Save me from my own nightmare.

Nu är jag tillbaka uppe i Stockholm.  Vet inte riktigt vad jag ska säga. Trött som ett as är jag och önskade att man kunde gå i ide fram till sommaren.  Sitter och lyssnar på lite musik på Youtube. Försöker komma på något att göra. Eller iallafall framkalla något roligt minne man kan sitta och tänka på. Men allt som jag känner är ensamhet.
Ensam, ensam, ensam. Och jag har ingenstans som jag kan fly till.

För det räcker inte att jag är någon annanstans i mina tankar.


And Fluffiie has left the building.


Nu drar jag och min snygga halsduk till IKEA. So long suckers.


And Fluffiie has left the building.


Nu drar jag och min snygga halsduk till IKEA. So long suckers.


Each morning I wake up, I die a little.

Idag väcktes jag av en galen golden retriver istället för en soluppgång. Inte lika mysigt får jag säga, haha. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart sätta mig och slänga på dagens ranson av smink. Idag går färden till IKEA med sis och hennes flicka. Man vill ju se bra ut. Vet aldrig vem man träffar på, haha.

Har blivit förkyld också. Sitter och nyser som en dåre och näsan rinner som niagrafallen typ. Hah, ska dränka mina inälvor i te och kväva varje cell med c-vitamin. Det tycker jag låter som en skitbra plan, hah.


Du är det finaste jag vet.

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Du gör mig glad. Telefonsamtalet inatt gjorde mig glad. Jag känner mig så löjlig för jag blir salig varje gång jag hör dig. Bara fylls av någon varm mysig känsla inombords. Jag antar att jag inte kan göra mer än att säga att jag tycker om dig. Lämna mig inte igen..


Jag håller dig borta för att jag tycker om dig.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Ett av de bästa sätten att vakna är att väckas av soluppgången eller solljus. Det var hur jag väcktes imorse. Låg kvar i sängen en bra stund och konstaterade att allt som fattades var någon som låg bakom och höll om mig. Det är lite tragiskt. Allt jag upplever som bra och underbart, det anser jag skulle vara ännu bättre om någon var där med mig.

Borde jag bli orolig för mig själv?

Troligtvis inte.  Varför ska man alltid vara så beroende av någon annan. Jag har lärt mig ändå sen jag var liten att man inte ska lita på människor. Det lärde jag mig den hårda vägen. Så jag lärde mig att leva själv. Låter dumt att uttrycka sig "leva själv" när jag är så pass ung som jag är. Men det var det jag fick göra. För jag har nog aldrig känt att jag litar till 100 % på en annan person. Jag utgår när jag träffar en ny människa att den kommer göra illa mig så fort jag får chansen.

Jag blir orolig för mig själv.
Allt jag gjorde var att väckas av en soluppgång.





Skådespel för ett brustet hjärta

Trottoaren är scenen
för vårat drama.
Gatlamporna blir
våra strålkastare.

Till vår tragiska
dialog mellan
vi älskande.

Vår publik törstar
efter blod.
De törstar efter
ett brustet hjärta.

Du gör din sorti
med elegans som
alltid och
lämnar mig ensam
kvar i den enkla
lampans sken.

Du blev övertygad
av mitt spel att
jag älskade dig.
Men min kärlek till
den andra var större.

Och ditt hjärta krossades inför en jublande publik.

Long road home.

Nu är jag hemma i Småland. Eftersom jag har studiedag imorgon och behövde komma hem och prata med mina föräldrar och resten av familjen om lite saker. Känns skönt att vara hemma. Allt har löst sig och det känns tryggt nu att inte irra runt och inte veta hur eller vad man ska göra.

Mamma och jag hade kul på vägen ner iallafall. Vi kopplade in min iPod så vi lyssnade på den i bilen. Sjöng falskt till Bob Dylan låtar och kände oss allmänt bra, haha.

Ikväll blir det bara att mysa med familjen med brasa och ett glas kall cola zero. Yummie.

Next shining star?

Eller ja, man kan ju drömma lite iallafall. Kom hem från veckans sånglektion nyss. Lika kul som alltid. Har dock tränat på min låt i helt fel tonart hela veckan så det lät grymt illa första meningen. Både jag och min lärare började skratta åt det. Sen blev det ju såklart i rätt tonart. Börjar låta ganska bra. Min lärare snodde mitt notställ med texten. Så där stod jag och skulle sjunga med känsla. Kändes underbart, haha. Dock tycker hon att jag någon gång ska sjunga upp denna. Oh noes..


Min stördhet ska botas av snygghet.

Ja, besöket hos psyk i morse var ju minst sagt... intressant. Självklart får man ju en ung snygg kille till psykolog. Men han verkade helt okej så det blir nog bra. Fick med mig tre stycken frågeformulär som jag skulle fylla i till nästa gång varav en av dem hade 232 st frågor. Så jag har haft att göra, haha.

Ikväll blir det sånglektion. Underbart. Vad som dock är mindre underbart är snöovädret som är utanför fönstret. Känner mig inte vidare pepp på att gå ut i det. Får väl klä på mig som om jag skulle ta en tripp till istiden eller något. Höhö.



PUSS :*


The t-shirt always tell you the truth.

Godmorgon på er.

Jag är ledig från skolan nu på förmiddagen eftersom jag ska iväg till psyk. Är galet nervös inför det. Även om jag har varit med om sånt här innan. Hoppas bara på att jag klickar med personalen, annars kommer allting bara gå åt helvete. Men jag försöker vara positiv ändå.
Har på mig min fina t-shirt som jag fick av syrran i julklapp. Är den inte underbar?




I think i'm in love



Jag ska fan gifta mig med Kevin McHale. ♥


De säger att det är svårt.

De säger att
det är svårt att
se in i ögon som
är dränkta i sorg.

Så jag blundar.

De säger att
det är svårt att
prata med någon
som har spruckna
ord.

Så jag håller min mun stängd.

De säger att
det är svårt att
älska någon som
mig.

Jag vet, så jag har slutat hoppas.

Wishing for a greener furture

Okej, nu är det bara en halvtimme kvar på den sista lektionen. Heeelt underbart. Har varit hyfsat produktiv idag iallafall. Sitter och pillar på slutuppgiften i illustrator med temat Miljö. Min blir faktiskt rätt hyfsad om jag får säga det själv. Måste köpa illustrator hem. Sjukt kul att sitta och pilla med.

Första bästa bussen hem blir det sen iallafall. Mami kommer idag. Vet inte varför jag är så lycklig över det faktiskt. Längtar mer till helgen då jag får träffa pappa. Hah, daddy's little girl or what? ;)


Goodmorning sunshine.

Fy fan. Idag ringde min klocka vid 05.45. INTE OKEJ. Dock är jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara.
Idag vill jag bara att skoldagen ska gå fort. Har ingen lust att gå i skolan, haha. Längtar redan till helgen. Har iochförsig bara 4 lektioner idag så det är lugnt. I eftermiddag kommer mamma upp också. Jag börjar nämligen min tredje omgång på barn och ungdoms psyk imorgon och jag ville att hon skulle vara med då. Men det blir säkert bra det också. Bara min psykolog inte är ung. Det räcker med att det är en kille och han heter Fabian, haha.

Nae nu ska jag packa ihop mina saker och dra mig iväg till bussen.

I guess it's easier to be blonde





Saknar tiderna då alltid var så bekymmerslöst. Kanske var det enklare att vara blond. Folk såg en mycket lättare iallafall då.  På något sätt blandades man inte in i mängden. Jag tyckte om det. Jag tyckte om att få uppmärksamheten. Kalla mig attentionwhore, men det är underbart att veta att folk vänder blicken efter en.
Ibland undrar jag om man skulle börja slita på håret igen. Inte superblond. Men iallafall jordgubbsblond/ljusljusbrun. Jag vet att Boston skulle tycka att den idéen var skitbra.
Ibland undrar jag om det skulle bli bättre om jag tog ur mina piercingar och bytte stil. För min stil nu är tveksam för många. Usch, varför tänker jag så mycket på vad andra vill och inte vad jag själv vill.
För det är ju faktiskt det som spelar roll. Hur JAG ser mig själv.
Men för att citera mig själv:

"Jag försöker se det vackra, men allt jag kan se är mig själv."


Mother forgive me, I sold your car for the shoes that I gave you



Har lagt upp musik med denna killen innan.  Låtarna han väljer är kärlek och hans röst gör dem ännu mer kärlek.
Han är värd att lyssna på mer än en gång.


They call me Lucky.

Satan vilken jävla tur jag har idag! Försov mig till min idrottslektion som började vid nio. Men nu så ser jag att lektionen var inställd för läraren var sjuk. Så jag har inte ogiltig frånvaro eller något! Så jävla gött.
Måste ändå åka en timme tidigare än vad min lektion börjar till skolan. Ska nämligen förbi studievägledarens kontor, och hon är bara här på Måndagar. Grymt dålig är hon på att svara på mail också. Skickade ett för typ 2 veckor sen, haha.

Nu ska jag sluta klaga och äta frulle. Sen blir det att leta outfit, haha.

It's not supposed to hurt this way


Just for a while.

Söndagsmorgon. Har inte bestämt mig om det är en bra eller dålig dag ännu. Det får ligga på neutral så länge. Har satt kamerabatteriet på laddning. Så det blir antagligen nya egokort idag. Tycker om mina ögon idag. Mer än vanligt. Vet inte varför. Har iallafall konstaterat att det jag alltid får komplimanger för, och det folk fastar för hos mig, det är mitt leende och mina ögon. Så ja, jag antar att de lär vara fina om jag alltid dem jag får komplimanger över.  Det finns två par ögon som jag har sett som är det vackraste ever. Ett par isblåa och ett par mörka. Ni vet sådana man inte kan slita blicken från.


Usch vad mycket svammel det blev nu. Bäst jag slutar innan det blir rena rama woodstock, hahahah. 
Är bara sällskapssjuk. 




Fuck allt?

Vad fan ska jag göra. Nu går det ju rent åt helvete med allt. Ibland undrar jag fan hur man har tänkt sig med mitt liv. Ja, det är jävla mycket gnäll inlägg nu. Men tro mig, nu skulle gnälla minst lika mycket om ni hade mitt liv. Fråga Boston, hon vet allt jävla idiotiskt skit som händer. Fan fan fan fan. Kan allt bara dra åt helvete för en stund?

Jag behöver fånga andan, du är det finaste jag vet.




Untitled.

Hemma igen. Boston räddade mig från att kvävas. Virrade runt som två jävla hönor i kungens kurva. Som vanligt, haha. Åt en sen med underbart god lunch på Heron City. Så nu sitter jag här i sängen och vet varken ut eller in. Tänker mig långt bort iallafall. Bort till en plats dit jag skulle mörda för att få vara.

Ni ser det verkligen inte.

Jag kvävs i den här jävla lägenheten. Ni ser det verkligen inte hur fan mycket jag trycks ner. Dra åt helvete allihopa. Den dagen ni fattar vad ni gjort mot mig. Den dagen är när ni lägger rosen på kistan.

Ett av de bästa sätten att vakna på en lördagsmorgon.

Att vakna en lördag och ligga kvar i sängen för att läsa dikter och se solen gå upp över horisonten i den kalla luften utanför, det är underbart. Mitt favoritsätt att vakna.

Modevisningen igår var underbar och jag spanade in en modell som jag har bestämt mig för att gifta mig med, haha. Sen efter gick vi till Café 60 för att snacka lite och ha det lite mys. (okej det där lär väldigt fel.)
Jag är glad att jag har henne. Tack för att du finns ditt SB ;)

Idag blir det troligen en runda ut till Kungens Kurva för att kika på tapeter. Måste ringa mamma och prata lite med henne också. Faen, mycket på G nu. Hah.



Min blivande man ♥


Clothes over bros, right?

Fredagens skoldag är över och jag sitter här för att fördriva lite tid. Haft en rätt bra dag i skolan idag. Jag får VG i slutbetyg i estetisk verksamhet, och det var vad jag hade väntat mig. Men jag blev glad för att när jag berättade för en tjej i min klass att jag fick det blev hon superchockad och trodde jag skulle få MVG. Så söt. Sen så på samhällen så fick jag höra att jag hade gjort ett bra ekonomi arbete och kunde fått toppbetyg om jag hade utvecklat lite mer. Men jag är glad, för jag var inte ens säker på att jag hade arbetet rätt, och debattartikeln jag skriver blir bra. Fan, det är ju journalistik som är min grej alltså.

Nu ska jag iallafall snart dra bort till Östermalm och ska möta upp Boston. Vi ska nämligen på modevisning som Frida Fahrman (stavning?) stylar. Jag följer mest med som moraliskt stöd, haha. Men det blir trevligt. Måste få hennes åsikter på lite saker. Hörs mer ikväll.

Are you fucking kidding me?



Okej, jag har något för geeks. Så när jag satt och tittade på Glee så var det någon med "Artie" som fångade mitt intresse. Så jag googlade upp skådespelaren. Han heter Kevin McHale och som ni kan se är han ursnygg.
Helt sjukt. Vart kan man få tag i pojkar som han?


Hur kan jag ha missat honom?



Jag må säga att iallafall jag glömmer bort Robert Pattinson lite när jag ser Kellan Lutz!
Seriöst, är det någon som har fattat hur snygg han är egentligen?


Har du kvar din varma röda mun?

Kommer precis hem ifrån sånglektionen. De började nämligen idag, så underbart! Iallafall, låten som jag blev tilldelad är 'Har du kvar din röda cykel?'. En helt underbar fin och mysig låt! Världens sämsta version och ljud på youtube, men jag tänkte att ni skulle få höra hur den låter lite iallafall. Nu blir det att bara ta det lite lugnt och ladda inför morgondagen. Hoppas på att få tag på A ikväll.


Play that funky music white boy.




Life should have a snoozebutton.

Usch trött som ett as och inte alls pepp för plugget.  Kommer få skäll av min bildlärare för att jag inte lämnat in min bok, men jag behöver hennes hjälp med att sätta ihop den. Börjar två helt nya kurser idag. Bild och Datakunskap. Så satans trist så det är inte klokt!

Ikväll börjar iallafall mina sånglektioner. Så det är något att se fram till iallafall. Fy fan, skulle velat sova en timme till.


Dagens skrattattack.



Inga ord behövs.


I just wanna be sure.

Denna eftermiddagen spenderade jag med min kära Boston. Underbart att få prata ut verkligen. Snacka om att jag chockade henne ett antal gånger! Vi träffades och gick till lovely café string. Jag drack världens godaste iste där! Helt galet god var den.  Så nu sitter jag med min otroligt snygga turban på huvudet som jag alltid har efter jag har badat. Lyssnar på underbara Emily Lacy. Jag vill jämföra henne som en kvinnlig Bob Dylan. Det är en stor liknelse, men de låter väldigt lika i sin musik. Emily har tillochmed gjort Dylan covers. Heeeelt wonderful.

Nu ska jag ringa min mor och prata lite skit.

(D, var du vid t-bane stationen vid medis idag?)


Everyone should sing, everyone should love.

Jag vill ha sommar! Jag vill ha pengar!


Det kan inte vara långt kvar, jag är i skymningen.



Kan verkligen inte sluta lyssna. Och de har bara crapy versioner på youtube, lyssna på spotify om ni kan istället.
Jag drömmer mig bort en stund iallafall, till någon helt annanstans.


I came for you.


Får inte ut dig ur mitt huvud. Is it ment to be?
Borde vi laga vårt trasiga förflutna och göra det vackert igen,
eller borde vi bara släppa och vara glada för det vi haft..


If i were a rich girl.


Some people says i'm crazy. I start to agree with them.

Uppe i stockholm nu igen.  Och vet ni vad jag ska göra nu? Plugga. Big chocker there.
Har verkligen ingen lust alls. Jag saknar A. Helt sjukt. Vill ingenting nu. Bläbläblä.
Men det är la bara att bita ihop. Det hjälper ju inte precis med att gnälla.

Och David, jag märker att du inte hänger med i svängarna. Jag har redan sett Avatar. I 3D. På Rigoletto. Haha.

Don't think I can't feel like it's something wrong.



Idag blir det tillbakafärd till Stockholm.Har sovit riktigt dåligt inatt så är bra jävla trött. Men jag antar att det är bara att bita ihop. Allt är packat och frullen är uppäten. Sitter och planerar vad jag ska göra de 4 timmarna på tåget. Förmodligen plugga. Känns som om jag faen inte gör något annat.
Har iallafall lagat mina glasögon nu så nu kan jag se lite interligent när jag sitter där och skriver på min lilla laptop.


Dagens citat

En reklam om Snabba Cash kommer på tvn och jag börjar gnälla om att jag vill se den. Följande konversation följer mellan mamma och mig:

Jag: Åhhhh! jag vill se den!
Mamma : Du får väl se den när du kommer upp igen.
Jag: Med vem då hade du tänkt?
Mamma: Du får väl lura någon.


Mina föräldrar säger så klockrena saker ibland, haha.


Times of changes.

Börjat sega ihop med bloggen. Det händer inte så mycket i mitt liv (inget som jag vill skriva här iallafall). Så därför blir det inte så mycket skrivet här heller. Det är mycket förändringar på gång i mitt liv. Stora förändringar som kommer göra att mitt liv kommer se annorlunda ut. Men det kommer jag berätta mer om senare. Då jag vet lite mer själv.

Åker tillbaka till Stockholm imorgon. Ska träffa Erik på eftermiddagen när jag kommer upp. Skönt. Kommer nog behöva lufta lite tankar med honom. Se om han kan hjälpa mig med att reda ut mina problem i skallen.


Perfectly.

'The spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly'


I think i've fallen in love with my past.

Det är inte förrens nu jag faktiskt
förstår hur nära du har kommit mig.
Och det är inte förrens nu jag förstår
att det är dig jag behöver.


When does a broken heart stop hurting?



Usch. Alltid när jag får tid över så tänker jag.
Jag känner mig löjlig som känner såhär, trots att det har gått flera månader.
Men jag har aldrig slutat sakna, och jag undrar om du någonsin har saknat mig såsom jag saknar dig.

Troligtvis inte.


Long time, no see.

Sitter och skriver massa arbeten, som vanligt. Haha, känns som om jag inte gör något annat. Får hoppas på att det ger resultat bara. Var nere i affären för att köpa hårfärg, och vem träffar jag inte där om inte självaste Gustav? Var riktigt kul att träffa på honom. Har inte gjort det sen vi slutade skolan typ. Det är ju över ett halvår sen!  Så det var kul :)

Nu ska jag återgå till mitt intensiva pluggande. Eller ja, sa jag intenstiva? Jag menar allt för slappa ^^

Nemo nascitur artifex


När du försvinner, tar du mig med då?

Väskan stod i hallen,
och jag visste
vad jag hade att vänta.

Vi låg i sängen
och jag höll om
dig så som om jag
hade kunde hindra
dig från att lämna
vårat lilla paradis
bland skrynkliga lakan
och naken hud.

Det här skulle
vara sista gången
jag skulle få känna
din orakade haka
mot min kind.
Aldrig mer skulle
jag få se dig le
när du ser mig
vakna.

Jag blundade hårt
och försökte förlänga
denna stunden.
Bara så den blev lite längre.

Bara så den varade för evigt


Jag försökte vara som alla andra, mamma. Jag försökte verkligen.

M e n   j a g   t r o r   j a g    g j o r d e   f e l .


I Belive That Angels Bleed.


Satan vad jag är trött. Kommer ta några veckor för mig innan jag blir van med att gå upp tidigt. Gud vad jag gnäller, haha. Men jag blir lite ledsen i ögat när jag tänker på att jag skulle ligga nerbäddad i min säng med mitt gosiga täcke över mig. Buhu.

Igår så var jag ju en runda i stan efter skolan. Det var lite illa, haha. För att jag gjorde av med för mycket pengar än vad min plånbok tycker om. Köpte därimot en underbart snygg svart pennkjol med guldiga knappar. Älskar den! Sen köpte jag en svart långärmad tröja med hål vid axlarna på Gina Tricot för 49:-. Jag kunde verkligen inte låta bli. Sen det sista jag köpte var min otroligt mysiga och snygga hoodie från Carlings. Trycket på ryggen var så snyggt så jag bara var tvungen att ha den! Haha.

Var lite kul att i varje butik jag gick in så fick jag komplimang för min pälsmössa, haha. Folk hade verkligen något för mig igår. Massa weird stuff hände i skolan också. Killar som ropar ens namn och shiet. Haha.


Teachers pet?



Man vet att man ligger bra till hos läraren när man har närvaro på en lektion som inte ens har varit :]


Love makes us do fuckedup things.

Nu sitter jag i en datorsal på min formlektion. Ska egentligen leta myt som jag ska skapa på min kruka. Hittade en typ direkt så jag sitter och segar istället. Orkar faen inte börja skissa. Gör det sen. Vet hur jag ska göra typ exakt.
Ska ha en myt om Apollon och en av hans älskare som råkade döda apollons älsklinghjort så han blev så förtvivlad att han blev ett träd, haha.

Måste börja skriva mina texter till bild/form grundkursen boken ikväll. Ska lämnas in på onsdag. Haha jag känner att jag är sent ute med alla mina arbeten, haha.

Heal their hearts.

Vilken jävla träningsvärk jag har i min ben idag. Helt sjukt. Men gött ändå. Sitter och äter lite yogurt. Ska dra till bussen snart och så till plugget. Bara estet lektioner kvar idag. Så det är chill. Efter skolan drar jag in till stan och ska träffa Erik. Ska tvinga honom att gå till espresso house, för jag är fett sugen på chailatte.

Jag skulle ta en bra bild och lägga upp här, men det blev en oseriös cambild istället, haha.


Just keep breathing.

Det är nästan löjligt vad det är skönt att träna. Ska verkligen börja träna på söndagskvällar. Typ helt tomt i hela gymmet. Så satans gött. Har precis badat så nu sitter jag och äter på ett äpple. Ska skriva färdigt sista sidan jag har på mitt satans arbete. Har tagit mig hela dagen att skriva det. Eller ja, det är för jag inte har VILJAT skriva det. Så jag har gjort allt annat ungefär, haha.

Ny vecka börjar imorgon och det ska bli gött. Jag hatar att jag alltid blir så positiv och pepp på allt när jag har tränat, haha. Får börja träna mer känner jag.

Nae nu ska jag ta tummen ur röven och skriva sista sidan på arbetet så det blir klart så jag kan skicka in det :]

Om vägen till en mans hjärta går genom magen så går vägen till en kvinnas hjärta genom garderoben.

Åh, jag har så mycket jag har kommit på att jag vill ha. Men min plånbok och bankkonto är inte lika peppade på att köpa nya saker som jag är. Men jag har suttit och läst igenom massa bloggar, tittat på massa bilder och inte minst på Lookbook och insett hur jävla mycket jag vill ha.

 - Svarta spetshandskar
- Rutiga skjortor
- Lack/skinn leggins.
- Hatt med flor.
- Rött läppstift
- Höga kängor
- Svarta jeans
- Svart långärmad spetströja
- Nya underkläder
- Svart pennkjol.
osv.

Så nu tycker jag att det kan vara någon vänlig själ som känner sig generös och skänker lilla mig pengar så jag kan fylla på min garderob lite.


All I can do is to dream, but sooner or later I have to wake up.





Inatt var jag på bio och såg Avatar i 3D. Sjukt bra film verkligen. Men jag blev besviken på själva 3D. Det var inte så mycket effekter som jag hade väntat mig. Men själva storyn var grym och filmen är skitbra gjord. Så har ni inte sett den, gå och gör det! Dock så spelar det inte så stor roll om ni ser den i 3D eller inte.

Klockan tre trillade jag in genom dörren till lägenheten. Jag var inte ens trött, så jag satte mig lite vid datorn.
Satt där någon timme och sen blev jag trött och jag la mig och dejtade kudden. Drömde om sötnos inatt.
Ont gjorde det. Vaknade av att jag grät. Sådana drömmar är inte roliga alls ska jag tala om för er.
Jag har börjat drömma sjukt mycket, och det är alltid om olika personer. Personer som har klamrat sig fast kanske liiite för hårt kring mitt hjärta.

Min plan igår var att jag skulle gå upp vid ungefär nio idag och göra klart iallafall det arbetet som ska in imorgon. Nu är klockan ett och jag sitter och äter frukost och förbannar stora inlämningsarbeten. Life's great.


Privat kock?

Idag tillagar jag Kalvfilé florentine med ungstekt potatis.
Haha, antingen kommer jag bli en sjujädra bra hemmafru eller så borde jag börja hyra ut mig själv som privat kock ;]

Lift the wings.

Jag känner mig som sådan tönt ibland, haha. Igår var helt underbart och jag tror allvarligt talat att jag satt och log under de två timmarna, konstant! Dessutom så tror jag att jag förälskade mig i varje manlig dansare där, haha.
Upptäckte att killar som blinkar med ena ögat och sedan ler lite charmigt är übersexigt! Fast ja, det har jag tidigare erfarenheter av också, haha, men detta var ett konstaterande nu.

Köpte skivan igår med musiken. Är helt fuck galen i irlänsk musik. Så den sitter jag och lyssnar på nu. Helt galet bra, haha.

Men skönaste citatet igår måste ändå komma från min far som bad mig att ringa när jag var på väg hem. Så jag ringde honom när jag satt i taxin (Ja, jag åkte taxi).

Jag - Hej, jag skulle bara säga att jag är på väg hem nu!
Pappa - Aha, hem till mormor då eller?
Jag - Ehh, haha. Bor jag någon annanstans?
Pappa - Neeh, ehh, jaa, heh.

Hah, jag måste lära honom att jag inte bor hos dem jag sover över hos ;]

Riverdance.

Tror inte jag har berättat för er. Men ikväll ska jag bege mig bort till Annexet vid globen för att titta på Riverdance. Det är deras sista turné någonsin, deras så kallade farwelltour. JAg sitter och tittar på youtube och blir helt till mig och får gåshud.
Jag har sett dem en gång innan och det är fan helt otroligt! Kommer sitta på sjätte raden så kommer se sjukt bra.

Åhå, lycka.


He is my new lover.


Jag tänker flytta till Michigan och gifta mig med Michael.
Kika på honom genom att klicka här


Ett tappert försök att rädda en förlorad.

Jag trodde verkligen att jag

skulle kunna rädda dig,

och tro mig, jag försökte verkligen.



Men dina ensamma ögon förblev

lika ensamma.

Och ditt leende som brukade värma

mig på vinterkvällarna, svalnade.



Tysnaden skriker så hjärtskärnade

sen ditt skratt tystnade.



Men jag antar att det är svårt

att rädda någon om man inte

vet vad man räddar dem från


Finally!

Kom precis på att bilden jag la upp imorse var den första ni får se på min sedan jag tog min medusa! Ska dock fixa en bättre, så ni får se hur det blev. Jag är galet nöjd iallafall och svullnaden har gått ner. Så jag ser lagom löjlig ut med en pinne som sticker ut ur överläppen, haha.

Jag ska sätta mig och skriva lite på ekonomiarbetet, sen ska jag slänga i mig någonting att äta. För vid klockan sex ska jag ner till gymmet för en rundvisning. Ohyes, jag ska äntligen börja träna igen. Känns så underbart skönt! Så nu hoppas jag som faen på att killen som ska visa mig runt inte är snygg. För då kommer jag allvarligt talat att dö, haha. Man får hoppas på det bästa, haha.

Min tiny fyller år idag med. 17 år gammal. Grattis snuttan!


I'm in soooo much trouble.

Satan vad jag ligger illa till! Mitt ekonomiarbete som jag knappt börjat på MÅSTE lämnas in typ snarast. Min samhällslärare är inte så vidare glad på mig, haha. Så idag blir det plugga järnet efter skolan. Måste göra klart hälsoprojektet tills på måndag då det ska vara inlämnat, och så ska jag skriva texter till min bok i Bild och Form grundkursen. Va fan har jag väntat med allt det här för? Har ju haft massor med tid på lovet liksom. Fan.

Så jag kommer bli galen i eftermiddag så mycket plugg det kommer bli. Men men, jag har satt mig själv i skiten så ;]



'Woopsie'


I'm in love with my past.

Usch. Det är dagar som den här som jag förbannar att jag föddes som tjej. Har nämligen haft sån äcklig mensvärk så det inte är klokt. Killar ska fan vara lyckliga över att de inte behöver genomlida det här.

Imorgon börjar iallafall skolan. Ska bli skönt att få lite saker att göra om dagarna. Lite ordning på livet. Det är gött imorgon för vi har bara 2 lektioner och den första börjar 12.20. Fett chill. Funderar på om jag efter skolan ska inhandla lite tjocka, varma tröjor. Det är ju galet kallt ute! Det är jag faen inte van vid, så därför har jag inga kläder för det. Så jag måste nog fylla på min garderob med det. Dock så är min plånbok inte min bästa vän och jag måste snåla lite. Men ja, det löser sig nog.

Kvällen ska jag fortsätta att spendera i min säng. Har inte rört mig härifrån idag, haha.

Happy b-day to you.

Idag fyller min hyresvärd, aka mormor, 75 år. Så vi ska åka ut till Kista galleria och äta något där med några andra släktingar. Klockan två ska vi vara där men vi ska lämna lägenheten opm typ en tjugo minuter eller så. DEt är halt ute och mormor har haft sönder foten när hon halkade för någon vinter sen, så vi ska ta det lugnt.

Så ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är sjukt sugen på bio, så är det någon som känner för att bjuda ut mig på bio ikväll så är det bara att höra av sig ;]


A smile to die for.

Jag får väl först börja med att be om ursäkt för mitt ytterst dåliga uppdatering. Eller ja, det är min blogg jag bestämmer när jag ska skriva, men iallafall.

Det har varit så kaos för mig så jag har varken viljat eller orkat att skriva. Nyårsnatten för mig var så satans förvirrande så den snurrar fortfarande. De följande dagarna var ju inte mindre komplicerade. Det har skakat om hela mig lite. Och jag har kommit till insikt att alla de här personerna som har skakat om mitt liv nu dessa dagarna, de är egentligen bara substitut. En fyllnad för något annat. Något som jag förlorade för ett tag sen och som fortfarande gör ont. (Jag gråter bara jag tänker på det)



Are you fucking kidding me?

Kul.
Min dator pajjade precis. Bröts av. Och jag har inte råd att köpa ny. Jävla fitta.

Maybe it's time to move on.

Natthimlen lystes upp av hundratals glittrande fyrverkerier
. Ljuset lyste upp även mig i min svarta nyårsklänning och
 mitt ansikte med den ensamma tår som dalade ner för kinden.
Det var så vackert. Jag ville verkligen njuta.
Men allt som fanns i mitt huvud, det var bara du.



Gott Nytt år Sötnos.
Jag saknar dig.








RSS 2.0