Deras livs ögonblick .

Han kramade hennes hand i hans.
Ögonen glittrade och leendet gömde
sig någonstans där i mungipan.
Han lutade sig framåt för att
nudda hennes läppar, för att
ge henne en kyss.
Deras läppar förenades och kändes
som om dom var gjorde för varandra.


Det var det ögonblicket dom insåg att
dom var förlorade för alltid

Nya lyan.

Usch sicket åskväder det har varit! I nästan 4 timmar åskade det konstant, och jättehögt! Uschuschusch, jag kröp ner under täcket, och sov. Haha.
Men lägenheten var skitbra som vanligt, hah. Blir bara mer och mer förälskad i den. På bilderna är det lite möbler och så kvar sen hon som bor där nu.Sen så ska den ju renoveras också, bytas golv och helronovering av köket :] Så ni får bortse från det. Den är så underbar!


(Klicka på bilderna för att få dom större)

Morgonstund har guld i mun.

Jag vaknade en timme tidigare än vad jag skulle idag. Rätt jobbigt när man är en sådan person som inte kan somna om när dom väl har vaknat. Så jag gick upp och hade lite lyx för mitt ansikte. Jag rengjorde, använde ansiktsrengöring, satte på ansiktsmask, smorde in mig. Känner mig sjukt fräsch nu. Har ätit frulle, och nu ska jag borsta tänderna och sminka mig/fixa håret.
Just det, kanske inte har berättat vad jag ska göra idag, haha. Idag blir det en runda till den nya lägenheten. Ska mäta lite så jag vet hur stora möbler jag kan ha. Ska fota lite också hade jag tänkt. Kanske lägger ut bilderna sen.
Eller så får ni helt enkelt vänta tills jag har flyttat in så ni får se med möbler och allt :]

Stop calling me homo!



Helfestlig kille ju xD

Say what!?



Japp ni ser rätt, jag är inte blond längre :]
Jättedålig bild, jag vet. Ska fixa en bättre sen.
Stör mig på att det inte blir samma färg på bilderna
som det är i verkligheten.

Hår makeover.

Är lite spänd nu faktiskt. Ska till frisören vid klockan ett. Jag tänker inte säga vad jag ska göra, det får ni se sen. Hah.
Ska slänga mig in i duschen och tvätta håret känner jag. Jag vet att frisörer bruka tvätta håret ändå, men hur fräsch känner man sig på en skala när man kommer dit med ett hår fyllt av saltvattenspray och sololja/solkräm.  Nä, så det blir en skön dusch också. Ska försöka få mamma till att åka med mig till stan i eftermiddag. Måste till makeupstore och köpa lite saker, sen ska jag se om jag kan fixa ett id-foto också.
Ikväll kommer mormor och stannar en vecka. Känns som hon kommer allt oftare och oftare, haha.


Far far away.


Trött trött trött. Märks att man bara har sovit 3 timmar. Kroppen hänger knappt ihop, och ögonen får hjälpas att hålla sig öppna. Blir galen, vill bara flytta nu. Finns inget jag vill stanna kvar vid längre. Det ska i så fall vara mina föräldrar och huset och så.  Annars, ingenting... Det är sjukt, jag längtar som en dåre. Kanske längtar jag inte bort härifrån.
Kanske längtar jag bara bort till honom.

Paraplydrinkar och solsting.

Vilken underbar dag alltså. Har varit ute hela dagen och bara solat, legat i poolen och druckit "drink". Haha så sjukt god var den. Yummieyummie. Har bränt mig jättelite på bröstkorgen, är lite röd där. Men annars börjar jag bli riktig riktigt brun nu. Och det är inte ens juli, LOVELY! Ikväll så ska vi baka egen pizza, dom blir så sjukt goda så det är inte klokt. Jag tjatar om det hela tiden, men jag njuter verkligen av livet nu. Nu ska jag ta på mig lite kläder och så ska jag gå ner igen.


Solpaus

Ojojoj, härlig dag! Har fullt upp, så återkommer med hur dagen sett ut ikväll! Med bilder och allt. Nu ska mamma och jag cykla till affären i det fina vädret. Puss!


Kvällens citat

"seriöst, jag ser ut som en datakille från en 80- tals film"

Lyxliv i poolen.

Sommkvällen är här. Det vankas grillning och umgås med familjen. Kortspel med sis och hennes flickvän senare kanske. Just nu sitter jag ch halvfryser efter ha legat och chillat i poolen ett tag. Känns underbart, livet leker.  Imorgon har jag och papi kommit överrens om att vi ska leka att vi är på kanarieholmarna.  Kommer bli fabulous.  Kanske ska fixa lite paraplydrinkar till oss också. Alkoholfria för mig såklart, eftersom jag inte dricker alkohol :]
Men nu återgår jag till minglet med familjen.

Sommarmusik.


Låten som spelas om och om igen hos mig på sommarkvällarna.

Dresscode för doktorsbesök.


Jeansleggins - BikBok
Tubtopp - Lindex (50 kr, rena kapet!)
Skärp -  Villa
Borleo - Lindex
Strumpor - H&M 

Date med farbror doktorn.

Känns galet att redan vara upp nu, skulle gärna sovit ett par timmar till. Men jag ska till ortopeden och kolla min nacke efter olyckan. Ska klaga lite hur ont jag har, haha. Sen ska vi till stan en runda, sis skulle ha skor. Jag får inte sola idag, eller rättare sagt på några dagar. Jag har bränt mig över hela kroppen typ så måste vila huden. 
Så kommer få sitta på altanen, lyssna på musik och skriva lite.  


inte bara "stoppa-snoppen-i-söt" utan flickvänssöt också.

Fick sån söt komplimang innan, den var så orginell och söt så jag är bara tvungen att lägga ut den här. Satt och pratade med mr handy man som fixade spotify till mig igår, och så följer denna dialog:

Mr handyman: Du är sådär flickvänsöt, bara så du vet
Jag : Haha vadå flickvänsöt?
Mr Handyman:  Ja men inte bara "stoppa-snoppen-i-söt" utan flickvänssöt



Sommarnjutning med LW

Jag kan inte mer än njuta av livet just nu. Sitter på altanen och lyssnar på Winnerbäck. Tänker, känner hur min kreativitet och inspiration växer till liv. Öppnade ett dokument och bara skrev, tänkte inte på vad jag skrev. Jag bara skrev, och reslutatet, det blev ovanligt bra.  Kanske blir det en ny novell. En berättelse med sommardoft och myggbett.
Kanske, bara kanske, kan jag få ner mina känslor i ord utan av avslöja allt.

Disskutera män med mamma ?

Äter frukost bestående av en skål av vattenmelonstärningen. Mumma! Idag kommer Sis och hennes flickvän ner över helgen och hälsar på. Eller ja, huvudanledningen är ju för att vi ska till ortopeden imorgon, men det behöver vi ju inte nämna. hah. Ska blir kul att få träffa dom. Saknar sis ganska mycket, har ingen att prata med. Går inte så bra när jag ska disskutera mina män med mamma. Haha lite konstig stämning ska jag säga er.
Men blir nog att bada lite sen och sola såklart. Kände på vattnet i poolen och det var sviiiinkallt, får se om man hoppar i sen.  Nu återgår jag till min vattenmelon och spotifyknarkande.


(Lite halvlycklig idag efter ett efterlängtat sms igår)

Rest in peace the king of pop.

En artist som har gjort underverk för musiken, ett musikaliskt geni, Michael Jacksson, är död.
Många människor hatade honom för hans beteende mot sina och andra barn. Dom tyckte han var en rent allmänt konstig och vrickad person. Jag har aldrig följt debatterna om detta, det enda jag bryr mig om är musiken. 
Det finns inte en enda låt med MJ som jag inte tycker om. Jag var hur ledsen som helst att jag inte fick gå på hans avslutningsturné. Men nu får ingen annan det heller, för han dog endast ett par dagar innan turnéstarten.
Han dog endast 51 år gammal.

May you rest in peace, Michael Joseph Jacksson.


Mannen som tog musikvideorna till en ny nivå. Man får tyvärr inte bädda in videorna, men gå in på youtube och titta.
Det är värt de!

Spotify babe, spotify.

Åh, musik i massor. Det är tur att man har kontakt med lite händiga män som fixar gratis spotify till en ;]
Nu blir det Bob Dylan för hela slanten. Har ni några bra musiktips? :]

Får man ansöka sådant pöktillstånd då?

Följande konversation följer vid middagen. Vi pratar om min nya lägenhet och mamma berättar att hyresföreningen har en lägenhet där nära och kära får bo i max 3 nätter i rad om man inte har plats i sin egen lägenhet.

Mamma:  Man får inte röka och man får inte dricka sprit.
Pappa: Inte dricka sprit!?
Mamma: Nej.
Pappa: Får man pöka då?


Haha kärlek till pappa <3

Nu är jag ormen i paradiset.

Moder och jag var inne ock skulle fixa ett kort till mitt id-kort. Men den enda fotoautomaten som fanns i stan var sönder. Fatta otur! Så det blev lite shopping istället, det sitter aldrig fel. Så jag köpte ett par svarta haremsbrallor. Jag struntar i om alla säger att det är fulaste som finns och blablabla. Dom är sköna, punkt slut!
Köpte en tubtopp, en mascara, strumpor och så en ormskinnmönstrad bikini! Bikinin är rikigt riktigt snygg.
Vi har köpt en pool, så det kanske blir att inviga den under eftermiddagen. Brännan jag fick igår svider fortfarande, inte bra. Ska nog ´bara sitta i skuggan och läsa min bok tror jag. Men först, LUNCH! :]

Bob Dylan - All Along the Watchtower


Försvinn ur mitt huvud tack.
Bara för en stund.

Snabba cash, jordgubbar och en rumpa som matchar.

Har legat ute i solen hela dagen idag. Underbart väder med inte ett moln på himmeln! Jag har roat mig med  att läsa i min bok som jag nu inte kan sluta läsa i och ätit jordgubbar och vattenmelon för hela slanten. Men dock så tänker jag inte på att solen tar väldigt bra när det inte är några moln så hela min rygg, rumpa och bakdelen av benen är brända o fina. Haha matchar både boken och jordgubbarna ska jag tala om. Tyck synd om mig!



Min stackars rumpa säger aj!


KanDee & Marcos 'smoking lips'



Snart är jag stolt ägare till detta mästerverk!
LYCKA!

Kanske har du, precis som jag, glömt att leva.

Berätta allting du aldrig sagt.
Alla dina tankar och värderingar.
Dina ögon berättar att du känner så mycket, men inte vad.
Jag undrar om du någonsin tänker på mig, på oss.
Eller kan man säga oss? Vi är nog fortfarande du och jag.
Kanske har du tänkt, precis som mig, på att någon gång bli "oss"
Kanske har du, precis som jag, legat och sett molnen flyga
förbi och undrat hur dom egentligen känns.
Du har, precis som alla andra, ett förflutet med hemligheter.
Jag kan inte låta bli att undra vad ditt förflutna berättar.
Vem du är.
Jag önskar jag kunde läsa tankar, för jag vill inget annat
än veta hur du fungerar.
Det är svårt att tyda signaler genom telefon.
Det är svårt att förmedla känslor genom en chattruta.
Så varför är du så rädd att leva på riktigt?
Kanske är du rädd att ditt förflutna hinner ikapp, att
jag får veta vad du tänker.
Du är rädd att jag ska lämna dig för den du är

Kissie, Paow & Fluffie, we're all the same.

13 timmars sömn. Ändå är jag trött, strange. Känns lite som jag sovit bort hela dagen. Men jag har ändå inte så mycket att göra. Sola möjligtvis, och nu är det massa moln. Eller nej inte massa. ETT stort jävla moln som pajjar min solning.
Hade varit najs att köpa en tågbiljett och bara åka. Bort från allt liksom. Ta en paus. Frågan är bara vart jag ska ta vägen.
Tror jag ska påbörja operation städa rummet.  Vid det här laget borde ni veta att jag inte har så städat rum. Jag har för mycket saker.  Märkligt nog så är det många "storbloggare" som inte heller har ordning på sitt rum.  Det kanske är ett tecken på att jag är på väg dit! Eller så är jag bara stökig av mig, haha.

Just so you know.

Tänker på dig.
Bara så du vet.


Män som hatar kvinnor


Vilken grymt bra dag. Lagade världens godaste potatissallad och stekte kycklingfilé till lunch. Fick hem mina stuff från Forever21 som var helt fucking fabulous! Sen nu på eftermiddagen och kvällen har jag umgåtts med min moder. Vi har varit ute och ätit och sen gick vi på bio. "Män som hatar kvinnor". Så sjukt bra film. Mamma sa att den var riktigt lik boken.
Älskar älskar äääälskar den! Så vad kan jag säga, denna dagen har varit extra fabulous.
Som grädde på moset väntar jag spänt på att höra från min charmör. Ringde honom igår men ingen svarade.
Bättre lycka nästa gång?

En välstekt Fluffie tack.


Idag blir det stekning på högsta grad för mig. MÅSTE bli brun. Haha, jag vill inte bli mobbad iår igen för att jag är för blek ;]
Hörs ikväll bitches.

Sömnlösa tankar.

Ännu en sömnlös natt.  Tänker för mycket. Tänker för lite. Vill ha dig nära. Vill bara höra dina andetag.
Känslor som jag inte vet vart jag ska placera. Månljus som strilar in genom fönstret. Sömnlös. Ensam.
Så otroligt jävla ensam.
 


Skeppohoj!


I våran lilla damm, eller ja lilla och lilla den är väl typ 50 x 10m, där har vi lagt i en liten båt. Så jag har roat mig med att ro fram och tillbaka i dammen. Hunden följde med en runda också, fast jag var nära på att slå till henne i huvudet med åran några gånger, haha.  Så imorgon så ska jag ta en dyna med mig så ska jag lägga mig och sola nere i båten.  Måste bygga upp kustkänslan nu innan jag flyttar till Halmstad.


Kloka ord i natten.


Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota.
                                                                                        Jean de la Bruyère


Gynning baby, you're gorgeous!


Älskar denna bilden alltså! Jag kommer direkt att tänka på franska rivieran. Får mig bara att längta ännu mer tills jag får åka dit själv.
Sitter och kollar på Sommarkrysset med föräldrarna och kan inte låta bli att bli alldeles kär i Carolinas klänning! Hur söt är inte den på en skala liksom?
Funderar på vad jag ska göra ikväll. Tror jag ska måla en tavla till, (målade en tidigare i eftermiddags) och dricka lite kardemummate.
Mumma, det är livet på en pinne de.

Rakad baby, rakad.


JAg är fett skillad. Rakade benen när jag badade, men när jag kommer upp ur badet och sitter i sängen så märker jag att jag har rakat heeela benen FÖRUTOM knäna. Så jag har lena fina ben, förutom mina lurviga knän. Haha, så nu ska jag gå o raka dom också, så här kan vi inte ha det.

Dagens fråga, tema kärlek.

Satt och läste lite på ungdomsmottagningens hemsida. Tittade in under fliken "Kärlek & Vänskap" och läste igenom hur olika personer ansåg hur man blev tillsammans. Ett svar som jag inte riktigt hänger med på är;
Illustration på ett rött hjärta.
"Du måste uttrycka dina känslor så att personen du gillar förstår det, och om hon gillar dig också räcker det att ni tillbringar ett par timmar tillsammans, bio, restaurang, eller liknande, och stämmer kemin är ni ihop."

Hmm, jag vet inte riktigt om man ska anta att man är tillsammans bara för man tycker om varandra och spenderat ett par timmar tillsammans. Det känns lite väl snabbt. Men det är ju min åsikt.

Hur blir man tillsammans med någon enligt er?

Midsommar Outfit.



Svarta Chinos - BikBok
Vitt linne -  Marwin
Blå borleo/kofta - Cubus.

Glad Midsommar på er!

Du lär dig att hata mig.

Du kommer lära dig att hata mig.

Hata mitt sätt att lägga huvudet på sne
sätta tungan mellan tänderna när jag ler.

Hata mitt sätt att inte kunna säga R.

Hata hur högt jag sjunger när jag står i duschen.

Hata min lilla bekymmersrynka jag får i pannan.

Men mest av allt kommer du hata att du inte
stannade kvar.

Jag tackar för kritiken både dålig som bra, men ska du bara hata så kan det va.

Mamma står och sjunger nere i köket på Gyllene Tiders Sommartider som spelas på radion.  Jag sitter här och hostar och har så sjukt ont i halsen.  Försöker hitta lite skön musik, så det blir som alltid lite svenskt.  Idag så ska jag dränka mina inälvor med massa te och tycka allmänt synd om mig. Troligtvis så lagar jag lasange till familjen.
Här ska ni få höra en skön låt;

Dagens citat



You can't be wise and in love at the same time."

                                                       - Bob Dylan


Fru till salu.

Måleriarbete och trädgårdsarbete har tagit min tid idag. Min söt lilla hund följde efter mig och tyckte jag var tråkig som inte lekte med henne. Men när jag väl lekte med henne så gick hon därifrån. Knäpp hund.
Har varit duktig och hämtat in tvätten också. Hah känner mig som en liten hemmafru.  Dom kommer få slåss över att få mig som fru. Säljs till högstbjudande säger vi ;]

Ett nytt kapitel.

Detta är slutet på det gamla. Det är över nu.  Ett nytt och bättre kapitel börjar nu. Genom att berätta det här så är det officiellt. Ändringar ska göras, både innuti och utanpå. Det kommer bli bra. Jag kommer blir bra.
Och kanske, bara kanske så blir vi bra också.


It gets lonely.



Det gör ont när den man vill hålla om är allt för långt borta.

Dagens konstaterande


Man får sjukt ont i magen av att äta äpple och man ler otroligt fånigt när man tänker på personer man tycker om.

Nattuggla

Satan i gatan va trött ja är.  Jag gick och la mig halv åtta i morse, så jag har lite mig själv att skylla. Eller nej, jag ska skylla på att jag har så pass trevliga och charmanta människor att prata med så jag bara inte kan slita mig loss.
Ska iallafall försöka ta mig upp nu.  Så jag inte vänder helt på dygnet. Ska se om mami och jag kan hitta på något bus idag. Men först, pissepaus.

You are my sweetest downfall.



En av mina favoritlåtar.
Han sjunger den så underbart vackert, jag ryser.
Öronorgasm på hög nivå.

Små beundrare.

Det är så sött, det är nästan så jag blir lite smickrad.  Eller okej, kanske inte. Men när killar som är typ 2 år yngre och som går typ till midjan på en, säger att man är super söt och kommenterar varenda bildjäffel på bdb typ, då kan man inte låta bli att flina lite för sig själv. Det är lite kul att det är nu när jag har slutat den skolan som dom vågar skriva. Haha precis som om dom inte vågar se mig i skolan sen när dom har sagt något sånt.
Jag har små beundrare, så sött.

Som en midsommarnatts dröm.


Vila i frid, Therese Johansson Rojo

Det är hemskt. Jag förstår verkligen inte hur hemska ungdomar är nuförtiden. Stackars Therese dog några dagar innan hennes skolavslutning. Jag har läst alla artiklar i tidningarna om det. Therese, eller Tess som alla kallade henne, hon var en riktig solstråle. En glad tjej som brydde sig om andra och älskade livet.
Men sedan kom några och bestämde sig att ta hennes liv. Ett par ungdomar i hennes egen ålder. Från hennes egen skola. Från hennes paralell klass. Jag förstår det inte. Jag förstår det bara inte.

Vila i frid, du måste nog vara en av dom vackraste änglarna där uppe.

Läs hennes vänners blogg och minnerna och sorgen. http://minneavtherese.blogg.se/

Sommarhiten -09



Jag vill bara dra till Sthlm och chilla i Kungsan när jag hör denna!

Rayban freak.

Varit hos farmor och farfar på avslutningsfika. Fy fan vad avundsjuk jag är på min farfar. Han har ett par äkta Rayban wayfarer. OCH HAN ANVÄNDER INTE DOM! Det är fasen skandal. Jag tycker han kan skänka det till sin otroligt duktiga och söta sondotter, det vill säga mig. Fy fasen säger jag bara. Me want.

Hetaste modet just nu!


3D Brillor och jordgubbar.

Söööömmarlov!

Jag och Boston är minst sagt speciella. Vi stack ifrån våran egen avslutningsmiddag. Den var fett boring så vi stack därifrån, och gick typ 1 mil ner till stan. Haha så nedrans kul. Tycker om dig snuttan!
Så jäääävla skönt med sömmarlov! Jag gick ut grundskolan med 265 poäng. Tycker jag endå är rätt hyfsade. Jag är sur att jag inte fick mer MVG men vad kan man göra.  Blev en bra start på sommarlovet iallafall. Nu blir det att vara lite social med människorna.

Sista tiden med gänget.

Idag ´händer det. Efter tio år med blod, svett och tårar. Jag slutar grundskolan. Så om fem timmar börjar det. Den sista avslutningen i kyrkan hemma på landet. Sista gången jag kommer få höra dom kyrkklockorna, sista gången jag går ner för altargången och sätter mig i bänken. Absolut sista gången jag hör våran rektor önska oss ett härligt sommarlov.

Jag ser detta som starten på något nytt. För nu är det allvaret börjar. Iallafall för mig och några av mina vänner. Vi ska ha egen bostad som vi ska sköta. Vi ska hålla reda på oss själva. För första gången ska jag ha ansvaret över mig själv. Ingen annan ska laga mat till mig, städa efter mig eller hålla mig sällskap. I'm all on my own.

Det känns lite hemskt att skriva det här. För om cirka fem-sex timmar, kommer jag lämna 20 människor som har blivit som mina syskon. 20 Personer som jag har gått igenom det mesta med under 3 år. Vi har fått lärare att gråta, inga lärare ville ha oss, vi slogs och frös ut varandra.  Men nu, när allt är som underbarast, då är det slut. 20 personer som jag kommer komma ihåg.





Always together, never apart. Maybe by distance but never in heart.

Nej nej nej.

Det är hemskt. Jag kan ligga i min säng, och sen komma på hur mycket jag saknar en viss stund. En speciellt stund, iallafall för mig. Det gör mig galen. Jag vill inte komma ihåg den och allra minst vill jag sakna den. Den är över, förbi, finito. Men det verkar som varken mitt hjärta eller hjärna vill glömma det. Vilket är sjukt jobbigt.  Måste försöka få mig på andra tankar. Måste sluta sakna. Men mest av alla så måste jag försöka glömma honom.


Söta cupcake presenter och en sprillans ny bostad.

Glömde ju berätta för er!
Fick en jättesöt present av sis och hennes flickvän. En stor bag full med kuddar, ljus och böcker. Blev lite lycklig sådär.
Sen dessutom fick jag reda på att jag är blivande ägare till en lägenhet i centrala halmstad. Det vill säga att jag fick lägenheten! Så jävla lycklig är jag. Har redan börjat inreda den i tankarna.


Det är så sött. Kudden som ser ut som ett hjärta, kan man koppla in iPoden till och så fungerar den som en högtalare ^^

Navelpiercing är fina grejer de.

Jaha. Blev rätt mycket införskaffat i stan.

-  Två klänningar från Gina.
- Ett linne från fahsion against aids och en bh från H&M
- Ett par pumps från DnA
- Naturgodis + en smoothie.

Sen införskaffade jag en ny piercing med. Fick ett ryck och gick och piercade naveln. Fett najs.



Avslutningsklänning ?


Stan idag. Bussen går klockan 10. Ska försöka leta upp något att ha på mig på min skolavslutning.
Vill ha en klänning har jag kommit fram till iallafall. Det är somrigt och fint. Dock ska den inte vara för lång och så ska den vara lite sådär "vippig". Ja, vi får se vad jag hittar. Boston får vara smakråd till mig.

Kändis crush.

Jag dör, jag dör jag dör.
Denna gosse hittade jag när jag tittade runt på youtube. Han har varit med i Fame Factory när det gick. Fy satan vilken liten "känids" crush jag hade på honom då. Hahaha. Ja, det är väl tur att man växer ifrån sådant.

Kärlek!


Jag är kär. Jag vill ha denna väskan, och det är nu!
Den kommer ifrån Hav2have.se

Nu är jag värd lite omtanke.

Dom flesta tyckte den var skitbra iallafall. Jag tycker den är sådär, haha. Så gulligt, en mattant kom fram till mig efter sista föreställningen och sa att jag hade varit duktig. Jag blir lite glad, lite konstigt, för jag var inte alls med mycket. Men men.
Har spenderat eftermiddagen med Boston iallafall. Skitskoj, skrattade så vi fick ont i magen. Du är bra gos!
Nu blir det att slänga sig i ett skumbad och fixa med hårinpackning och skrubbning. Haha. Sen blir det lite BUSning tror jag. Får se om jag pallar.

Charmerande människor som håller en vaken.

Borde egentligen sova. Men har fastnat med massa trevliga människor på skype och på sms. Helt omöjligt att slita sig. Ska upp klockan 06.30 imorgon, så borde sova. Men är nog uppe ett liiiiitet tag till. Haha.
Blev lite smålycklig när jag blev typ sagens kommentar på lisas blogg. När allt jag gjorde var att säga sanningen.
Men iallafall, hon är värd att lyssas på. Gryyyyym säger jag bara. Nä men, godnatt på er. Vi hörs imorgon.

Naket är aldrig fel.

Stressigt värre. Jag håller på att fixa och dona till examenspresenten vi ska ge till våra lärare. Kommer bli asnajs.
Snart serveras maten på nerdervåningen och efter det ska jag slänga mig i ett bad tror jag. Fräscha upp mig lite.
Imorgon är det niornas revy. Haha den är så dålig så den är bra. Tss, nä men vissa delar är riktigt roliga.
Jag hade som förslag att killarna skulle göra knäckebrödsdansen. Men det var inte så populärt.
Usch migränen plågar mig. Vi hörs senare.

Bring me some lovin'!

Usch, min stackars nacke alltså. Har legat konstigt inatt tydligen, och nu kan jag knappt röra nacken. Det är sånt här man blir lite pissed off på. Men min sista vecka i grundskolan börjar idag och jag kan inte vara mer lycklig. Fy fan, det känns både helt fucking unbeliveble men samtidigt är det ju lite sorglig med tanke på att det känns som jag kommer lämna typ 20 st syskon. Hah.
Hoppas på att det blir bättre väder senare idag iallafall, för just nu är det mulet, grått och kallt. Blä.
För jag vill ha sommar, sol och häftig våg, gärna dom där brudarna i kort tajt kjol ;]


Ni glömmer väl inte bort att följa bloggen på blogglovin ?


If i could have one dance with you, i'd play a song that last forever.



Strunt i videon till. Lyssna på låten.
Låt dig bli förtrollad, låt dig bli fast.



Jag är fångad, och kan omöjligt fly.

02.13



Happyface.

Fotboll mot grötpratarna och längtan till ledigheten.

Fotboll snart då. De flesta är som galna och anser att det är något man bara MÅSTE se. Jag tar det som det kommer, tittar mest för syrrans skull. Hon ville att jag skulle titta med dom. Känner att jag kommer sitta uppe i natt. Känner mig kreativ. Måste göra någonting av det här. Vill bara ha sommarlov och ledighet, så man kan dra härifrån. Så skönt. Bara glida runt i solbrillorna och njuta. Denna sommaren kommer bli den bästa.  Bara en sista vecka kvar i grundskolan. En vecka kvar med tvång att vara kvar i bonnhålan. F-A-B-U-L-O-U-S!

Drastiska åtgärder.

Ingen utgång för mig ikväll. Stackars Boston mår inte så bra. Så nu är jag tillgänglig igen.  Känner mig frestad att göra något drastiskt. Något som jag inte brukar göra. Men det lär inte hända. Jag kan ju alltid sitta och drömma lite.
Kanske ska ge mig på en av mina målardukar. Eller nej, jag ska måla en akvarell målning. Har det perfekta motivet i huvudet. Blir det bra så slänger jag upp en bild på det. Annars ska jag skämmas i min ensamhet.
Vad gör ni nu på nationaldagen och allt?

Bara för dig.



Åh va söt du är.

Fast i ett fängelse utan galler.

Hon låg kvar i sängen.
Solstrålarna lekte på hennes kropp.
Ensam, precis som hon brukade vara.
I tankarna var hon långt borta.
I tankarna var hon hos honom.
Han som hade det farliga leendet och den oemtståndliga charmen.
Som äpplet i paradiset.
Förbjudet, men ack så inbjudande.
Hon var för dum, hon tog en tugga.
Fängslad, fast och kan omöjligt fly.
Hon är fånge i ett osynligt fängelse.
Utan galler, lås eller vakter.
Fast i friheten, ensam

Blond och blåögd italienska.

Försökte mig på att laga lite italiensk mat, som jag älskar. Men blev inte riktigt så bra som jag ville. Haha. Färsk pasta är allra godast. Men det gick att äta iallafall. Ikväll vart jag erbjuden om en spelkväll med biljard, dart och tvspel och grejer av en grabb. Men tackade nej, känner mig inte så pepp ikväll. Laddar inför imorgon då jag och Boston ska ut och äta lite.
Ikväll så ska jag istället vara lite social med lite andra människor, och kanske flörta lite. Vem vet.


Orgasm i frisörstolen.

Puh, nu känner jag mig duktig. Har gjort klart det sista arbetet i grundskolan + alla revysaker. Så nu är det bara alla chilla. Fy fan va gütt. Imorgon ska vi repa revy hela dagen. Hoppas verkligen det går bra nu.  Ikväll ska jag fira med ett skumbad á la fluffie. Juust de, på tal om franska. Pratade med min franska lärare idag och hon sa att jag kommer få MVG i slutbetyg och hoppas på att jag fortsätter med franska för att jag är duktig. Hon sa så mycket fint och bra om mig så jag blev så lycklig.  Var hos frisören idag med. Toppade mig och planerade min hårframtid, haha. Jag har kommit på att det skönaste som finns är att få håret tvättat hos frisören. Helt fucking underbart! Det är nog bättre än sex, haha.


Tja pudding, står du här och dallrar?


Mineralfondation, kabuki-borste och hårspray.

Känns härligt när lite pengar rullar in på kontot. Har inhandlat en mineral fondation och en kabuki borste. Dessutom hårspray eftersom mitt är heeelt slut. Känner mig lite halvt stressad. Ikväll ska jag hinna baka, skriva över so:n till datorn från min anteckningsbok och förhoppningsvis hinna skriva vidare på den lite. Har precis skickat iväg min no som blev helt jävla kass. Usch!
Fick iallafall reda på att jag kommer få MVG i slutbetyg i hemkunskap. Det känns gütt. Nu vankas det tacos innan jag ska börja stressa igen.


Daddy, i want a superhero.

Jag kan inte låta bli att längta till sommarlovet. Slippa skolan. Ha tid för mig själv och bara njuta.
Får trösta mig själv med att det är bara 8 dagar eller något kvar nu. Helt underbart.  På lördag har jag och Boston bokat bord på en grekisk resturang, så vi ska ut och äta lite. Det är trevligt tycker jag att unna sig att gå ut och äta på resturang ibland. Visst det kostar lite, men smakar det så kostar det.
Sis flickvän har kommit ner nu. Skoj faktiskt.  Bara lite jobbigt för mig att se dom tillsammans, det påminner mig bara om hur jävla ensam jag egentligen är..
Men inget whinande här. I'll just keep on going until i find my hero.


Är det ett ord du kräver, ger jag dig fyra bokstäver; Ä-G-E-R!

Åh va lycklig jag är. Lägenheten var underbar! Högt i tak och perfekt storlek. Ligger i centrum och jättenära skolan. Så nu hoppas jag av hela mitt hjäta och min själ att jag får den. Får svar imorgon. Åh, jag kommer inte kunna sova i natt verkligen. Har skrivit färdigt engelskan nu som ska redovisas imorgon, tror att jag ska öva på den lite. Har skrivit reflektionen över bildarbete också. Pratade med bildläraren idag om betyg vad det lutar åt, och hon sa att det lutar åt en höjning! Det vill säga MVG! Underbart. Livet leker. Är cepemycket att göra, men det är bara 2 veckor kvar i skit grundskolan, så livet leker!

Är man van vid det bästa nöjer man sig inte med mindre.

Godmorgon.
Känner att jag har sovit lite för lite inatt, är lite småtrött fortfarande. Men det löser sig! Ska träna revy hela dagen idag, eller ja skoldagen iallafall. Får se hur det går. Jag brukar ha rätt lätt för att lära mig repliker iallafall. Sen efter skolan/revytränandet så drar jag till Halmstad igen. Mimmie sötnos fick sån söt reaktion när jag sa det till henne igår, för hon trodde jag skulle iväg och träffa pojkar. Men icke, jag ska kolla på en lägenhet. Troligtvis den som jag ska flytta in i.
Den ska nämligen totalrenoveras i sommar. Köksluckor och garderobsdörrar byts ut, golvet i alla rum ska bytas. Ja det kommer bli fräsch och så. Så jag längtar lite.





RSS 2.0