Förfest för fulla muggar

Haha grabbar som gurglar fram någon sorts sång på singstar, flickor som står och sminkar och fixar håret. Sen mitt i alltihopet är Tiny och jag som springer runt och minglar och fotar eftersom vi redan är klara. Och kvällen kommer bli helt jävla underbar! :D
Nu måste jag springa o kissa, nedrans vi kissnödig man blir av cider :D

Två sidor av samma brudjävel.

Äntligen så är det lördag!
Som jag har längtat till idag alltså. Vid klockan två så ska jag på middag hos farfar för att han fyller år på måndag. Så då lär det vara trevliga sociala släktsidan som kommer fram hos mig. Men sen jävlar, då förvändlas man till partyprinsessan.För då ska jag till Tiny på fördrink eller vad jag ska säga. Ska iallafall hem till henne med lite andra kompisar och så ska vi ladda lite innan vi sticker ut ikväll.
Kommer bli sjukt roligt, och vi kommer vara sjukt snygga hela bunten. Flickorna och pojkarna kommer dreggla efter oss.
Så nu innan två så ska jag duscha av mig, äta frukost och lite annat sådär nödvändigt.
Ja ska försöka ladda kameran så jag kan ta lite kort åt er så ni får se. Om jag hittar laddaren det vill säga. Haha.

Men ha en fabulous lördag!

Traditionellt fredagsmys.

Fram med chips och dip, och lite morötter och dryck. Bänka hela familjen framför tvn och så ska det låta.
Så var vårat fredagsmys denna veckan. Riktigt mysigt måste jag säga. Varje låt var det minst en i familjen som hade hört och satt och sjöng med. Haha så jävla underbart. Min familj kan vara riktigt underbar ibland faktiskt.
Sen efter fick sis och jag ett ryck och stod och dansade och sjöng i hallen. Skrattade så jag fick träningsvärk i magen.
Nu blir det till att chilla här. Skulle egentligen behöva plugga på so, men det gör jag imorgon och på söndag.
Hah jag vet att man inte ska skjuta upp grejer, men va fan. Denna gången gör jag det faktiskt.
Blev förresten ingen ny videoblogg, men slänger upp en bild antingen senare ikväll eller imorgon beroende på vad jag pallar ;]


Ha en trevlig fredagskväll!

Ny frilla.

Hemkommen ifrån Karlshamn där jag fixat frillan. Ska nog göra en ny videoblogg så får ni se den sen :]
Så håll ut! :]


Hälsosammare Fluffielina.

Eftersom jag är så ivrig och bara vill ha fredag så ska jag nu tvätta ansiktet och slänga på mig en ansiktsmask och lite så. Sen ska jag slänga av mig kläderna och gosa ner mig i sängen. Ja jag vet att klockan inte är mycket. Men jag är faktiskt trött. Jag ser det som något positivt, för jag har inte varit trött så här normalt på typ ett år. Haha, jag har typ suttit uppe till 1 varje natt. Men icke sa nicke, nu ska vi vara hälsosamma och ta hand om oss. Så då går vi och lägger oss tidigt. Okej, idag är ett extremfall, men ni fattar grejen.
Så nu blir det att ta hand om huden och sen dejta kudden tillsammans med en bra film. Sen när jag vaknar är det Fabulous fredag.

Blixten Fluffie.

Nedrans, hann färdigt både novellen och No:n på mindre än en timme. Plus att jag skickade iväg mitt personliga brev ihopp om ett sommarjobb. Åhå, det lönar sig att ligga i :]

Torsdags update.

Har nu varit inne en runda på psyket för ett möte. Ska börja träffa henne nu varannan vecka istället för varje. Gick väl hyfsat iallafall. Bortsett från vissa delar.
Är hemma nu, har precis käkat en smoothie och ska nu börja ett mini-plugg-marathon. Jag ska skriva in min No slutuppgift om optik och skicka iväg den. Sen ska jag skriva färdigt min novell och skicka iväg den och sen om jag orkar så ska jag plugga lite SO till mitt prov på måndag för i helgen kommer jag inte ha så mycket tid. Eller ja på söndag, men jag vill inte plugga dagen innan. Det bara skriker fail över det isåfall.
Längtar verkligen tills imorgon också. Ska fixa till håret, och jag kommer bli så jävla snygg. Haha, faktiskt.
Fast, jag har ju matteprov imorgon.. Men det fixar ju en brud som mig galant ;]

Ge mig sommar och värme!






Åh jag vill utomlands, typ thailand eller något. Blir riktigt riktigt brun och bara chilla på stranden! Fy fan va gott alltså. Det kan väl iallafall bli sommar lite snabbare. Så man kan ligga ute och glassa. Eller glida runt på stan iförd sina snygga solbrillor och spana på alla snygga människor. På sommaren är verkligen alla snygga! Bruna och fräscha. Åh jag vill ha sommar! Bläblä, man får tänka på att det är bara 3 månader kvar ungefär. Får proppa in massa annat kul där så länge.

Bloggtorka

Oj, känner att jag blir sämre på att slänga in inlägg, mimmie gav mig lite kritik för det idag. Hah, men jag har ju inte så mycket att skriva om. Det händer ju inget i mitt liv. Kan ju inte skriva varje dag att jag pluggar och shiet. Det blir ju bara långtråkigt. Men idag är min favoritdag i skolan då det både är musik och bild. På musiken så skriver vi egna låtar och min grupp börjar verkligen komma igång. Skitskoj verkligen.
Har färgat min utväxt också så jag är helblond igen.
Har inte så mycket mer att skriva så jag ska återgå till att kolla på idioterna på Jerry springer

Den rätta för Rosing.

Sitter och kollar, ska faktiskt erkänna att jag finner det ganska underhållande. Vissa av männen/grabbarna verkar ju helt psykade, men vissa är sjukt snygga och riktigt charmiga. Jag vet att jag innan klagat på Linda Rosings ögonbryn, men jag måste säga att hon är sjukt snygg. Så jag sitter och är lite små avundsjuk på henne att massa grabbar slänger sig efter henne för att dejta henne. Men sen kom jag och tänka på en sak. Vill dom ha henne bara för en status grej och dom har liksom sett henne i BB och när har vikt ut sig. Eller är dom verkligen intresserade av henne?
Måste egentligen vara svårt för en kändis att hitta en partner som inte är kändis. För dom vet ju inte om dom tar den för att den är känd eller för att den verkligen tycker om den.  Det är tur man inte är kändis ^^
Vad säger ni, vi kanske ska starta den rätta för fluffiie? ;]


Händelserik tisdag.

Dagen började med en snabbvisit hos tandläkaren för att kolla upp en spricka jag har i tanden. Sen till skolan och käka semla. Eller ja, jag åt ingen för jag tycker inte om semlor längre. Sen nationella i svenska, som faktiskt gick hyfsat.
Vi spelade basket på idrotten, sjukt najs. Jag älskar basket, det är jätteroligt!  Sen höll vi nior på med vår revy lite och börjar väl få lite fason på de. Efter skolan så var det hem och dricka smoothie och umgås med lite folk.
Mami och jag åkte och solade sen och blev lite bruna. Eller ja, jag blev väl normalfärgad ;]
Så snart blir ett fluffie-bad och sen bara chill. Kanske fortsätter lite på No:n och Engelskan.


Dear Maria, count me in.



Innan jag går och dejtar min kudde tänkte jag dela med mig av en bra låt med godingarna i All time low.
Bra musik och snygga grabbar är en bra kombination tycker jag. Nu ska jag stänga mina blå och drömma lite om godingarna. Enyoy.

Utmaning på G

Blev utmanad av sis.

Regler:
Länka till den som utmanat dig
Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1.  Jag blir förbannad om någon rör mitt hår.
2. Jag skulle vilja göra en läpp-och bröstförstoring
3. Att sakna människor jag inte träffat är inget konstigt för mig.
4. Jag har aldrig testat att röka i hela mitt liv. (och tänker inte göra heller)
5.  Jag sitter vid datorn minst 5 timmar per dag.
6.  Jag räcker ut tungan samtidigt som jag ler
7. Jag älskar att posa 
8.  Jag stammar när jag blir exalterad/nervös

Jag utmanar:
Destroy the mainstream¨
Daniel Fagerholm.
The devil wears
Gothpinky

Takai
Millionaires

Michelle Bogar
Pappa Biff.


Och när hon år förbi står pojkarna på rad.

Åhå, ni kan tro jag hoppade av lycka när jag fick höra att so provet inte var förrens nästa måndag. Jag hade inte övat ett piss, så nu blir det att ligga i. Även provet i franska flyttas fram två veckor. Helt underbart ska ni veta! Hade nationellai svenska, muntligt, idag. Jag var med en grabb i min klass, hah han är så söt, för att är verkligen supervirrig.
Våran presentation gick riktigt dåligt enlgit mig. Jag fattade inte vad eller rättare sagt hur vi skulle göra, och det blev bara blä av alltingen.
Men skoldagen avklarad, känner mig faktiskt stolt att jag klarar hela skoladagar nu. Det är ett riktigt framsteg för mig,  så yeey. Det får firas med en kopp champange-te och lite bra musik.
Längtar oerhört mycket till helgen. Den blir full av massa bus. Kommer bli fabulous, och vi kommer vara så sjukt snygga som satan. Ska försöka att komma ihåg att ta bild på oss denna gången.
Just de, en snubbe som Tiny typ känner, eller ja snackar med. Han har fått för sig att prata med mig nu med. Krisläge.
Blir feting dissen på honom ;] Ojojoj, vilken bitch jag lät som där.
Men men, get used to it ;]

Bildomania

Idag slänger jag upp en nedrans massa bilder. Två st på mina nya leggings som en läsare bad mig lägga upp, och två på mig när jag skulle prova sis nya träningsmaskin. Jag skrattade så jag dog, och sis mobbade mig för jag putade med rumpan.  Så jag slänger upp en bild på sis också :D


Jag har kommit på att jag ser ut som en dinosaurie med niggerass här :D

Älskade sis <3

Du är snygg när jag är full.

Åhå, sitter verkligen och peppar till nästa helg då jag får dra ut med bästaste Tiny och shake some ass. Hah kommer bli fabulous. Ska troligtvis göra nya förlängning av håret på fredag också, men med en liten twist. Men vad det är avslöjar jag inte, utan det får ni se sen :] Kommer bli ursnyggt iaf!
Men nu ska jag sova snart, är riktigt trött.

Melodifestivalens grymmaste deltävling.

Oj oj oj, säger jag bara. Inte en enda dålig låt. Älskade allihopa! Velvets låt var sådär skönt kaxig, sån verkligen girlpower låt, fast hennes kläder vet jag inte riktigt om jag tyckte om. Byxornas söm fick det att se ut som att hon fick kameltå. Molly var så söt, hon är riktigt lik en kompis till mig som jag var väldit tajt med innan. EMD var väl okej, jag gillade låten men det var endå något som inte stämde, kan det varit att gossarna stod i frack och hatt?
BWO blev jag riktigt besviken på, det var den enda låten jag inte tyckte om. Kläderna var riktigt fula, och vad hade Bard fått på sig? Han såg ut som en psykpatient med ridintresse.
Ah, nu ska jag inte klaga. Allt som allt var låtarna riktigt bra.
Nu blir det till att kolla på "hot chick" på fyran. Älskar filmen, riktigt härlig. Har du inte sett den, se den! Har du sett den, se den igen! :]

Miss little rich bitch.

Åhå, jag som tyckte min ekonomi var dålig. Jag drog fram min otroligt snygga lila sparbössa som är formad som en elefant, låste upp den och räknade kosingen där i. Jag är lycklig ska jag säga er efter ha räknat alla jävla småmynt i den bössan. 1431 kr i småmynt och 540 kr i sedlar, alltså 1971 kr allt som allt. Jag är överlycklig då jag redan har 600 på kortet och 100 i plånboken. Så 2600 kr ungefär har denna damen till sitt förfogande. Blir nog ett par jeansleggings till, och massa massa underkläder! :]



Fredags shoppingen avklarad.

Tillbaka efter fredagsshoppingen. Vart faktiskt inte så mycket inhandlat idag, eftersom jag tänker på min lilla ekonomi. Men ett par ursnygga svarta jeansleggings med dragkedja vid foten från Vila som kostade mig 280 kr. Men det är dom verkligen värda! Jäääättesköna och ser precis ut som stuprör typ, love it!
Sen köpte jag ett par skor faktiskt. Högklackade till och med! Ser lite ut som seglarskor med klack. Slänger säkert upp en bild på dom senare. Nu ska jag läsa lite tidningar jag har köpt, alla modetidningar jag fick tag i typ. Hah, ska se om det är några snygga trender.

Fredags status.

Sitter nu här nybadad, nyrakad och nysmörjd. Redo för en ny omgång, haha. Ska ta bussen vid kvart i ett och möta Tiny inne i stan. Ska dryga där inne lite. Ska köpa jeansleggings, får se hur många plånboken låter mig köpa. Måste tänka på att jag måste ha 300 kr kvar till nästa helg iallafall. Men det löser sig alltid.
Funderar på att locka mitt korta hår idag. Såg en tjej som hade det i en film och det var sjukt snyggt. Så ska nog försöka mig på det. Om det blir bra slänger jag upp en bild, ska även försöka ta lite bilder idag när vi väl är inne i stan så ni får se hur en dag för mig och Tiny ser ut. Och även för att ni ska få se Tinys nya bimbofärg på håret ;]
Nä nu får jag nog börja fixa om jag ska hinna bli klar. Ha det bra babes, och ni glömmer väl inte att lägga till mig på blogglovin? ;*






Jag borde inte sakna eller bry mig, men jag kan inte låta bli.

Om jag får tag i den lilla slynan..

då jävlar smäller det. Nu är det någon idiot som jag utgett sig för att vara mig och gett ut min msn på snyggast chatten. Det som gör mig ännu mer förbannad är att det måste vara någon jag känner för att den gav ut mitt namn. Bara förnamn iochförsig men jag har inget vanligt förnamn så därför är det inget man bara tar rätt ur luften sådär. Helvete va lack jag är, får jag tag i den lilla slynan kommer den ångra dagen då den föddes. Jag lovar, jag kommer inte vara nådig.

Trist Torsdag.

Riktigt trist dag. Har bara segat sönder hela dagen än så länge. Har bakat lite muffins och drygat på Facebook.
Nu sitter jag och dunkar musik på högsta volym och basen på för fullt. Jag måste distrahera mig, annars kommer jag bara tänka. Jag saknar ngn som är ett avslutat kapitel för mig. Det är galet verkligen.
Längtar tills imorgon då jag ska träffa Tiny winy och dryga i stan med henne. Hah, hon har ju slingat håret så hon är så ljus man kan bli i håret. Hennes nya smeknamn är bimbo, haha nej jag driver bara. Har inte sett det än så är nyfiken på hur det ser ut. Nä nu ska jag fortsätta med min jordbävning jag skapar med hjälp av min bas :]


Att vara morgonpiggs baksida.

Vaknade klockan 5 imorse och var verkligen jättepigg så jag kunde inte somna om. Så jag tog fram mina grejer och satt och knöt mina armband samtidigt som jag tittade lite på tv. Jag har fastnat i att göra armband, skitavkopplande om man typ sitter och kollar på tv eller något så gör man det samtidigt. Det är bara att jag har ingenstans att göra av dom. Hah, jag får knyta på alla mina polare varsit armband. Så man ser att dom är med mig liksom. Nej då. Men var ju inne på Bup en runda också. Gick jättebra, jag ska fortsätta gå till typ Maj, bara för att se så jag inte får något återfall eller något.
Sen åkte vi förbi lindex för jag skulle köpa ett par tjocka leggings som jag vet att sis har köpt där. Så det blev ett par vanliga svarta leggings och så ett par tjocka stickade benvärmade åkte med av bara farten.
Men sen kom jag på att jag inte skulle köpa för mycket eftersom jag ska in till stan på fredag. Men då ska jag troligtvis bara köpa jeans-leggins. Det kanske , kanske, kanske slinker ner lite underkläder också. Haha.
Har också skrivit in mig på gymmet idag, så ska börja träna sen när det har öppnat. Längtar verkligen! :)

Porrstjärna dörren bredvid hade varit något.

Dagen har varit helt jävla underbar. Som den alltid är med Tiny bby. Vi har försökt oss på att baka negerbullar, haha ja det heter faktiskt det så shut up, men det gick inte bra för dom gick inte att rulla, så vi tog varsin sked och käkade smeten ur skålen. Haha, så vi satt där med vår deg och cola och tittade på film. "The girl next door" haha älskar den, så jävla najs. En porrstjärna flyttar in i huset bredvid liksom, klockrent! ^^
Sen blir det tacos och tjöta lite med familjen. Som den pajas jag är så får jag både sis och Tiny att gapflabba.
Sen upp igen, och flumsa lite med Tiny. Dom har , eller ja dom ska öppna gym i min lilla byhåla. Så Fluffielina ska vara så duktig så hon ska investera i ett gymkort och börja träna. Ska faktiskt bli skönt. Få lite nya vanor och så.
Ikväll blir det nog att ta det lite lugnt, ska upp vid 8 imorgon för jag ska in till stan och min psykolog. Men jag ska förhoppningsvis få sluta där snart, för att jag mår bättre nu. Är det inte fabulous?
Åh, livet leker just nu ska jag säga er, livet leker.


Babe, jag vet att du läser, jag är glad att jag har dig. Ily <3

Hata frisörer.

Har varit och klippt mig. KATASTROF. Är usch,usch, och åter usch. Ska nog sätta i en förlängning. Hah jag säger det rätt ofta men nu tror jag faktiskt jag ska göra det på riktigt. Är med tiny winy nu så jag ska vara lite social. Haha kan inte sitta och underhålla er hela tiden. Kanske, bara kanske slänger upp en bild på den misslyckande frippan sen.

Fabulous måndag.

Åhå, vilken underbar dag ska jag säga er. Vi har druckit te, bakat scones, druckit lite mer te, snackar skit.  Vi snackade rätt mycket festivaler, vi är pepp på att dra på Peace and love. Jobba som funktionärer där. Så vi får se. Hade jättetrevligt idag, måste verkligen göra om det.
 Imorgon ska jag klippa mig och sen vara med Tiny. Ska troligtvis kolla på film som vi alltid gör, haha. Nu blir det slapp med att fläta lite armband och kolla på tv.

te-drickar-och-snacka-skit-dag :] <3

Nu sitter jag och väntar på att älski Jolina, vi ska ha en tedrickar-och-snacka-skit-dag idag med lite inslag av foto.
Ska bli nedrans skoj faktiskt, så nu ska jag slänga på mig en tröja och plocka upp det sista.
Puuuuus ;*

Perfect!


Det är såhär man ska avnjuta en lat söndag. Med fruktsallad, isvatten och ett extra äpple medans man tittar på en skitbra film. Denna skitbra film var idag "Livet är underbart" Jag älskar den filmen. En italiensk film om en familj som skickas till ett konentrations läger. Pappan får sonen att tro att det bara är en tävling och den som samlar ihop 1000 poäng först vinner en stridsvagn. En riktigt bra film som man inte kan låta bli att gråta en skvätt till.
Rekomenderar verkligen den!
Nu blir det tv kväll med One tree hill, Gossip Girl och lite annat smått och gott :]

Lat söndag.

Usch, kom precis hem från en runda i solariet. Hah, jag lyckas få vita/röda ringar efter mina skulderblad. Så nedrans fult!
Men fick lite färg iaf, ska nog sola flera gånger under lovet. Idag blir det en chill-dag är riktigt trött och pallar inte med någonting. Hah, kanske ska fortsätta sticka på min axelband till väskan, men får se. Är sugen på att göra lite armband, men jag har inte så mycket saker att använda. Har gjort ett i bara garn som jag har på mig. Rätt najs, kanske gör fler sådana fast i olika färger. 
 

Melodifestival del 2

Jaha, så har det varit den andra deltävlingen nu. Med väldigt bra låtar mår jag säga! Som en svensk-musik-nörd jag är så älskade jag Lasse Lindhs låt, typiskt min stil verkligen.
Gillade också H.E.A.T och Cookies'n'beans. Det är så bra exempel på min musiksmak i ett liksom. Väldigt najs.
Det sis och jag blev sura på, mest sis iochförsig, var att Måns dansare hade kopierat hela nummret från pussycat dolls ungefär. Haha jag är så fullkomligt sur på att det alltid är tjejer som ska stå i minikläder och åma sig.
Jag ska fan ställa upp i melodifestivalen och mina dansare ska både vara kvinnliga och manliga. Dom ska vara halvnakna och smörja in varandra i olja. Vi ska ha en riktigt orgie. Så, kan jag räkna med din röst?


Pictures from the early morning.




Några av morgonens bilder. Inget speciellt. Men det kändes magiskt att vara där.

Rise and shine sweetness.

Åhå, nog för att det är lördag men inte ligger man på latsidan då. Icke, man går upp innan solen ens stigit upp, drar på sig dirverse värmande kläder för att ge sig ut i den snöklädda skogen. Jag, papi och vovven sticker ut och pulsar i snön. Kollar på en olidligt vacker soluppgång. Det var ganska romantiskt, och jag var där med papi.. EWW vilka tankar jag fick i huvudet. Usch, lite så där Frtizl varning på det hela. Hade iallafall system kameran med mig och tänkte slänga upp några bilder sen i eftermiddag.
Ska nämligen göra staden osäker med brudarna. Ni vet, vi skiter i alla hjärtans dag tjafs med pojkar hit oh dit. Eller ja, en av oss ska ju faktiskt träffa sin puttisnutt ikväll. Men va fan, Tiny och jag vi kör utan grabbs. Haha.

Glad alla hjärtans dag förresten, eller ja.. om man nu ska säga något. Det är la ingen högtid x]

Call on me.


Åh, kan jag inte få en av dom pojkarna i alla hjärtans dag present? :3
Haha dom är ju så gulliga

The bitch is back in action, and she's here to stay.

Guess what? Jag mår fabulous! Allt börjar äntligen gå åt mitt håll och det är så jävla najs! Jag känner mig bättre och snyggare än någonsin. Och JA jag säger att jag är snygg, för vet ni vad? Det är jag! Deal with it, haha. Oj jag känner att jag blir lite väl katig här nu. Men iallfall, jag hoppas ni fattar grejen. Jag mår fabulous, och när man mår fabulous så ser man fabulous ut :]
Så jag känner att inga singlar går säkra längre, jag ska nog charma mig in hos dom. Just nu vill jag bara ha soooooommar.

Nannananananaaa BATMAN!

Ska kolla på batman begins nu. Har sett den en gång innan men utan textning. Åhå, jag ska sitta o deggla över Christian Bale, jag menar, He's GORGEOUS!

Sugen på att pierca mig igen


Nighty night

Ska försöka sova nu. Har haft mardrömmar som har plågat mig i några nätter nu, väldigt obehagliga sådana också. Hoppas att jag slipper dom inatt. Sov gott älsklingar, imorgon är en ny och förhoppningsvis bättre dag!


.


Jag trodde inte det skulle göra ont, men det gör det.
Riktigt jävla ont.

Love will find a way.



Älskar denna låten som kommer från lejonkungen 2. Knarkar den non stop.

Snabba svar.

Haha, vilket fail det blev på frågestunden. Det blev två frågor, haha.

Vart kan man köpa det löshår du har längre ner i ett inlägg?
svar; Jag har ingen aning, bilden är tagen från google bara.

Vad tror du att du gör om 5 år?
svar; Om fem år, då ska jag fylla 21. Förhoppningsvis har jag rest runt i världen lite och nu ska jag börja jobba på riktigt. Förhoppningsvis som en kläddesigner. Sen hade det ju varit skoj om man inte var singel heller. Annars vet jag inte så mycket.

Kanske blir fler nästa gång. Jag är så less just nu, lite sårad också. Jag hatar alla hjärtans dag. Det krossar mig totalt.
Men det är en annan historia. Godnatt med er, sov gott.

Som en liten öff-öff.

Fy fan, jag har legat och spytt som en gris hela dagen idag. HAr riktigt ont i halsen efter all magsyra nu och mår cepeilla.
Ska man summera vad jag har gjort idag så är det ;

- Spytt
- Somnat efter utmattning av att spy
- Stickat och broderat när jag orkat.

Fy fan säger jag bara, detta är inte bra.
Ni är klena på att ställa frågor också, det är bara 2 än så länge. Kom igen nu. Ni har till midnatt på er.

Fråga Fluffie


Jag sa till mig själv när jag startade bloggen att när jag har haft 50 läsare per dag i en vecka så ska jag ha frågestund.
Så, voila! Fråga på nu, allt ni undrar.
Det kan vara saker ni undrar om mig och mitt liv eller saker ni vill ha råd om.
Ingen fråga är för dum eller konstig, jag kommer svara på alla. Ni har exakt ett dygn på er. Tisdag vid midnatt så börjar jag svara på frågorna. Så nu räknar jag med att ni som läser slänger in en fråga också :]

Fuck off bastard.

Jag förstår inte vad ditt problem är. Du är fan helt jävla psykad! Du har gjort mig så jävla lack nu med allt ditt skitsnack!
Förstår inte hur man kan glömma en sån sak. Det bevisar ju bara hur jävla mycket du bryr dig egentligen. Ta åt dig hur jävla mycket du vill, jag bryr mig inte längre. För vet du vad? Du knäcker mig totalt.
Hoppas du är nöjd.

Fynda fynda :]

Skolan gick bra idag faktiskt. Fast jag var allmänt kinkig och tjurig. Hah, Boston-babe och jag har kommit på att vi är ruskigt lika. Hah, det är bra det. Efter skolan stack jag till byhålans second hand butik och fyndade världens snyggaste kappa för 70 spänn och en najs handväska som jag bara ska byta handtaget på för 30 spänn. Helt fabulous. Är skitnöjd. Nu har jag suttit och fipplat med naglarna en stund och nu sitter jag och längtar till kvällens avsnitt av Raw, då självaste Johan Glans är med. Han är så jävla äg! Creds till honom. Någon mer än jag som tittar på raw? :]

GG is back!

Åhå som jag längtat efter detta!
Jag brukar sno lite idéer till min stil från GG, så jäffla najs. Nu måste jag erkänna att jag älskar Jennys nya frilla och funderar allvarligt på att skaffa en likadan! Sen kan man ju inte låta bli att tycka att konstnären Aaron är sjukt snygg! Hans stil är så jävla mumma! Åhhhh, jag vill shoppa, jag vill klippa mig, jag vill bli en ny människa varje gång jag tittar på GG.

Looking for that special someone.

Det gäller att hitta den där personen, som får hjärtat att slå för en annan orsak och inte bara för att hålla dig vid liv.

Jag letar fortfarande.


Sjuk författarinna.

Fluffie har blivit en riktig sjukling med feber och hela cirkusen. Orkar knappt röra mig så jag ligger mest bara i sängen och halv sover. Sen kom jag på att jag måste skriva färdigt min novell som ska vara med i en novelltävling. Den blev faktiskt riktigt dålig, är inte alls nöjd med den. Men men, måste skriva färdigt den. Wish me luck.

LOVE IT!

Har precis användt en av mina ansiktmasker, och resultatet är underbart! Min hud känns luftigare, eller jag vet inte hur jag ska förklara, men luftig är det bästa adjektiv jag kommer på. Sen är den riktigt riktigt mjuk. Jag skulle kunna använda uttrycket len som en babyrumpa, men jag har aldrig riktigt förstått mig på det uttrycket. Jag vill ju inte jämföra mitt ansikte med en rumpa precis. Haha. MEn iallafall, ansiktsmasken är av märket a-brand och finns och köpa på Åhlens för 20 spänn. Verkligen värd pengarna!


Detta är en av dom andra två jag köpte, den jag använde nu var en peel-off mask med gurka och citron.

goden morgon.

Här sitter jag, nyvaken och äter scones som kära mami har bakat. Mumma. Funderar på att göra en av mina ansiktsmasker jag köpte igår. Ha lite spadag liksom. Haha. Ska plocka upp lite i mitt rum också. Har redan hunnit stöka ner lite. Hah, men jag ska hålla i ordning nu så det inte blir lika hemskt som innan.
Jag måste komma på vad jag ska göra med mitt hår. Detär faen förjävligt. Ska nog spara ihop lite pengar så det blir en ny runda med extentions.


Mello update.

Tja, vad ska jag säga om kvällens deltävling?  Medelmåtta? Inga speciella låtar så. Blev grymt besviken på shirley clamps låt, den var ruskigt dålig. Hah fastnade för Snälla snälla, som jag går och sjunger på nu.
Och jag blev lite småkär i både sångaren i scotts och jonathan.  Brudar, låt er inte tro att jonathan är snygg, han är det på lång håll. Men när du kommer nära så blir du besviken, jag lovar. Alcazar hade lätt snyggast kläder, iallafall Andreas!
Riktigt riktigt snyggt! Högsta poäng på det. Ett minus till stylisten som stylade Marie Serneholt. Hur tänkte den på skorna? Jag personligen tyckte att det inte alls matchade. Sånt kan jag störa mig på när jag kollar på tv. Antingen att dom sätter fel sorts kläder på en person eller matchar helt fel.
Haha jag kanske borde bli klädstylist ?

Melodifestivalen 2009.

Nu är det dags igen. Det som är som en högtid för oss svenskar. Nämligen melodifestivalen. Ikväll är den första deltävlingen och den går av stapeln i Göteborg. Jag ska titta med mami och papi, vi kommer traditions enligt att föra våran egen röstning. Så nu ska jag bunkra upp mig med cola och se om det är några bra låtar.
Tycker att det är lite kul när Jonathan Fagerlund är med. Träffade nämligen honom i sommras, haha har bild på honom och mig.

Bloood!


Hur söt är inte denna ungen ?

Shopaholic, shopping 7 days a week.

Åhå, nu är man ju nästan normal färgad. Haha nej men har iallfall fått jättemycket färg. Enligt mig själv haha. HAr handlat rätt mycket stuff också för den delen;

2 st filmer, godis, mascara, 4 par trosor, stayups, 2 par lösögonfransar, vax, 3 st ansiktsmasker.



Lite synd att färgen på trosorna försvinner bort på bilden. Dom är limegröna, chockorange och så svarta och vita.
aja, så ser det ut iallfall.

En upptagen blondin.

Nedrans mamma har typ smittat mig. Jag har riktigt ont i halsen och hostar som en dåre. Borde egentligen gå och lägga mig då jag ska upp klockan9 imorgon. Har rätt späckat schema imorgon.
Jag ska sola, duscha, föna håret, platta/våga håret/fixa det rent allmänt, sminka mig, klä på mig och allt detta innan klockan 12.45 då min buss går. Jag ska nämligen ta en runda till stan. Ska köpa lite småsaker. Vissa tycker det är töntvarning att åka till stan själv, men jag tycker det är skönt att gå där för mig själv. Ska köpa lite underkläder och så hade jag tänkt. Sen på kvällen blir det ju mello med mami och papi. Jag blev typ utskrattad i skolan idag när jag sa att jag skulle vara hemma och titta med min föräldrar. Jag menar vadå, jag tycker om dom :3

Ska snart dejta kudden. Godnatt mina babes.

Fireflies.

Det blir mycket musik idag känner jag. Men jag har som sagt blivit en riktig liten musiknörd och hittar nya favoriter hela tiden. Så jag vill ju dela med mig av godingarna. Detta är en låt av Ron Pope. Jag lyssnade mycket på hans låt "A drop in the ocean" i höstas, men nu är det hans låt Fireflies som spelas för fulla muggar. Älskar, älskar, älskar han röst.
Så är ni tvungna att lyssna på ännu en låt. Annars missar ni en underbar låt.

Nytt musiktips!

Nu är skolan slut, eller ja den slutade för 40 minuter sen men jag skriver inte förrens nu. Sitter nere hos mami och papi och snackar lite med dom och farfar. I skolan idag så var det en som föreläste om låtskrivande eftersom vi håller på med det i skolan. Och han har ett band, som han visade en låt från. JAG BLEV HELT KÄR! Den låten jag pratar om är denna. Det är alltså Warzone jag pratar om.
Så gaaaaalet bra alltså. Ni är tvugna och lyssna. Dom är riktigt duktiga.

Fröken gnällspik

Jag ska whina lite. Jag har två saker som irriterar mig.

1. Jag är svin hunrig då jag inte ätit något idag och mamma står och steker pannbiffar så det luktar gott i hela huset. Men hon är alltid så seg på att laga mat att det kommer ta år och dag innan hon är klart.

2. 11-12 åringar får tag i godningar och inte jag. Detta är en skam. Jag blir sur och undrar vad jag gör för fel.

Glamoröst värre!

Puh, nu är nationella proven i svenskaöver iallfall. Hade uppsats skrivning idag, vi hade 3 timmar på oss. Jag blev klar efter 30 minuter, haha. Sen resten av dagen var rätt chill. Lärarna var schyssta eftersom alla var typ cepetrötta efter provet. Haha alla utom jag typ. Sen efter skolan så gick jag och solade. FABULOUS. Helt underbart skönt ska jag säga er. Sen är det ju + i kanten att jag blev lite brun också. Funderar på att sola imorgon igen, men får se.
Resten av eftermiddagen och kvällen blir bara chill. Ska sätta mig att rita lite och sen så blir det väl en film ikväll.

Dresscode onsdag.


Leka lite fashionista och lägga ut en bild på dagens outfit.
Svarta kritsteck randiga jeans.
Vit lång tshirt/tunika
Svart kort kavaj.
Fabulous, right?

Duktig kicka.

Fluffie är en duktig flicka. Hon tar hand om en av hennes vänner när den inte mår särskilt bra, hon gör klart sina skolarbeten och hon lagar till och med mat! Vilken god mat dessutom! Kycklingröra, med hummus och bröd. Riktigt gott, och mättande detsutom. Nu ska hon ta det lugnt och ladda inför nationella i svenska imorgon. Uppsats skrivning i 3 timmar. Längtar verkligen.. NOT.

Mami is back! <3

Mami är hemma igen! Fabulos! Det firade jag med ett "mysbad", som kära mummelhumla brukar kalla det.
Ikväll så blir det chill i sängen framför tvn. Som vanligt. Måste nog fortsätta skriva på min novell också. Men jag har ingen fantasi + att den suger redan. Aja, blir nog att dejta Mr P, tidigt ikväll. Är nedrans trött.

Fluffies "seriösa" videoblogg


Fuck off and have a nice day.

Kaos. Nationella gick åt helvete. Mamma ligger fortfarande på sjukan med syrgas och shiet. Jag mår skit. Kan jag inte få hoppa av skolan nu ?

Raw

Glöm inte bort Raw nu vid 21.55 på femman. Kommer bli grymt bra, och jag kommer skratta så jag får ont i magen.
Ni skulle bara våga att missa den. Kung Betner är med, då får man bara inte missa de.

Whatever, I need a break.

Kommer bli lite paus i bloggen, iallfall kommer inte uppdatera så mycket. Stressar sönder över skolan med Nationella Prov, och inlämningsuppgifter. Dessutom åkte mami precis in med ambulans till sjukhuset och ska läggas in. Mår inte bra alls. Kommer inläggnär jag orkar. Kram på er som läser, mina besökarsiffror bara ökar. Det gör mig glad. Lite fjolligt, men jag känner mig omtyckt.


This is who i am.

Va fan håller jag på med. Jag ändrar frisyr och stil hit och dit. Jag ska bli dittan och jag ska bli dattan. Jag har kommit på mig själv med att vara allt annat än mig själv. Säger någon att den stilen är så jävla najs, klart som fan jag försöker härma den. Speciellt om det är någon jag är intresserad av, då försöker jag impa som fan och ha just den stilen. När jag ska bara vara jag? När ska jag börja göra vad jag vill med saker och ting. När fan ska jag börja inse att jag är så mycket mer fabulous när jag är mig själv än när jag är alla mina alter egon. Nej fan, inget mer att försöka göra sig till för andra.

This is me, take it or leave it.


Jag kan om jag vill.

Nu har jag tagit tag i mitt liv och städat mitt rum. Nu när jag kollar på förebilderna inser jag vilken slarver jag är. Haha inte konstigt Tiny brukar klaga på mig. Men nu är det rent och snyggt och jag är nöjd.


Så här såg bombnedslaget ut före städpatrullen;


Och så efter den blonda tornardon dragit fram;



Jag kan om jag bara vill ;] Sakerna på soffbordet är saker jag använder till mina arbeten.
Nu ska jag avnjuta en kopp te och en trevlig film.

So long golvmopp, once fluff always fluff.

God morgon. Fluffielina ligger fortfarande i sängen och myser. Tror att jag ska ta ett allvarligt ryck och städa mitt rum idag. Ser typ ut som ww2 eller något. Ska komma på något sätt att få ihop lite pengar också. Är luspank och måste både fylla på mobilen och köpa massa stuff. Ska ju fixa så jag får mitt fluff igen. Så fort jag har masat my butt ur sängen ska jag börja städa.




RSS 2.0