ni vad han säger när han ser min header? "Ja du ser lite utmanande ut på bilderna, men inte så farligt ". Jag bara, WTF!? Jag ser väl inte utmanande ut?
Haha, allt han sa att man inte skulle göra, det har jag typ gjort. Så nu är det konstaterat; Fluffie är ingen bra förebild på internet.

update:  Kom på att jag träffat inte mindre än 5 personer än så länge som jag lärt känna genom dumburken aka datorn. Lite scary sådär, och dessutom slutar jag aldrig planera in fler "möten". haha hey, new friends?

Even the wrong words seem to rhyme

Howie Day - CollideÅh, jag är kär i denna låten. Texten är wonderful och hela låten är mumma helt enkelt.
Sitter och planerar lite vad jag ska göra med mitt hår. Är lite sugen på dreads men det blev nedröstat av mummelhumla. Han tycker jag passar bättre i min kittyfrilla.
Funderar på att fixa lite mer slingor till det bara. Nu har jag en illrosa. Funderar på en/flera blåa också.
Kommer bli najs. Hah, just det, jag har börjat säga najs hela tiden. Sis håller på att mörda mig.
Nä nu ska jag planera vidare. Glöm inte lyssna och njuta av låten!

Sell all my stuff.

Har nu rensat ur garderoben ännu en gång, och nu har jag kommit fram till mina skor. Jag har massor med högklackade dojjor jag inte använder. Tänkte tjäna lite pengar på dom och sälja dom på tradera. Om det nu är någon mer som har 41 i skor x] Som är tjej också. Aja, men kan ju alltid hoppas.Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker :]

I'm holding out for a hero.

Sitter nyvaken och gnuggar mig i ´ögonen. Mina föräldrar tyckte det var dags att gå upp när klockan var 12.27. MEn jag har fortfarande inte lämnat sängen. Haha mys att ligga kvar och gosa i sängen ju. Ännu mysigare är det ju när någon ligger bredvid, men det är en annan historia. Nu ska jag äta min "frukost". Schnitzel och potatismos. Lite udda kombo, men va fan.

I'm coming closer baby hear me breath.

Ouf, en trevlig kväll verkligen. Eller ja, ibörjan var den ungefär katastrof men den slutade fabulous. Galet vad lite charmanta människor kan göra. Och jag blev riktigt generad första gången på bra länge ikväll. Jag kände verkligen hur jag matchade min röda scarves. Nu blir det en intim dejt med Mr Pillow.
 
Sweet dreams darlings.

Bend over, let me see you shake a tail feather.Hahah jag är helt fuck galen i denna låten. Den äger ju lätt. Har sjungt på den hela kvällen x]

Långa nätter - Melissa Horn

Åh, jag har en ny svensk musik favorit. Nämligen Melissa Horn. Helt underbar tjej med en underbar röst.
Kan inte sluta lyssna på denna låten. Ja jag lyssnar på hennes andra låtar också, men jag fastnade för den speciellt.
Älskar texten. Så ta er tid och lyssna på låten.


Drop off.

Kanske ska berätta för er alla att jag har hoppat av musikalen. Det skulle vara jättekul att vara med, men jag är inte psykiskt stark nog att klara av det. Tyvärr måste jag säga.  Jag skulle inte klarat av både skolarbeten och musikal. Och eftersom jag satsar allt på skolan denna terminen så faller musikalen bort. Usch, lite ledsamt faktiskt.
Ikväll kommer bli en winnebäck kväll. En kväll fylld av favoriterna. En kväll fylld av gråt och saknad.

Who needs a rich dude when you're a rich bitch ?

Ett litet sent inlägg. Men tro inte jag har legat på latsidan, nejnej. Jag och sis har varit i stan och shoppat. Jag gjorde faktiskt det ena och andra fyndet. Jag köpte;

-   En grå jacka för 199 :- på Bikbok. (Kostar egentligen 699:-)
-   En svart kort kavaj för halva priset på Gina tricot
-  En svart spets klänning typ för halva priset på Gina tricot.
-  3 st armband, 2 st av snäckor och ett av tråd.
-  3 st svarta spetstrosor

Riktigt nöjd. Jag fullkomligt ÄLSKAR min kavaj alltså. Jackan också för den delen. Mohah, känns underbart. Använde ungefär 1000 kr idag. Men det rör mig inte i ryggen, har 1000 kr på kontot + att mitt barnbidrag trillar in nästa vecka. Fabulous säger jag bara, fabulous.

Målade en tavla innan av en av mina dukar. Blev riktigt nöjd. Sen fick jag en idé, jag kanske skulle börja sälja saker jag målar? Ja, jag får fundera vidare på det där.

Isig stämning i dubbel benämning.

Mötet som skulle tagit 2 timmar, tog 40 minuter. Så jag stod ute i minusgrader och frös häcken av mig i ungefär 1 timme. Men själva mötet gick finnemang. Vi fick repetetions schema och rollista. Haha jag älskar min roll nu istället. Jag är en såndär bullbakande mamma som gärna bjuder på kakor och sånt. Men jag är inte rädd att snäsa till om det är något. Haha låter precis som jag är IRL. Haha fabulous, stör mig bara på alla bitchar där. Jag lär slå ner dom allihopa ;]

Sis är så söt, hon har köpt Hair filmen till mig. Jag blev värsta glad. Kärlek till henne <3

Nu blir det tjöta lite med folket på msn och sen let's dance.

MILF fer sure.

Sitter och chillar lite, har kommit hem från massagen. Jag känner mig som en människa igen! Helt underbart. Om sisådär en timme så ska jag åka på möte om musikalen. Jag ska ju som sagt spela den manliga huvudrollens mamma. Haha, hade varit så nedrans tufft att vara värsta MILF:en haha. Så typiskt mig verkligen. Haha nej, men jag kommer spela en liten hemmfru, det blir väl trevligt?
Aja, ikväll blir den kinesmat med la familia. Blir väl att kolla på let's dance också och heja på min look-a-like. Haha för er som inte förstår menar jag såklart Kitty Jutbring. Till och med mamma sa idag att jag liknar Kitty. Haha, jag börjar kanske likna henne?

Matte, massage och möte. En riktigt mmmmmmm-fredag

Ska alldeles snart dra iväg mig till skolan. Dubbelpass i matte det första man ska göra när man kommer dit är inte särskilt lockande faktiskt. Jag fullkomligt hatar matte, jag fattar ingenting.  Sen ska jag på massage vid 13.00. Se om min nacke blir lite bättre. Just de, ska på möte idag också. Info möte om musikalen vid 16.00. Usch jag är inte pepp alls, känner typ ingen där. Aja, jag får vara för mig själv ^^

Grattis även till min partypolare rut som fyller 16 idag, congratz!

Sweet dream are made of these.

Hemma igen efter resan till Borås. Men usch, jag ska inte gå där. Visst det är en jättefin och fräsch skola men det är SKITSTOR. Jag fick fan panik, jag kan inte gå i en sån stor. Människorna var dryga där också. Så det blir enköping för min del.
Har fått reda på min roll i musikalen också. Jag ska spela Bergens mamma, jag tror att det är den manliga huvudpersonens mamma, men jag är inte säker. Blev lite smått besviken faktiskt, hatar att spela förälder, får typ alltid öra det. Men va fan, jag kommer rocka fett som morsa.

Nu blir det att skriva färdig ett arbete och sen dejta kudden.
Puss!

BUSigt värre.

Fan. Jag är ett hudlotions freak, jag vill alltid vara mjuk. Så igår kväll var jag lagom trött/upprörd när jag skulle gå o lägga mig. Så kom jag på att jag inte hade smörjt in mig. Så jag tar bara en flaska jag har på nattduksbordet. Jag börjar kleta på som vanligt. Idag när jag klev upp och gick in i badrummet för att börja göra i ordning mig, vad ser jag inte då?Jo, jag har lyckats att ta min hudlotion med brun utan sol. Så jag är helt fläckig/orange och mina handflator är helt brun/orange. Hah, jag ska inte smörja in mig utan att kolla på flaskan.

Idag blir det borås efter skolan. Ska kolla på bäckängs gymnasiet ikväll. Får se hur det går. Så lär inte bli något inlägg förrens seeeent ikväll.


Solen i ögonen.

Sitter och kollar på filmen/dokumentären om LW. Kan inte annat än rysa. Både positiva och negativa rysningar. Jag älskar winnerbäck. Hans musik, hans texter, hans röst, allt. Men varje gång jag lyssnar på winnerbäck påminns jag om V. Usch det är inte bra, börjar nästa gråta varje gång. Det är helt otroligt att en människa kan sätta sånna spår.
Måste gå och prata lite med sis sen. Hon förstår mig.

Känns som mina relationer till alla bara rasar som ett dåligt byggt korthus.
Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

Fluffie goes kitty


Jag hade ungefär denna frillan idag. Jag trivs asbra i det verkligen! Alla sa verkligen att jag såg ut som Kitty Jutbring.
Haha lite kul för hon är fan en tuff böna hon. En av mina polare sa till mig;
"Ska du inte bli nya kitty då? I utseendet alltså"
Haha , ja vem vet? Jag kanske ska färga håret i tre miljarder färger?

I don't want to die, but I don't feel the need to live either.

Usch, känns denna dagen är lite blä. Skolan var väl okej, sen efter så vad jag på psyket. Mami och sis vill att dom börjar ge mig medicin, men jag vill inte äta det. Så min psykolog sa att man kan inte medicinera någon som inte vill bli medicinerad. Eftersom mami skulle ha gäster nu ikväll så skulle hon inte hinna laga mat. Så det blev donkan. Vilket inte slutade så bra. Jag mådde illa som fan och när jag kom hem så spydde jag upp all mat typ. Så nu sitter jag har och har asont i magen och ska plugga mina franskaglosor.

I wonder if you ever think about me anymore.

Tänker för mycket som vanligt. Saknar alldeles för mycket.
När får man någon som tycker om en lika mycket som man tycker om dom ?


Chill med THA guru

Nu blir det att kolla på The guru på trean. Haha jag älskar den filmen. Är så nedrans sjuk, passar mig perfa .
Sen blir det nog nana kudde, är riktigt riktigt riktigt trött. Hoppas ni har en bra tisdagskväll!

Född som en stjärna och kommer dö som en legend.

Castingen gick bättre än förväntat faktiskt. Jag var riktigt riktigt nervös iallfall. Började med att sjunga. Valde låten "en värld full av liv" från lejonkungen. HAha jag vet, rätt lame men det var den enda svenska låten jag lätt kommer ihåg texten på som har olika tonlägen. Kännde att jag hade kasst engelskt uttal så jag körde på svenskt. Dom tyckte det lät okej, iallfall vad det verkade som. Producenten sa tillochmed "jättbra". Sen över till improvisationen. Första delen var att jag skulle berätta rödluvan från vargen perspektiv. Haha det var faktiskt riktigt kul. Andra delen var en visualisering. Han förklarade att jag skulle komma in i ett rum med massa färger och blommor och allt skulle vara bra och alla skulle kramas och sånt. Så jag skulle säga vad jag såg när jag kom in i rummet. Jag blundade och förklarade för dom. Efter det såg dom helt chockade ut och sa att det var det bästa dom hade hört hittills. Så det gick väl okej. På torsdag får jag ett mail om vilken roll jag får. Så vi får se :]

Efter skolan blev det att vara med Jolina, Kärek till henne <3


Skakar som ett lööööv.

Ouf, jag är nervös. Jag ska på casting idag 10.15 till en musikal. Jag har ingen aning om vad jag ska sjunga för låt! Jag kommer typ svimma eller något, haha. Nä men jag får hoppas att det går bra. Efter skolan sen så ska jag vara men Jolina aka Ulf. Får se vad vi hittar på. Jag är så nedrans trött så jag tror jag somnar snart.
Aja, ni får ha en nedrans bra tisdag!

All we naughty kitties goes Raaaur.

Jag känner mig porrig idag, kan bero på att det är måndag. Ni vet väl om att det är porrmåndag idag?
Haha fast porrig är endå inte rätt ord, jag känner mig mer flörtig. Jag är på bra humör iaf, känns absolut fabulous.
Imorgon ska jag umgås med kära Jolina, hon är underbar. Blir väl att dricka te och snacka skit och titta på film som vanligt ^^ Kanske vi tar en promenad med Casablanca också.  Men ikväll blir det chill.
Jag ritade en my little ponny innan. En läsare tyckte jag skulle slänga upp lite bilder på det jag ritar, vad tycker ni? Vill ni se stuff jag ritar?

Fluffie likes it doggystyle


Har precis powerwalkat 6 km med vovven casablanca. Eller ja, jag sprang/gick. Min hund har fan sämre kondis än vad jag har, när jag sprang så orkade hon inte hänga med så jag fick typ släpa med henne. Så det blev mest till att gå.
Nu ska jag lägga mig i ett varmt o skönt bad och sen ska jag äta något gott.

Mycket att stå i och ingen att skicka.

Mycket att göra, mycket att göra. Var med skolan på ett studiebesök på ett gymnasie i närheten. Då var man tvungen att välja två linjer att kolla på, och eftersom vi snackar om en tattarskola med inte alls många liner så blev det fordon och handel för mig. Efter ha varit på fordon så är jag sjukt sugen på att gå det och ska faktiskt söka till fordon som fjärdeval. Blir så sur när folk är negativt inställda och fäller kommentarer så som ; "tycker du om bilar o sånt?" "kan du något om bilar?". JA jag tycker om bilar och sånt, NEJ jag kan inte något om bilar men man lär väl sig det iallafall?

Men iallfall, hade Franska och Svenska när vi kom tillbaka. Helt chill, två ämnen jag är bra på.
Nu sitter jag är och ska opponera på en so-rapport som en klasskompis till mig skrivit och sen skicka i väg den. Ska också göra mina franskaglosor. Och om jag får lite tid över så ska jag rita, haha ovanligt eller hur?

Someday baby, someday..

Jag har blivit en mästare på att låtsas.  Jag är en mästare på ursäkter och på att fejka. Jag har blivit hur bra som helst på att lura andra att jag är okej, att det inte är något fel på mig. Jag har lärt mig hur man kan komma undan genom att ljuga. Hur mycket jag ljuger på en vecka vill jag inte ens tänka på. Jag är en ärlig person, jag ljuger inte om viktiga saker. Men en riktig lögnare när det gäller småsaker. Kanske är det bara för att människor ska gilla mig, kanske är det för att jag vill passa in. Jag kan till och med ljuga för min psykolog att jag mår bra, och att saker blivit bättre. För jag vill inte verka som ett miffo, jag vill inte att det ska vara något fel på mig. Därför försöker jag gömma så mycket som möjligt om hur jag verkligen mår. Jag säger hellre att det börjar bli bättre än att säga att jag fortfarande är på botten.
Att förstå mig är väldigt svårt, jag är en komplicerad person. Jag skiftar ofta hur jag är.
Jag begär inte att någon ska förstå mig heller, jag vet att det är nästintill omöjligt.  Någon gång ska jag väl sluta ljuga och fejka. Någon gång så ska jag väl bli som alla andra.

Hej, jag är din ångest!

Efter en ångestattack på cirka 1 timme så är jag tillbaka igen. Den timmen låg jag och grät, hyperventilerade och krampade i hela kroppen. Jag skriver inte det här för att få medlidande eller något, jag använder min blogg som en grej att få ut alla mina tankar och känslor i. Jag mår fortfarande jättedåligt verkligen och orkar inte med någonting. Jag har gjort ett försök till att städa mitt rum men det gick inget vidare, ska försöka ikväll igen.
Ska försöka rita lite, om jag ens orkar det. Annars blir det en film innan nästa försök till städning.


My heart broke a little bit there.

Okej, jag vill bara försvinna. Starkt jobbat fluffie.

Update från fabulous lördag.

Brudarna och jag åkte då iväg på kvällen. Dock blev man nedrans besviken då man fick veta att afasi och filthy har ställt in. Men vi gick in iallfall. Musik sög, DJ:n var kass, han spelade bara samma skitmusik hela tiden. Det var även sjukt lite folk, men det fanns iallfall några godingar. Sen pratade jag med en charmerande och attraktiv man. Ouf, ni skulle bra veta, han har dom mest underbara bruna ögon och han luktade supergott. Det är alltid ett plus i kanten.
Hah, det var typ min höjdpunkt på kvällen. Kom iallfall hem vid 3 snåret och stupade i säng.
Sov enda fram till 14.00 idag då min kära moder väckte mig. Ja känner mig inget vidare bra idag då jag är svintrött och har världens skallebang.

Dock måste jag ägna dagen till att städa. Wish me luck.

Fabulous Lördag.

Hade krisläge innan. Jag hittade inte mitt pass. Eftersom jag inte har något leg så använder jag passet som legimatition. Behöver det ikväll. Sitter nu bara och väntar på brudarna. Sen bär det av. Jag lovar ni kommer få höra om det imorgon.Ha en lovelie lördag!

Speedrap med Afasi och Filthy


Eftersom jag ska se grabbarna ikväll sitter jag på youtube och tittar igenom lite. Jag är sjukt chockad över hur många av mina kompisar som aldrig har hört talas om dom. Det är fan skandal, grabbarna är ju assköna!
Älskar detta klippet när dom ska försöka lära Jacob att rappa.

Krångel!

ÄNTLIGEN! Jag har försökt komma in på bloggen sen klockan 12 idag. Det har bara inte funkat så jag har varit jättesur verkligen. Men iallfall, brudarna kommer till mig vid sex ikväll och så går våran buss 20.20 så det blir lite tajt, men det fixar vi. Jag ska göra iordning mig lite innan så det inte blir helt panik. Jag vet vad jag ska ha på mig nu iallfall, haha. Kommer säkert hinna ändra mig, men som det ser ut just nu så ska jag ha mina svarta jeans, en svart body och en puderrosa borleo (stavning?).  Kommer blir skitsnyggt.  Ska dricka lite mer ramlösa och läsa igenom lite bloggar och sen ska jag börja fixa och dona.

Ja just de, jag skulle sova också.

Nu blir det till att sova. Haha, har liksom glömt bort att gå och lägga mig. Har haft en trevlig kväll iallfall, fylld med charmanta personer och trevliga konversationer. Har även ritat lite. Skitskoj, blev en sjuksköterska som vanligt. Började också rita på en trappa, jag är inte klar med den. För att jag har ingen som helst inspiration hur bilden ska se ut. Jag är bara klar med trappen, sen vad resten av bilden ska föreställa, det vet jag inte rikitgt. Aja, nu ska jag läggamig och gosa in mig i täcket.


Nighty night darlings.

"ahmen stumpan, skicka bild", Så kommer du ur fällan.

Alla har vi varit där. Snubben som addar en på msn och sen verkar lite halvmysko. Efter ni har pratat i ca 5 minuter vill han ha en bild på dig. Du vill verkligen inte skicka en och vet inte vad du ska göra. Gör som jag brukar göra, försök undkomma. Tänkte dela med mig med lite ursäkter jag brukar köra med.

- "Ahmen, jag har precis formaterat om datorn. Alla mina bilder är borta, Polaren lovade att skicka sen" Brukar funka om man inte använder den för mycket. Funkar inte heller på alla, så man får känna av vem man kan använda den på. Brukar funka på lite halvkorkade snubbar.

- "Men jag sitter inte på min dator." Denna funkar på de flesta. Jag menar, dom vet ju inte vems data man sitter vid.

-  Börja prata om något helt annat. Byt samtalsämne lite smidigt. Om han har nämnt något han är intresserad av, börja fråga om de. Då blir han engagerad i det och glömmer helt bort bilden.

- Eller haka helt enkelt på bitterfitta trenden och nobba han totalt. Säg bara nej, och ge dig inte hur mycket han än mutar med.Haha, kanske inte alla som har problem med detta, men jag finner detta otroligt irriterande ;]

Let's dance kommentarer.

Sitter och tittar på let's dance med mami och papi. Haha märks ju att man är dansare. Jag sitter och berättar vad alla har för brister när dom dansar. Men jag klagade som fan när BB (se blondinbella) dansade. Jag tycker inte om henne, jag tycker hon är överdriven. Men äh jag vet inte. Jag hejar iallfall på Kitty. Hon är helt crazy och passar däför mig alldeles perfekt. Så, vilken är eran favorit?
Update;  Morgan var ju sjukt bra! ;o

Grillsäsongen har börjat!

Ja iallfall hemma hos oss. Åt precis grillad êntrecote och ugnsstekt potatis. Yummie, eller ja, jag är mer för fläskkött, men whatever ^^ ligger o har världens paltkoma typ. Ska se om jag hittar någon charmant person att prata med nu ^^

Pleasure fer sure

HAhaha, min mami dödar mig snart. Jag har kopplat in mina högtalare och min lilla baslåda och sitter och lyssnar på hardstyle/jumpstyle/house/trance och så vidare. Haha hela mitt golv skakar. Jag har det typ på högsta volym. Det enda papi var orolig för var att jag skulle förstöra mina öron. Men va fan, att känna basen genom hela kroppen, det finns fan inget bättre. Längtar tills imorgon då vi ska ut. Hoppas bara dom spelar bra musik, annars blir jag deprimerad haha.

Finaste.


Jag vet att jag har nämt i bloggen innan att jag älskar CK. Tänkte lägga upp en av mina favorit låtar.
Sis och jag brukar köra introt. "Diggidi damn broder hon är snygg" Haha, saknar dig sis!
Men iallafall, ge låten en chans och lyssna på den :]

Chill med fredag.

Hah tro inte jag har övergivit er. Det är bara mycket som händer. Ni vet skolstart och allt. Men det börjar flyta på bra, allt förutom matten. Usch, HATA matte. Jag fattar seriöst ingenting på det, och nationella kommer gå bajs ^^
Men franskan går lätt som en plätt som vanligt. Yääy, älska franska. Je adore le francais :] (stavfel så det skriker om det)
Vad händer denna fredagen då? Jo, jag ska bara ta det lugnt här hemma, kolla lite på let's dance. Allas vår Blondinbella är ju med. HAHA usch, jag tycker inte om henne. Eller, jag har lite blandade känslor, men iallafall.
Ska prova lite outfits till utgången imorgon kväll. Haha ja jag är som sagt lite petig när det gäller kläder.
Så nu ska jag gå o prova lite ;]

Natti natti

Åhå, jag måste bara säga att jag har fått ett nytt smeknamn; Smulan. Haha värsta adorable. Okej, nu börjar det bli Viktoria Silverstett varning när jag blandar in massa engelska ord i svenska meningar xD
Men iallfall, jag blir glad av att bli kallad smulan.
Nu ska Smulan soooova iallfall, hoppas ni sover gott och inte får några mardrömmar!

Kisses  ;*

Tröttmössa.

Jag är så nedrans trött så ni förstår inte. Sitter och slötittar tv och pratar med fabulous peolpe. Sitter och funderar på kläder. Haha det är så typiskt mig. Jag ska ut med brudarna på lördag och jag sitter och planerar vad jag ska ha på mig. Men det går inget vidare, jag har absolut ingen aning! Dagens i-lands problem, haha.
Måste köpa en jacka också, vet exakt vilken typ jag vill ha. Men tyvärr är jag lite pank efter tågbiljetter och väska, så jag ska vifta med ögonfransarna för papi imorgon. Jag menar, jag är ju hans lilla flicka, och jag är ju så ansvarsfull och ekonomisk. Hah, detta ska nog gå bra.

Sthlm får akta sig den 23-25 januari

Sådär, nu har fluffielina beställt tågbiljetter upp till huvudstaden om två veckor. Ska passa på att träffa lite folk. Skönt att komma härifrån lite också och åka tåg. Haha, köpt en väska med. En stor, en perfekt weekendbag. Tänker inte ha så mycket med mig. Åh jag längtar redan, trivs som fisken i vattnet där uppe :]
Jag kommer vara luspank, så jag får vifta med mina långa ögonfransar och bli bjuden på saker. Haha. Dom satans tågbiljetterna kostade ju 1100 och sen en väskjävel för totalt 450 spänn med frakt och allt. Haha stackars Fluffie är snart pank.

I'm knocked down by your eyes

Blä, fett jobbigt att ha den här nackkragen alltså. Jag sitter och underhåller mig själv genom att sjunga lite. En tjej som jag är så nedrans avundsjuk på är denna bruden. Jag ryser varje gång jag hör henne sjunga, hon har liksom något speciellt i rösten. Åhå, jag vill också kunna sjuuuuuuunga. Blä nu ska jag sitta och tjura lite, sen ska jag bada ;]

Nacksmärta!

Jävla massagen hjälper inte. Jag har så ont i min nacke nu så jag börjar fan lipa snart.
Helvetes jävla skit! Gör så JÄVLA ont!Update; Sitter nu med en jävla nackkrage.


Lite lyx i vardagen.

Åhå, nu har jag unnat mig lite vardagslyx och varit på massage. Eller ja, har man haft ont i nacken i x antal veckor är det mer en befrielse än lyx, men iallfall. Skolan idag gick bra, fick mina inloggnings uppgifter till Dexter. Alltså det "programmet" jag söker till gymnasiet. Måste ordna med lite saker innan jag kan söka, så måste fixa det snart.
Ikväll så blir det först lite mat, sen blir det ett skumbad á la Fluffie och sist men inte minst ska jag nörda data.

Förrsten, ni skulle sett Tiny-winys reaktion när hon öppnade sin present. Jag gav henne Guns'n'roses nya album till henne. Hon bokstavligen stod och hoppade och skrek, för att sen slänga sig runt halsen på mig. Så jag tror hon gillade den, haha.

Back to school again.

Nedrans va jobbigt det var att stiga upp i morse. Jag som är van att gå upp vid ett tiden sisådär fick gå upp klockan sju.
Visst, det var jäääävligt kämpigt när jag skulle upp, och när jag väl kom upp var det svinkallt överallt.
Men nu är jag pigg iallfall, det är rätt bra med mig. Jag är både morgon och kvälls människa, okej mest morgonmänniska men endå ^^
Plugget idag då, yeey. Ska ha med Tiny present, hoppas hon blir glad för den. Annars får vi se vad som händer idag.

Ha en bra torsdag! ;*

Don't let the bedbugs bite you

Nu ska jag dejta Mr Pillow. Min nacke håller på att döda mig och det är uppstigning klockan 07.00 imorgon.
Första dagen i skolan. Bara ca 5 månader kvar, sen går jag ur nian. Ska kämpa nu.
Godnatt lovelies ;*

Lika barn leka bäst?

Hahaha sicka posare vi är. Har ni sett att vi har exakt samma pose? x]

Grammisvinnare

Årets grupp;
The  Soundtrack of our lives.

Årets manliga artist;
Håkan Hellström

Årets dansband/shlager;
Lasse stefanz¨

Årets hårdrock;
In flames

Årets kvinnliga artist;
Anna Ternheim

Årets nykomling;
Kleerup

Årets liveakt;
Robyn

Årets jazz;
Esbjörn Svensson Trio

Årets album;
Anna Ternheim

Årets låt;
Jenny let me love you - EMD


Smal, smalare, smalast. Men till vilket pris?

Sen vid 22.40 så kommer ett annat program på fyran jag ska se. "Barn med anorexia". Jag är väldigt intresserad med det här med ätstörningar och utseendefixering. Många av mina kompisar har/har haft ätstörningar, och ännu fler har komplex över sin kropp. Min älskade sis till exempel, på grund av att hon blev mobbad för sitt utseende under grundskolan så har hon nu psykiska problem, såsom social fobi som hon blir medicinerad för. Jag vet inte om folk tänker efter innan dom slänger en spydig kommentar efter någon.
Jag menar, det finns hur många tjejer och killar som helst som har dålig självkänsla, och om då någon ger dom en sådan elak kommentar kan det ju sluta i ätstörningar eller liknande.
Är det den här kroppen vi ska sträva efter?

Grammisgala

Ikväll så är det Grammisgalan. Ska kolla på det för första gången. Känns lite att jag är tvungen nu när jag blivit en sån musiknörd. Jag menar kolla här;

ÅRETS TEXTFÖRFATTARE

ANNIKA NORLIN - MORE MODERN SHORT STORIES FROM HELLO SAFERIDE
FRIDA HYVÖNEN - SILENCE IS WILD
HÅKAN HELLSTRÖM - FÖR SENT FÖR EDELWEISS
JASON DIAKITÉ - EN HIGH 5 & 1 FALAFEL
VERONICA MAGGIO/KIHLEN - OCH VINNAREN ÄR


Säkert är nominerad för sina texter! Jag hoppas hoppas hoppas hon vinner.  Massa andra bra är nominerade till andra saker.  Åhå, det kommer bli 2 helt underbara timmar som jag kommer spendera med fruktsallad och ramlösa ^^


Fluffie goes hälsosam ?

Hah ja man börjar ju fan undra. Jag dricker inte läsk längre, jag äter inte godis längre. Jag käkar frukt typ hela tiden och dricker massa vatten. Har speciellt fastnat för ramlösa. En av mina män konstaterade igår att jag alltid dricker ramlösa.
Haha, jag brukar inte tycka om kolsyrat vatten, men nu är det så nedrans gott.
Var med mami och storhandlade idag. Jag köpte lite behövliga grejer såsom;

- Sminkservetter (jag är för lat för att gå och tvätta bort sminket på kvällen och dåär domma perfa)
- 120 st hårnålar. Mycket behövliga när jag sätter upp mitt hår i svinryggs-liknande frillor.
- Batman + Hello Kitty plåster. Jag är barnsligt förtjust i just barnplåster, batman plåster är bara ett måste.
- Mjukgörande kräm med lätt bus, det vill säga brun utan sol.
- Hårborttagningskräm för bikinilinjen.

Köpte också Tiny's present, men det kan jag inte avslöja vad det är förrens imorgon då hon har fått den.
Nu blir det att, hör och häpna, dricka lite ramlösa och lyssna på musik.


Happy B-day Tiny! <3

Idag fyller min lilla Tiny-winy 16 år.  Grattis till henne!
Bebo, jag vet du läser och jag vill bara säga att jag älskar dig och hoppas du får en sjukt bra dag!
Ska förövrigt köpa hennes present idag, men vad kan jag inte säga här ;]

Dra in magen så man kommer förbi och fram.

HAhahahaha, jag tror jag dör. Pratar med en polare som jag inte snackat med på ett tag.  Då får han syn på visningsbilden jag har på msn , och säger att det inte ser ut som jag men det är fin. Vilket typ alla säger så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det, men det var inte det.
Jag skickade han bilden så han kunde se den bättre i större format. Han säger att det fortfarande inte ser ut som mig. Att det enda som ser ut som mig är min piercing och knappt mina ögon.
Han bara "Har du gått ner i vikt? du ser mycket mindre ut".  Det fick mig lite att tänka, vafan, va jag så tjock innan eller? x]
Det roliga är att det jag har gått ner KAN INTE synas, det är helt omöjligt. Men han såg det iallafall x]


Bilden som är i strålkastarljuset.

Help me, I'm turning into a BRAT!

Jag börjar bli lite orolig att jag börjar bli snobbig. Först kallar Papi mig för Brat, sen erbjuder farfar mig att få bo en vecka i deras ställe nere i Båstad (självklart utan dom) och nu så somnar mitt lillfinger när jag sitter vid datan. Jag sitter med den rätt upp. Jag använder alla andra fingrar men inte höger lillfinger, det står rätt ut som om min hand skulle ha stånd eller något. Haha, detta är inte bra.Vill inte bli en blonderat bombnedslag som bara har läppglans och champange i huvudet.

B-day hos sis + mat = paltkoma.

Lite sen uppdatering men kom inte hem förrens nu. Har som sagt varit hos syrran. Trevlans trevlans, fast jag var den enda under 30 om man inte räknar min systerson och min svågers brors barn. Syrran hade lagat sin otroligt goda kycklingsallad och till efterrätt annanaspaj. Sjukt gott. Alla tyckte jag åt lite, men jag åt tills jag fick paltkoma va fan.
Aja, nu sitter jag och äter vindruvor och tittar på Forrest Gump.

Happy B-day sis!

Som Veiron hade sagt; Goooooood morgon, god morgon väckte jag dig?
Jag är lite på halvdåligt humör, för jag fick stiga upp tidigt (klockan 9) för att vi ska till min äldsta sis som fyller år idag. Sen när jag gick ner för att käka frulle så var det sviiiinkallt, jag skojar inte. Ruggigt jävla kallt. Då åker stackars mami på en utskällning att det är kallt. Haha, det är inte kul att handskas med mig när jag är på mitt morgonhumör.
Nu så har jag sminkat mig en bra stund. Jag är en omvänd fjortis har jag upptäckt. Istället för att ta en för mörk foundation så lyckas jag alltid få en för ljus. Haha såja ser rätt kul ut, tur att jag har kvar mitt lite mörkare puder. Haha jag såg ut som ett lik i ansiktet, jag skrattade så jag fick ont i magen.
Men iallfall, nu ska jag leta upp lite kläder och så ska jag fixa håret, sen är jag klar.

Haha jag hinner inte att blogga egentligen men jag gör det endå.
I know you love me ;]Btw, Grattis till sis som fyller 36 idag!
(haha yäs jag har gamla syskon.)

Ta chansen, den kommer ju inte igen.

Ta chansen,
den kommer ju bara en gång.
Våga kasta dig ut,
och låta en främmande människa fånga dig


Jag tog chansen,
jag visste att det var nu eller aldrig
Jag kastade mig handlöst ut,
Men föll lika handlöst och slog i botten

Frizon

denna hemsidan hittar jag alltid bra låtar. Som jag sagt innan älskar jag svensk musik, och jag är verkligen svag för svensk hiphop. På något sätt längtar jag grymt mycket till sommaren när jag lyssnar på sån musik. Så just nu sitter jag och suktar efter sommaren -09. Den ska bli fabulous.
"Kan du se på mig så som jag ser dig? Vill du ha mig så som jag vill ha dig? "

Bring me a vampire or something.

Robert Pattinson spelas på hög volym här hemma. Och ni som inte vet vem det är, så är det hunken i Twilight.
Han sjunger nämligen också, och han får mig rysa av hans röst. Sitter bara och myser med tända ljus.
Tänker väldigt mycket också. Man får mycket tid att tänka när man är ledig. Om det är bra eller inte, det får jag återkomma med. Men jag är en liten grubblare. Ska nog öppna ett skissblock och rita lite.
Saker blir alltid så bra om du har mycket du tänker på samtidigt som du till exempel ritar eller skriver.
Så nu ska jag leka lite lidande konstnär och skissa lite. Kommer jag fram till något bra kanske jag delar med mig.

Konstnärs matrial och dirverse småsaker.


Det är lite kul, jag har pungat ut över 1000 kronor på bara konstnärsmatrial. Iochförsig så behöver jag det och det kommer räcka ett bra tag. OCh för er som inte har höksyn ska jag berätta vad har jag köpt;
-  6 st målardukar. Den största är 80 x 100 cm
- 10 tuber akryl färger i dirverse färger.
- 2 st skissblock. Ett A4 och ett A3.
- Knådgummi. Ett slags suddigum till kol.
- Ett 12-pack skisspennor. Mjuk blyerts.
- En foundation, ett puder, en rouge och en mascara.
- Ett turkost armband för 20 kr. Jag har redan ett likadant svart.

Men jag är nöjd med mina köp. Den största duken fick jag dessutom för halva priset för den var defekt. Haha men tji fick dom, för det är inga som helst fel på den. Så den skulle kostat 189 :- men jag fick den för 94,50 :-

Videobloggiiish.Haha det är nästan fjortisvarning på mig med att filma i spegeln x]
Dessutom missbrukar jag uttrycket "ehm.."
Hahah, hoppas ni inte stör er för mycket på mig. Förresten har jag börjat få små hatkommentarer på youtube x]

LdB + Plastfolie = Babyrumpa?

Jag har hört att man ska bli ännu mjukare och lenare om man virar in kroppsdelen i plastfolie efter man har smörjt in sig.
Fast, nu har jag ju inte bara smörjt in benen eller något. Jag har smörjt in hela kroppen, så jag ser ut som en mumie invirad i plastfolie. Jag luktar som en charter resa till kanarie öarna eller något. För varje gång jag är utomlands så smörjer jag med mig LdB för att inte bli torr, och plastfolien luktar som badbollar/luftmadrasser.
Så, nu väntar jag spänt på resultatet. Hoppas det funkar. Skitkul att vara jääääättemjuk ^^

Ma crib ya know.

Åhå, ni kan inte förstå hur mycket jag längtar till att flytta nu. Både för att komma bort härifrån, men även för att få my own place. Hah, jag känner mig så jävla lame, men jag längtar liksom att få bjuda hem folk till MITT ställe.
Laga mat och baka i MITT kök. Åhå, jag känner hur leendet infinner sig då jag tänker på det. Jag hoppas verkligen jag får en lägenhet nu och inte något studentrum. Jag ska prata med papi, inte sätter han sig lilla lilla söta, otroligt oskyldiga och underbara, för att inte nämna yngsta dotter i ett studentrum? ;]
Haha, jag känner att jag utnyttjar att jag är minst.

Sitter förresten nu och tittar på soluppgången. Att naturen kan vara så nedrans vacker. Om det är något jag kommer sakna när jag flyttar sen så är det naturen. Faaast, jag kommer ju hem imellanåt också ;]

Carebears


Sitter nu och kollar på en Krambjörnarna film som dom visar på trean. Blev  helt överlycklig när jag såg dom visade den. För just den filmen tittade jag och sis jättemycket på när vi var små. Lite små fjollig film, men va fan, nostalgi ju.
Jag funderar starkt på att göra en carebear tatuering sen. Ja vi får väl se.
Nåväl, någon mer än jag som älskar krambjörnarna ?


Slå mig i skallen med en slägga tack.

Jag kan inte fatta det. Ännu en natt som jag inte kan sova. Fast denna gången har det rätt mycket att göra med mitt fysiska mående. Jag har en huvudvärk som jag tror ska mörda mig, illamående som gör att jag kräks vilken sekund som helst och jag kallsvettas som en dåre.
Usch, hatar verkligen att må dåligt. Ska försöka sova.

Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly

Som den lilla sångfågel jag är sitter och jag och sjunger igenom hela soundtracket till RENT.
Åh jag älskar den musikalen/filmen. Iochförsig gillar jag det flesta musikaler och har varit på massor, eller ja kanske inte massor men jag varit på en del. Jag har sett;
Fame, Grease, Mamma Mia, RENT, Skönheten och odjuret.
Jag tror jag har sett mer men kommer inte på de nu. Iallfall, det går en musikal om Buddy Holly nu på Göta Lejon som jag vill se. Får tjata lite på mami, hon tycker också om musikaler.
Hahah, känns lite lame att älska musikaler. Men va fan, orka vara som alla andra! ;]


Allas våran Brolle i huvudrollen som Buddy Holly

Jag klagar, jag vet, Just shut up.

Jag gör vad jag själv känner, och jag säger vad jag själv känner. Jag följer mitt hjärta, men endå känns det så fel.
Jag hatar det här, med betoning på HATAR.


Thunder roadJag sitter bara och njuter. Detta är en av dom absolut bästa låtarna jag någonsin hört.  Älskar Bruce Sprinsteen's röst.
Det går en rysning genom ryggraden och ett leende infinner sig på läpparna.

Med lillfingret upp i vädret.

Sådär, nu har jag städat också. Sitter nu med massa tända ljus och lyssnar på musik. Big chocker there.
Funderar på att måla lite sen. Men nu ropar mamma på mig att det är mat. Söndasstek vettni.
Hahah jag känner mig så snobbig när jag säger att vi ska äta det.  Men det är ju faktiskt gott. Och så ett stort glas iskall Ramlösa blåbär. Yummie.

In the woods with Fluffie and Casablanca

Precis hemkommen efter en promenad med min lilla hund i skogen. Eller lilla och lilla, Golden Retriever är inte så nedrans små. Dessutom är Casablanca tjock. Haha gud va mina föräldrar hatar mig när jag påpekar det. Hon är verkligen pappas lilla ögonsten. Men iallfall, tillbaka till promenaden. Riktigt skönt var det, jag hade tagit med mig iPoden så jag gick och lyssnade på Säkert!. Helt underbar musik alltså. Så nu sitter jag här med rosiga kinder och är redo att börja rensa på soptippen aka mitt rum. Yees, idag ska jag ta tag i detta. Känner mig otroligt produktiv idag,kanske tillochmed målar en akvarell tavla.
Förresten, ni glömmer väl inte hålla koll på bloggen via blogglovin?

Girls rule the world, Guys is just accesories.


Är lite pepp på att köpa denna tröjan alltså. Screw killar/män som tror dom är bättre än oss. Tjejer är så mycket smartare än killar, för till skillad mot dom så tänker inte vi med det vi har mellan benen. Så jag tycker iallfall vi i bitterfitta sällskapet ska inskaffa sådana, eller vad säger ni?
 

Kyss mig inte, det kommer bara leda till något.

Musik,musik, musik och åter musik.
Finns absolut inget bättre. Den kan få mig att må bra men även må väldigt dåligt. Den får mig att gråta när jag behöver, och den får mig att le när jag behöver det.
Den får mig minnas det jag aldrig vill glömma och den påminner om smärtan i gamla dar.
Men jag älskar det. Jag har fastat speciellt för svensk musik. Så i mina rosa lurviga lurar spelas det mycket Winnerbäck, Miss Li, Säkert!, Petter, Snook och liknande. Just nu sitter jag och har Säkert! marathon. ÄLSKAR hennes texter.
 Säkert! aka Annika Norlin

Drömprinsessa

Haha jag har stor inverkan på mina män känner jag. En av dom hade tydligen drömt om mig inatt. Åh va sött tänker vi säkert, hmm.. ja om det hade varit en vanlig dröm hade jag nog hållt med. Jag skrattade väldigt mycket iallfall när han talat om vad drömmen gick ut på. Det var så här, att jag infann mig på hans jobb och hade gått in på lagret och sagt till honom "nu ska vi ha sex", men han hade svarat att han inte kundeför att han jobbade. Då hade jag gått och sagt till en biffig man jag hade haft med mig, så den biffiga gick och började slåss med han som drömde.
Ni förstår inte hur mycket jag skrattade när han berättade.
Nåväl, jag kanske har lite bitterfitta potential iallfall ;]

I'm a bitch, I'm a lover.

Nu när det är nytt år och allt så ska man ju förnya sig lite. Jag tänkte utveckla min bitchighet och bli en liten bitterfitta. Haha men jag måste nog slipa på min bitterfitta image lite, jag är alldeles för snäll och oskyldig nu.
Jaha, då var det lördag kväll. Många är nog ute och festar och har kul. Men inte fluffie, hon sitter hemma med sin Ramlösa blåbär och sina vindruvor. Jag är en hemmaperson, jag tycker inte om att festa och leva rövare.
Skönt att vara hemma och bara mysa, dock lite ensamt. Man borde ha en myspartner. Jag får nog fråga mina män om det är någon som är intresserad. Aja, tillbaka till musiken och Ramlösan.

I just wanna be loved by you.

Åh inatt har jag sovit som en liten gris. Sov ända fram till 13.45 så mami ringde och väckte mig. Så nu sitter jag och försöker vakna till lite, funderar starkt på att städa mitt rum. Ser ut som tredje världskriget eller något.
Är riktigt nedrans blond nu iallfall. Skitbra, hade jag haft lite vågor i håret hade jag sett ut som Marilyn Monroe. Åh den kvinnan var allt vacker.Sleepytime.

Inatt ska jag faktiskt sova. Så nu blir det att dejta mr pillow lite och drömma sött.  Jag har inte drömt på ett tag så jag hoppas på lite mysiga drömmar. Haha och nej, inte sexdrömmar ni som fattade det så.
Godnatt sötnosar!

Oho here she comes, she's a maneater

God afton på er.
Nu sitter jag här med blondering i hela håret och väntar på att det ska verka. Sitter och lyssnar på musik igen, blir lite Bob Dylan så här i Januari mörkret.  Hade gärna velat se honom i mars, men men. Sååå.. vad händer ikväll då. Ska se om jag får tag i någon charmant, social person. Någon random snubbe sitter på msn och tjötar med mig att jag har fint namn och att det är snyggt att man är lång, och yapitiyapiti. Jag ska säga er att vara 181 cm lång,när man är en 15 årig tjej är inte alltid så nedrans fabulous. Känner mig ofta ganska missanpassad jämfört med mina 160 cm vänner.
Nä nu ska jag fortsätta mysa med musiken, ska tillochmed tända lite ljus.

Like a bridge over trouble water, i'll lay me down.

Sitter och lyssnar på denna underbara låt samtidigt som jag äter väldigt goda vindruvor.
Ska äntligen färga mitt hår ikväll, fabulous. SKa nog bara chilla ikväll, läsa lite tidningar jag har köpt.
Hah jag känner mig som en liten fashionista när jag köper veckorevyn och dirverse tidningar. Men icke sa nicke, Fluffie är ingen modebrutta, hon är en brudjävel med egen stil.
Men lite inspiration skadar ju aldrig ;]Ouf, jag känner tröttheten anfaller mig.

Känns ju att man inte har sovit något på ett dygn. Helt trött och så, kan inte heller gå och lägga mig. Då kommer jag bara vända på dygnet och det är inte så fabulous. Ska istället försöka hållamig vaken med massa musik och så. Det i sånna här stunden man önskar att man drack kaffe.
Iallfall, när mami kommer hem ikväll ska vi färga mitt hår då det inte blev av igår. Jag sa ju att jag trodde jag inte skulle sätta i en hårförlängning, men fan heller. Jag ser verkligen ut som en golvmopp och jag vantrivs i det. Men, det känns lite surt att lägga 1600 spänn på jävla hår. Aja, jag får fundera vidare på det här.

godnatt? godmorgon? Ähhh, god frukost!

Klockan är nu 06.07 och jag har inte sovit på hela natten. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska gå upp så jag kan äta frukost. Är svinhungrig + sugen på apelsinjuice.

Skrik hörs inte 44 mil iväg

Jag hade gett min morgondag för att få en mer dag med dig.
Vill skrika för att få dig att se.

Men skrik hörs endå inte 44 mil iväg
Dagens citat


Det är så rätt! Innan var jag så inställd på att jag MÅSTE må bättre och jag måste bli glad. Men sen tappade jag hoppet lite där efter ett tag, och nu så börjar glädjen smyga sig på.
När jag alltså slutade få konstgjord glädje så kom den äkta. Känns wonderful.
Ännu bättre är ju att man har Tiny och dirverse män att underhålla sig med.

Nu ska Fluffie nana kudde. Ha det så bra sötnosar ;]

Golvmopp

Haha tagit ur förlängningen nu, och har golvmoppsfrilla igen . Haha, fudnerar på att köpa dreads och fläta i. Hmmm.. får tänka lite mer på det.

Hungry for this and that.

Klockan är nu över 16.00 och jag har fortfarande inte ätit något. Börjar bli ganska hungrig, så jag får be mami att skynda på med maten lite. Det konstiga är att jag är fortfarande trött, och jag sov liksom i 10 timmar inatt. Men men, man är som man är.  
Ska förresten plocka ur min hårförlängning idag, och så ska jag blondera mig också. Får se hur kort frilla jag har nu. Måste klippa mig också, klippa upp håret lite. Kommer sakna mitt långa nu, men jag vänjer mig väl. 
Aja, nu måste jag gå o ta ett äpple eller något annars avlider jag av hunger. 

SKRATTANFALL!HAHAHAHAHA, börjar mina videobloggar se ut sådär så får ni fan säga till mig x]

Bakisdag fer sure! Fast... utan baksmälla!

Gud va skönt. Jag vaknade precis. Eller ja, jag vaknade för 20 minuter sen. Jag har hunnit ta en snabb dusch och nu är jag tillbaka i sängen och gosar med min bebis. Hah nej det är inte någon man jag hittade där i nyårs natten utan det är min lilla lurviga kattunge. Han är alltid lika gosig.
Har fruktansvärt ont i halsen.Jag gissar på att det var när jag och papi stod ute och kollade fyrverkerier inatt.
Jag har verkligen ingen ork till något. Jag ska ha baksmälledag idag utan att vara bakis. Haha,ni förstår, jag drack ingenting igår. Haha om man inte räknar cola ^^


  Fluffiie

Är hon dum, eller vill hon bara inte förstå?

Hon har alltid varit bra på mattematik,
att räkna ut hur många äpplen lisa har om pelle två får.
Hennes lärare hade nog inte tänkt hon skulle räkna plågsamma skrik,
skrik som hon utgör med självförstörelse, med små blödande sår.

Kroppen är liten, men i hennes sinne är den enorm.
I hennes ögon ser hon fettvalkar och brister.
Hon springer flera mil varje dag för att komma i form.
I början var hungern svår, men hon lärde sig att sniffa klister.

Stackars flicka som inte förstår hur mycket hon förstör,
när hon slutar ge sin kropp mat, och straffar den med rakblad.
Lilla flickan förstår inte att hon snart dör,
det är rätt sorgligt egentligen, för allt hon ville var att vara glad

Nyårs middagen.


Bilder på förrätten (uppe i vänster hörn), Varmrätten (Nere i vänster hörn) och efterrätten (höger sida.)
Blev faktiskt ganska lyckat. Pannacottan var så nedrans god!


Jag var inte den nakna kocken, men kanske den leende.
RSS 2.0