2010 års sommarplåga!

Kjell (Fest ikväll) by MrVisionary

Alla ni som läser min blogg vet att jag har en musikervän. Och nu när jag satt och nördade facebook såg jag att han hade lagt upp denna underbart härliga låten som han har gjort. Mest bara på skoj gjorde han den, men den är görhärlig! Iallfall jag blir på bra humör av den :) Vad tycker ni ?

Nykomling i garderobenDen har kommit! Den har äntligen, äntligen kommit!
Min nyaste trenchcoat från forever21. Dundersnygg i sitt blommiga sidentyg. Och med trekvartsärmarna blir det en perfekt vårjacka. Jag älskar den. Vad tycker ni?
Hiss eller diss?


Total meltdown.

Så, nu har jag lunchpaus. Hittills har jag redan hunnit få ett mentalt meltdown, beställt tågbiljetter och pluggat på ideologier. Ideologierna var faktiskt enklare än vad jag trodde. Dessutom kunde jag ganska mycket redan tydligen. Så pluspoäng till mig!
Nu har jag tänkt att ta tag i lite matteuppgifter och resemålsbeskrivningarna. Jag chansar på att jag kommer få runt 5 st mentala meltdowns idag :)

Vad gör ni idag då?

Lillördag? Nej, plugg-så-in-i-helvete-dag.

Inatt gick det upp för mig att jag har försummat mitt skolarbete. Drömde nämligen att jag gick in där vi ser alla våra resultat och på varenda uppgift jag hade lämnat in hade jag fått G eller G-. Riktig mardröm för mig, hah. På tal om prestationsprinsessor.  Nae, så idag måste jag verkligen ta tag i mina arbeten jag har kvar. Egentligen har jag ju inte lov förrens nästa vecka eftersom jag fortfarande går i skolan i stockholm.

Arbeten som jag måste göra idag.

Svenska: Resemålsbeskrivningar. En riktad till barnfamiljer och en riktad till pensionärer.
Datakunskap: Excell diagram
Samhällskunskap: Olika ideologier och hur de vill styra samhället.
Matte: Satans geometri.
Digitalt skapande: Illustration till dikten 'Ja visst gör det ont.'


Har lite och göra idag. Så nu ska jag slänga på mig lite kläder och börja så det blir klart.
Hörs när jag tar paus! hah.

Fashion baby


Jag önskar jag hade pengar. Jag vill ha nya kläder.


Städmani och bullbak.

Som vanligt ringer mitt alarm på telefonen klockan 9 varje morgon. Efter en natt med dåligt med sömn krälar jag mig ur sängen och börjar genast att städa. Mitt rum såg ut som den ultimata krigszonen igårkväll. Men nu börjar det se ut som ett vanligt stökigt tonårsrum, haha. Har lite kvar att göra, ska springa en snabbrunda med dammsugaren här också. Ska avliva mina kära dammråttor.

Bullar ska det bakas också. Känner mig som en riktig liten hemmafru som går upp på morgonen och bakar. Degen står just nu på jäsning så om en timme blir det bullbak.

Varför allt detta då?

Tiny kommer på besök!


Saknar er alldeles för mycket

Fick precis ett samtal. Från en person som jag saknar kolossalt mycket. Nämligen min älskade musiker uppefrån stockholm. Pratade i lite drygt en timme med honom om vad som händer just nu och att vi måste träffas när jag ska upp. Han är verkligen en vän som är guld värd. Och jag saknar honom som sagt otroligt mycket.

Får mig att tänka på andra människor jag saknar. Aj. Kommer bli en lång och tårfylld natt.
Jag antar att det är sant som de säger. Att man inte vet vad man har förrens det är borta.


Lilla FluffiielinaJag började med lugg redan som liten tös.
Lite kul att mamma klädde mig och syrran i likadana kläder som om vi vore tvillingar.
Kind of cute right?


Visste ni att..

- Jag har sparat i princip alla biobiljetter från dejter jag har varit på.

- Clowner och ormar är mina största fobier.

- Jag är helt övertygad om att man mördade MJ.

- När jag fyller 18 vill jag göra en bröstoperation

- Blod är vackert enligt mig. (dock bara mitt eget)

- Jag älskar att gå i regnet.

- Jag är rädd för sjukhus pga en mardröm jag hade när jag var liten.

- Jag är bisexuell.Lite random onödig fakta bara.

Drömmar förstår inte verkligheten.

När man vaknar med en gnutta ångest krypandes i bröstet. Då känner man sig inte så modig och speciellt inte sugen på att ta tag i en ny dag. När en dröm man har drömt har förstört lite av ens verklighet. River upp sår som håller på att läka. Plockar fram minnen som man försöker att glömma. Plockar fram personer som man försöker att släppa. Mina drömmar förstår sig inte på verkligheten. De förstår inte att de förgågna är historia nu.God morgon förresten.


Jag försöker se det vackra.Men allt jag kan se är mig själv.


Prestationsprinsessor.

Jag läser tidiningen varje dag. Tycker om att vara underrättad om vad som händer och bygga på min allmänbildning. Idag läste jag en debattartikel som utan tvekan hamnar på min topp tre lista över artiklar över huvudtaget. Debattartikeln handlar om duktiga och ambitiösa tjejer, såkallade "Prestationsprinsessor".

Jag hoppas att majoriteten av Sveriges befolkning på ett eller annat sätt läser denna artikeln. För det är dags att människor börjar förstå, inte minst de såkallade prestationsprinssesorna, att det är inget fel att vara duktig. Det är absolut inget fel i att ha ambitioner. Det är faktiskt det som tar oss framåt i livet. Våra ambitioner.

Sen jag var liten har jag alltid varit mycket ambitiös med mitt skolarbete. Har alltid siktat högt. Ja, man kan säga att jag alltid har siktat högst. När jag blev äldre och började få betyg på mina arbeten då siktade jag ännu högre. Om det ens var möjligt. Ett godkänt var inte okej i min värld. Ett väl godkänt var väl helt okej, men det som egentligen bara fanns för mig var ett mycket väl godkänt. Jag har alltid fått höra att jag måste sänka mina krav. Att det är lugnt att få lägre betyg. Jag förstår inte riktigt hur man tänker då. Om jag kämpar för att få höga betyg och har det som en ambition, ska jag då lägga ner den och bara bli medelmåtta?

Vi borde uppmuntra varandra till att vara duktiga. Att prestera bra och utmana oss själva. Men det är få som finner motivationen till att verkligen prestera och sätta mål. För vad får vi ut av det? Vart är den positiva feedbacken till tjejer som anstränger sig. Vem puschar dem framåt så de orkar med sina duktiga prestationer? 

Varför är det inte okej att ha höga mål? Är det inte okej att utmana sig själv för att utvecklas? Måste man nöja sig med att vara medelmåtta när man vill vara bäst?

Jag antar att jag är en av de mytomspunna prestationsprinsessorna.

Artikeln kan ni läsa HÄR.

Musiker ♥Jag prenumererar (Satans svårt ord att stava, vet inte ens om det blev rätt, haha) på denna killen på youtube. En helt underbart duktig musiker. Titta in på hans kanal HÄR.
Jag är iallafall lite småkär i honom. Man blir det iallafall när han spelar här. Musiker är mer attraktiva så är det bara, haha. Han börjar spela 1:11 in på klippet. Enjoy!


Timo min hjälte.

Älskar pappa. Han vet hur mycket jag tycker om Timo Räisänen. Så skulle han tydligen avsluta nyhetsmorgon med sitt band idag. Då är pappa så söt att han går och väcker mig för att han tycker jag ska gå upp och se det. Lovely.


Earth hour 2010

Årets earth hour slutade för fem minuter sedan. Jag hoppas att ni alla släckte ner lyset i en timme. Förra året släckte 65% av Sverige ner sina hem. Vi hoppas på ännu fler i år. Här hemma släckte vi ner hela villan. Och snacka om att det blir mörkt om man inte har något lyse i en villa ute i skogen, hah.
Så när vi skulle gå ut i köket eller liknande och behövde se något, så blev det pappas nyinskaffade läsglasögon som blev vår räddning. Vi såg alla skitlöjliga ut och pappa kunde inte sluta skratta. Jag var bara tvungen att ta en bild på mig med brillorna på i mörket. Jag ser ut som en plastikopererad E.T.  Vad gjorde ni under earth hour i år?


Estethund? Självklart!...

0-6d6c7441df475e8363a1a8f739e98d56.png

Estethund? Självklart! Klart att min söta lilla golden ska vara lite konstnärlig också. Så hon fick låna min basker och posade så snällt. Sötare får man ju leta efter!


Sommaren är här och jag är snyggast i världen.


Eller ja, vi kan ju låtsas det iallfall. Har hittat exakt en sådan bikini jag har letat efter. Så nu är det bara att skramla ihop pengar och köpa den innan den tar helt slut. För den är ju görsnygg!
Kikar jag ut genom fönstret så är det grått, blått och blåsigt. Så jag drömmer mig bort till varma sommardagar istället. När man glider runt snyggare än snyggast i sin bikini, haha.


4 bevis på att jag inte ska spela.

  • JAg spenderar fyra timmar framför spelet när jag egentligen trodde det rörde sig om en halvtimme.
  • Jag blir irriterad om någon tilltalar mig under spelets gång.
  • Jag vet att jag borde göra annat men fortsätter att spela.
  • Jag suktar efter något att äta eftersom magen skriker hjärtskärande men har inte orken eller viljan att slita mig från spelet.


Imorse efter frukost satte jag mig och spela lite. Brukar ALDRIG göra det annars. Brukar mest bli slösurfande och bloggläsande. Men idag var ett undantag. Sitter med min laptop och blir verkligen inne i spelet. Och vips så har 4 timmar försvunnit.

Jag förbannar alla spel.


En av mina största förebilder fyller år idag.

Min syster fyller 19 år idag Jag är den yngsta i våran syskonskara och självklart så ser jag upp till alla mina äldre syskon. Men syrran har jag alltid sett upp mycket till. Kanske för att vi har växt upp tillsammans eller rent av att jag alltid har velat vara som henne.

När jag tänkte på det här igår kväll så ville jag skriva ett långt och känslomässigt inlägg. För jag ville visa för er hur mycket hon egentligen betyder för mig. Men nu när jag sitter här och knappar på mina tangenter inser jag att det är omöjligt. Finns bara en sak att säga.

Jag älskar dig syrran, grattis på födelsedagen. ♥


If you don't know me by now.En vacker låt. Väcker mycket minnen.
Jag tänker mycket ikväll. Jag kommer sakna mycket inatt.


Kan man såra någon med lögner de inte vet om?

Vi har alla sidor av oss själva som vi tycker mer eller mindre om. Det kan vara att vi är dåliga förlorare, alldeles för mycket tävlingsmänniskor eller något annat. En av mina dåliga sidor är att jag verkligen inte kan säga nej.

Jag är en snäll person. En person som försöker få folk glada och på bra humör även om jag inte känner dem. Därför har jag även jättesvårt för att säga nej. För jag vill verkligen inte göra någon besviken. På så sätt så gör jag mig själv besviken. Eftersom jag inte kan säga nej hamnar jag i situationer jag inte vill vara i. Situationer som i vissa fall skadar min självkänsla mer än vad jag tror.

Men egentligen så skadar jag de personer jag inte kan säga nej till mest. För de är ju ovetande om att jag egentligen inte vill komma över, åka på den där festivalen eller gå på den där bion. De tror ju faktiskt att jag helt uppriktigt har sagt ja för att jag vill. Personer som ibland i efterhand får veta att jag inte kan säga nej. Som såras av att jag inte kan säga nej.

Några av mina vänner vet om att jag har svårt att säga nej. De blir lidande av att de vet inte om jag verkligen vill vara med dem eller om jag bara säger det för att vara snäll. De måste fråga mig en extra gång om jag verkligen vill. Men det värsta av allt är att jag har blivit bra på att ljuga. Jag kan säga att jag vill, eller att jag verkligen mår bra. Även om det är det sista jag vill och jag mår helt kasst. Det blir enklare så. Jag slipper frågor.

Men den frågan jag ställer mig ikväll är:
Kan man såra någon med lögner de inte vet om?

Ett välgörenhetsfall.


Okej okej. Jag VET att jag bara skulle handla en eyeliner. Men så såg jag denna och den verkligen bad mig om att jag skulle köpa den så den fick följa med mig hem. Och jag är ju inte hjärtlös så jag köpte den stackaren så den inte behövde hänga där mer helt utblottad.

Haha, det finns två ställen man inte ska låta mig gå in på. Det ena är bokaffärer och det andra är underklädersavdelningar. För jag hittar garanterat ALLTID något jag vill ha och köper det.

Är galet hungrig nu. Men vi håller på att laga lunch. Bakad potatis med kalkonröra. Mumma!


Nördar ♥

Skickade precis in mitt engelska CV. Blev helt okey, hoppas på ett VG iallafall, haha. Nu blir det till att blåsa håret, platta håret, sminka mig och klä på mig. Sedan ska jag bege mig in till stan. Måste köpa eyeliner. Min är verkligen totalslut.

Känner att jag måste sätta igång att plugga matte inför nationella. Men jag fattar ju verkligen nada. Kanske ska ragga upp någon goding som är värsta mattesnillet? Ja, det tycker jag låter som en bra idé.
Men nu måste jag springa ner och hämta fönen. Talk to you later guys!


Nyvaken! Har...

201ecff2f0c73b0b1fd27b285c709a3a.png

Nyvaken! Har precis vaknat och ligger fortfarande och gosar i sängen. Idag MÅSTE jag verkligen bli klar med engelska arbetet. Det ska nämligen lämnas in i morgon. Mamma kom hem igår så hon får la hjälpa mig lite med det. Om jag någonsin kommer upp ur min sköna säng...


Lugg!Glömde säga att jag har klippt lugg idag. Tyckte det blev ganska hyfsat faktiskt.


Världens sötaste bild!Hur söt var inte denna bilden då?


Om du bara visste.Har hittat ett nytt band som jag har fastnat för. Nämligen Shinedown. Helt underbar musik. Hittade denna låten på en gammal klasskompis till mig i Halmstad hade på sin blogg. Älskar den verkligen.
Eller vad tycker ni? :)


TuschisarDe roligaste matrialen att måla med är nog tuch och bläck. Vet inte varför jag tycker det. Härligt att måla med bara. Sitter och kladdar i mitt skissblock nu med mina tuschpennor. Roligt värre, hah.


Blåbärsbullar!

Som vanligt står jag och bakar bullar, haha. Denna gången är det inga vanliga kanelbullar. Nejnej. Idag blir det något så gott som blåbärsbullar. Första plåten står i ugnen och de ser grymt goda ut! Fotar sen och visar er och kommer med en recension om smaken. Det roliga är att jag försöker verkligen hitta på allting förutom att sätta mig och plugga som jag borde. Fy på mig.


Beslutsångest!Åh. Vilken hårfärg ska en liten fluffielina ha?


Basen multiplicerat med höjden delat med diametern är.. otroligt TRÅKIGT.

Sitter och funderar på mina matteuppgifter som min mattelärare har mailat mig. Massa satans geometri. Jag har verkligen glömt att formler och det. Så måste plugga om allting från början eftersom jag inte får några genomgångar eller något. Vissa gånger suger det verkligen att plugga hemifrån. Aja, det är bara att bita ihop och göra det. Så denna förmiddagen kommer matteboken bli min bästa vän.


Vem blir du utan allt?

Det finns många saker som jag inte tycker om och saker som jag stör mig på. Som otrohet, miljöförstöring, sjukvården och så vidare. Men det är inte det som jag kom och tänka på idag. Saken som jag stör mig på idag, det är människor som tror att de är bättre än alla andra.

Det är en sak som jag vet att många stör sig på och det är ju självklart. Ett tappert försök med att förklara varför man stör sig på det är ju att komma men den gamla klyschan att "alla är lika mycket värda".  Men helt ärligt, hur många av oss tror faktiskt på det.  Jag känner många människor som tror att man blir en bättre person om man har mycket pengar, är snygg, har en flashig bil eller bor i en speciell stad. Som om det skulle ändra ens värde som människa.

Ni som läser min blogg konernuenligt vet att jag har precis flyttat tillbaka till Småland efter lite drygt ett halvår i vår huvudstad. Jag själv trodde inte att det skulle förändra mig att flytta från en liten byhåla upp till storstan. Men jag märkte hur annorlunda jag blev. Jag trodde genast att jag var lite bättre och lite finare än dem som bor här där jag kommer ifrån. Storstaden började sätta sina spår på mig och jag började mer och mer trashtalka mina gamla klasskompisar. Det ansåg jag att jag hade rätt till. För jag bodde ju i huvudstaden nu och de hade inte kommit någonstans utan bodde kvar nere i hålan. Jag var mer lyckad än dem. Jag var bättre än dem. Jag hade blivit någon som jag inte ville bli.

Det var en stor bidragande orsak till varför jag valde att flytta hem igen. Jag vill inte vara den dryga människan som trodde att jag var bättre för jag bodde i en större stad. Det är skrämmande hur mycket man kan förändras.
Vad som är ännu mer skrämmande är att i många fall märker man inte det själv. Ibland så märker man det, men man märker det alldeles för sent. Så pass sent att man redan glömt vem man var och vilka som betydde mycket för en. Och då är det inte mycket som kan rädda det.


Jag skyller allt på sötnosar!

Idag är jag trött. Får skylla mig själv egentligen att jag inte går och lägger mig tidigare. Eller så får jag skylla på personer som håller mig uppe, haha. Trots min trötthet så ska jag idag ta tag i att skriva ett CV + Personligt brev på engelska. Ett arbete som ska vara klart senast fredag. Kommer nog bli bra. Ska göra alla matteuppgifter min mattelärare har mailat till mig också. Just nu känns det som att nationella proven i Matte A kommer gå åt helvete.

Men först ska jag borsta tandsingarna. Känner mig inte så fräsch i munnen, hah.Bjuder på en 1,5 år gammal pose bild.


Love & CourageJag vet inte vad jag ska säga mer än att jag saknar honom.

Alldeles fö mycket.

Fuck it.


Art Crap

Ny kategori har tillkommit. Nämligen Art Crap. Här kommer jag lägga upp skisser, målningar, illustator projekt och annat smått och gott. Tänkte börja med att visa er en av mina verk i illustrator. Jag är riktigt nybörjare på det och leker mest runt i programmet. Är ni grymma på programmet så lämna lite tips bland kommentarerna !Happy b-day daddy ♥

Idag fyller älskade pappa år. 45 år fyller han. Dock så tycker jag lite synd om honom. För det första är det ingen hemma mer än han och jag för att syrran och hennes flickvän skjutsade in mamma till sjukhuset. Japp, hon är där inne igen. Och för det andra så måste han åka och jobba idag. Men jag antar att det är så livet är Man vet aldrig vad som kommer hända och när det händer är det bara att ta smällarna.

Själv sitter jag och får panik över vad jag ska göra i höst. Det vill säga vad jag ska gå för skola, program och inriktning. Är så satans skoltrött så vill egentligen bara hoppa av. För pappa får jag hoppa av om jag börjar jobba eller startar ett eget företag eller så. Men mamma, syrran och de andra vill att jag ska gå klart för att få mina gymnasiebetyg. Sure, jag vill ha gymnasiebetyg, men just nu känns det pest och pina att sitta i skolbänken.

Antar att det löser sig. Ska leka lite i illustrator nu. Hörs sen.


Vogue!

Dagen har flutit på. Jag har varit trött som ett as eftersom jag har sovit så lite och det känns verkligen i kroppen nu. Men syrran verkade glad för sina presenter iallfall. Hon fick ett par rosa pumps från Dinsko och så fick hon en bok med alla Vogue's omslag från 1912 till 2009. Grymt snygga. Skulle gärna vilja ha boken själv, haha.

Blir inte så mycket mer att säga ikväll. Ska gosa ner mig i soffan och titta på lite standup comedy och sen blir det en dejt med sängen. Är en dag imorgon också.


Det vankas födelsedagskalas.

Klockan är kvart över tio. Det är lördagsmorgon. De flesta av er ligger nog fortfarande och sover efter en sen natt igår. Själv så somnade jag vid tresnåret i morse. Men inte fick jag någon sovmorgon för det. Nejnej. Klockan halv åtta ringde mitt alarm på telefonen och det vara bara att släpa sig upp. Sedan dess har det varit full rulle. Jag har hjälpt till med smörgåstårtan som ska serveras på födelsedagskalaset för sis och pappa i eftermiddag. Jag har dammsugit hela undervåningen och plockat undan hundens alla 398627 stycken leksaker. Mitt under allt detta har jag lyckats klaga på att jag mår jätteilla, haha.

Så ska nog passa på nu att slå in min systers paket medans hon är iväg. Hon är nämligen i stan och hjälper en vän till henne hitta balklänning. Passar mig alldeles utmärkt. Ska berätta i eftermiddag sen vad hon fick. Vill ju inte att hon går in och tjuvläser här innan!

Talk to you later guys!

New Look.

Gav bloggen en lite uppdaterad look ikväll. Till höger här i menyn ser ni en av mina favoritdikter ur diktsamlingen jag fick i julas. Jag är ganska nöjd. Men nu blir det en dejt med sängen. Kommer bli en lång och hektisk dag imorgon. Ska försöka hinna berätta mer om den imorgon.

Godnatt med er!

You had me at hello.And i'll never forget your goodbye.


Fuck you. Fuck you very very much.

Jag har nog hittat världens underbaraste låt på spotify, haha. Eller ja okej. Syrran frågade mig för några veckor sen om jag hade hört den för hon satt och sjöng på den. Så jag får tacka henne idag. Men lyssna på den, ni kommer fastna! (Känner att jag publicerar mycket musik nu, haha.)


Allting kommer lösa sig och bli bättre tillslut.

Satan vad svårt det är att hitta sommarjobb. Nästan överallt så måste du vara 18 för att bli anställd. Och det är väldigt frustrerande när man bara är 17. Så nu har jag mailat fyra olika ställen och väntar nu på svar. Förhoppningsvis så får jag jobb någonstans där. För pengar är jag i behov av. Ska dock spara en stor del av det jag tjänar isåfall. Så vi håller alla tummar vi har för att det ska gå bra nu. Annars får jag väl börja strippa eller något, haha.


Bloggtorka är inte ett tillräckligt ord. Snarare Bloggöken.

Dålig på att uppdatera med skrivna inlägg? Ja.
Brist på fantasi och idéer? Ja.
Borttappad lust till att blogga? Ja.

Det där summerar väl vad som händer just nu. Iallafall bloggmässigt. Försöker vara innovativ med mina inlägg, men det går la sådär med det, haha.  Så ni får stå ut med lite torra inlägg tills jag har fått tillbaka min fantasi.

Snart så ska jag iallafall följa med pappa och titta på bil. Så man har något att göra iallafall, haha. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Ställa mig och baka bullar kanske? Som jag har börjat göra när jag har tråkigt, haha.

Ni ser ju. Vilket skitinlägg. Haha. Men vi hörs senare. Då kanske det blir något mer intressant.


Even if it sounds corny, Don't ever let no one tell you, you ain't beautifulLately I've been hard to reach I've been too long on my own Everybody has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you

I'm just so fuckin' depressed I just can seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump I took my bruises, took my lumps
Fell down and I got right back up But I need that spark to get psyched back up
In order for me to pick the mic back up I don't know how I pry away
And I ended up in this position I'm in I starting to feel distant again
So I decided just to pick this pen
Up and tried to make an attempt to vent
But I just can't admit Or come to grips, with the fact that I may be done with rap
I need a new outlet I know some shits so hard to swallow
And I just can't sit back and wallow
In my own sorrow
But I know one fact I'll be one tough act to follow
One tough act to follow I'll be one tough act to follow
Here today, gone tomorrow
But you have to walk a thousand miles

[Chorus:]
In my shoes, just to see
What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful oh
They can all get fucked.
Just stay true to you so
Don't let 'em say you ain't beautiful
Oh they can all get fucked. Just stay true to you

I think I'm starting to lose my sense of humor
Everything is so tense and gloom
I almost feel like I gotta check the temperature in the room
Just as soon as I walk in
It's like all eyes on me
So I try to avoid any eye contact
'cause if I do that then it opens a door to conversation
Like I want that... I'm not looking for extra attention
I just want to be just like you
Blend in with the rest of the room
Maybe just point me to the closest restroom I don't need no fucking man servant
Trying to follow me around, and wipe my ass
Laugh at every single joke I crack
And half of them ain't even funny like
Ah Marshall, you're so funny man, you should be a comedian, god damn
Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown
So why don't you all sit down
Listen to the tale I'm about to tell
Hell, we don't have to trade our shoes
And you don't have to walk no thousand miles

[Chorus]

But don't let 'em say you ain't beautiful
Oh They can all get fucked.
Just stay true to you so
Don't let 'em say you ain't beautiful
Oh They can all get fucked. Just stay true to you so

Nobody asked for life to deal us
With these bullshit hands we're dealt
We have to take these cards ourselves
And flip them, don't expect no help
Now I could have either just
Sat on my ass and pissed and moaned
But take this situation in which I'm placed in
And get up and get my own
I was never the type of kid
To wait by the door and pack his bags
Never sat on the porch and hoped and prayed
For a dad to show up who never did
I just wanted to fit in
Every single place
Every school I went
I dreamed of being that cool kid
Even if it meant acting stupid
Aunt Edna always told me
Keep making that face till it gets stuck like that
Meanwhile I'm just standing there
Holding my tongue up trying to talk like this
Till I stuck my tongue on the frozen stop sign poll at 8 years old
I learned my lesson and cause I wasn't trying to impress my friends no more
But I already told you my whole life story
Not just based on my description
'cause where you see it from where you're sitting
Is probably 110% different
I guess we would have to walk a mile
In each other's shoes, at least
What size you where? I wear tens
Let's see if you can fit your feet

[Chorus]

Lately I've been hard to reach I've been too long on my own
Everybody has a private world Where they can be alone... so
Are you calling me, are you trying to get through oh
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you
so oh oh

Yea... To my babies. Stay strong.
Daddy will be home soon
And to the rest of the world, god gave you the shoes
That fit you, so put em on and wear em
And be yourself man, be proud of who you are
Even if it sounds corny,
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful


I've been a good girl.. Sort of.


Det snurrar i min skalle.Jag känner mig duktig. Sitter och gör klart datorkunskaps uppgifter som jag ligger lite efter i. Tycker jag är duktig som klarar dem utan att haft någon genomgång, hah. I mina högtalare dunkas det Siesta's egna spellista på spotify(Tryck HÄR för att lyssna du också.). Taggar satan. För det är nämligen så att jag ska dra dit med underbara Johanna. Kommer verkligen bli sjukt kul. Och när pengar trillar in på kontot hos mig imorgon så blir det att köpa biljetter dirr!

Ses vi där?


Hungry eyes.


Dragqueen? Javisst, i 80-tals tappning.

Dagen har rullat på bra och det har varit ypperligt fint väder. Syrran hittade en jättefin klänning som inte alls var dyr. Så det var bra. Själv har jag mest bara glidit runt, haha. Agerade lite sminkmodell till min syster nu på kvällen. Hon skulle måla en 80-tals sminkning steg för steg för att visa en vän till henne hur hon skulle måla.
Jag fjollade mig som vanligt och sa att det var en dragqueen-sminkning. Ännu roligare var det att hon bara sminkade mig på ena ögat och lät det andra vara min vanliga sminkning. Så jag höll för ena sidan och bytte till andra medans jag sa : "drag, inte drag, drag, inte drag".

Lätt road? Mycket.

Nu väntas det mys i min soffa och ladda upp min telefon så jag kan svara på sms jag fått under dagen som jag inte har svarat på än. Fy på mig. Jag borde ha smisk. Men det är en annan historia.

Godnatt med er!

See you later guys!

Måndags mornar är inte lika hemska när man inte går i skolan, haha. Solen skiner och värmer upp mitt rum till en bastu. Men jag klagar inte. Underbart att solen verkligen lyser så man får glida runt i snygga solbrillor.

Dagen idag ser ut som denna att jag, mamma, sis och hennes flickvän ska åka iväg till Karlskrona. Där ska vi kolla på balklänning igen. Dock så är jag på bättre humör idag så jag kanske är till lite mer hjälp. Har börjat vänja mig vid håret och har faktiskt börjat tycka om mitt hår lite. Tycker fortfarande att det är för kort men jag måste lära mig att tycka om det.

Så talk to you later.


Är det håret som gör kvinnan?

Jag läste i en tidning i somras en lista på vad killar tycker om hos tjejer. Långt upp på den listan var långt och svallande hår. Tittar man på majoriteten av dagens samhälles tjejer så är det långt hår som gäller. Yttert få har kortklippt.  Jag tycker själv att långt hår är ursnyggt på tjejer. Dock så tycker jag också att t.ex Rihannas frisyr är dösnygg.

Nu när jag har klippt mig riktigt, riktigt kort så känner jag mig mindre femenin. Som om jag hade klippt av mig min kvinnlighet. Är jag hjärntvättad av samhället och media att kvinnlighet är långt hår eller är det bara så att kort och gott att kvinnlighet utstrålas av ett långt hår? Ett alternativ kan vara att vi "skiljer" på könen genom att vi tycker att män och killar ska ha kort hår, eller ja relativt kort. Och att kvinnor och flickor har långt hår.

Jag ha dubbelmoral om jag nu skulle börja predika om att kort hår är minst lika kvinnligt som långt hår. För det tycker jag inte. Men varför gör vi det egentligen. Det finns män som ibland har längre hår än sina kvinnor och dem kallar vi inte för femenina. Men en kvinna blir genast mer maskulin ifall hon skulle klippa kort hår och ha kortare än sin man.


Men hur är det med er? Tycker ni långt hår mer kvinnligt än kort?Naughty fakta.

Sex säljer. Det är ett konstaterande helt klart. Och då är det lite kul att läsa om fakta man kanske inte visste innan. Efter ha tittat runt lite så hittar jag dessa minst sagt lite speciella fakta med samband med sex.

- I delstaten Nevada i USA är det förbjudet att ha sex utan kondom.

- 1 av 4 killar har försökt utföra oralsex på sig själv.

- Hälften av alla män tror att hångel leder till sex.

- Det manliga rekordet för gruppsex har en kille som klarade 55 tjejer på en dag. Dock misslyckades han med sitt mål på 101 stycken.

- Den minsta penis som har mätts var en centimeter lång, erigerad. Det vill säga när han hade stånd. Medans den största som uppmätts är 30,5 cm.

- Män blir upphetsade av dofter av pizza, rostbiff och apelsin medans kvinnor tänder mer på dofter av gurka, lakrits, lavendel och lite otippat: Babypuder.

- Rekordet för mest antal orgasmer på en timme ligger på hela 134 st!

- De flesta killar kommer inom 6 minuter efter de börjat ha sex.


Just nu...

0-310a53de02bee8843cc267a0552b4266.png

Just nu ligger pappa och jag på rad och solar. Helt underbart. Sommaren känns inte så långt borta nu.


SKANDAL SVERIGE!

Salem al fakir skulle ha vunnit. Men gadh. Va sur jag blir. På eftersnacket kallar dem ERIC SAADE för tvåa. Fy fan, han kom ju trea! SALEM kom tvåa. Idioti. Enligt mig vann Salem helt klart. Världens sötaste människa helt klart och med en görbra äkta Salem låt. Ja, ett nytt bevis på att sverige inte har någon musiksmak.
Resultatet av gårdagens besök hos frisören.

 

Sådär, nu har jag gjort det. Ni fick inte bara en, utan fyra stycken bilder på håret. Dock väldigt dåliga. Men ni ser hur det ser ut och det syns lite av de blonda effekterna. Så vad tycker ni. Hiss eller diss?


Jag försöker iallafall.

Jag försöker verkligen att tycka om min nya frisyr. Försöker så jävla hårt. Men det går inte. Jag tycker inte om den för fem öre. Jag ser ut som en 35-årig tvåbarns mamma. På det kortaste stället är det ungefär 2 cm långt. Helt jävla hemskt. Frisyren i sig är snygg och skulle vara assnygg på någon annan. Jag ser bara förfärlig ut. Inte min stil alls. Så jag funderar på hur jag ska lösa detta nu.

Lösningen idag blir mössa. Ser verkligen maskulin ut idag. Slitna jeans, skateskor, hoodtröja och mössa. Kan lika gärna ta ett killnamn också. Usch, är verkligen på dåligt humör på grund av håret.

Ska iallafall följa med när syrran ska prova balklänning. Försöka vara ett moraliskt stöd och smakråd. Yeah, good luck with that.

Största jävla misstaget.

Ingen bild på håret idag. Kanske imorgon.
Fällt ganska många tårar och har gått i mössa sen jag kom hem.
Får se hur det blir.

Inte precis såhär man vill att fredagen ska börja.

Usch, vaknade av att alarmet på mobilen ringde och upptäckte till min stora fasa att jag har gått och blivit superförkyld. Jättesvårt för att andas, nyser, snorig, ont i halsen och hostar. Inte riktigt det man vill överraskas med på fredagsmorgonen. Ska iallafall om en timme iväg till frisören för klippning och färgning. Har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska ha det. Har tänkt att rådfråga min frisör lite, haha. "min frisör" Låter ju som jag har en privat eller något. Det kanske jag har? Vem vet, vem vet.

Iallfall så kommer det upp före- och efterbilder i eftermiddag när jag kommer tillbaka. Så håll ut!

Lie and tell me you're happy.

Nu är det snart dags för att åka in till stan. Idag är nämligen dagen då jag börjar en ny runda på barn och ungdoms psyk. Känns både bra och dåligt. Men jag antar att det är för mitt eget bästa. Egentligen är det ju inget speciellt. Att jag får hjälp för att jag mår dåligt. Men jag skäms över det. Jag skäms över att berätta det.
Så det är med en känsla av skam jag berättar det. Fan va löjlig jag är, haha.

Nu ska jag fortsätta dunka musik och rita lite. Talk to you later guys!


Du är det fulaste jag sett så dra åt helvete.


Tankar som flugit genom mitt huvud idag.

 "Kan man tjuvkoppla en dvd-spelare?"

"Jag kanske kan finansiera min bil genom att sälja mina skor"

"Jag borde köpa mer skor"

"Undrar hur katten skulle se ut om jag rakade en mohikan på den?"

"Jag dejtar för lite, borde göra det mer"

"Om jag lägger mig och sover kanske mamma är snäll nog att städa hela övervåningen"

Jag tänker de mest idiotiska tankarna ibland


Jag ska avliva mina dammråttor idag.

Solen lyser idag också. Då kan man inte låta bli att vara lite lyckligare och längta ännu mer till sommaren. Håkan Hellström spelas ur mina högtalare och jag längtar ut till en gräsmatta och en varm sommarkväll.
Just nu sitter jag och gör klart den sista loggan i min digitalt skapande arbete. Blir inte riktigt så bra som jag hade hoppats men det duger. Så ska nog ta tag i alla mina wordövningar också.

Städa är en prioritering också. Sis och hennes flickvän kommer hem till helgen och sis flickvän är dammallergiker. Så hon hade dött om hon hade gått upp här på övervåningen. På grund av det så förvandlas jag till hembiträde för en dag.


I hope you can CPR, cuz you take my breath away.

Jag känner mig lite blown away. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
Kan någon få en att tappa andan utan att vara närvarande? Annars vet jag inte vad det är.
För såhär kändes det inte för en vecka sedan. Gadh, jag känner mig så löjlig. Borde lämna det medans jag kan. Och som vanligt så svamlar jag på en massa när jag känner något. Nu ska jag vara tyst. Kanske återkommer senare.


Fluffiie in Wonderland.

Snart så ska jag bege mig ner till busstationen. Ska nämligen in till stan med mig darling Stina. Vi ska först och främst äta en god middag och snacka massa skit. Senare ikväll ska vi gå på bio och se Alice i underlandet. SKa bli riktigt kul. Tim Burton har aldrig gjort mig besviken innan och tror verkligen inte att han kommer göra det nu heller. Så jag kommer inte tillbaka förrens runt nio ikväll. Så vi får höras då.


You never said goodbyeAnother day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...


No time for romance

Det suger att vara en obotlig romantiker.


Bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag mött.

Borde kanske ha kvar mitt korta hår. Eller ja, skita i förlängning tills mitt riktiga har växt ut iallfall. För det ser ju inte helt fel ut om jag får säga det själv. Måste dock färga håret. Har sådana hemska nyansskillnader i hårbotten + en utväxt. Så blir till att boka tid hos frisören snart. Måste klippa mig också. Mycket måsten känner jag, hah.
Och jag tackar gud för solen som får mig att känna mig lite lyckligare. (Trots att jag är ateist.)


Dagens Citat.

Pappa står och gör i ordning löksmör som vi ska ha till middagen ikväll. Så tar han fram vitlökspressen och pressar gullöken han precis har hackat.

Jag - Varför pressar du löken?
Pappa - Jag har fått för mig att det blir mer smak då.
Jag - Ja, juust det. Det blir ju så att..(avbryts av pappa)
Pappa - Ja, jag tar ju fram de där smakämnena.

Jag skrattade så jag grät. Det lät så underbart roligt. Pappa ♥

Let us kill ourselves a son!Denna låten hörde jag för första gången på radion 2006 tror jag det var. Det var sommar och jag åkte bil med föräldrarna. Vädret var underbart och jag var lycklig. Kom ihåg att jag skulle träffa Boston på kvällen.
Ljuvliga sommarminnen.
Timo är kärlek ♥


Love lives forever.Idag blev den min. Äntligen må jag säga. Tittade precis på den också. Jag kan inte förstå att han är död. Den underbara, vänliga människa är borta. Jag har alltid tyckt om MJ's musik. Men det var inte förrens jag såg filmen jag verkligen började tycka om honom. Som person mer. Jag har aldrig trott på att han har gjort något mot barn. Det är bara människor som är pengakåta som har hittat på massa historier. Jag tror även att det var någon som tog livet av honom. Men det är en annan historia. Kort och gott, MJ är kung av pop. Har alltid varit och kommer alltid vara.

Jag har sagt det innan, jag säger det igen och kommer alltid stå för det:
MJ är den största artist denna jord någonsin kommer att ha.


Live, Love, Laugh.


Kom precis in igen efter ha gått en liten runda med Cassie ute. Är ju så underbart väder att man inte kan låta bli att bli lite lycklig. (Jag skyller på solen än så länge. Vågar inte riktigt skylla på något annat än.) Har också upptäckt att man behöver inte 14 lager smink för att se hyfsat bra ut, haha.
Ska till tandläkaren om ett tag. Vill verkligen inte. Har sån sjuk tandläkarskräck. Men det ska nog lösa sig.
Funderar på att ta en lång rund med Cassie när jag kommer tilbaka hem.


En klagan under månen.

Jag blir så besviken på allt just nu. Människor jag trodde var äkta har visat sig vara precis lika falska som alla andra svin. Vad för en egentligen att fortsätta lita på människor? Har funderat på det ett tag nu. Vad är det som får oss att inte tappa hoppet, hur sårade vi än är.  Vad är det som får oss att hålla uppe hoppet.

Det ironiska är att jag trodde att han skulle vara en av de sista som sårade mig. Nu har han gjort det två gånger om. And my heart is fucking breaking again.


Need you now.Det är när jag ser sådana här klipp som jag är glad att jag har nekat min kära musiker att låta honom presentera några av hans musikervänner för mig. Jag blir ju förälskad i varenda en. Det vet han iochförsig. Jag anar en baktanke? ;D


Au revoir Sophie.

På en busshållplats
i stan väntade jag
på dig.

Väntade på att du
skulle springa efter
mig och säga att
allt var ett misstag
innan min buss
kom och jag åkte för
att aldrig se dig igen.

Jag blundade och försökte
hålla värmen med händerna
i jackfickorna.
Då hittade jag beviset
att du redan tagit farväl.

En lapp.

Ett Avsked.

"Au revoir Sophie"

Hi there sunshine

God morgon på er. Även idag strålar solen underbart mycket. Så även idag så är mitt rum som en bastu, hah.
Fick igår kväll mitt serienummer till mitt Adobe paket så jag blev lite lycklig. Ska börja på mina loggor idag hade jag tänkt. Men först ska jag följa med mamma in till stan. Hon skulle köpa några droppar till cassie.
Så först ska jag ut och glida i det soliga vädret med mina snygga solbrillor.

If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best.


Let the sunshine in.

Underbart att vakna på grund av solen och värme. Man blir så lycklig och jag trodde jag hade sovit mig fram till våren. Mitt rum ligger också så att solen ligger på här nästan hela dagen. Dock så brukar det bli görvarmt också, haha. Men det ska jag inte klaga på. Ska bara njuta av den underbara och efterlängtade solen.


Nothing.Jag har upptäckt en kärlek till pianomusik. Allt ifrån de klassiska med debussy, chopin eller yiruma till vanliga låtar spelade på piano. Sen som den lilla textälskare jag är kan jag inte låta bli att älska denna låt.

RSS 2.0