Hot & Not.




- Höst.  Det är mer än jag som älskar att hösten är på ingång. Snart får man dra på sig alla mysiga halsdukar och snygga jackor. Snart är det även dags för de mysiga höstpromenaderna här i Stockholm.

- Diktsamlingar. Jag älskar både att läsa och skriva dikter. Min favorit poet just nu är finska Eeva Kilpi.

- Filmer. Har blivit ett riktigt filmfreak. Bara på några veckor har jag sett mer filmer än vad jag gjort på flera månader. Passar ju bra att bli filmfantast lagom till höstrusket.

- Blåst.  När man har fixat en snygg frisyr på morgonen som snarare ser ut som knullrufs när man kommer till skolan är ingen hit.

- Ingen inspiration. Jag kan inte skriva eller rita. All inspiration är som bortblåst. Måste ta en promenad eller något så jag får lite idéer.

-  Slut på parfym.  Min Karl Lagerfeldt parfym är helt slut. Har ingen parfym alls, det är illa! Måste beställa. Men det kostar, och pengar är inget jag har i överflöd.

 


I survived! Again!

Det var på skakiga ben jag gick upp mot Nackademins gymnasium i förmiddags. Men här är jag, jag överlevde.
Jättefin skola, skitfräsch och med bra lokaler (dessutom med massa snygga manliga elever).
Jag kommer säkert gå vilse minst en gång om dagen, men jag lär mig.

Mitt schema är hyfsat. Börjar runt åtta varje morgon och slutar runt halv fyra. Har några håltimmar också, så det är chill.

Nu ska jag hjälpa mormor med maten, sen ska jag öva på att rita. Jag är faen sämst i klassen nu!

True beauty?


"Hej, jag ska gå i er klass"

Idag gäller det, första skoldagen. Igen.  Jag har inte känt mig nervös de senaste dagarna, men nu så är det galet. Men som jag gjorde innan Blanka så försöker jag intala mig själv att alla är lika nervösa. Fast denna gången är det ju lite annorlunda. För nu har dom redan gått en vecka tillsammans. Så kommer jag där
 "Hej, jag ska gå i er klass"

Jag hoppas jag kan övervinna min blyghet och vara lite social för att prata med någon. Annars får jag ta på mig rollen som ensamvarg, haha.

Nae nu ska jag gå och äta frulle och sedan göra i ordning mig. Slänger säkert upp en outfit-bild innan jag går!


Lunch ensam. Fast det är rätt sk

0-4264d38d58cab0947cf4d4428bedb629.png

Lunch ensam. Fast det är rätt skönt. Har precis kommit hem från sötnos och har handlat en skolväska och lite annat. Slänger upp bilder när jag kommer hem. Nu ska jag avnjuta min lunch.


We <3 Boston.

Haft en underbar dag med Boston i stan. Vi fikade, snackade skit och handlade lite. Blev två stycken nya cardigans för mig. Übersköna verkligen, snygga för den delen också. Lagom till skolstarten och allt.
Hon är så söt, för hon är verkligen överlycklig att jag har flyttat upp.

Ikväll så ska jag åka ut till sötnos och sova där. Mysigt värre, haha. Nej men det ska bli kul. Imorgon MÅSTE jag bara gå på jakt efter en skolväska. Hittade ingen idag. Dock har jag spanat in en nere i Solna centrum. Så får kika där när jag kommer hem. Inte länge kvar nu tills jag börjar skolan!

Men som sagt är jag inte hemma ikväll eller delar av imorgon. Så blir inte så mycket bloggande, kanske slänger upp en mobilblogg om ni har tur, haha.

Klart man måste fika som riktiga storstadsbrudar!

Klockan är bara tolv och jag har redan hunnit uträtta mycket. Jag har handlat lite, fixat förlängningssladdar och varit och tittat på min nya blivande skola. Helt sjukt vad stor den är! Men jag längtar som en galning, det kommer bli så sjukt bra.

Idag så ska jag och Boston träffas och umgås. Alldeles för länge sen jag träffade henne! Senast var när jag var uppe här i sommras. Så vi har en del att ta igen. Vi ska köpa lite skolsaker också, eller ja, snygga skolväskor, haha. Såklart så måste man ta en fika också, eller ja, vi gör alltid det.  Det är en L.A och Boston Tradition!

Ikväll får jag se vad som händer, har lite olika planer. Ska nog dock göra färdigt en ny header som jag har suttit och pillat med lite, men vi får se som sagt.

Hoppas ni har en bra lördag!


Jag kanske gör fel i att sakna dig?

Sitter och funderar. Som vanligt. Har börjat tveka på allt jag känner. Börjat tro att alla känslor är fel, att jag inte borde känna såhär. Det kanske är sant. Det kanske inte såhär det skulle sluta, det kanske bara var något som hände.

N o  B i g  D e a l ?

För vad var det egentligen som hände? Vet vi ens det? Eller gick allting för snabbt för att vi ens skulle hinna reagera?
Jag tänker på dig mycket, det ska du veta. Och jag saknar dig och ditt leende. Det var saker som fick mig att tro att livet kanske inte var så dumt iallafall. Men jag tror bara allt var en dröm, en dröm som jag upplevde innan jag ens hunnit somna.

För du är för bra för att ens vara verklig.

Fucked up, minst sagt.

Puh, rätt skönt att nu sitta i sin säng och blogga lite. Har varit en minst sagt händelserik dag. För att sammanfatta det hela kan man väl säga:

- Leta efter en soptipp i 3 timmar för att slänga en gammal soffa.
- Sitta i köer i 1 timme.
- Köra ikapp med en medelålders brat i en porsche.

Har hänt så mycket mer, men orkar inte ta allt. Är uppe nu iallafall. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, ska slänga mig i ett bad hade jag tänkt. Imorgon så blir det lite mer på schemat.


Ännu en ny start.

Om tjugo minuter åker vi.  Starten på livet uppe i Stockholm. Jag är riktigt riktigt nervös. Vet inte riktigt varför, jag har ju bott där deltid hela mitt liv.  Det kanske är skolan som spökar lite, men det kommer gå bra. Det är det jag intalar mig själv iallafall. Kanske ska träffa Boston bby ikväll, får se vad jag orkar.

Men ja, hela dagen kommer jag att spendera med att sitta i en bil och bo in mig i mitt lilla rum hemma hos mormor.
Kommer upp ett inlägg ikväll tror jag väl.

Baby is back!

Hemma igen, äntligen!  Lyckades sova lite på bussen hem så jag fördrev lite tid. Allt som allt har jag åkt komunalt i 5 timmar idag. Ni kanske förstår att jag är rätt glad att vara hemma?
Kom på att jag berättade ju aldrig vad jag skulle göra i Karlshamn. Jag har varit och förlängt håret hos söta Stephy!
Hon är superduktig och grymt billig för det bra resultatet som blir! Får slänga upp en bild på mitt resultat sen.

Kvällen är planerad som så att först blir det middag med familjen, sen ska jag ut en snabb runda med älsklings ulf och sen hem och duscha. Ska hinna mycket innan flytten känner jag, haha.

Just de! Bebis har kommit hem igen! Han var inte död, min lilla bebis var inte död! Min gosunge är tillbaka <3

Kul, jag missade min buss med 5 mi

0-6a0c872f20e14966a583dd277991e353.png

Kul, jag missade min buss med 5 minuter och nu måste jag vänta i 2 timmar tills nästa kommer. Jag är på lagom dåligt humör nu. Har sedan skrikit på mamma i telefon. Så jävla arg..


Vampyrdildo?

Nae, nu börjar twilight hysterin gå liiite för långt. Sure bra film, duktiga (och snygga) skådespelare, men va fan nu får ni ge er med alla prylar! Det finns alltifrån barbies till nu.. dildos?  Ett amerikans företag har nu gjort en vampyrdildo som dom har namngett "the vamp". Den glittrar precis som Edwards hud i ljuset, och den är kall. Iskall..
Man ska lägga in den i frysen för den där äkta känslan. Jag menar come on?
 Vem fan vill ha en iskall...? Ja, de stackarna som fantiserar om att ha lite rajraj med en vampyr är den säkert skitbra.
Den kostar 300 spänn och finns i färgen rosa.


Läs artikeln här

Dejt med kudden blir det snart. Sk

-7ce3acd8e21dd13db673de3b9ee7a66.png

Dejt med kudden blir det snart. Ska göra som min ena kisse och sova lite. Dock har min bebis sprungit bort, och vi tror han är död. Lite ledsamt, det var ju min bebis! Men iallafall, jag ska sova. Ska upp tidigt imorgon och spendera dagen i karlshamn. Får mobilblogga så ni får veta vad jag gör. God natt.


Återigen till skuggstadiet.

Jag har nog aldrig känt så mycket skam och känt mig så sviken som jag gör nu. Okej, sviken har jag känt mig innan.
Försöker klara mig själv, men det går inte så bra alla gånger. Ibland behöver man faktiskt hjälp.  MEn just nu känns det som ingen vill veta av mig längre.

Människor som jag trodde ställde upp för mig vad det än gällde, pratar hellre om sig själva eller struntar fullkomligt i mig. Kanske inte är värd uppmärksamheten, inte värd besväret. Jag är så trött på det.


Så bara dra åt helvete allihop!

Det är så pojkar gör, när kärleken dör.


Tävling hos Foki.

Jag är bara tvungen, kul grej liksom. Foki anhåller nämligen en tävling där du kan få välja vad du vill hos Gadgetgirl.
Kikade in där, och dom hade rätt tuffa saker.  Saken jag vill ha om jag vinner iallafall, är denna mobilen. Min comviq mobil är helt fucked up, så jag är verkligen i behov av en ny.


Sony ericsson w995


Wish me luck.

Måste bara visa min snygga bandana

Måste bara visa min snygga bandana som jag beställde från barbarella. Så sjukt Najs. Eller vad tycker ni?


Ge mig en kompass, jag är så vilse.

Älskling, jag behöver tid.
Tid att hitta mig själv,
och vem jag egentligen är.

För du kan inte älska mig
för den jag är,
om jag inte vet själv
vem jag är

Du sitter fett fast snubben.

Har precis kollat på Bolt med mamma. Rätt söt film, haha. Men duvorna var ju fan bäst, fett maxade, haha.
Kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats på att den skulle vara. Håller på att tjata på mamma att vi ska se Kenny Starfighter innan fredag, när vi flyttar. Haha, jag kommer sitta och garva för mig själv.

Ja men tillbaka till Bolt, de var helt okej men inte bra.
Tre av Fem Toasters, hah.


Bring mama some new stuff?



Alla älsklingarna är från Chique.

Havet är djupt.



En extra vecka med sovmorgon.

Lite kul att jag inte går i skolan på hela veckan nu, haha. Sovmorgonar för mig, härligt! Flyttar upp antingen på fredag eller lördag. Jag är faktiskt lite smånervös, det är ju trots allt en ny skola. Men det ska säkert gå bra. Måste dock maila och fråga när jag börjar på måndag, jag har ingen aning.

Mina piercingar från barbarella har kommit också. Så jag ska ner och hämta det senare. Ska bli skönt att få byta navelsmycke, haha. Hatar det här smycket. Ska se om jag ska dra till med att pierca mig innan jag flyttar också, vi får se. 

Secret news reveled!

Jaha, då kanske jag ska dela min nyhet med er. Jag ska byta skola och flytta ifrån Halmstad.
Jag har upptäckt att jag har valt helt fel linje och inte vill jobba med det i framtiden. Trivs inget vidare här i Halmstad heller, det är en fin stad och så. Men helt enkelt ingenting för mig.

Så nu kommer jag flytta hem till min mormor och så ska jag gå gymnasiet uppe i huvudstaden. Linjen blir vanlig bild och form, som är mer mig.

Nu håller jag på att packa ner det viktigaste, ni vet kläder och sånt. Så ska mamma hämta mig och mina saker idag. Vi ska förbi skolan och prata med rektorn om att jag hoppar av och byter skola. Hoppas det inte blir obekväm stämning eller något. Sen så flyttar jag i slutet av veckan, för att jag börjar på måndag i nya skolan. Så ja, det kommer bli bra.

Boston älskling blev överlycklig när jag sa att jag skulle flytta upp. Ringde och skrek och hade sig, hah. Hon är så söt.

Aldrig har jag varit mer lycklig över komplicerade ord.

Hade första samhälls lektionen idag, och jag har aldrig varit gladare över att ha haft en so-lärare i högstadiet som fullkomligt älskade krångliga ord. För det vi har i samhäll nu, som vi har prov på v.38, hade jag i åttan. Jag kan varenda sak jag läser! Vart enda ord som verkar svårförståeligt, kan jag. Känns helt fucking fabulous.

I eftermiddag ska jag städa i lägenheten. För imorgon kommer det hantverkare och ska dra kablar i min lägenhet. I FEM TIMMAR! Glad är jag som går lång dag imorgon och inte är hemma när dom gör det.  Jag orkar verkligen inte städa, är så sjukt trött. Men jag ska göra det. Får sätta på lite peppande musik så blir det skitbra. Absolut Dance blir nais!


Please don't go.


 
I want you so


Ny design, igen!

Fast denna gången är det jag själv som har knåpat ihop denna. Skulle bara se om jag kunde liksom. Den är inte världens snyggaste men helt okej. Ska nog byta ut den när jag gjort en snyggare header.
Men ja, såhär får det se ut så länge.

Forever21 snygga tishor.



Jag fullkomligt älskar Forever21 snygga tishor och linnen. Kreativa och söta tryck på som man bara MÅSTE ha.
Vill ha vill ha vill ha! <3

Spend some money.

Spenderat lite pengar nu. Har beställt trenchcoaten från topshop och passade på att slänga med lite söta trosor. Nu har jag också beställt lite nya piercingsmycken. Bland annat labretter i bioplast. Alltså sådana som inte syns och man kan sminka över. Skitbra om man tar något extra knäck där man inte får har piercings eller om man helt enkelt inte har lust att ha piercing någon dag. Blev också nya navelsmycken. Det behövs, mitt nyaste gick sönder i typ 3 miljarder bitar så jag får ha min läkstav som är urful!

Funderar även starkt på att pierca medusa. Är riktigt riktigt sugen på det.

Kom på att jag har ju inte visat m

0-7f7f2ca6b20eb9887168f8fe9dc2bf40.png

Kom på att jag har ju inte visat mitt nya hår. Så här blev det. Super nöjd. Hiss eller diss?


Tell me darling.

Säg mig,
är det ungefär
nu jag ska falla
handlöst för dig?

Falla mot en bottenlös
avgrund kallad
k ä r l e k e n?

Rea i helvetet.

Hemma igen efter dag två i skolan. Eller, ja jag har ju varit en runda nere på stan innan jag kom hem igen. Hade min första modedesign lektion idag. Riktigt kul. Det första plagget som vi ska göra är varsin kjol. Jag vet exakt hur min ska se ut och jag har gjort en snabb skiss i mitt skissblock. Så vi får hoppas på att det blir bra.

Varmt som i helvetet är det här också. Jag som är van att det har regnat och varit kallt hemma i småland tar ju på mig allt för mycket kläder för den här värmen. Men jag lär mig!

Jag handlade ju som sagt lite efter skolan. Cubus har rea så var där och köpte lite saker. 2 par baslinnen, ett vitt och ett svart. En pälsväst, fusk såklart, skulle aldrig sätta på mig en äkta. Så gled det med en vanlig enkel stickad långärmad, lite nougatfärgad sådär.

Snälla låt det gå bra.

Ett stort fett jävla minus när man bor själv, är den stora ensamheten man känner.  Jag har nog aldrig saknat mammas tjat på mig så mycket som jag gör nu. Jag har bara bott här en vecka och jag börjar redan få hemlängtan eller vad man ska säga.
Det lär ju bli bättre när jag får kompisar och så här. Men tills dess är det sjukt jobbigt att inte ha någon att prata eller umgås med.  Min lägenhet känns onödigt tom och stor.  Det är hörs inte ett ljud, men ändå hörs det desperata rop efter sällskap.  Jag vill bara att allt ska gå bra nu, jag orkar inte med något annat.

I survived!

Första skoldagen avklarad, och jag överlevde! Riktigt pinsamt i början, och jag kände mig helt felplacerad. Men det blev bättre. Det är en liten och mysig skola med endast 136 elever på hela skolan. I min klass så går det 20 elever men typ bara 4-5 som har modedesign, inklusive mig då.

Mitt schema är ju helt fucked up. Det ändras varje vecka. Vadå att man kommer bli förvirrad. Men imorgon börjar jag iallafall klockan 8.15. Men eftersom det tar mig 5 minuter att gå till skolan behöver jag inte gå upp så jättetidigt.

Lite kul att alla ettorna ska på läger typ 9-10 september uppe i Bohuslän. Hah, kommer nog bli rätt skoj faktiskt.
Sen den 11:e är vi lediga.

Ja men, det var inte så farligt att börja gymnasiet ändå.

06.37

Jag är redan vaken. Kan inte somna om. Sitter här med en kopp te i min otroligt snygga tekopp. Är riktigt riktigt nervös för skolan idag. Men det löser sig. Nu har jag lite extra tid på mig att välja outfit och göra iordning mig. Det lär jag behöva!

Uppropet börjar vid klockan 10.00 och sen får jag se hur länge jag är kvar där. Måste fixa ett hänglås idag bara efter skolan. Måste ha det till mitt skåp. Så nu ska jag roa mig med att leta vart man köper hänglås i närheten av mig.


Nervvrak 3000

Jag borde sova, men är alldels för nervös. Det som är den hemska delen är uppropet. Jag tycker inte om mitt namn särskilt mycket, så det blir bara en pina för mig. Hoppas bara dom går i alfabetisk ordning efter efternamnen. Annars är jag körd eftersom mitt förnamn börjar på A.

Försöker fortfarande intala mig själv att dom andra är minst lika nervösa som mig. För det är dom, right?

Tjing för att låtsas vara hel.



För vad betyder jag?
Vem behöver mig?
Vad behöver jag?
Varför är vi här?
Vem ska se mig när,
Jag vill va mig själv?

Tripp till staden.

Tog precis en runda nere i stan. Titta lite vad det finns för affärer och liknande. Och jag kan inte säga mer än att jag älskar stan redan! Ni anar inte hur många fina/mysiga resturanger och uteserveringar det finns. Sen en maaaassa underbara affärer. Jag kommer ungefär skita i att äta och handla upp mina pengar istället, haha. Det låter väl som en bra idé?

Till min stora glädje upptäckte jag att dom har Buttericks här i Halmstad. Vet ni vad det betyder? Att snart så kommer Fluffie-lina inskaffa sig en efterlängtad sjuksköterskeräkt! Wiho. Känner mig bara mer och mer pepp på att bo här.
Vilket är rätt bra med tanke på att jag ska bo här i minst 3 år.

Megan fox lookalike?

Nu har jag färgat både mitt eget hår och mitt löshår. Satan va mörkt det blev! Fast det är ruggigt snyggt. Man vill ju se bra ut första dan på gymnasiet och göra ett bra intryck, haha. Jag är så galet nervös! Fast jag försöker intala mig själv att alla andra ettor också är skitnervösa.

Jag har dock ingen aning om vad jag ska göra idag. Blir väl typ att leta outfit tills imorgon. Jag är mycket noga med sånt, haha. Tycker om att se bra ut helt enkelt. Fast vem gör inte de?


En bild på en av världens snyggaste kvinnor och en hint om min nya hårfärg ;]
(Bild lånad från google.)

En skön säng är bra på mer än ett sätt.

Satan va gott man sover i min säng alltså. Väcktes av ett telefonsamtal från mamma för en halvtimme sen. Hon är på väg hit. Vi ska sätta upp min kökslampa, vilket gör att jag kan briljera lite med mitt nya kök. Vi ska även inhandla lite hårfärg och hon ska hjälpa mig att färga mitt hår. Men just nu känner jag att en kopp te väntar på mig.



Bjuder på en blek, osminkad nyvaken bild.

Dagens konstaterande.

Sola inte solarium med spetstrosor. Jag har nu spetsmönster på halva min rumpa.
Inte särskilt snyggt ska jag säga er. Men sjukt kul, skrattade rätt mycket när jag såg det.

Hot and Not Beauty.



- Fruktis hårinpackning Den luktar übergott och håret blir jättemjukt.

- Rostbrunt läppstift.  Så sjukt snyggt, inte som alla blondinbloggarnas rosa. Dock ska det vara lite mer nertonat och inte så uppenbart.

- Trenchcoats. Underbart snyggt på både tjejer och killar. Ett måste i höstgarderoben. Färgerna att föredra är marinblått, beige och svart.

- Brunetter. Storbloggarna kan säga vad dom vill. Brunett är hett, blondin inte så fin. Haha, nej men seriöst så är brunetter finare än blondiner och uppfattas mer seriösa och äldre.



-  Fransar. Jag vet , jag vet, det är hur inne som helst med fransar. Men jag tycker det är så sjuukt fult.

- Sönderplockade ögonbryn. Ser otroligt trashigt ut. Har börjat tycka att mina är för mycket plockade och funderar på att spara ut dom så dom blir lite tjockare.

-  Foppatofflor. Fullkomligt hatar skorna! Visst dom är sköna att gå i, men hur fula är dom inte? Jag tvingades gå i sånna i Stockholm för mina fötter var riktiga köttsår.

Flowers of a fairytale.



Before a heartbreak.

Jag kan inte låta bli att tveka. Att undra om jag ska dra mig undan innan det är försent. För detta har satt sig djupare och hårdare än vad någonting annat har gjort.  Borde jag le så mycket som jag har gjort den senaste tiden?
Borde jag drömma om dig på natten? Jag vänder ut och in på mina tankar och känslor, men får inget vidare svar iallafall.

Jag kanske borde dra mig undan, innan mitt hjärta krossas lite till.

Att en inköpslista kan vara så svårt.

Sitter och skriver inköpslista, känner mig otroligt vuxen. Haha inte för att det går så bra men. Försöker komma på lite råvaror jag ska köpa, men det står stilla i huvudet. Ska nog googla lite recept så dyker det säkert upp något i huvudet.

Dom håller på att sätta mitt kakel nu. Är skitnyfiken på hur slutresultatet kommer bli. Både bänkarna och kaklet var så mycket ljusare än vad jag hade trott. Men det är ju fint, så det blir säkert bra. Vill bara att dom byter luckorna också så allting kan bli klart. Så jag kan göra en rundtur med er också, så ni får se min fina lägenhet också!

Nae nu ska jag fortsätta gnugga kockgeniknölarna!

To do list Monday.

Fixa comhem internetet som finns i lägenheten.
Handla
Sola solarium
Kanske köpa skolväska + skolstuff? (Känns som man vore 6år när man säger så.)
Beställa den blåa trenchcoaten.


For you.



Länge sen jag slängde upp musik här.
En underbart vacker låt.

Old times.


Sitter och pratar med en av mina gamla klasskompisar. Gud va roligt det är att höra av henne! Har inte pratat med henne på hela sommaren tror jag.  Ska få henne att komma ner till mig en runda.
Kvällen kommer nog spenderas med en film, dock vet jag inte vilken. Ska lägga mig i hyfsad tid också då jag ska upp i normal tid. Dom kommer och sätter mitt kakel i köket imorgon. Så snart är det helt klart.
Fabulous!

Right now.


Nyduschad, chillar i soffan med vattenmelon. MUMS!

Tjuvtitt på lägenheten fick ni också. Kommer hel rundtur när den är klar.

Otursfågel.

Galet jävla otursdag har jag. Vet inte hur många nya blåmärken och sår jag har fått. Saker går sönder och jag glömmer min telefonladdare hemma hos mina föräldrar 10 mil bort. Skitkul. Är på pissigt dåligt humör.
Skönt att vara hemma i min lägenhet igen iallafall.

Höstfavoriter.






Detta är mina höstfavoriter. En klassisk trenchcoat i marinblått, en sak som jag funderar allvarligt på att köpa. Riktigt snyggt med blått när man är brunett. Baskern och vantarna är från H&M och ett måste enligt mig som älskar leopard.
Väskan är en gammal goding som jag har visat här på bloggen innan, funderar på att köpa den nu. Men tvekar eftersom den är så ljus och därmed blir den lätt skitig.

Jag kan verkligen inte låta bli reor!

0-7f0dcbe1fd06842742cd5d5099ad4232.png

 Fyndade lite nya saker till min garderob. Köpte ett par nya solglasögon, lite nya tröjor, en rosett och ett halsband. Är helt kär i den blommiga tunikan jag köpte på lindex! 79,50 gav jag för den, kap eller vad?


Känslomässig karusell.

Hur kan ett telefonsamtal mitt i natten röra upp så mycket känslor?
Jag hatar det här, fullkomligt hatar det. För nu är jag så jävla förvirrad och känner mig mer ensam än vanligt. Vet inte hur jag ska reagera eller agera.

Allt känns bara som ett stort virrevarv av känslor och tankar. Jag hatar det här, men ändå har jag saknat det så jävla mycket. Jag är en idiot om jag förlåter det. Men jag förlorar någon jag tycker om väldigt mycket om jag inte gör det.
Jag vill inte vara med om detta, jag vill inte välja.

Allt jag vet är att jag saknar sötnos till tusen och vill bara att han kommer ner.


Sitter nere vid vattnet och myser.

7e5aabb934b552d684b42f60a7166b24.png

Sitter nere vid vattnet och myser. Är underbart väder, dock blåser det väldigt mycket. Men det gör det ju här på kusten. Väntar på att tiden ska gå. Ska ta bussen hem över helgen. Vi får bara hoppas på att jag tar rätt buss. Tills dess ska jag njuta här.


Extrem jävla helrenovering.

Nu har renoveringen av mitt kök börjat. En kille från PEAB är här och ska börja riva mitt gamla kakel, och sätta dit mina bänkskivor. Han lär inte hinna sätta dit de nya kaklet idag så han kommer på måndag förmiddag igen och gör det.
Kommer bli skitbra. Sen på onsdag så kommer dom och byter mina skåpsluckor. Mycket renovering är det ska ni veta.

Så idag ska jag vara duktig och sitta hemma medans jag har hantverkare här. Kanske åker hem i eftermiddag för pappas skull. Måste hämta lite saker hemifrån iallafall. Åker tillbaka hit isåfall på Söndag.

Fick en kommentar igår om att det är för lite bilder på bloggen. Jo jag vet att det har blivit så på sistone, har liksom inte hunnit med att ta nya. Men ska bättre mig, jag lovar!  Ska slänga upp bilder på lägenheten när den är färdigrenoverad.
Så jag får väl ta nya egopix och lite foton och roa er med!

Så hold on! Det kommer!


Trodde aldrig det skulle bli så här.

Fy fan vad ont det gör.  Det gör ont att se bilder på oss. Eller det kanske inte är oss längre, det är du och jag nu.
Det känns verkligen att något saknas. Jag har tappat räkningen på tårarna nu.

Ibland önskar jag bara att allt kunde vara som förut. Med champangete, torkel och kittelkrig.
Jag saknar dig Tiny.

Första natten avklarad.

Första natten i lägenheten är nu avklarad, och det är sjukt vilken underbart skön säng jag har! Har sovit som en liten gris.
Dock har jag nu ingen aning om vad jag ska göra idag. Det enda jag har kvar att packa upp är mina kläder, men jag måste ha trådbackar till garderoberna så det går inte.
Kanske ska ut och se mig omkring här i Halmstad. Verkar ju som en mysig stad.

Så ska leta fram lite kläder i mina sopsäckar och sen blir det ut och ta en promenad. Kanske köpa en bukett blommor också, det får vi se.


Handlöst fall.

Hur kan man falla
så handlöst för en
annan person
så snabbt?


(Du måste lagt
ut snubbeltråd för
mig)

Girl next door.

Har flyttat hela dagen idag. Skruvat möbler och bärt in lådor, sorterat saker.  Det har varit full fart helt enkelt.
Så nu sitter jag här i min lilla lägenhet och har precis ätit. Har rätt mycket kvar att packa upp, men jag fortsätter imorgon.
Ikväll ska jag bara slappa med en bra film och B&J.

Det känns rätt tomt här i lägenheten på väggarna och så. Har bara en enda tavla och den hänger i köket.  Kommer på massa saker jag måste köpa när jag är här, hah.

Just nu är det enda som saknas här en sötnos.. Höh, if you get my point.

Troublemaker.

Varit en fullspäckad dag idag. Handlat det sista på IKEA, gjort klart min sänggavel och packat det sista.
Sänggaveln är så sjukt snygg så det är löjligt. Jag ska visa allting sen när jag är klar i lägenheten. Då blir det ett videoinlägg med rundtur.

Dock ska det krångla lite för mig. Min lägenhet skulle ha renoverats nu första vecka i augusti, medans jag var i Stockholm. Men det har de tydligen inte gjort, utan ska göra det nästa vecka på onsdagen. Jag hoppas bara att de ha lagt golven så jag kan ställa in möblerna.  Köket kan de få fixa i hur mycket de vill på onsdag.

Jag hoppas allting löser sig. Ska försöka få lite sömn nu. Uppstigning klockan 06.30 imorgon. Kul.

To do list: moving.

Nu har jag packat ihop rätt mycket av mina saker som ska följa med mig i flytten.
Det jag än så länge har slängt ner är:

- Kläder och underkläder
- Sjalar
- Smycken
- Håraccesoarer
- Skor
- Filmer och tv-spel

Kom på att jag ska slänga ner lite böcker också. Ska käka frukost och sen ska vi till IKEA en runda. Jag ska köpa mattor, lampor, soffbord och en hylla tror jag. Usch, känner mig så sjukt stressad. Måste göra min sänggavel också idag.
För imorgon är dagen D. Då flyttar jag till min lilla lägenhet.

Back in buisness.

 För att sammanfatta min stockholms/finlandsresa så blir det väl.

- Flum och skoj med Boston bby. Vi blev storstads människor lite väl snabbt och fikade liiite för mycket.
- Några amazing och roliga dagar med sötnos. Can't wait for next time.
- Söndertrasade fötter. köttsår/skavsår som tvingade ha mig att ha världens fulaste sor, dvs foppatofflor.
- Släktträffar. Beröm för jag blivit vacker. Kan detta bero på den nya hårfärgen?
- Finlandsresa med alldeles för mycket mat. Åt så man hamnade i platkoma.
- Konstaterade. Helsingfors har minst lika många fjortisar som Stockholm.
- Sjukling i nästan en vecka. Med illamående och yrsel.

Slänger väl upp lite bilder och mer info sen om man pallar. Annars får ni vara utan!

Watch out Helsinki, here I come!

Dålig uppdatering som faen känner jag. Men så är det när man är på semester. Igår så var vi hos morfar en runda. Fick höra hur vacker jag hade blivit och att jag hade gått ner i vikt trots att jag inte har det, haha.
Sen på kvällen vart det middag hos morbror med familj. Träffade kusinerna och så. Kul faktiskt.
Min morbror och jag disskuterade min utbildning och framtida karriär, väldigt intressant må jag säga.

Idag så har det varit lite hipp som happ. Var nere en runda i Solna centrum för att köpa ett par jeansshorts.
Ska bli 25 grader i Helsinki imorgon så då är det inte så skönt att gå med svarta jeans. Har packat klart det mesta också.
Båten går vid fem men man måste checka in vid fyra. Så ska åka om några timmar.

Kommer inte bli så mycket bloggning nu under helgen. Utan jag får uppdatera er på måndag om mina små äventyr,

You spin my head right round.

Okej, det blev lite ändrade planer. Träffade sötnos ännu en gång innan jag åkte hem.  Åkte igår kväll till honom och sov där. Mys som vanligt. Fast på natten fick min kropp något ryck och jag började må asdåligt. Satt typ nere på golvet och mådde illa och kände mig febrig. Sötnos lika omtänksam som alltid försökte hjälpa.

Men nu kommer jag inte träffa honom något mer denna sommaren. Lite deprimerande att skriva så , men det är sanningen.  Men jag ska allt locka ner honom till Halmstad så får han komma och hälsa på lite.

Ikväll blir det bara chill. Mamma kommer upp ikväll. Så vi ska beställa lite hämtmat. Jag hoppas på att det blir thai, så sjuukt gott. Och jag brukar få välja så det blir nog det, haha.

Nae, borde ta ett göas juice eller något. Snurrar rejält i huvudet. Inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit något idag.


 

I didn't mean to fall in love. But i did.

Igår kväll så var jag ute för sista gången med Sötnosen. Lite trist faktiskt, kommer sakna honom när jag åker hem igen.
Söt som han är hade han skjorta och kavaj och hela skiten, för att det var sista gången, gullunge!
Vi gick på bio, men innan fick vi fördriva typ 2 timmar.

Det bästa på kvällen var ju när jag blev dissad av en pundare vid medborgarplatsen.  Vi sitter där och bara chillar, så kommer hon fram och börjar snacka med oss. Sen bara så frågar hon mitt sällskap varför han är med mig. Eftersom han var snygg men det var inte jag. Haha han blev typ arg och jag började gapskratta.
Eller jag kanske ska bry mig om vad en medelålders kvinna med typ inga tänder och som drar runt och inte har något liv säger?  Don't think so.

Sov sedan hos sötnos en sista gång. Lite tragiskt. Usch, nu måste jag tänka på något annat, annars kommer det inte bli bra.


Ännu en gång så sitter man och vän

0-64eccdedeae63b47d629ceac13c1e380.png

Ännu en gång så sitter man och väntar på tunnelbanan. Kanske för sista gången, iallafall på den här stationen. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Jag är hur lycklig som helst men ändå kan jag inte bli mer ledsen. Så mycket som snurrar och jag kan inte riktigt reda ut det. Jag behöver tid för mig själv nu, tid att vänja mig vid ensamheten. Men just nu, längtar jag bara tillbaka till sängen jag just kom ifrån.


Första gången, och jag var grym!

Jag är så grym! Har tvättat mina två första tvättmaskiner någonsin och jag krympte eller missfärgade inget! Damn i'm good!
Håller på att vänta att mina naglar ska torka, sen så ska jag platta håret.  Fett tråkigt, längesen jag plattade håret seriöst.
Men men, lika bra att börja slita på håret igen, haha.

Ska sno lite hallonsorbet av mormor. Så sjutk gott. Men hon tycker inte om det, tycker det smakar mest vatten. Konstiga lilla gumma. Men nu får jag nog klä på mig ett par byxor. Mormors syster kommer snart och då kan man inte springa runt halvnaken, haha.

Det finns tidpunkter då det är perfekt att gå utan byxor, men detta är inte en av dom. Hahah.

Tvättdag.

Tvättdag idag.  Mormor ska visa lite hur maskinerna funkar. Vill inte precis krympa mina kläder eller något, hah.
Iochförsig ska magtröjor vara rätt inne nu? Nejnej, inte på mig.

Så dagen kommer gå åt till att tvätta, eller ja mesta delen iallafall. Sen får jag om jag ska göra något i eftermiddag/kväll eller om jag bara är hemma och tar det lugnt. Boston det aset åker till Mallis idag. Jag skulle ha bönat henne om att ta med mig som handbagage. Usch hon kommer vara sådär brun och fin när hon kommer hem.
Tacka vet jag solarium och BUS.

Probably the most beautiful song in the world.



Det var ju inte såhär det skulle bli.
Helt åt helvete.


Du är en speciell person, glöm inte bort de.

Feels like home, just a little bit to much.

Efter en vecka i storstaden har jag gjort mig hemmastadd. Kanske lite väl mycket, hah.
Igår kväll åkte jag ut till sötnos och sov där ute. Det var minst sagt en upplevelse.  Var skönt att prata med dig hjärtat.
Idag har det inte varit så mycket mer fart på mig.

Lunchade på söder och gick ner till vattnet en runda. Sen hem till Solna igen.  Värt att nämnas är att jag har gått runt i världens fulaste skor, det vill säga foppatofflor, för att jag inte kan ha några andra skor. Men den funkade. Skavsåren brjr försvinna nu och det gör inte ont. Halleluhja moment. Förhoppningsvis kan jag ha vanliga skor i helgen. Mycket viktigt.

Kläderna jag hade med mig börjar tryta, så det är tvättid bokad imorgon för mig.  Måste ju lära mig att tvätta med tanke på att jag flyttar nästa vecka. Helt sjukt alltså.

Tortyr i alldeles förstora byxor.

Grr, vad arg jag blir på mina jävla fötter. De förstör precis allting, haha.  Kan ju inte göra någonting typ.
Aja, får se om jag tvingar mig själv att göra något imorgon. För ikväll ska jag bara mysa här hemma med de alldeles förstora mjukisbyxorna som glider ner när man går och en dammvippetofs på huvudet.

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker komma på något att göra. Fick en fotobok av mormor med massa tips om hur man fotar och så eftersom hon tycker att jag är så duktig på att fota, haha. Kanske borde läsa lite i den. Men jag kommer bara bli så sugen på att fota då, och när jag inte har kameran så blir man bara deprimerad av de, hah.


Köttsår.

Jag tänker amputera mina fötter. Har skavsår, eller nae köttsår, på hela fötterna. Kan knappt gå, och kan definitivt inte ha några skor. Jag hoppas de läker till helgen då jag ska på finlandskryssning. Vill kunna ha fina skor, inte jävla foppatofflor. Buhu, känner mig kinkig idag.

Sen ska ju mormor komma med massa huskurer. Hon tänkte sätta äggula på, men hon hade inga ägg. Så nu sitter jag istället med ett blad från en aloe vera kaktus på foten. Fatta det gjorde ont när jag satte dit den!

Jag hoppas bara att jag inte får någon infektion eller något nu när det är rötmånad och allt.

Failad Kenny & Söta Föräldrar.

Ja, denna dagen var ju inte helt fel, hah.  Legat och degat och kollat film för det mesta, hha.  Synd att inte Kenny funkade bara. Fick skjuts hem också, hur gulligt som helst. Eftersom jag inte skulle åka tunnelbana själv en lördagskväll. SÅ SÖTT.  Så söta föräldrar så det är inte är klokt, helt galet trevliga också. Kände sig värsta hemma ju, hah.


Fast nu är jag riktigt sjukt jävla trött, så kommer somna när som helst typ. Ska också stanna hemma i lägenheten några dagar nu då mina fötter är helt söndertrasade. Stackars lilla flicka, synd om mig!
Nu ska jag gnälla lite till, ta ett glas vatten, tvätta av mig sminket och gosa ner mig under täcket med laptopen.

NAJS.


Kuksugar läppar deluxe.

Uppe med tuppen är man, och det har sitt pris för jag är äckligt trött. Får sova lite på tunnelbanan, haha.
Ska iallafall bege mig ut till Bagarmossen idag. Ska bara vara där över dagen. Får se om jag hittar på något ikväll. Min ekonomi vet jag inte riktigt om den tillåter det eller om jag måste vänta till måndag då jag får pengar.
Vilka i-landsproblem jag har alltså.


btw, har ni sett kissies nya kuksugar läppar? Jag hoppas för hennes egen skull att det mesta är svullnad. För annars ser hon heeeeeeeeelt missbildad ut. Stackars osäkra flicka.

Nattlig update av det senaste.

Hah, känner att jag har ingen lust för att blogga nu och det märks, haha. Har inte tid för den delen heller, men kan ge er det senaste.

Jag har skavsår på hela fötterna, så jag har två köttslamsor jag går på typ, haha. INTE SKÖNT och kan inte ha några skor typ . Buhu, sadface. Var med Boston på Hard Rock Café ikväll. Sjukt god "mat" och drinken var ju inte helt fel den heller.
Sen blev det att driva runt allmänt, haha. Luffare som vi är.

Imorgon vet jag inte riktigt än vad som händer. Kanske drar ut till Bagarmossen en runda eller så ligger jag och sover lite här. Eller något annat bus, haha. Mycket valmöjigheter här i storstan.




RSS 2.0