Beslutsångest!


Regniga valborg!

En regnfylld valborg ser det ut att bli. Nu drar jag iallfall in till stan med mamma för att handla. Sen får vi se vad som händer. Är faktiskt bara sugen att sitta inne med en kopp te. Men som sagt får vi se vad som händer.
Vi hörs sen!


För två år sen skulle jag dött.

En tanke som just flög in i min skalle är att idag är det exakt två år sedan jag var med om bilolyckan som gjorde att jag kunde förlorat min mamma och min syster, men även mitt eget liv.  Det är läskigt när jag tänker på det. För det är så mycket som hade kunnat gå fel. Ibland känns det som att jag är väldigt otacksam att jag faktiskt lever idag. För den där aprilkvällen för två år sedan kunde blivit min död.

Jag kommer ihåg allting fram till olyckan så väl. Det var en tisdagskväll och jag hade precis avslutat min danslektion. Vi hade tränat på vår koregrafi till uppvisningen som de året var tema film/tv. Vi skulle vara Moulin Rouge och koregrafin var underbar. Jag längtade verkligen till uppvisningen. Efter min lektion så ringde min syster och mådde inte så bra. Så mamma och jag kör iväg till henne utanför kalmar där hon bor för att hämta henne. Klockan har hunnit bli åtta-nio och det är mörkt.

Vi sitter nu alla tre i bilen på väg hem. Mamma kör, jag sitter i passagerarsätet och min syster sitter i baksätet bakom mig. En liten bit kvar hem och vi blir hungriga. Så vi kör in på en bensinmack och köper varsin smörgås att äta i bilen. Åter i bilen och vi äter våra mackor. Jag kommer ihåg att jag klagade på att min macka var äcklig och var allmänt kinkig.

Klockan börjar bli sen och både min syster och jag somnar. Nästa ögonblick jag kommer ihåg är att jag vaknar upp i en sjukhussäng som de kör mig i på sjukhuset. Det är säkert 6 personer runt mig. Väluppfostrad som jag är formulerar jag mig:

"Ursäkta, vad gör jag här?"

"Du har krockat med en älg."

Jag får en flashback av att en älg går upp framför bilen och blir sedan medvetslös igen. Nästa ögonblick efter det jag kommer ihåg är när de syr mitt sår. En sjuksköterska håller mitt huvud, en annan håller min hand och en läkare syr.

Efter det har jag en minneslucka på 5 dygn pga den starka medicineringen av smärtstillande.
Konsekvenser av denna olycka?  Jag får ett 20 cm långt sår av säkerhetsbältet som skurit in i min axel/hals, massa småsår på hela halsen av glassplitter och en spricka på en nackkota. Sprickan hade jag tur med. 2 mm till och jag hade varit förlamad från halsen och ner. Min syster råkade värre ut än mig. Hennes näsa klyvs på mitten och hon får ett jack i ögonbrynet vilket resulterar i en nervskada i ena sidan av huvudet. Mamma klarar sig bäst med bara blåmärken.

Det är det jag kommer ihåg av olyckan. Och idag är det två år sen. Det är ett
citat som jag aldrig kommer glömma. En mening som en person sa efter ha sett våran bil.

'De ska vara glada om de andas på väg till sjukhuset.'





T-shirt mania!

Ge mig nya tischor!

http://www.phoenixtshirt.com/


Ögonlock av betong.

Ögonlocken känns som om de var gjorda av betong och kroppen är allmänt död. Kanske borde ta och sova?
Nae, får nog iallafall vara vaken till tio om jag inte ska vakna klockan fyra eller något. Känner att jag blir väldigt gnällig när jag är trött också. Så ska nog avrunda detta inlägg. Imorgon blir det en runda till frisören och update på frillan blir det då.

Förresten, är anmäld till veckans blogg hos Stilrobin. Så håll tummarna för mig nu!


Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar skolan.

Herregud. Imorse ringde mitt alarm 03.00. Efter ha sovit grymt dåligt den lilla tid jag ens hade sovit så var jag inte sådär jättelycklig att gå upp så tidigt. 04.00 gav sig iallafall jag och mamma iväg upp mot stockholm och jag försökte förbereda mig på att göra nationella i engelska. Men jag kan ju säga er, att göra ett ganska viktigt prov när du knappt ha sovit, är inte den solklara idé som jag tyckte att det var. Men jag blir iallafall godkänd.

Fick ju träffa mina underbara små solstrålar till klasskompisar också. Gud vad jag saknar dem! Philippa kom och slängde sig runt halsen på mig och berättade att hon hade varit helt lost utan mig. Sen började sjunga "I will survive".  Så när provet var klart och jag satt i bilen åter på väg hem mot småland började jag att gråta hejdlöst.
Jag saknar mina klasskompisar och skolan överhuvudtaget så sjukt mycket. Men ja, vi får se vart det bär av.

Så på tolv timmar så hann jag med att färdas 100 mil, skriva ett nationellt prov och äta lunch + frulle. Tycker jag är ganska effektiv.




För din skull Philippa. Jag saknar dig med. ♥


Göteborskt ordlexikon



Jag skrattade så jag grät när jag såg den här. Fy fan vad jag älskar göteborska!
Skrattade som en galning när ordet "talla" kom upp. Min käre skånepojk sa nämligen åt mig att sluta talla hela tiden. Ni kommer förstå varför jag skrattade, haha.


Oh, behave!


I kind of love you.


TimoTimoTimoTimoTimoTimoTimoTimoTimoTimoTimo ♥


Är alkohol en del av våra liv?

Jag har börjat irritera mig på en sak. Som de flesta som känner mig vet är jag nykterist. Det är ett val jag gjorde för cirka ett år sen. Nu kanske ni tror att jag irriterar mig på folk som dricker. Men så är inte fallet. Det jag irriterar mig på är faktiskt dem som inte kan acceptera att jag är det.

Det som skrämmer mig mycket är att alkohol är något som ska tillhöra våran vardag.
När man firar något ska man dricka ett glas champange. Ska grabbarna träffas så är det klart de ska ha varsin kall bira eller när tjejerna ska ha tjejkväll är det klart att de ska dricka lite vin och ha trevligt.
Många ser alkohol som en social grej. Att man träffas och dricker och har trevligt. Ska jag vara ärlig tycker jag att det bara är sorgligt. Har alla tappat den sociala förmågan att umgås och ha trevligt utan alkohol? Försvinner den när man börjar komma upp i tonåren?

Många har frågat mig varför jag ens valde att bli nykterist. Jag ger de alltid samma svar. Det finns inga fördelar med att dricka alkohol. Men jag blir lite arg faktiskt. För alla blir så chockade när jag säger att jag är nykterist. För alla räknar med att är man i min ålder så festar man och dricker sig full då och då. Sen kommer den där följdfrågan:
'Jaha, varför gjorde du det valet?'. 
Ett bevis på att i dagens samhälle så räknar man med att alla dricker. För det är ju ingen som frågar :
aha, du dricker lite ibland och ibland blir du riktigt full. Hur kommer det sig du gjorde det valet?'

En annan fråga jag brukar få är om jag kommer börja dricka igen. För jag har ju druckit. Jag har fått en fylla. Så jag vet hur allt det där funkar. Men jag ska säga er att jag vet inte om jag kommer börja dricka. För just nu, ser jag inte att jag missar något. Jag har sett människor bete sig som svin på fyllan, jag har sett folk bli utnyttjade på fyllan och jag har hört om folk som har gjort saker mot sin vilja på fyllan. Jag förstår inte riktigt. Människan anses vara en interlligent varelse. Hur kommer det då sig att den gör samma idiotiska saker om igen?


Och nej. Jag klagar inte på människor som dricker. Det är deras val, deras liv. Jag har gjort mitt val, i mitt liv.
Det är jag jävligt nöjd över.



Just think about it.


The Last Bounce

Efter suttit fem timmar i en bil och haft ett arobicspass i baksätet av en bil är jag framme i stockholm. Middagen kommer snart stå på bordet och sen blir det att fixa i ordning det sista. För att sedan blir det att ta en taxi till Globen för att se bland de sista föreställningarna med Bounce någonsin. Jag har sett de live en gång innan och det var för fem år sedan. För er som inte vet vad Bounce är så är det en svensk dansgrupp. Helt sjukt grymma är dem. Så det ska bli grymt kul. Kanske hinner slänga upp ett inlägg innan jag går, annars hörs vi senare ikväll eller imorgon!

Heippa!


City and Colour



En ny favoritlåt. Blev kär i den första gången jag hörde den.
Kan man säga att det var kärlek vid första ljudvågen då?


I ♥ Soligt väder.

Torsdag idag. Solen skiner underbart ute och ingen snö syns så långt ögat kan se. Det blev jag lite lycklig över. Har även blivit lovad nu att jag ska få fint väder i födelsedagspresent så jag tror att det blir en födelsedag i år iallafall.

Dagen idag kommer spenderas med att packa ner typ halva min vardag i väskor och plugga gärnet. Varför jag ska packa är för att imorgon åker jag upp till stockholm och stannar i typ två veckor. Sen åker jag hem helgen då jag fyller år men åker upp på måndagen efter det igen. Så nästintill hela Maj så kommer jag spendera tid i Stockholm. Så hojta till om någon vill träffas.

Illustrationen är klar och min lärare kommer strypa mig. Hoppas och håller tummarna för ett G iallafall.

That's hot and that's not.



- Nykterister.
Nu snackar vi inte överdrivet. Utan bara oss som väljer att inte dricka. Jag har inget emot folk som dricker, det är deras val till deras liv. Men jag har gjort valet att inte göra det och är grymt nöjd med det.

- Smashbox Photofinish.
Min syster som är stylist har tjatat länge om hur bra den är. Men jag har inte riktigt lyssnat, haha (som den lillasyster jag är). Men fick ett prov hem när jag beställde från eleven.se och testade den. Fy satan va bra den är!
Den kostar en slant, men det är den värd lovar jag er!

- Forever21.com
Detta vågar jag påstå är min favoritbutik. På grund av att den finns i USA så handlar inte så många i Sverige där och därför är det inte så många som har sådana kläder. Perfekt om man är som mig och inte vill se ut som alla andra.



- Snö.
Ja, det är mysigt December, Januari och Februari. Men come on, det är för fan april?

- Pengabrist.
När man är nästan totalpank och det finns miljarder saker man vill (måste) ha. Inte okey. Kan vi inte köra på gratis stuff april ut?

- Killar som inte fattar en diss.
Jag hatar att vara elak. Men ibland måste man bara säga ifrån. Dock så förstår jag inte riktigt mig på killar som fortsätter trots man säger till dem rakt ut att man inte är intresserad alls av dem. Kanske mest synd om dem?


Våren är här och utanför så är det..SNÖ!?

Redan igår kväll på väg hem från bion så snöade det. Och inte lite ska jag säga er. Det var knappt så man såg vägen framför. När jag vaknade idag så tittar jag ut genom fönstret och ser att det ligger som ett vitt täcke precis överallt. Vad är det här liksom? Det är snart maj och så snöar det fortfarande. Jag kommer bli riktigt tjurig om det snöar eller är snö på min födelsedag. Då ställer jag in och hoppar över att fylla år detta året.

Idag ska jag iallafall först till syrran och fixa lite saker hos henne. Sen blir det hem och få en otroligt smärtsam massage. Längtar INTE! Men det blir ju bättre av det iallfall. Så man får la stå ut med det också. Efter massagen ska jag göra klart min illustration som ska vara inne imorgon. Känner att jag försummar mitt skolarbete lite. Men äh, ettan är snart över iallfall. Haha, ja om man ändå kunde tänka så.


Snö i slutet av april är INTE okej.


Clash of the titans!

Dagen börjar lida mot sitt slut och kvällen börjar. Trots att det är tisdag så ska jag faktiskt dra till stan om någon timme eller så. Ska nämligen gå på bio är det tänkt. Filmen vi ska se är Clash of the Titans. Mitt val, haha. Ska bli kul. Tycker den verkar riktigt bra. Hoppas på en bra kväll helt enkelt.


Jag har varit vilsen Lisa


En av mina absoluta favoriter just nu. Enjoy!

Den här stan som gör mig så hög
Den här stan kan få mig så låg
Den här stan får aldrig nog
Av saker som går sönder
Tyckte de sjöng som änglar när jag kom
Men jag måste ha varit galen
Vad var det som verkade så stort?
Vad var det som kändes så magiskt?

Jag har varit vilsen Lisa
Allt har gått helt åt skogen
Med mina stora drömmar
Dem flög som satelliter
Jag har varit vilsen Lisa
Men jag har tänkt på dig då
I fönstret lyser solen
Och du är nästan vaken

Blir du blå när du ser dig i spegeln
Om du kunde skulle du vända tillbaka?
Se mig så som du såg mig första gången
Bli nån ny igen i mina ögon
Har du nån längtan kvar till vi andra?
Det som ligger där och dammar i hörnen
Medan klockarna tickar
Och vi flyger fram som skrot genom rymden

Jag har varit vilsen Lisa
Allt har gått helt åt skogen
Med mina stora drömmar
De flög som satelliter
Jag har varit vilsen Lisa
Men jag har tänkt på dig då
I fönstret lyser solen
Och du är nästan vaken

Jag har varit vilsen Lisa
Allt har gått helt åt skogen
Med mina stora drömmar
De flög som satelliter
Jag har varit vilsen Lisa
Men du var så lätt att nå
I fönstret lyser solen
Och du är nästan vaken


Different boyfriends I have been



Jag tycker denna filmen är helt klockren. Kolla gärna hans andra filmer. Älskar dem allihop ^^


Life, death and sex.

Riktigt sent första inlägg, men det får ni stå ut med! Var först inne i stan för att lämna in sis balklänning som var för stor och behövdes sys in.  Kära Tiny hade slutat tidigt och gnällde om att hennes buss inte gick förrens om typ två timmar eller något. Så hon åkte med oss hem och så har jag spenderat eftermiddagen tillsammans.
Haft djupa disskutioner om liv, död och sex, haha. Mycket trevligt tycker jag.

Nu borde jag plugga, men funderar på att ta en dag ledig och plugga gärnet imorgon istället.

Gammal gos-bild på mig och Tiny! ♥


För du är kåt eller?



Klockrenaste kondomreklamen ever!


Tokyo street style



Många tänker på de lite extrema stilarna som lolita och ganguro när det pratas om japanskt mode.
Och det kanske är det som mest sticker ut från vårat mode så vi uppmärksammar det mer. Men det finns många japaner som har riktigt bra klädsmak utan att vara extrema. Här är några favoriter från min sida.
Dessutom är ju japanska flickor så satans vackra!


Kvadratroten ur 3.542 är lika med.. Inte fan vet jag?

Usch. Sitter och pluggar matte så det står härliga till! Dock så har jag glömt bort hur man räknar vissa saker, men det löser sig nog. Känner att jag kommer fixa första delen lätt men andra delen kommer det nog bli svårt på nationella sen i maj.

Så dagen kommer fyllas med massa plugg. Matte, samhäll och digitalt skapande. Ja, det är bara att bita ihop. För bra betyg ska jag ha!

Fluffiie gräddnos!



Klart man måste äta gräddbulle när man har varit på marknad. Dock hur man äter den, det är lite olika.


Marknad är självklart på landet.

När man bor på landet i en liten håla så är det självklart att det blir marknad någon gång varje år. Idag är en sådan gång. Vädret är nog de tråkigaste jag har sett på länge. Grått och blåser svinkallt. Så det blir nog en snabb runda där nere. Sen blir det nog hem och råplugga matte som jag berättade för er tidigare att jag måste. Känns som om jag kommer faila stort på nationella.

Men det får vi ta sen. Först blir det marknad.


Summerloving.


I am still painting flowers for you.


(klicka på bilden för att höra låten i spotify)

Painting Flowers

Strange maze, what is this place?
I hear voices over my shoulders.
Nothings making sense at all.
Wonder, why do we race?
And every day were running in circles.
Such a funny way to fall.
Try to open up my eyes
Im hopin for the chance to make it alright.

When I wake up
The dream isnt done
I wanna see your face and know I made it home.
If nothing is true
What more can I do?
I am still painting flowers for you.
Woah

Throw my cards, give you my heart.
Wish we could start all over.
Nothing's making sense at all.
Try to open up my eyes,
Im hopin for a chance to make it alright.


When I wake up
The dream isnt done
I wanna see your face and know I made it home.
If nothing is true
What more can I do?
I am still painting flowers for you.
I am still painting flowers for you.

(I heard everything you said. I dont wanna lose my head.)

When I wake up
The dream isn't done
I wanna see your face and know I made it home.
If nothing is true
What more can I do?
I am still painting flowers for you.
I am still painting flowers for you.
I am still painting flowers for you.


Somliga sliter när andra är lediga.

Dock så tillhör jag nog inte de som sliter när andra är lediga, haha.Fast, det kommer inte bli så mycket helg för mig ändå. För de närmaste dagarna kommer jag att få råplugga matte inför nationella. Min kära syster har lovat att hjälpa mig. Och sen måste jag göra den satans illustrationen som jag inte kommer på hur jag ska göra. Det suger att vara estet när man har tomt på inspiration.

Jag har fixat lite med gymnasium till hösten också. Så antingen blir det media med textkommunikation som inrikting (som det lutar åt mest), hotell/resturang eller så kanske kanske kanske jag kan få börja tvåan på estet här hemma. Så vi får se vad det blir. Tar en sak i taget. Som att klara ettan. Haha.

God morgon på er!


Sex, drugs and rock'n'roll



Åh, ge mig sommar och festival!


Guldläsare? Jo man tackar ^^

Sitter som vanligt på kvällen och läser igenom mina bloggar jag följer och på underbart snygga Robins blogg såg jag att jag hade blivit länkat. Lite lycklig blir man faktiskt. Guldläsare har man blivit utnämd så fint, haha. I augusti har jag bloggat i 2 år och Robins blogg var faktiskt den första jag började att följa. Så det är lite kul tycker jag.


Du var grodan som var förklädd till prins. Och jag kommer alltid vara den trasiga prinsessan


Am I so blind?

Jag sitter här ute på balkongen och lyssnar på massa bra musik. Känner att sommarkänslorna börjar födas.
Tänkte bjuda på en låt som har blivit en ny favorit hos mig. Enjoy!




Sko-orgasm.



Jag äger nog världens finaste skor nu.


New shoes!

Ja, motivationen är som bortsprungen trots massa skönt solande. Imorgon ska jag hota mig själv med något, haha. Får se om det hjälper. Hämtade ut mina paket, men blir besviken iallafall. Jeansen hade jag beställt i fel storlek men bikinin var finfin! Dock så var den lite stor i kupan, men jag får satsa på att odla boobies till sommaren, haha.

Fick ett sms om att skor till mig har kommit också. Helt fucking unbeliveble amazing!
Vet inte riktigt hur jag ska få ihop pengar till det. Men det är en annan historia!

Skor "Character" - White/Carbon

D-vitamin hjälper till motivationen?

En solig onsdag och jag är på lite solnings humör. Blir nog att dra med mig skolböckerna ut och plugga. Tappat massa inspiration och motivation till mina arbeten. Alla säger åt mig att det blir bättre om jag går ut i solen. Så vi får se vem som har rätt.

Det ligger två paket adresserade till mig nere på ica också. Som jag ska hämta ut också. Två par nya criminal damage jeans och en sprillans ny bikini från bubbleroom. Äntligen ska jag få ha på mig byxor som inte är trasiga! haha.

Dagens konstaterande.

Jag tål INTE att vaxa benen.


En tisdag fylld med politik.

Tillbaka i Småland efter blixtvisiten i huvudstaden. Dock så känner jag att jag hann med ganska mycket under de korta dygnet jag var där. Jag hann träffa morfar, mormor, min kusin och min kusinbarn. Sen så gjorde jag ju självklart mitt datorkunskapsprov. Det gick väl sådär må jag säga. Men ändå bättre än vad jag hade väntat mig. Sen var det bara att studsa in i bilen och bege sig hemåt igen. Men jag är nöjd ändå, haha. Och jag ska ju faktiskt upp dit igen om mindre än två veckor.

Idag ska min dag spenderas med att läsa på om politik och om hur Sverige styrs. Har prov på det om tre veckor och känner att jag måste prestera bra på detta provet ifall jag vill ha ett hyfsat bra betyg i samhällskunskap.
Dock må jag säga att det är ganska intressant med politik. Men det gäller ju bara att hitta tålamodet och motivationen att sitta och läsa 50 sidor om politik och ideologier.


Våld löser allt.

Jag våldgästade mormors dator lite. Eller vänta nu.. Det där lät lite fel. Jag lånade den lite iallafall. Skulle bara uppdatera er lite. Inte för det finns så mycket att uppdatera men.
Dagen består av en tripp ut till min gamla morfar för nu på förmiddagen. Sen så bjussar mormor på lunch ute. Sen blir det till skolan och ta itu med det där satans provet! Jag är görnervös för det! Kommer faila stort, haha.

Direkt efter provet blir det 50 mil tillbaka till skogen igen. Haha, väldigt värd resa, haha.
Vi hörs sen ikväll darlings. Och tack förresten för alla lyckönskningar! You're the best! :)


Time to say goodbye.

Nu drar jag till stockholm. Har inte datorn med mig alls, så vi hörs imorgonkväll babes!
Önska mig lycka till på datorkunskapsprovet!

Grey is the new black?


Snabbvisit i Stockholm

Jag ska nästan ha lite beröm för att jag gick upp klockan nio en söndag. Iochförsig går jag upp nio varje dag men det är ju inget vi behöver tala om, haha.
Idag blir det iallfall uppfärd till Stockholm. Dock bara på en snabbvisit. Ska göra ett prov i datorkunskap imorgon och åker tillbaka hem till småland direkt efter. Får se hur mina klasskompisar reagerar när jag dyker upp, haha.
De har ju inte träffat mig sen jag flyttade ner.

Har konstaterat att jag återigen har MASSOR att plugga. Så nästa vecka kommer det bli plugg, plugg, plugg.
Längtar inte.

I can't make you love me.



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Eller ännu mindre känna. Jag återgår till att lyssna på musik och så kanske det kommer något mer vettigt senare ikväll.

I cant make you love me.

Turn down the lights
Turn down the bed
Turn down these voices inside my head
Lay down with me, tell me no lies
Just hold me close, don't patronize
Don't patronize me.









Cause I can't make you love me if you don't
You can't make your heart feel something it won't
Here in the dark, in these final hours
I will lay down my heart and I'll feel the power
But you won't, no you won't
Cause I can't make you love me if you don't.
I'll close my eyes, then I won't see
The love you don't feel when you're holdin me
Mornin will come and I'll do what's right
Just give me till then to give up this fight
And I will give up this fight.
Cause I can't make you love me if you don't
You can't make your heart feel something it won't
Here in the dark, in these final hours
I will lay down my heart and I'll feel the power
But you won't, no you won't
Cause I can't make you love me if you don't.


Goding på utgång.


Eller ja, iallfall jag. Ska ta något att äta och sen så ska jag och Stina bege oss till tåget som sen kommer ta oss till Emmaboda. Ska bli grymt kul och vi kommer rocka hela stället. Så vi hörs senare ikväll och ni får ha en grym fredag! För jag vet att jag kommer ha en ! ;D


Did you ever stop to notice all the children dead from war



Detta är en av de vackraste låtar jag vet. Får mig att rysa varje gång. Och ännu en gång påminns man vilken underbart stor artist han var. Rest in peace Michael. Love lives forever. ♥


Bara ett år kvar, bara ett år kvar, bara ett år kvar.


Friday i'm in love.

Dålig uppdatering igår, jag vet. Iallafall, det ni missade var att kära Stina kom upp på mig på eftermiddagen och snackade massa skit med mig. Det var ytterst trevligt. Sen att jag slutade hela dagen med att sitta och fnissa som en liten flicka är en annan historia.

Idag är det fredag. Dock så känns det som om det var det nyss, haha. Men idag på planeringen så står det massage 13.45. Kommer göra grymt ont känner jag på mig. Fast det blir ju bättre iallafall. Sen klockan 16.57 ska jag och Stina sitta på ett tåg bort till Emmaboda. Där ska vi titta på, eller ja snarare lyssna på , massa band och ha det allmänt trevligt. Så blir det hemfärd lite senare ikväll. Kommer bli grymt bra.

Men ja, nu blir det till att äta frulle till massa bra musik.


Nässjö nästa.

Ännu en dag med olidlig smärta i nacken. Jag står inte ut snart! Men man får bita ihop och vara trevlig för det.
Ska till Nässjö idag för att hälsa på min syster och systerson. Får se hur det slutar med min nacke.

Vi hörs sen!

Pain with a large P

Jag hatar min nackskada. Har fått sjukt ont nu igen. Önskar att jag aldrig hade fått den. Men, man kan ju inte ändra på det förgågna. Den 29nde är det exakt 2 år sen. Läskigt hur snabbt tiden går.
Men iallfall, tillbaka till nutid. På grund att jag har så grymt ont så blir det en runda ner till massören vid klockan 14. Hoppas att det hjälper lite iallafall.


Solen får mig att längta efter franska rivieran.


När man saknar något som egentligen inte finns.



Tänker på dig ikväll.


Är det såhär det känns att vara lycklig?



(Är, är) Är det så här?

(Så) här finns ingenting att klaga på
För el och rinnande vatten det har jag dagen lång
Jag har en iPod om jag vill ha klagosång
Och en arbetsdag som är lagom lång
Har vunnit titlar med min gatukonst
Numera nummer ett här i falukorv
Så ni kan inte tysta mig som Falun Gong i Babylon
För dom räknar ju min röst när det blir valomgång
Jag kan utbilda mig nu det är bara att ett lån
(Här, här) här finns ingenting att klaga på
Mitt liv går framåt som ett marathon
Dom spelar vår låt hela dagen lång
Vet inte varför men det saknas nåt
Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm
Så jag borde väl va lycklig utan klagomål
(För) här finns ingenting att klaga på

Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem

Jag har klippt mig skaffat ett jobb och lite brösthår
Flickvän och en garderob med mössor
Så jag borde vara lycklig nu
Eller vadå
Eller vad tycker du?
Mina problem är små, jag har en egen tv-vrå med ps2
Hörru vad är det då som står i vägen för att vara lycklig nu?
(Vad, vad, vad) Hörru vad tycker du?
Jag har en jävligt fet lägenhet i Hägersten som säkerhet
Så att jag säkert vet att jag kommer att bli lycklig nu
(Eller hur)
Och jag är en av de bästa i gemet har f-skattesedel
Och sponsordeal så det är bäst att det leder till att
Till att livet får ett lyckligt slut
Jag kanske borde vara lycklig nu

Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem

Jag blir galen snart för varje dag av mitt liv är galenskap
Nu när jag har det bra
För du jag växte upp som barn i Afrika
Så jag har sett baksidorna i Afrika
Så nu idag borde jag va riktigt lycklig
Men känner mig nog mera som en vingklippt pingvin
Samvetet säger en sak, lust något annat
Det lär väl även dom va överens om

Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det så sjung med


Dagens konstaterande.



Jag och syrran är nog ganska lika ändå.


Vill du ha hjälp? Ah, jag skulle vilja byta kön.



Oh ja. Typiskt min humor.


Skogsmulle Anno 2010.

Precis inkommen från skogen. Med rosiga kinder och en mössa som luktar barr. Pappa, jag och Cassie har nämligen varit ute och gått runt på vår mark lite. Så där gick man. Med stora gröna stövlar tillhörande mamma och en stor mysig arbtesjacka som jag fått av pappa. Under vår lilla skogvandring tittade vi på bokskogen vi har, granplanteringen, saltstenen till älgarna och på våra dammar.

Jag kände mig som ett litet barn igen när jag hittade grodor i en bäck och stod och petade med en pinne för att se om de rörde sig. Härligt att man har barnasinnet kvar iallfall. Kändes lite som utedagarna man hade i skolan i lågstadiet. Underbart iallfall att snön är borta och det är plusgrader. Inte länge kvar till bikinin åker fram nu.


Våga säga att du är grym.

Man ska vara nöjd med sig själv. Självklart, och det står ju i alla tidningar också. Så det måste ju vara så.
Men varför är det då tabubelagt att uttrycka sin nöjdhet över sig själv och sina egenskaper?

Det har jag märkt att det är. För det är mer okej att klaga på sig själv och tycka att man är dålig än stå ut och säga "Fy fan vad grym jag är". Då är man helt plötsligt självgod. Vad hände med att man skulle vara nöjd över vem man är. Jag tycker det är intressant att se hur människor reagerar när man säger något positivt om en själv.
När folk brukar fråga vad jag är för en person så berättar jag om mig själv som alla andra människor brukar göra. Vad jag heter, vad jag tycker om att göra och sånt. Inga konstigheter med det. Men sen brukar jag alltid avsluta med att säga "Och så är jag fullkomligt grym i köket också". Just den meningen brukar få folk att nästan svimma av chock. Förvånade över att jag sa något positivt om mig själv.  För inte ska man tycka att man själv är duktig. Eller ja, iallafall inte uttrycka det så att andra hör.

Sånt jävla bullshiet. Det är klart att man ska få uttrycka sig bra om sina egenskaper eller om sig själv. Det är ju just det alla må bra spalter i tidningar försöker få oss att göra. Men varför är det så satans tabubelagt då?
Kanske så ska man inte sticka ut för mycket. Det är kanske det som är problemet. För om man berättar för sina vänninor att man bakar världens godaste bullar, eller berättar för skolkompisarna att man minsann gjorde en så grym uppsats förra veckan, då sticker man ju lite ut ur gruppen. Och kanske får man den där stämpeln av att vara självgod av andra på grund av att de är avundsjuka. De kanske har stått i köket en hel dag och försöka göra bullar men det blev bara små kolklumpar.

Men jag tycker att man ska riskera att bli kallad självgod oftare. Jag tycker att man ska hitta de där små extra ordinära sakerna med en själv och stå upp för dem. Våga säga att man är grym. Våga vara bra.

och förresten,

Jag är riktigt grym i köket.

Har du perversa misstolkningar?


Jag vet att jag har det iallafall när jag smått chockerad hittar denna godisbit i mitt påskägg. Och vid första åsynen trodde jag att detta var något heeeelt annat än den sax det faktiskt är.
Ja, vad ska jag säga till mitt försvar. Fy på mig.


I ♥ Forever21.com


Min påskafton i bilder.



Är det påsk så är det. Självklart tar man dekorationen på påskägget och sätter i håret!
Nae, nu blir det körslaget med papi. Talk to you later guys!

And the bitch is back.

Har precis landat hemma nu. Kände mig som 5 år idag igen när jag fick springa runt i trädgården hos farmor och farfar för att leta upp mitt påskägg. Fick ett påskägg med godis och en trisslott. Dock vann jag inget på trisslotten tyvärr. Men hur ofta händer det liksom.

Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan ska ni få se lite bilder från dagen. Bland annat mig med lila fjädrar i håret. Värt att vänta på, haha.

Tuffingen drar söderut.



Och ja, jag har korta ben.


Dagens påskplaner

God morgon på er. Jag hoppas att ni har sovit gott eller att ni iallfall får en ordentlig sovmorgon. Jag har sovit ungefär 4 timmar inatt och hade verkligen inte klagat på att få sova ett par timmar till. Men nu ska jag sluta gnälla och berätta för er om mina planer för dagen.
Om cirka 50 minuter bär det av ner till Båstad. THE place to be. Nej, men jag ska iallafall ner till en liten rosa sommarstuga tillhörande min farmor och farfar för att fira påsk. Kommer nog smsbomba hela min telefonbok på grund av tristess.

Save me!

Nattliga syndare.

Med en blick som avslöjar en flaska rödvin
och händer som söker efter närhet,
kom du hem till mig inatt.
Bad om förlåtelse för ord du slängde som
käftsmällar och
ursäktade dig för fraser du aldrig sa.

Du tog min hand i din och sa
du var bara min inatt.

Men vems är du alla de andra
nätterna i år?


Jag känner mig 5 år igen!



Jag har letat påskägg, haha. Tog hjälp av Cassie eftersom hon hade sett vart mamma hade gömt äggen. Men inte var hon till någon vidare hjälp. Tur att mamma är typ sämst på att gömma påskägg. Lycklig sitter jag och småäter ur mitt påskägg som för en gångs skull är fyllt med godis man tycker om. Mumma.
Och imorgon väntar ännu ett påskägg. Den gången ifrån farmor och farfar nere i Båstad. Fast där är risken större att det blir äckligare godis, haha. Men tur det.
Annars får ju ia-lilla ont i magen. Vilket jag kommer få av detta ägget iallfall.
Usch, inte bra med påsk.


Från mig till er - Glad påsk!


I don't care who you are, but i love you.


Det spelar ingen roll vem du varit.

För allt du hatar hos dig.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du vill vara.

Förlåt dig själv.

/ Jonas Gardell.

Fake it 'til you make it!



Jag är helt kär i klockan.


Take a chance on me.

ÄNTLIGEN, är nackspärren borta. Fy fan vad jag hatar att ha en nackskada ibland alltså. Har iallfall lyckats göra datakunskapsarbetet jag skulle göra och jobbat lite matte i boken. Så nu är det inte överdrivet mycket jobb kvar.
Ikväll ska jag nog bara fortsätta att sjunga falskt till spotify och dansa loss, haha. Laddar inför helgens alla bravader.












NACKSPÄRR!

Fy fan. Vaknade med nackspärr. SMÄRTA! Ska försöka bota den, sen återkommer jag med mer.





RSS 2.0