Det handlar om ditt liv.

Jag har läst denna text innan, och jag blir lika tagen av den varje gång.
Offra några minuter för att läsa den.



Det handlar om att hålla andan när man är 10 kilometer under vattenytan, då det är helt mörkt överallt och änglarna i dina drömmar inte kan rädda dig. Det handlar om att kunna simma .. även om man dras ner i djupet fortare än bilar susar fram på motorvägen. Det handlar om att kunna överleva när hela världen försöker krossa dig.

Som när man går förbi mcdonalds och känner att man bara måste ha en hamburgare. För att sedan gå in till närmaste grannen h&m ochupptäcka att man gått upp ännu en storlek och de trådsmala modellerna på reklamaffisherna tittar på dig. Och skrattar. Det är då du blir trampad på tårna.

Och sedan kommer sparken i magen när du får redan på att dina föräldrar ska skiljas fastän de varit gifta i 15 år och brukade säga att de älskade varandra. Då du ser din nioåriga syster gråta för att hon tror det är hennes fel, för att hon tjatade för mycket om att hon ville ha en ny barbie. Men du, du ville bli som en barbie. Lika smal, lika blond och lika ytlig. Och du slutade äta och slutade skratta. då kan man känna revbenen knäckas.

Man vill bli fotomodell och är redo att göra precis vad som helst, till och med ligga med den där äckliga fotografen som lovar dig berömmelse. Du har ju så fina (silikon)bröst. Man viker ut sig för att smaka på verkligheten. För att bli känd. Men det enda man får tillbaka är runkande tonårskillar som ser din bild på slitz-omslaget .. och tycker du är skitsnygg. Som är berädda att betala tior, bara för att slänga dig i paperskorgen om någon månad. Sen är du bortglömd. Och håller på att kvävas.

Sen rear lindex ut blonda hårfärger för att skapa ett tryggare samhälle.   Affärerna säljer bara massa light-produkter och man får reklam för viktväktarna i brevlådan fastän man knappt väger furtio kilo. Och tv visar sexsåpor på bästa sändningstid och gratis porr finns tillgängligt dygnet runt på betalkanaler, även för de minsta barnen. De nya tidens barnprogram: se Linda Rosing operera sina läppar. Och alla bryr vi oss, alla sitter vi bänkade och njuter. För, nu har vi dragits så djupt ner under ytan .. att vi är nära att drunkna.


För vi lärde oss aldrig att simma.
Vi lärde oss att vara perfekt.

Kommentarer
Postat av: t a k a i ♥

svar:

tänk för att det ÄÄÄÄÄÄR deeet 8D <3

2010-02-03 @ 10:55:58
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Niklas C

Hej.



Nu drar jag igång "Veckans blogg" igen efter en ganska lång paus. Jag tänkte bara fråga om du vill anmäla din blogg till den här omgången?



Om du vill det så kan du göra det via en kommentar i det här inlägget:

http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2010/02/veckans-blogg-anmal-dig-har.html



Glöm inte att fylla i länken till din blogg i kommentaren bara =)



Ha en bra dag!



Förresten... Vill du ha ett mail varje gång jag startar en ny omgång så du inte missar att anmäla dig? Skriv isåfall din mailadress i kommentaren också.



Kram



(Jag skickar den här kommentaren till dig för att du har anmält dig en eller flera gånger förut i mina omgångar av "Veckans blogg")

2010-02-03 @ 16:26:24
URL: http://thelifeofniklasc.blogspot.com
Postat av: sis

åh så sjukt bra text! Love it!

2010-02-03 @ 17:26:24
URL: http://bellanbejbi.blogg.se/

Kommentarer uppskattas men reklam och spam tas bort. Och inget jävla tjat om att vi ska lägga till varandra på Blogglovin, tycker du om min blogg, så lägg till mig. Fiska inte besökare. So lets behave darlings.

Tell me what's on your mind

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-postadress: (Endast för mina ögon)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback