En riktig lite bloggläserska.

Hah, jag har blivit en sån bloggläserska alltså.  Varje dag läser jag 10 olika bloggar. Jag har dom inlagda på "favoriter" här på datan. Haha sicken liten bloggnörd jag är. Men tänkte iallafall dela med mig av mina favoriter;

http://takai.blogg.se  Bea bebis blogg. Trogen läsare av sötans inlägg. Läs den va faen.

http://thedevilwears.blogg.se/index.html  En tjejs, eller jag får nog säga kvinna, hon är ju trots allt 29. Men iallafall, hennes inlägg är verkligen intressanta och tankeväckande. Hon är ett äkta bevis på att det finns starka envisa tjejer.
Verkligen läsvärd!

http://bellaaaan.blogg.se/  Sis blogg. Hon uppdaterar inte så jädrans ofta men när hon väl gör det får ni följa hennes liv som blivande makeup artist och hårstylist. Läs den! :]

http://loserangel.blogg.se/  Detta är en av mina absoluta favoriter. Glöm alla modebloggar och andra ytliga bloggar, denna berör en på djupet. En blogg som visar baksidan av livet. Denna tjejen är en av dom starkaste svaga personer jag har stött på. Verkligen värt att läsa!

http://silverkiss.blogg.se/index.html En blivande mammas blogg om livet i Oslo. En lättsam och härlig blogg.
Tycker verkligen om den också! Lääääs den!

Kommentarer

Kommentarer uppskattas men reklam och spam tas bort. Och inget jävla tjat om att vi ska lägga till varandra på Blogglovin, tycker du om min blogg, så lägg till mig. Fiska inte besökare. So lets behave darlings.

Tell me what's on your mind

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-postadress: (Endast för mina ögon)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback