Sex-dieten

Hah har precis fått skällning på att jag äter för lite. Men jag blir liksom inte hungrig och då passar 2 mål mat om dagen perfa. Men nu har jag blivit beodrad att jag ska käka sex gånger om dagen, eller ja var tredje timme iallafall. Jag vettefan om jag kan det alltså. Tycker inte om att äta frukost. Jag tycker inte om att äta egentligen xD 
Men iallfall, nu ska jag försöka. Se om det går. Värst kommer det vara att äta frukost. Det kommer bli ett helvete.
Hade varit enklare om sex dieten bestod av att ha massa sex istället. Hahaha.

Standup komik är perfekta medicinen

Det är sånt här jag roar mig med när jag är sjuk. Ligger och kollar på standup komiker på youtube. Gabriel Iglesias är så jävla kul så jag vrider mig av skratt. Lägg märke till fluffy skämtet i slutet av den första delen. Haha så nedrans roligt.

Sängen är en nedrans bra plats.

Ingen skola för fluffielina idag. Riktigt nära att jag svimmade på morgonen så mami tyckte det var bäst att jag var hemma. Så har inte gjort annat än legat i sängen idag. Inte sovit, utan bara legat där. För så fort man ställer sig upp så snurrar det till i hela huvuet. Kanske borde testa att äta något, men jag vågar inte gå ner för trappan. Ifall jag skulle svimma eller så. Ja usch. Jag får fortsätta med mitt sms marathon istället. Kanske kolla på en av mina filmer jag köpte i helgen.

Hoppas ni mår bättre än mig!

You spin me round round.

Usch Fluffielina mår inte bra alls. Är yr i bollen och mår riktigt riktigt illa.  Ska lägga mig och slötitta tv lite och föhoppningsvis få lite sömn och må bättre imorgon. Så det var allt för mig.
Och sov sött babes!

Velmaja

Haha jag är fan otrolig. Jag ska göra omval nu vad det gäller gymnasiet. Screw enköping. Det är way för långt borta. Jag har kommit på att jag inte pallar detta. Så ska prata med mamma idag och min SYV imorgon. Troligtvis blir det en gymnasie skola i halmstad med ungefär samma inrikting. Närmare både hem och till Tiny <3
Så fortsättning följer.

Nästan färdig drake



Har lite finputsning kvar såsom småskuggor och så. Sedan är drakjäfflen klar ^^

Hat till GG

Åh jag hatar att titta på GG. Eller nej, det gör jag inte, för det är ett av mina favvoprogram men jag blir alltid lika sugen på att shoppa när jag ser det! Kärlek till preppy stilen! Riktigt riktigt riktigt snyggt!
Får nog inskaffa lite mer veckade kjolar och snygga kavajer.  Kanske slänger in en hatt när jag endå håller på ;]
Måste köpa lite mer leggings också. Några jeans, några med paljetter och några skinn. Rikigt snyggt till allt.
Åh ge mig massa pengar nu! ^^

Dreggelvarning på högnivå!


Här snackar vi snygging pojkar och flickor.
En riktigt äkta, sjukt, snygg, snyggig <3

Sommartid = Sommar snart?

Nu är det iallafall sommar tid. Och det måste ju betyda att sommaren kommer snart, eller hur?
På något konstigt sätt kom jag på att jag måste köpa underkläder. Haha, konstiga accesoitioner ^^
Blir nog att dra in till stan på en shoppinrunda kommande helgen. Köpa lite nytt hot stuff! ^^


Earth Hour, gör det till något speciellt!

Min farfar är så söt, han bad mig komma lite, sen frågade han mig varför jag inte var modell. Jag skrattade bara och sa att jag har inte kroppen för det. Så tittade han konstigt på mig och sa att jag är precis så som man ska vara. Haha han är så söt. Sen åkte jag in en runda till stan. Mamma och jag har köpt mat till ikväll, bakpotatis med kyckling/curryröra. Jättegott!
Sen köpte jag lite godis och 3 st filmer;

- Frostbiten  som är en svensk vampyrfilm
- München   som handlar om massakern på 10 israeliska idrottsmän vid os i münchen 1972
- Slaget om Berlin  som handlar om kalla kriget

Jag tror jag ska se någon av dom ikväll. Men det är ju earth hour ikväll med, mellan 20.30 och 21.30. Jag ska defenetift släcka ner. Jag menar, man klarar sig faktiskt utan el i en timme. Jag hoppas att det är fler än jag som kommer göra detta och tända ljus och mysa med någon man tycker om! Perfekt tillfälle att ha en romantisk stund med älsklingen eller en mysstund med familjen.
 Så, vilka av er ska släcka? :]


Ett försök till en drake.


Denna har jag tillbringat de senaste 40 minuterna med. Den är inte klar, det ska dit en massa detaljer och shiet.
Men tänkte visa er den när jag bara lagt grunderna iallafall. Inte världens bästa, men jag håller på att träna upp mina skills med blyertspennan.

Snabb fredagshälsning.


Happy B-day Sis <3









Etta Åtta.

Grattis på födelsedagen syster. Stor tjej nu. Krogen och hela skiten. Jag har skrivit lite varstans nu att jag älskar dig. Men jag vill att du förstår att jag gör det. Inte bara så som syskon gör imellan. Det är något så mycket mycket mer. När du flyttade kände jag mig så ensam och visste inte vart jag skulle ta vägen. Men jag klarade mig. Jag klarade mig för din skull. Jag vill visa att jag är lika duktig som dig. För det är vad du är, duktig. Så in i helvete duktig på allt, och du förstår det inte.

Du är snygg som få, men det vägrar du att inse. Skit i vad man har sagt tidigare, skit i alla negativa kommentarer. Du är snygg, punkt slut. Jag tror inte det är ngn som inte håller med mig-

Ja det blev ett jävlig lång bit bara för att säga en enkel mening;

Jag älskar dig, och grattis på 18-års dagen.

Fabulous fredag med massa feelgood!

Tränade i lite drygt en och en halv timme och sen när man kommer ut ur gymmet så skiner solen. Fatta jag blev glad! Nu sitter jag här i tshirt och har precis badat. Och som vanligt höll jag på att somna.
Ska äta om lite drygt en halvtimme så stora syrran, systersonen och svågern kommer hit. Vi ska äta grillad fläskfilé, ugnstekta rotfrukter och svampsås. Kurrar lite i magen efter träningen också.
Det blir faktiskt en stillsam fredag denna veckan också. Har inget annat bus att göra. Tänkte först dra till Halland, men sket i det sen. Så det blir hemmkväll med mami och papi. Förmodligen groggning till så ska det låta som alla andra fredagar. Haha.
Fick hem avslutningskortet idag också. Fett söta är vi allihopa. Ska fota det så ni får se sen. Bara att jag ser helt muppo ut, but hey that's me :3

Flyttar ifrån mitt hjärta.

Åhå, grät en skvätt lite sådär när Tiny fick mig att inse att jag flyttar ifrån henne. Usch, min telefon räkning kommer inte bli nådig. Men fy fan i sommar, Sverige kommer inte vara säkert för en enda sekund vettni.



Always together, never apart! maby by distance, but never in heart


Tatuerade babes

Har varit i stan med mami och handlat lite. Eller ja, hon handlade mest och jag köpte bara lite småsaker.
Hon köpte jävla äckliga doftpelagoner. Jag hatar dom! Får bara ont i huvudet av dom. Sen köpte hon mat och kaffebönor till vår kaffemaskin. Själv så köpte jag en parfym så nu luktar jag supergott igen. Sen köpte jag också ett par lösögonfransar som man mer kan ha till vardags och en tatueringstidning. I tidningen var det proppat med massa babes *dreggla lite*
Bland annat fröken som var på framsidan som heter Mette Michalak. Hon är 19 år och kommer från danmark. Ruggigt snygg är hon!


"jag är inte tjock, bara porrigt mullig"

Hahaha hittade världens grymmaste citat :
"jag är inte tjock, bara porrigt mullig"
Kärlek till den alltså. Hahaha den ska jag lätt börja köra med. Fabuuuuloooous!
Nu ska jag fortsätta kolla på Knight rider och sedan blir det Fantastic 4.

Feelgood waffleday.

Fy fan va gött man mår efter 1,5 timmes gymmande. Riktig adrenalinkick.  Och för att man ska må ännu bättre och bli ännu lite snyggare slänger man in sig i solariet 20 minuter.  Det är riktigt najs ska jag säga er.
Kom hem och gjorde lite våfflor, jag menar, det är trots allt våffeldagen idag. Men jag är sån klenis så jag orkade inte mer än en. Haha. Men ruskigt gott är det iallafall, så man önskar ju att man orkat en till.
Ska snart slänga mig i badet och sen blir det tv och msn. Det är ju knight rider ikväll. Go KITT!



The big secret reveled!

Kanska ska berätta "den stora överraskningen" för er nu när Tiny vet. Det är nämligen så att jag kommer komma in på skolan i Enköping vare sig jag har lägenhet innan slutintagningen eller inte. Så jävla underbart!
Riktigt riktigt glad blev jag. Tinys första reaktion var:
"Då ska jag bo hos dig. Typ alla lov och så"
Hahah hon är en liten knasboll.  Nu ska jag fortsätta att äta min kaktus/citron sorbet och bara njuta av livet ^^

Låt mig vara dina vingar.



Åhå, kärlek till tummelisa! Jag kommer ihåg att jag var kär i prinsen när jag var liten. Haha, nu när jag tittar på den påminner han sjukt mycket om en, så jag kan inte låta bli att le lite sådär ;]

Fabulous happyface.

Nu har jag gymmat, ätit mat och tagit ett bad.  Mår fabulous.
Åt falafel till middag med fetaoströra och sallad. Sjukt jävla gott ska ni veta! Har ni inte ätit falafel så måste ni bara prova.
Jag höll fasen på att somna i badkaret. Det var så varmt och skönt.  Ska se om jag får tag i lite roliga människor att prata med nu. Är lite sällskapssjuk.
Fick förresten världens mest positiva besked idag. Eller ja nu överdrev jag men riktigt bra var det. Men jag tänker inte skriva vad det är förrens imorgon. För Tiny läser bloggen och jag vill berätta det för henne face 2 face you know.
Men nu ska jag kolla på lite idioter på Jerry Springer och dricka lite limevatten.

Tekniska fel.

Godmorgon på er
Hade tänkt att slänga upp ett nytt videoinlägg men sen min telefon har något emot mig idag så blev det inte så. Kanske i eftermiddag.
Ska iallafall till skolan nu och det är väl rätt trist. Har ganska många lektioner idag men har rätt soft med raster så det ska nog gå bra. Efter skolan så ska jag till gymmet en runda och träna. Ska bli så skönt efter inte ha kunnat träna på 2 veckor eftersom jag varit sjuk. Så ska träna för fulla muggar.
Ikväll blir det väl att göra lite läxor om jag har några sådana annars så blir det som vanligt att prata med massa underbara och charmerande människor.


Ha en bra måndag!

Nostalgitripp.

Har precis kollat på lite videofilmer från när sis och jag var mindre. Bland annat en film från cypern där vi var 2002. Skrattade så tårarna rann verkligen. Syrran hade tagit videokameran och hade rundtur på hotellet. Jag pratade världens grövsta smålänska. Tänk er Utvandrarna, så har ni typ hur jag pratade då. Riktigt roligt må jag säga.
Ska ner och sola sedan då sis och c:o har dragit hem igen.
Har märkt hur blek jag har blivit. Haha så kommer Boston och ska vara lite tröstande:
"Men nu är du ju iallafall normalfärgad, i sommras var du ju fan kritvit"
haha tack stumpan, det värmer.


Tänk er den lilla köttbullen med världens smålänska ^^

Fejk? Jag? Inte då :3

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 7

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
() Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt:
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Ahmen jordgubbar är väl goa grejer? ^^


Släkten är värst.

Tycker inte om släktkalas som jag sa tidigare. Det är för konstigt.
Familjemedlemmar som är elaka mot varandra, fulla människor och småbarn är ingen drömkombination precis.
Men jag höll mig undan, och jag överlevde. Den sötaste var ju farfar. Jag hade varit och hämtat mat och så utbrister han plötsligt; "Vad vacker du är flicka lilla". Väluppfostrad som jag är neg jag och tackade.
 Men mår inget vidare bra nu, mår typ illa och kallsvettas.
Men men, ska ta lite frisk luft och se om det blir bättre.
Är otroligt gossjuk och vill vara någon helt annanstans just nu. Ja, jag får väl drömma lite iallafall ^^

"Lilla gumman..lilla gumman..? Oh shiet hon är naken, jag går"

Uppe är man,  svintrött.
Sis flickvän skulle väcka mig, så hör man hur dörren öppnas och någon säger;
"Lilla gumman, lilla gumman... Oh shiet hon är naken jag går."
Sanningen är att jag inte är naken, men att jag sover i trosor, så hade täcket kasat ner till typ magen. Det var lite kul. Sis kom precis efter henne och skrattade som en galning typ.
Idag blir det släktkalas för sis och papi. Yey.. En skock fulla människor.  Inget precis jag längtar till.
Ska snart fixa håret, sminka mig och klä på mig lite kläder. Sätta på det artiga leendet och bara stå ut.


Fucking utgångsförbud.

Ouf vilken dag.
Har träffat sis flickvän nu. Fy fan va najs brud alltså. Sjukt najs ;]
Pappa förbjöd mig att gå ut ikväll så jag blev skitsur på honom, det pajjade min kväll lite. Men det har väl varit trevligt.
Har groggat med alla.  Jag är sur. Jag ville ut ikväll. Jag ville träffa människor. Men icke, blir inlåst hemma istället. Skitkul.
Nu ska jag kolla på hundtricket och dreggla lite över Linus Wahlgren.

The girl is shaking, like a leaf.

Gosh.
Här sitter jag i min gula lilla soffa och är riktigt nervös.
Imorgon så kommer Sis, hennes kompis och sis flickvän hit över helgen. Det blir första gången jag träffar hennes flickvän och jag är sjukt nervös! Jag menar, va fan.. Hahah jag kommer vara helt mysko imorgon. Jag kan bli riktigt blyg ibland också, hoppas jag inte blir det imorgon. Tss, skulle sitta fint det om man blir helt tyst eller något.
Nä jag får väl odla fram lite stake känner jag. Det är ju inte precis så att hon kommer äta upp mig eller något.
Förkylningsjäveln släpper ju inte heller. Ska gå ner och hämta en apelsin nu så jag får lite c-vitamin i mig.
Skitbra att bota förkylningar med :]

Daddies little girl goes happyface.



Åhå jag har smink igen :D Haha efter ha levt nästan utan i typ 2 veckor så har jag det igen. Happyface 3000.
Nu ska jag tvätta mitt feta äckliga hår, sen ska jag måla lite mer kläder i akvarell och så måste jag ta tag i No läxan också. Papi har kommit hem och jag är överlycklig. 
 

För 9c är bäst..


Haha en ganska rörig bild på vårat avslutningsfoto. Alla är inte uppställda och så, men det är den bästa bilden jag har fått tag i ^^

Han kommer med solsken till mig.

Ja gud vilket underbart väder det har varit idag! Solen har lyst praktiskt taget hela dagen. När jag kom hem från skolan så satt jag bara och mös ute på trappan. Riktigt härligt ska ni veta!
Solade efter skolan också. Hah, fast inte ute då utan i solarium. Blir riktigt sur då jag inte fick någon färg alls. Så ska nog sola igen på fredag eller lördag.
Min förkyldning har blivit mycket bättre också. Visst jag var riktigt hes i morse men det har gått över. Är med snuvig.
Så ska nog försöka ta mig ner till gymmet imorgon. Ska ladda iPoden också så jag har något att lyssna på.
Ikväll så kommer mormor ner. Klockan 21.30 ska mami och jag hämta henne inne i stan då hon kommer med buss.
Ska bli lite mysigt att ha mormor här hemma några dagar. Man kan verkligen prata om allt med henne.
Jag tror inte så många i min ålder pratar med sina mormödrar så som jag gör med min mormor. Hon skattar åt mina misslyckade dejter och vi diskuterar omvärlden. Hon är mys min mormor, kärlek till henne.


Fast, om man ska gå tillbaka till solskenet är det inte bara sol ute. Det är faktiskt en och annan solstråle innuti mig.

Fail skoldag.

Så jävla slapp skoldag alltså. Mer än halva klassen gör något PISA test eller något. Så vi är typ 8 pers i skolan. Hah så lektionerna blir helt sjuka typ. Men vissa ska komma tillbaka nu vid lunch så det blir lite bättre. Nästa lektion är musik och våran grupp är 1, ja den blir 2 om en person kommer nu vid lunch. Kommer bli så fail. Vi gör ju fortfarande våra egna låtar så jag kommer få sitta o knåpa på texten nu.
Sen blir det so och vi ska filma vår fördjupningsdel om koncentrations läger. Få ser hur det blir.
Nu ska jag återgå till att skvallra lite med Tiny ;]
 

Förtydligande om melodifestivalen.

Jag fick en kommentar om över att jag skrev att Agnes hade stora höfter och att jag tyckte hennes kläder i Melodifestivalen såg konstiga ut.  Kommentaren höll inte med mig alls och jag fick frågan om hur mina egna höfter såg ut.
Lilla du, jag tycker hon har stora höfter och att det såg mäkta konstigt ut. Vad har mina höfter med saken att göra?
Jag var inte med i melodifestivalen och sjöng inför miljoner. Dessutom var det inte menat som något elakt mot agnes utan mer att jag tycker dom borde stylat henne annorlunda. Jag tycker precis som dig att agnes är en smal och snygg tjej.

Vill bara förtydliga detta.

Modell för en dag.

Lisa och jag har precis gjort klart den första av två reklambilder. Det är en uppgift till skolan. Man ska ta en produkt och göra två reklamer som riktar sig till varsin målgrupp. Våra målgrupper är unga partypinglor och kanske lite äldre medelålders affärskvinnor. Haha skikul. Fastän jag är förkyld som en dåre ställde jag upp som modell. Haha det ni. Inte varje dag man är reklam modell ;]
Vi ska senare fota den andra delen, då en av mina grannar har ställt upp dom modell.
Kanske slänger upp bilderna sen så ni får se hur det ser ut.

Sömntuta i min säng

Riktigt sent inlägg idag. Men jag har haft fullt upp. Först skolan med avslutningsfoto. Ni vet sånt som alla niorna tar, som man fuckar ur på typ. Haha min klass är inte så fantasifulla så vi hade pyjamas/morgon tema. Riktigt skoj, ska försöka få tag i någon bild så ni får se. Det slutar iallafall med att hela klassen går i pyjamasbyxor och täcken hela skoldagen.
Efter skolan följde Lisa sötnos med mig hem. Vi har tittat på första och halva andra Pirates of the carabian.
Riktigt bra må jag säga. Nu sitter jag vid datan lite och kollar lite tv, för ni förstår att lilla Lisa har somnat i min säng.
Haha får se hur länge hon sover.


Stolt playboy moster.

Hemkommen från lillkillen då. Gud vad duktig han är, han tar sina insulinsprutor själv och gnäller inte när dom ska ta blodsocker på honom. Jag är mäkta stolt må jag säga. Han är så söt, blev jätteglad när jag kom.
Min f.d svåger var där också, alltså min systersons pappa. Syrran och han är skilda. Men fy fan va rolig han är. Älskar att umgås med honom. Helt fucking crazy.
Nu har jag bytt lakan i min säng så nu är det playboy bunnies för hela slanten, och så har jag dammsugit lite snabbt.
Allt för att kära lilla Tiny babe ska komma. Hon ska nämligen sova hos mig. Det ni!
Vet nog en och annan som kommer bli avundsjuk på henne då hon ska dela säng med mig inatt. Haha.
Kommer nog bli lite film och rätt mycket tv-tittande ikväll.
Kanske slänger upp något mer ikväll.

Besök hos lillkillen.

Usch, fan helgen är typ slut och jag har massa jag vill göra. Ge mig lov och en massa pengar så blir alltid fabulous.
Har städat lite i mitt rum så Tiny inte kommer klaga lika mycket när hon kommer i eftermiddag/kväll.
På dagen beger jag mig till Nässjö för att hälsa på min lilla systerson. Han är så söt, mamma hade ringt och sa att hon skulle komma, men hon nämnde inte att jag skulle följa med. Så min systerson beodrar mig att följa med. Jag blev så glad när jag hörde de. Vi har alltid haft ett speciellt band, enda sen han var beeebis.
Vi ska åka vid 11 så jag känner att jag borde göra i ordning mig.


Melodifestivalen 2009

Ojojoj säger jag bara. En riktigt bra final med massa bra bidrag. Poängen var utspritt och det var väldigt jämt.
Jag satt och antecknade lite stuff jag hissar och dissar som jag tänkte dela med mig av:



Alcazar Andreas kläder, gadh i love them! Skorna också helt fabulous!
- Måns dansares skor, sjukt snygga, ge mig?
Tingeling i rysk verision, någon som vet vart man kan få tag i den sköna låten ?
- Soran, Behöver jag ens säga mer?
- Moto Boys verision av Hero, rös i hela kroppen och lackade ur när papi kallade han homofil.



- Agnes guld-dräkt, visst den var snygg i sig, men Agnes har breda höfter som gör att det bara ser udda ut.
- Sarah Dawn Finers solpudermiss, ansiktet och bringan var gyllenbruna medans armen/handen var vit?
- Ripoffsen,  från måns dansare som kopierar Pussycat dolls look och Agnes som var skumt lik Beyoncé.


Allt som allt är det bara att gratulera Marlena till vinsten!
Lycka till i Moskva!

Speeddejting med Mr. P

Hah blir ni förvånade om jag säger att jag har bakat? Nä tänkte väl nästan det.
Har gjort en stor långpanna med kärleksmums och så har jag gjort en dajmkaka också. Jag har inte ätit något av det men jag har riktigt riktigt ont i magen. Känns som om jag ätit något jag inte tål. Det kan inte vara bra det här.  Men det går väl över tills jag gifter mig, haha.
Är riktigt trött så jag funderar över att ta en speeddejt med min kudde. Han kan vara ganska mysig ibland förstår ni.

Morgonpigg + skumbad = ?

Blev chockad när jag tittade på klockan när jag vaknade.
09.02
Jag är en sådan person, så har jag väl vaknat kan jag inte somna om, och detta var ett sådant tillfälle. Så jag tog min rosa morgonrock och en handduk och gick och la mig i ett underbart skumbad istället. Jätteskönt!
Så nu sitter jag här nybadad, hungrig är jag också. Men en av pappas polare är här nere och pallar inte sitta och äta då.
Kan nästan lika gärna vänta till lunch.
Jag vill göra något idag, och inte vad som helst, jag har faktiskt lite speciellt i huvudet.  Lite mys sådär.
Just det, det är final i melodifestivalen ikväll. Ska bli spännade att se vem som vinner. Eller spännande och spännande, ska mest bli kul vem som vinner. Själv håller jag på Caronlie af Ugglas och Alcazar. Riktigt bra låtar tycker jag.
Nä nu ska jag väl ta och slänga på mig ett par underkläder iallafall.


Charmtroll ska alltid vara så avlägsna.

Hah jag vann överlägset över papi i så ska det låta.
Haha vi tävlar om vem som kan låtarna och så. Min stackars pappa förlorade stort ikväll. Smsar som en galing gör jag också, men det är bara trevligt. Charmerande sällskap är aldrig fel ;]
Man kanske skulle rent av slå dom en signal. Men det får bli senare. Nu ska jag vara social på datorn lite.
Gossjuk är man för den delen också. Alltid ska dom vara så långt borta ^^

Tillägnad dig.

Jag känner smärtan i denna låten. Jag har aldrig förlorat någon på det sättet, men har varit nära många gånger.
Jag hoppas jag aldrig får uppleva det.



(Vers1)
Ja hej du underbara jag kan inte förklara hur mycket du betyder för mig
Vi flyr i dimman till sista timman' himmelen finns hoss dig
Dagar har kommit och dagar har gått men du finns alltid kvar
Bilden av dej i all din skönhet är förevigt klar

(Refräng)
Sen den dag du valde att ta farväl från världen där vi fötts
Så har det känns att det verkligen fattas något som behövs,
Dagar och nätter slutar som oftast i helvetisk sorg,
Minns alla gånger vi dansade genom gator och över torg

(Vers2)
Det känns som om det va igår, som allting hänt
Trodde förstås, att det var ett dåligt skämt
O dom sa att, du hade somnat i frid
Kan ej va så, du fick allt för lite tid...
O jag hatar de du gjort, men jag älskar dig ju så
Allt gick alldeles för fort men jag förstår...

(Refräng)
Sen den dagen du valde att ta farväl av världen där vi föds
Så har de känts att de verkligen fattas något som behövs
Dagar och nätter slutar som oftast i helvetiskt sorg
Minns alla gånger vi dansade genom gator över torg

Jag tror jag förstår...

34 cm manlighet?

Jonah Flacon kan titulera sig mannen med världens längsta snopp. Han har 34 cm mellan benen när han har stånd.
Först tänkte jag att det är la inte så nedrans långt, sen tog jag fram en tumstock och kollade. Jag menar HELVETE.
Den är fan enorm!
Jonah själv lider ju av detta på grund av att människor bara ser honom som en sexleksak. Men jag menar hallå? Är det ens någon som tänder på den där enorma saken ? Jag skulle mer blivit avtänd och avskräckt.
Så killar, störst är inte alltid bäst ;]

Hela artikeln kan ni läsa här


Vilken liten mytoman jag är.

Sa jag feberfri? Glöm det.
Under hela nationella provet satt jag och kallsvettades och höll på att svimma. Så gjorde klart hörförståelsen fast jag knappt fattade något, haha. Sen åkte jag hem. Så nu ligger jag här i sängen. Försöker få bilden att bli någerlunda bra. Ska städa rummet när jag blir lite piggare. Har dessutom noll kronor på båda mina mobiler, jag känner mig handikappad :[

Och du simon, glöm att du får se bilden ;]

Feberfri Fredag = Träning?

Idag är jag feberfri, och därför går jag till skolan. Har natonellt prov i engelska hela förmiddagen. Både läs och hörförståelse. Jag är faktiskt inte ett dugg orolig. På dom vi tränat på innan har jag inte haft ett enda del. Ah okej, nu ska jag inte överdriva, lite småfel har jag faktiskt haft. Men inga stora. Så detta kommer gå galant för mig.
Ska fråga mamma med sen om man kan träna idag. Jag menar, är jag feberfri idag är det väl helt okej ?
Försöker komma på något att göra i helgen, förrutom att städa mitt rum då. Haha, men det gör jag nog idag faktiskt. Dra på lite bra musik och sen är det bara att sätta igång.
Försökte mig på att rita en tvspels figur igår, gick rent åt helvete x]
Den såg bra ut när jag ritat alla konturer och så, men när jag började skugga och så, det var då det gick åt helvete. Jag tänkte att den skulle vara i blyerts, men jag ska försöka fixa till den lite med färg.

Nä nu ska jag studsa och borsta tänderna lite.
Puss på er.


Ät mer vilt, detta kan hända dig.

Vad sur man blir när man får så cepeont i nacken så man måste kränga på sig en nackkrage.  Hatar det verkligen, ser ju så lagom mongo ut också, visst jag är bara hemma men endå.  Jag önskar jag aldrig hade skadat nacken. Jävla skit. Och vart fan är mummelhumla när man behöver honom. Det är nu han ska erbjuda nackmassage -.-
En sak är säker iallafall;
Jag HATAR älgar..

Ingen knäcker dig, jag svär. Du äger!

Ck piggar alltid upp en

You give me fever

Usch, har fått feber och ligger och hostar sönder alla mina organ typ.
I natt mådde ag riktigt dåligt. Jag hade alla symptom på ångestattack, men jag mådde hur psykiskt bra som helst. Helt jävla sjukt. Så idag blir det bara att vila upp sig. Ligga i sängen och lyssna på musik.
Kanske kan man få ett och annat charmerande sms som piggar upp en .

Wonderful night.

När man spenderar kvällen med snygga människor. Så kan kvällen inte bli annat än fabulous.
Har sånt där leende som inte går att ta bort ni vet, sådana där sällsynta jävlar ;]

King of pop is my fucking idol.

Okej, nu behöver jag inte få ajaj i tossingen mer. Eller ja, jag har ju fortfarande skitont + att det är typ dubbelt så stor som min andra. Hah men jag har iallafall köpt nya skor, eller mamma har köpt inte jag. Ett par snygga vita enkla.
Jag passade på att köpa lite naturgodis när vi endå var i stan. Hah jag har blivit helt beroende av det nu.
Borde plugga lite franska nu, men jag insåg att jag redan kan det vi ska kunna. Så blir väl bara att repetera lite.
Ska sätta på lite Michael Jackson i mina hörlurar nu. En av mina stora musikidoler faktiskt.
Hade blivit överlycklig och jag hade fått en biljett till någon av hans sista konserter i sommras. Han må vara ett psykfall, men satan vad bra musik han har gjort!

Tänkte bjussa på en av mina favoriter, den är lite nyare än typ Billie Jean och dom.
You rock my world heter den och går inte bädda in så ni får titta här.
Tänk på att detta är den korta verisionen, den riktiga är typ 10 minuter.

Ajaj i tossingen.

Satan vad jag har ont i min stackars tå. Mina träningsskor är för små så dom trycker på min stackars tå så den är alldeles blå. Hah det rimmade ju.
Utvecklingssamtalet gick som på räls, jag har faktiskt chans till x antal MVG, det ni. Blev lite glad över det.
Träningen gick skitbra som vanligt. Körde 10 minuter extra på träningscykeln då jag väntade på mamma.
Lagade skitgod mat när vi kom hem. En quorn curry röra med pasta. Det var quorn-bitar, färsk sparris, broccoli, morötter, majs och så lite grädde. Men satan va gott det var. Muuuuuums.
Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga till franska provet, och om jag orkar ska jag ta lite so också.

Trött Tisdag.

God morgon på er.
Är färdigsminkad och färdig fixad i håret för plugget nu. Var så sjukt trött när mami väckte mig, men det kan ju bero på att jag inte kunde somna inatt. Det är faen inte bra det här att må så här bra, haha. Idag har jag utvecklingssamtal direkt på morgonen, det vill säga vid 08.30. Vet faktiskt inte vad jag ska känna inför det, om jag ska vara nervös eller bara rycka på axlarna. Men det löser sig.
Kommer få en härlig aktiv dag idag iallafall. Först idrott i skolan där vi förhoppningsvis kör basket. Sen efter plugget så blir det gymmet i en timme. Sen får jag se om jag har lust att ta ut hundrackarn sen med. Hah, fan vad denna latmasken har börjat älska att vara aktiv. Det måste vara något fel ;]
Hade gärna velat börja på yoga också, men tror inte det finns här i närheten tyvärr.
Kom på att jag har mycket att plugga nu med. Eller nja inte så jättemycket.
Franskan ska jag plugga till på torsdag då vi har prov i det. SO:n fördjupningsdelen ska vara klar nästa vecka tror jag att det är så måste skynda på med min del. Sen har vi bilduppgiften där vi ska fota egna reklambilder, fast där har jag och Lisa redan kommit på vad vi ska göra. Så vi ska bara fota det.

Aja, nu ska jag springa och borsta tänderna.
Puuuuuss på er.

Det går bra nu.

Jag kan inte sluta le. Ni fattar inte hur underbart detta känns! Åh äntligen, äntligen ÄNTLIGEN är jag ute ur depressionen!
Efter ett helt jävla fucking år så är den borta, så underbaaaaart!
Inget kan knäcka mig nu. Fan heller, the bitch is back in action, more fabulous then before!
Har utvecklingssamtal imorgon, det är väl sådär. Iochförsig blir det inte jobbigt eller så. Eftersom jag kan säga att jag mår fabulous + att det inte brukar vara något negativt att säga om min skolgång.
Fan det går bra nu alltså. Ska pumpa lite på gymmet imorgon efter skolan med, så det kommer bli ännu bättre.

Det blir ju bara ännu bättre när man får eskimåpussar av en snygging ;]

I fucking rock!

Fy fan, nu är livet gött ska jag säga er. Det flyter på åt rätt håll va fan. Nu är det bara lägenheten och pengar som fattas, sen är allt så jävla najs.
Detta kan man bara beskriva så här;
Helt jävla F-A-B-U-L-O-U-S!

Puss på alla sötnosar som gör mitt liv perfekt.


Fuck måndag den nionde.

Helvets jävla piss.
Jag hatar den här dagen. Inte nog med att jag ska ha sån jävla mensvärk att jag inte kan stå. Nä då ska man jävlas ännu mer med mig och göra så jag inte fick pisslägenheten. Fan, jag har panik nu. Fixar inte jag en lägenhet innan juni så kan ju jag glömma med att komma in på skolan. Har gjort en intresseanmälan på en annan lägenhet nu. Den är typ dubbelt så stor, (fast det är fortfarande en etta) men det är fan så mycket dyrare också. Jag får fan börja jobba lite och ge lite pengar till papi. Kommer få sjukt dåligt samvete annars om jag ska bo i den. Men som sagt, jag kanske inte ens får den pisslägenheten.


Fan, det är nu det ska komma massa charmerande sms så man blir lite glad.

changed plans.

Det blev inget påhälsande hos lillkillen. Syster ringde och sa att han hade spytt hela natten och inte hade ätit eller duckigt något. Så dom ligger typ isolerade. Lite trist faktiskt, har saknat både lillkillen och syrran. Har inte träffat dom sen början av januari. Men men, hoppas han mår bättre snart bara.
Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl till att sola en runda med mami ikväll, men klockan är ju faen bara 12. Hatar när man har vaknat tidigt, dagen känns så oändligt jävla lång då.
Kanske ska käka lunch med, har inte ätit än. Fast är inte så sugen på att gå ner på undervåningen då det är tredje världskriget ungefär där nere.


Härlig kickstart på morgonen med lite telemys.

Vanligtvis skulle jag bli väldigt irriterad om någon skulle ringa mig tjugo i fem på morgonen. Men är det en charmerande och attraktiv ung man, så gör det faktsikt inget. Spenderade tiden fram till klockan var 7 att prata med honom. Stackaren ska jobba vid halv elva idag. Hah, så söt.
Ja en verkligen bra start på dagen, för nu kommer jag gå runt som en liten smilfink hela dagen.
Kan behövas då jag ska till sjukhus för att hälsa på lilla systersonen. Tycker verkligen inte om sjukhus, usch bara tanker får mig att rysa. Men har tänkt att ta med ett ritblock och lite pennor för att pigga upp honom. Att vara 7½ och ligga på sjukhus lär ju inte vara vidare roligt.
Nä nu ska jag slänga i mig lite frukost, ta en snabbdusch och göra i ordning mig.

Ugglas till moskva!

Haha, papi och jag ska starta kampanj som ska ta Caroline af Ugglas till moskva. Jag fullkomligt älskar låten. Hon ser helt mongo ut när hon sjunger den, men fan så najs den är. Och jag vill ha hennes skor! Så jävla tuffa, åker jag till Frankrike nu i vår så ska jag leta upp sådana fan.
Star pilots då, ojojoj säger jag bara. Låten är väl inget vidare, låter som deras låt som spelades på radion förra året. Men hur snygga är dom inte då!  Jag, som så många andra flickor, är helt galen i uniformer. Men pilotuniformer är bara något speciellt! Höll ju på attfå kåtslag nere i vardagsrummet. Och jag menar hallå, en snygg finne som är sångare. Klart som fan dom är bra ;]
Hade därimot hoppats på att Scotts gick vidare istället för Sarah Dawn Finer. Jag tycker om deras låt mycket bättre.
Aja, men allt som allt var det najs.
Ska inte sitta uppe allt för länge ikväll då jag ska upp 8 imorgon. Ska nämligen till Jönköpings lassarett då min lilla systerson ligger där för att han har fått diabetes. Ska hälsa på honom och pigga upp honom lite.

Vilseleda onda tankar.

Idag har jag bakat, och lagat köttbullar och stått i. Jag försöker sysselsätta mig så jag inte tänker så mycket. Blir verkligen inte bra om jag tänker nu. Tänkte imorse när jag vaknade, det slutade med att jag låg och storgrät i sängen. Inte bra ska jag säga er. Så jag försöker som sagt sysselsätta mig, men nu har jag inget att göra. Tror jag ska spela lite alfapet, då kan jag ju inte tänka på något annat än det. Sen ska jag nog sminka mig och fixa håret. Jag vet lite onödigt med tanke på att hela dagen nästan har gått, men det är vilseledande för mina tankar.

Big is beautiful?

Ligger och slökollar på Tyra Banks talkshow. Dom hade ställt upp 10 kvinnor på pedistaler mitt i central park och frågat människor vem dom tyckte var vackrast av kvinnorna. Kvinnorna var allt ifrån xs til xxl. Dom hade bröst som var från A - D.
Och jag blev helt chockad ska jag säga att så många människor tyckte dom mer kurviga tjejerna var vackrast. Snacka om jag fick värsta självförtroende boosten där.  Visst, jag tycker att riktigt vältränade och smala tjejer är vackra, men det är fan så mycket vackrare när dom har lite höfter och bröst. Jag har alltid sagt till min syster att jag hatar riktigt smala ben som ser ut som pinnar, och det gör jag. Vandrande skelett är inget att sträva efter enligt mig.

Vad har ni för åsikt? Is big beautiful?


Alfapet is the shiet.

Hah har spenderat typ 2 timmar med att spela alfapet på betapet.se
Så jävla roligt, ena gången blev jag sönderägd, jag hade hälften så mycket poäng som den andra, och andra gången ägde jag sönder :D Haha skitskoj verkligen.
Överväger att sova, börjar bli ganska slut i huvudet nu.

Annanas drinkar och skånsk rap.

Har precis spenderat min fredagskväll med att laga mat till familjen. Grillad kycklingfilé med potatismos, persiljesmör och kokta grönsaker. Efter det så blev det till att grogga med mami samtidigt som vi kollade på såska det låta. Ruggigt goda annanasdrinkar drack jag. Riktigt gula var dom också. Haha jag satt och sjöng med till så ska det låta, det gör jag varje gång vi tittar på det. Rappade med till "alla vill till himmeln men få vill ju dö". Riktigt skoj.
Nu sitter jag och är lite olaglig och laddar ner lite musik. Lite åttiotal, lite musikal, lite blandat :]

Gymmet är en underbar plats.

Kom precis upp ur badet. Har varit nere på gymmet i en timme nu. Så jävla skönt. Har fått ny energi nu så i'm back in action. Jag har tagit på mig ansvaret att laga mat till familjen ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på quorn, men det blir säkert kött iallafall. Min stackars rumpa har fått sig en omgång på gymmet iallafall och gör ont som satan.
Nu ska jag tycka lite synd om mig själv och äta lite naturgodis från igår.

Friday fucks.

Blir ett inlägg från biblioteket i skolan. Har sådan fittig jävla mensvärk så det finns inte.  Men det är bara No och mentorstid kvar. Inget som kräver så mycket energi. Blir en runda till gymmet efter skolan. Träning brukar ju hjälpa mot mensvärk då musklerna slappnar av. Papi kommer hem idag också. Yeey, jag har saknat honom :3
Haha helt sjukt vilken pappas lilla flicka jag har blivit. Haha men är det han som har pengarna så är det klart man kommer närmare han. Haha nej jag skojar bara ni får inte tro så om mig.
Nä åter till verkligheten och plugget.

Jag skulle hälsa världen (Det vill säga ni som läser, lite konstig värld som bara har under hundra pers i sig) från Mims och Boston.

Spegel spegel på väggen där..

säg vem flickan med tårarna är?
Okej, kanske inte tårarna, men iallafall glansiga ögon. Jag har suttit och betraktat mig själv i snart en kvart. Kroppsdel för kroppsdel, från alla håll och vinklar. Jag vet allvarligt talat inte om jag ska skratta eller gråta.
Vet faktikt inte om jag tycker om det jag ser eller inte. Ögonen är underbara, näsan är rätt okej i profil men framifrån ser den liten och tjock ut.
Okej, jag kanske inte ska räkna upp allt jag tänker på. Men jag funderar vad det är egentligen andra tycker är fel med mig.
Eftersom det alltid är någon som säger hejdå när jag vill säga hej. Inte bokstavligt talat men you get the picture.
Eller min personlighet, är det något dom stör sig där på? Min vilja att alltid hjälpa folk och få dom att le? Eller är det kanske att jag skämtar bort problem när jag är rädd för att ta upp dom?
Jag själv tycker inte det är några större ´fel på mig. Jag tycker faktiskt att jag är en fabulous person som har ett ganska okej yttre.  Jag vet bara inte riktigt vad jag ska göra för att få folk att förstå det.
Jag vill bara att dom ska se vem jag är, på riktigt.

Själens spegel.


Vad ögon ser, är vad tanken tror.

Godisätande utan dåligt samvete.


Detta sitter jag och kalasar på. En stort glas isvattenoch så naturgodis. Hur gott som helst! Lika gott som vanligt godis, enda skillnaden är att jag mår inte illa eller får ont i magen av naturgodis, som jag får av vanligt. Det är allt ifrån rostade sojabönor, till cashewnötter i olika smaker till bananchips. Mhm, mumma :]
Mamma och jag var och handlade lite mat och så. Jag passade på att bunkra upp mig med massa grönsaker och quorn. Mycket mycket gott. Ikväll blir det nog bara chill faktiskt, ska försöka läsa lite i boken eftersom jag inte gjorde det igår.

Egopic in stökigt room


Nu blir det knight rider :3
KITT är ju världens coolaste bil :]

Don't you know pump it up.

Har precis kommit upp ur badet. Var på gymmet i efteriddag. Hade möte med min personliga tränare, så vi gick igenom mitt program och lite så. Körde igenom det och gick igenom maskinerna. Så sjukt jävla roligt!
Inga jobbiga/tråkiga övningar heller. Alltså jag kommer ju fan bosätta mig där nere. Haha. Så nu jävlar ska jag bli den snyggaste puman på beachen i sommar. Åhh, allt känns underbart.
Har förresten glömt att underrätta er om lite provresultat i skolan. På svenska nationella, på läsförståelse delen fick jag vg+. Vilket jag var skitsur över och tyckte det var jättedåligt, haha.
Sen idag fick vi reda på matteprovet och so provet. VG på båda. Det var jag faktiskt nöjd med, om man tänker på att jag har skitsvårt för matte + att jag inte hade pluggat till so:n.
Så ikväll blir det att ta det lugnt, titta på tv och läsa i min bok. Har faktiskt börjat läsa "Aldrig fucka upp". Skitbra verkligen! Hade fastnat för den. Så det har varit en underbar onsdag :]


Att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare

Sitter hos Tiny och tänker lite. Funderar över mitt forna liv, mitt nuvarande fabulous liv och mitt kommande. Blandade känslor måste jag säga.

Nekad jobb, hoppas på bättre tur till lägenhet.


Fick veta idag att jag inte får mitt jobb jag sökte. Jag var tydligen för ung, vilket jag blir sjukt förbannad på då dom inte nämde något om ålder i jobbannonsen. Så blev lite halvirriterad, för nu har jag inget jobb och vet inte vart jag ska söka.
Men det löser sig väl det också. Har iallafall skickat en intresseanmälan på en lägenhet nu. Jag hoppas verkligen jag får den. Är verkligen perfekt. Ligger i centrum också. Så det är bara hålla tummarna nu för mig.

Smulan bakar kakor.

hej babes.
Har precis ätit, så har världens paltkoma ungefär. Har inga läxor på hela veckan så min vecka kommer ägnas åt alla möjliga bakverk. Haha inte äta dom, utan tillverka dom. Idag har det blivit choklad doppade havreflan och chokladmuffins med hallon. Imorgon har jag tänkt att baka lite bröd. Känner mig riktigt huslig när jag håller på att baka och laga mat.
Men söker nya saker att baka, brukar hamna i samma mönster. Så har ni något tips kan ni ju hojta till.

           

Den osminkade chokladpralinen.


Såhär snygg är man när man sitter med en choklad-ansiktsmask.
Luktade verkligen som en liten chokladpralin. Dessutom ser ni att jag är osminkad, men det hoppas jag att ni står ut med.
Märket på ansiktsmasken är samma som den jag tipsade om för några veckor sedan. Som kan köpas på Åhléns för 20 kronor. Huden känns underbart uppfriskad och fräsch efter den.
Så jag tycker ni ska investera i lite ansiktsmasker babes.

Partyprinsessor


Hah partyprinsessorna som fick i sig liiiiite väl mycket att dricka. Haha.
Där ser ni också min nya frilla :] Blev lite svart i det blonda :]

Dagen efter piller.


Det borde finnas för baksmälla. Fan.. ja ska aldrig mer dricka. Fy fan va dåligt jag mår.
Kan ju berätta att var full för första gången igår, så idag har jag officiellt min första baksmälla. Grattis till mig, eller om man nu ska säga grattis till detta. Usch, kvällen blev helt förstörd igår. Har en feting minneslucka, det blev missförstånd och massa problem. Nä fy fan, alkohol ställer bara till det för en.
Ska dricka lite vatten, och sen ska jag bege mig till Tiny för att hämta lite stuff och diskutera gårdagen.




RSS 2.0