En liten del av mig dog idag.

Det är iallafall så det känns. En del som jag har hållt riktigt kär i flera månader, ja nästan ett halvår. Men nu är den borta. Död. Jag vet inte om jag borde sörja eller om jag ska inse att det var bäst så. Kanske tog jag själv död på den för min egen del. Ett offer för mitt eget välmående. 

Jag vet inte hur jag känner angående detta. Inte ledsen. Inte glad. Bara.. tom.  Men nej, idag tycker jag inte synd om mig själv. Detta är ett steg åt rätt riktning. Detta är ett steg framåt.




You break me down, just to build me up again.

Igår kväll var minst sagt.. obehaglig. Dock vet jag att det är för mitt eget bästa. Så det är bara att bita ihop och visa att man är en envis finsk smålänning, haha.
Dock blev det ingen skola idag. Vaknade med världens migrän och mormor hittade mig halvt medvetslös på badrumsgolvet. Så nej, jag kröp tillbaka till sängen och ringde mor min och förklarade som det var.

Haha, hon frågade mig vad som hade hänt eftersom jag hadefått migrän. Hon vet att jag alltid för det när jag har stressat upp mig över något. Maah.. Saknar henne! Men jag träffar henne nästa helg ändå. Ska nämligen hem till småland över helgen då.



Nej, det här är fel.






Can't get you off my mind.


Thw world is tumbling down.



She looked so peacefully when

she sat and just watch the world

come to its end.


If i could dare to dream, i'd dream about you.


Började dagen dödstrött, och jag vet exakt vem jag ska skylla det på, haha.  Fortsatte iallafall med en timmes yoga, och det var sååååå skönt. Vad som inte var så lyckad var att jag har strumpbycor och ett långt linne så när man står på alla fyra och putar med rumpan så åker linnet upp och man flashar asset.
Men dagen har faktiskt varit oväntat bra. Jag har varit på ovanligt bra humör och är det fortfarande. Konstigt alltså.

Hade tänkt att jag skulle ta en powernap nu och sen ska jag plugga gärnet. Allt för att fördriva tiden till dagens känslostrom, heh.

 


God must have spend a little more time on you.

Dålig uppdatering, jag vet.
Men ibland fastnar man i andra saker och glömmer bort andra. Jag har varit upptagen helt enkelt och har mått jävligt bra av det.
Idag så är det back to school. Projektveckan börjar idag så det ska bli intressant. Temat är hälsa. Alla ettor blandade och uppdelade i grupper. Detta kan bli väldigt roligt, hah.  Efter skolan så ska jag plugga lite och funderar på att dra och sola också. Men plugga ska jag iallafall göra. Skriva lite på mina arbeten och försöka läsa ut boken så jag kan skriva bokrecenssionen. Har en känsla av att dagen kommer gå snabbt iallafall. Eller ja, jag hoppas på det.







"If i could dare to dream a dream, I probabably would dream about you.
 But my dreams often breaks and dissapear. So to save you i 'll keep you out of my dreams"


Det är...

0568a14f16da428ff04c33b6149aea36.png

Det är vackert här i stockholm idag. Sitter nere vid vattnet på söder och funderar lite. Börjar bli kallt så jag tror jag ska dra mig tillbaka snart.


Bland varulvar, vampyrer och så lite Boston.

Äntligen fredag!
Veckorna går så snabbt så man har ingen aning om vart de tar vägen typ, haha. Idag har jag matteprov och jag är supernervös. Kommer verkligen inte få lika bra resultat som jag fick på förra provet. Men jag ska göra mitt bästa, that's all that counts right?
Efter skolan så ska jag springa och köpa en ny mascara, eftersom min är heeeeelt slut typ. Sen vid fem tiden så ska jag möta upp Boston vid tuben. Så ska vi ta något att äta, sen ska vi dra hem till mig för att titta på Twilight.
För sen ikväll ska vi ju se premiären av New Moon! Längtar redan.

Jag kanske slänger upp något senare, annars får ni klara er utan mig idag, haha.

Skumbad och levande ljus.


Precis uppkommen ur ett bad. Hur mysigt som helst faktiskt. Känner mig något piggare nu, än vad jag gjorde tidigare. Så ska ta tag i och plugga igenom lite matte inför provet imorgon i sisådär 20 minuter, eller ja 15 kanske.
För sen vid klockan 21.00 så är det ju Glee ! Lycka, som jag har längtat. haha, känner mig så nördig när jag säger det. Jag ska sitta och vara förälskad i karaktären som jag föll för förra veckan, haha. Känner mig som en såndär tragisk ensam tjej i amerikanska filmer som sitter hemma framför tvn och blir kär i filmstjärnor.
Icke, jag vet vad som är fiktion och verklighet. Eller vet jag det?


Borttappat: Ord och tankar

Ojojoj, dålig uppdatering har jag. Men jag har liksom tappat bort mina ord. Hah, gud vad jag älskar att använda poetiska termer. Nej men, om det inte finns ord i huvudet så är det svårt att få ner något vettigt här.
Har precis kommit hem från idrottslektionen. Vi spelade volleyboll. Det är nais.
Så nu har jag håltimme i cirka 3 timmar. Det är ännu mer nais.

Efter skolan idag tror jag att jag ska svänga förbi cancergrillen och få lite mer normal hudfärg. Sen ska jag plugga sönder. Och ikväll är det Glee! Åh lycka. Längtar redan tills klockan 21.00.


"Jag gick genom regnet idag och påmindes om hur jag längtade efter höstpromenader och kyssar I regnet. Ikväll gick jag ensam I regnet med sällskap av endast en matkasse. Men novemberregnet smekte mitt ansikte ömsint. En närhet utan att vara någon nära. Som något man har förlorat för länge sedan, men som man ändå har kvar."

 


Kanske dags att börja leva igen?

"Så ta för många bilder, skratta för mycket, älska som om du aldrig har varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om förlåtelse när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.
Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd."



blodsockret nere vid tossingarna.

Usch, har nog inte ätit tillräckligt idag. Min blodsocker är superlågt och jag svimmar snart. Helt skakig, febrig och massa annat. Måste verkligen sköta mitt blodsocker bättre. Skönt att jag inte kände av det förrän jag kom hem.
Men blir inget långt inlägg med tanke på att jag inte kan urskilja bokstäverna så bra. Så får uppdatera er bättre imorgon.

Busy week



Alltså, fattar ni hur galet fullbokad jag är denna veckan? Helt galet, jag som alltid brukar inte ha någonting alls att göra. Men det ska väl gå bra, haha.
Idag blir det först skola sen efter det ska jag ta mig ut till Nacka. Är ganska säker på att jag kommer fucka bort mig, men jag ska få ha en telefon-livlina, haha.
Sen vid femtiden så följer min kära musiker med mig på min synundersökning.
Har digitalt skapande idag sista lektionen så kanske slänger upp ett inlägg då annars får ni vänta tills ikväll.

Heippa


Oförskämda beserwissrar och gammalt snack

Sådär, nu har jag ätit upp min yoggi och läst klart mitt kapitel. Tror faen jag har läst 5 kapitel bara idag, haha. Har verkligen fastnat för boken och jag tror att jag ska läsa de andra tre böckerna på engelska också.

Som jag nämnde innan så har jag varit på säljutbildning idag. Det är nämligen så att om du är elevambassadör och ska representera skolan så måste du kunna sälja in dig själv och inte minst skolan. Dock så tyckte jag inte att de sa något lärorikt, inget man inte redan visste. Ni vet så som, kroppsspråk, leende och bemötande.
Så det blir jag lite besviken på faktiskt. Sen irriterade jag mig sönder på beserwissrar som hae varit med innan och avbröt kursledarna. Så oförskämt alltså!

Aja, nu ska jag ta det lugnt genom att surfa runt lite och kika på Jerry Springer.


Just nu...

0-7c3f4e65641c4c3aa28dc0d405ae5c25.png

Just nu myser jag med min bok och en yoggi med citrussmak, yummie! Har varit på säljutbildning idag, men jag berättar mer om det sen. Ska läsa lite tills först. Heippa!


Livet är till för de levande min älskling

Jahapp, här är man duktig och går upp tidigt på morgonen för att ha idrott. Men så är den inställd!  Jag som verkligen såg fram emot att spela lite volleyboll! Aja, jag får ta igen det på torsdag.
Kanske lika bra också, med tanke på att jag vaknade med nackspärr. Eller nackspärr ska jag inte säga att det är, men jag har sträckt nacken och det gör så djävulskt ont på den ena sidan.

Så nu har jag ingen lektion förrens vid 12 idag. Det är chill. Men jag ska ta tag i min idrottsuppgift nu iallafall, min teoretiska. Utvärdera sin egen hälsa och sen utforma ett elva veckors program för att förbättra den. Längtar inte!

Men ni är ju uppdaterade med det senaste, nu ska jag läsa klart kulturdelen i SvD!
Heippa!

Dagens sanning.

Kaipaan sinua, mutta olet menettänyt lopullisesti.


I found my sunshine.

Söndagar verkar vara den officiella tvätt&städ-dagen. För alla jag har pratat med idag antingen har, ska eller håller på med att städa och/eller tvätta. Jag har tvättat mina 5 maskiner, så nu har jag kläder att ha på mig igen!
Wiie. Dessutom har jag varit och handlat,hade ju ingen frukost tills imorgon.

Jag har också hittat ett solarium som är supernära mig & billigt! Solade en runda, och fy satan vad skönt det var!
Kanske ska sola lite så man blir normalfärgad, haha.

Nae nu ska jag läsa ett till kapitel i boken. Tänkte införa det att jag ska läsa minst ett kapitel om dagen, så blir den snabbare klar. Så, nu ska jag sjunka in i den engelska världen med vampyrer.

Laundry day!

Tjaha ni kära vänner, steg upp för 40 minuter sedan för min tvättid startade vid klockan 12. Men jag kikade ner i tvättstugan och det var ingen som hade turen före så jag började tidigare.
Dock hade jag lite problem med tvättmaskinerna, haha. Det är nämligen så  kom ingen ström till dem och jag ville inte pilla på strömbrytaren. Tänk om hela huset slocknade liksom?
Men till min undsättning kom en kvinna som skulle hämta sin tvätt på tork och hjälpte mig. Hon är även den första som hör direkt att jag kommer från Småland. Jag blev helt paff!

Så nu är de första två maskinerna igång. Ska tvätta typ 5 stycken maskiner idag.
Idag blir det ingen outfitbild för er, förklaring följer med denna bilden ;]


And so the Lion Fell in Love with the lamb


What a Stupid lamb.
What a Sick Masochistic Lion.

Började mitt filmmys med twilight. Vem kan låta bli att bli lite förälskad i Robert pattinson aka Edward Cullen.
Ska kika färdigt nu, sen blir det watchmen :]


Daddy, I want a superhero!

Kom precis upp ur ett bad.
Denna dagen har liksom bara flytit iväg för mig. Har inte gjort något vettigt. Jag har bara promenerat i regnet och tröstshoppat för sisådär 600 spänn. Inte okej. Dock var det väldigt nais kläder, men fortfarande,600 spänn. Rätt mycket cash.
Ska ta min bok nu och sätta mig och läsa minst ett kapitel. Det är ett måste ikväll, att ha läst minst ett kaptiel.
Förutom att läsa ska jag ha filmkväll för mig själv. Sitter och väljer mellan filmerna;
Troja, watchmen och meet the spartans.
Kanske blir alla tre? Ja, så får det bli. Jag ska se alla tre. För ikväll ska jag vara vaken mesta delen av natten, i hopp om att få ett telefonsamtal runt fyra på morgonen. Ett samtal som skulle betyda mycket just nu.

Nae, nu ska jag skölja ut badkaret och sedan läsa mitt kapitel.


I'll bring you a star for christmas!


Goddagens på er!
Gick upp för en timme sen faktiskt. Rätt skönt att ligga och dra sig i sängen några timmar. Har käkat frulle och gjort i ordning mig. Funderar på att dra ut och hitta på något idag. Märks att jag inte är riktig storstadsmänniska än när jag är sugen på att åka tunnelbana, haha.
Blir nog inget speciellt idag. Ska försöka få tummen ur röven och läsa lite i engelska boken. Den ska vara utläst och jag ska ha skrivit en recenssion om den innan jullovet. Ett lov som jag har jag märkt bara kommer snabbare och snabbare.

Vad gör ni denna lördag? Står och köar för att få köpa Jimmy Choo stuff?


Soulmate




Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone


Det är så här vägen till President börjar! ;o

Nu behöver ni inte vara nyfikna längre om vad det är för speciellt med idag. Jo, det är nämligen så att min skola sökte ambassadörer får några veckor sen. Att man skulle ansöka och lämna lärares namn för referenser och sådant. Jag tänkte göra det, men sen blev det aldrig av och det rann ut i sanden.
Sedan idag efter sista lektionen, ber min mentor mig och en annan tjej i min klass att stanna kvar lite. Den första tanken som kommer upp i mitt huvud är : "Oh shiet, vad har jag nu gjort?"

Faktiskt var det inte negativa nyheter utan mer positiva. Det är nämligen så att jag oc den andra tjejen har blivit inbjudna att vara ambassadörer från estet ettan. Hur kul är inte det liksom? För kriterierna var att man hade goda resultat i skolan och var en allmänt bra förebild kort o gott.  Så blir man INBJUDEN. Tufft som fan.
Kikade in på min skolmail och läser detta:

"Kära elevambassadör!

Grattis till att ha blivit utvald till elevambassadörer för vår skola! Vi ser fram emot att få ha med er på våra Öppna hus och gymnasiemässan och tror att ni kommer att få en både rolig och mycket lärorik erfarenhet. Dessutom är ni kanske de viktigaste personerna som kommer att vara med på dessa tillfällen eftersom det är ni som faktiskt vet hur det är att gå på Nackademin."

Så ja, jag tyckte det var lite speciellt och värt att fira. Creds till Fluffiie.


Speciellt tillfälle

Håller på att laga middag. Är lite speciellt idag faktiskt. Men berättar mer sen.
Ska laga mat och lyssna på musik först ;D

Save a lie for me.



Det är snö ute! Ja okej, det är typ jättelite, och man ser typ precis att det är lite vitt. MEN DET ÄR SNÖ!
Så mys. Vi kan bara konstatera att mina höstpromenader och kyssar i regnet får jag spara tills nästa höst.
Ska snart bege mig till bussen för att åka till skolan. Har ingen ork alls, men peppar mig själv med att det är fredag och att det är helg sen när jag har klarat mig igenom denna dagen.
Dock har jag inget planerat vad jag ska göra, men det löser sig det också. Kan bara komma på en sak jag verkligen vill göra. Men det funkar inte, så jag kommer på något annat.
Känner att jag har lite hemlängtan efter mamma och pappa. Men det är bara att bita ihop, le och skärpa till sig.

Don't loose your dream.

Serien Glee hade ju premiär ikväll. Tänkte jag skulle titta och se vad det var, och jag är helt kär!
Bästa serien jag har sett på länge, den ska jag lätt följa nu på torsdagskvällarna!
Har bara gått ett avsnitt och jag har redan förälskat mig i en av karaktärerna. Hur sorglig är inte jag på en skala?
Men jag påminns om något, och då blir det lätt att trilla dit. Jag får skylla på det, haha.

Såg ni första avsnittet?


Kaino lär sig om satser.

Min mormor har gett mig ett nytt smeknamn;
Kaino.
Det är tydligen ett finskt ord för en blygsam flicka, och det kallar hon mig, haha. Lite sött faktiskt.
Jag tycker det låter som ett namn på en tecknad kanin ^^

Är hemma från skolan nu iallafall. Hade digitalt skapande idag.Fy fan vad jag älskar den lektionen alltså. Undrar vad man har för yrke när man håller på med photoshop och illutrator. Någon som vet?
Sjukt kul är det iallfall, och om jag får säga det själv så är jag duktig i det.

Ikväll så blir det massa massa plugga för mig. Eller massa kanske jag inte ska säga. Ska läsa ett tiotal sidor i min samhällsbok och läsa igenom lite regler för huvudsats och bisats. Ohja, vi pluggar satser i skolan vi.
(Otroligt dålig humor jag vet.)

Men ja, det är vad jag ska syssla med iallafall. Ska läsa och svara på lite mail nu, sen sätter jag igång!

 


Jag vet att ni beundrar mina paint-skillz ;]


Mystik eller bara sorgset?

Okej, det blev vid elva snåret, men det får ni leva med.
Invigde mina nya träningsdojjor idag på idrotten genom att spela innebandy. Sjukt nais. Dock så tycker jag dem är för lätta, vill ha mer tyngd i skorna när man ska springa och så. Men äh, dessa blir bra!
Har håltimme i drygt en och en halvtimme till. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Troligtvis sitta här och vara social med människor.

Efter skolan ska jag vara en såndär person som alla andra tycker ser så sorgset ut, men som jag tycker ser så härligt mystiska ut.
Jag ska ta min nyinköpta bok och sätta mig ensam på ett fik för att läsa. Får liksom ingen ro här hemma att läsa.
Såklart så sumpar man ju inte chansen att få ta sig en latte heller, haha.

 


Gooodmorgon, goooodmorgon, väckte jag dig?

Godmorgon, snabbt inlägg för jag måste kila bort till Solnahallen nu för en idrottslektion. Men jag skriver ett bättre när jag kommer hem från idrotten, har nämligen håltimme då.
Så vi hörs runt tio tiden!


(Du är så död som jämför mig med Amandavardet!)

Videoinlägg - Stockholms stolthet!


Idealet för fluffiie

JA!
Jag har hittat ett par billiga, snygga och bekväma träningsskor! Helt underbart. Kostar under 500 lappen.
Dessutom så har jag köpt en ny bok. Inte vilken bok som helst, utan den första boken i twilight-serien. Dock på engelska. Så det ska bli intressant att läsa.

Har lagat mat ikväll också. Om jag får säga det själv så blev det sjukt gott! Älskar verkligen att laga mat och gör det alldeles för sällan. Men mormor uppskattade det också, så det är ju nais. Som vanligt så diskuterar jag och mormor vid middagsbordet och ämnet ikväll var min idealpartner. Och precis som vanligt så skrattar mormor hjärtligt när jag blir oerhört frustrerad.

Jag menar, hur svårt ska det var att få tag i en väluppfostrad person med interlekt? Tydligen Jäääääävligt svårt.


Princess of the dark?

Okej, jag ska försöka att vara lite mer aktiv idag. Men känner att ju mörkare det blir utanför, desto mörkare blir det inom mig. Kan det vara en höstdepression som smyger sig på kanske?

Idag är det iallafall chill dag i skolan. 3 lektioner och en lång jävla håltimme, haha. Efter skolan så måste jag bara köpa ett par nya träningsdojjor. Sånglektionen är inställd ikväll för min sånglärare har VAB. (Vård av barn)
Så det blir att köpa dojjor istället, har spanat in mig på ett pannband med på H&M jag funderar på om den ska få joina min garderob.

Mormor bjöd med mig på klassisk konsert ikväll, och jag hade gärna velat gå men konserten börjar inte förrens 20.15 och man kommer hem runt elva snåret. Så när jag ska upp klockan sex imorgon, för att sedan ha idrott så vill jag ha sovit lite mer än 7 timmar. Så jag stannar hemma ikväll.

Men ja, jag hör av mig när jag har inköpt mina nya skor, haha.


Vart är den store poeten som hon var förälskad i?

Uschusch, massa hänt idag. Varit full rulle hela dagen.
Är helt slut nu och sitter och myser i min nyinköpta djurgårdenhoodie. Jag är tompå ord, så lär nog inte bli mer inlägg idag. Måste tänka. Borde inte, men jag måste.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig


Pluggfika, hiss eller diss?

Godmorgon på er!
Trött som ett helt kompani är jag. Måste nog börja äta vitaminer som min mamma tjatar på mig om. Idag blir det en chill tisdag. Ska först till skolan nu, och slutar 14.10.
Sen blir det att ta bussen ner till stan och leta träningsskor. Måste verkligen ha ett par nya, mina är för små och mördar mina tår.
Vid fyratiden ska jag sen möta upp Boston vid Medis så ska vi promenera bort till Café string där vi ska plugga lite tillsammans. Vi får väl se hur mycket som blir pluggat, haha.
Men ja, så ni kanske hör av mig från digitala skapandet idag, annars får ni vänta snällt tills ikväll när jag kommer hem.


Shiet happens.

Oj, dålig uppdatering idag. Dagen i sammanfattning:

- Innebandy i för små skor resulterar i ajaj i stortårna.

- Form lektioner när man är trött är inte att rekomendera.

- Uthämtning av parfym + ögonskugga.

- Karl lagerfeld parfym + that 70's show = Ingen bra kombination för minnet.

Nu blir det Ullared!

Det var något som gick fel.

Ikväll är det bara fel. Vill inte ha det såhär.
Det var inte såhär det skulle bli.
Vet inte hur jag ska lösa det här. Ska försöka att inte fälla för många tårar ikväll.

Vi hörs imorgon, Godnatt.

Sug och svälj!




Åhå, så busig man kan vara ;D


Daddys day!

Idag kan väl ingen ha missat att det är farsdag.Vi har iallfall börjat fira pappa genom att ge han våra presenter.
Av mig fick han Amanda Jensens nya skiva, som han hade önskat sig. Syrran och hennes tjej gav han whiskeyglas som inte står rakt, skålar och en sån där plinga som dem brukar ha vid hotellreceptionen.
Så han kan plinga när han vill något. Han blev typ överlycklig över det.

Sen om två timmar så kommer farmor & farfar och ska äta middag här. Farsdag middag med lax. Förstår ni det, jag som hatar fisk ska äta lax. Galet värre.

Ikväll flyger jag iallafall hem till huvudstaden. Ska se om jag hämtar ut min parfym ikväll eller om jag gör det imorgon. Den som lever får se :]


Julmarknad nu.

-fca9de8bfdede0871a491ff0e9894ee.png

Julmarknad nu. Rätt mys fast jag går i min drömvärld om vad som kunnat vara. Nu luktar det nygjorda polkagrisar och barndomsminnen återkommer.


Monsterlover. Har...

23f67e9af7732206d280cf048160a917.png

Monsterlover. Har varit och handlat på citygross. Köpte en film om MJ (big love <3) och en underbar burk med monster! Jag har blivit helt galen i de och att jag blir helt hyper efter ha druckit det. Snart ska vi hem och grilla sen blir det julmarknad. Mysigt värre. 
Skönt att fylla dagen med saker att göra så man slipper få tid att tänka.
Heippa!


Jag vet vem jag är när jag hos dig.


Ord är överfödliga.


I'm not a bitch. I'm THE BITCH, and I'm Miss Bitch to you.

Nu är jag less på allt, så jag tänker inte ens säga godmorgon.
Jag vill klargöra en sak;
Detta är M I N blogg och jag skriver vad J A G vill, mmkey?

Har ätit frukost tillsammans med familjen och blev satt på att ta hand om disken och plocka undan alla 285214852 miljoner saker igen. Dock med hjälp av min syster, så det är chill.
Idag så blir det att ta det lugnt på dagen, sen ikväll så ska vi gå på julmarknad som är här hemma. Übermysigt att gå när det är mörkt, för det är fullt med lysen. (Där skulle du varit med sötnos.)

Funderar på att skriva lite. Känns som om jag skulle kunna skriva riktigt bra saker nu. Ja, vi får se.
Heippa!


Vart tog vi egentligen vägen?

Vi som brukade ligga och
viska hemligheter till varandra,
uppe på mitt tak
samtidigt som vi såg solen gå ner
borta vid träden.

Skratten som vi flätade
ihop av något oförståerligt
för andra.
Men alldeles glasklart
för oss.

Som vi kämpade,
för att inte låta den andra
falla ner igen.
Blod, svett och tårar,
var det värt allt vårt slit?

Du och jag,
jag och du.
Vi.
Vart tog vi egentligen vägen?


Sjätte November Tjugohundranio

God morgon på er!
Jag är nyss uppstigen ur ett skumbad á la Fluffiie, så sitter nu halvnaken under täcket och värmer mig. Det är så kallt när man kommer upp ur badet, haha.

Ska ner och tvinga i mig frulle, för att sedan ska jag göra iordning mig. Ska nämligen ner till Karlshamn en runda idag. Det blir trevligt! Åker vid klockan ett ungefär, så det är inte så jättelång tid kvar.
Jag måste föna håret, sminka mig, borsta håret, platta håret, klä på mig. Puh, det är hemskt att man ska vara så fåfäng, haha.

Kom på att jag glömde ta med mig camen ner, så lär inte bli några nya bilder på mig i helgen. De enda bilderna som är nytagna får bli mobilbloggar. Men det får ni leva med :]


New moon premiär!


Imorgon är det 2 veckor tills new moon har premiär. Mina kompisar satt igår som galningar och var inne på sf's hemsida precis när de släpptes för att få biljetter. Såklart så fick dem ju det också.
Men vet ni vem som mer har 2 premiärbiljetter?
Eran alldeles egen Fluffiie.
Dock har jag ingen att gå med, så jag ska ragga upp ett biosällskap som vill gå på vampyrpremiär med mig och dregla över Robert Pattinson


Glasögonorm! Haha...

6ea8c05f6765e4cb80304f3081dea508.png

Glasögonorm! Haha ser ut som jag har världens största näsa typ :D men iallafall, ingen mer skola för mig denna veckan. Det känns chill. Först ska jag med mamma och göra hennes ärende sen blir det hemresa till småland. Hörs ikväll!


Love - Elin ruth sigvardsson & Lars "idol-lars" Eriksson



Jag blev kär i Lars röst på hans audition i idol, när han sjöng sin egna låt.
Ännu lyckligare blev jag när jag hade köpt Elin Ruth Sigvardssons nya skiva och såg att en låt var en duett med Lars.
Enjoy!


Lyckodag!

Åh, nu blir man lite lagom lycklig. Var med på idrotten idag, eftersom min läkare sa att man inte kunde göra något och att jag bara skulle träna som vanligt. Så jag var med, och vi spelade basket. Lovely, ÄLSKAR basket.
Jag sprang som en dåre, och vet ni va? JAG FICK INTE ONT I KNÄT! :D
Detta är helt fucking underbart. Så nu väntar ett nytt gymkort på mig på gymmet runt hörnet, LOVELY!

Ska senare till skolan. Har nämligen inte lektion förrens tjugo över tolv. Då har jag digitalt skapande och ska göra klart en uppgift som ska lämnas in idag. Sen på svenskan, så ska jag redovisa min bok och sen får jag gå!
Eftersom mamma har ett ärende hon måste göra, och jag måste följa med.

Ja, jag tycker om denna dagen :]


Bjussar på gammal, översminkad, blond och fjortis bild.
But hey, i'm happy there? :D


Sing me...

0-79d9a464a3fbb7916fee06d4c39d27e2.png

Sing me a lovesong. Eller ja, duger en julsång? Sitter och väntar på att min sånglektion ska börja. Galet vad kallt det är ute! Snöar ju tillochmed! Härligt, härligt. Ikväll blir det till att packa som en dåre. åker imorgon direkt efter skolan. Snabba ryck vetni. Men just nu ska jag njuta av halvtimmen som min sånglektion är. Hörs sen. Heippa!


Tomten, kan jag få ett charmtroll i julklapp?

Godmorgon!
Helt underbart, jag åt två pepparkakor till frukost. Satan vad man har saknat den smaken alltså. Det är ju bara en och en halv månad kvar till jul!
Har beställt från eleven.se nu på morgonen också. Ska ha min "Kalle" parfym igen, det vill säga Karl Lagerfeld.

Idag så blir det skola till halv fyra, sen ska mamma och jag till ikea och köpa en sak till min garderob så jag får plats med alla kläder. Sen ikväll så har jag ju sånglektion, där jag får ännu mer jul-feeling när jag sjunger en julsång, haha.  Dock så konstaterade jag igår att jag kommer vara jävligt ensam i jul. Ingen av mina syskon hemma, syrran kanske inte ska vara hemma. Bara föräldrarna & farföräldrarna. Hur kul är det på en skala?

Så jag frågade mamma om hon kunde skaffa någon jag kunde fira jul med och ställa honom under granen med en röd sidenrosett knuten runt halsen. Hon bara skrattade åt mig. Illa det här, får fråga tomten istället ^^


Drömmen räddar oss ifrån verkligheten.


Så jag fortsätter att drömma..


Known as little miss sunshine

Tillbaka från utvecklingssamtalet. Som faktiskt gick oväntat bra. Jag ligger bra till i alla ämnen, förutom idrott/hälsa och samhäll. Vilket var väntat. Mitt knä har ju fuckat ur så där har ju idrotten blivit lidande, men det ska bli andra bullar med det nu.
Men annars var det mycket komplimanger om att jag var en glad och trevlig och framförallt duktig tjej. Det är ju alltid kul att höra att man uppfattas så.

Så ikväll ska jag äta tillsammans med mamma och mormor, sen väntar mina illustationer på mig. Vilket jag inte är så pepp på. Men jag får ta mig i kragen. Man får inte bra betyg av att säga att man inte orkar någonting, haha.


Slott av sand och floder av tårar.

ag saknar tiden när vi var små.
När vi lekte på gräsmattan.
(Skrattandes)

Eller när vi byggde
slott av sand och grävde
floder där vi hällde vatten
från våra hinkar.
(Fortfarande skrattandes)

För de enda slotten som finns nu
är byggda av luft och lögner,
och de enda floderna som rinner
nu är tårarna från ett brustet hjärta.

Digitalt geni.

Alltså ibland funderar man verkligen på om man borde bli webdesigner eller typ grafisk designer eller något.
För varje gång vi ska formge något på datorn. Typ Photoshop och liknande, blir jag klar hur snabbt som helst och det blir bra. Kanske har en fallenhet för det här?

Ska iallafall sitta kvar här i datorsalen i över en timme till. Så tror jag ska pilla lite med mina digitalt skapande uppgifter som ska vara inlämnade på torsdag. Åhå, va smart jag är, haha.


Stygg, stygg flicka.

Gooodmorgon på er.
Har fått en liten sovmorgon idag eftersom vi inte börjar förrens vid 09.30. Dock så kommer jag vara på skolan vid 09.00 redan för att det går ingen senare buss, lite trist faktiskt. Får väl ta och skriva lite i min poetbok, haha.
Nae men slutar skolan vid 14.00, så då blir det att ta bussen hem och möta upp mamma.

Sen vid fyra snåret så blir det utvecklingssamtal. Är lite smånervös faktiskt. Visst, alla utvecklingssamtal jag har haft under min skoltid har dem bara sagt bra saker. Men detta är gymnasiet liksom. Tänk om jag varit en stygg flicka? Haha, inte så troligt. Men jag kanske varit en ovanligt korkad flicka? Mycket mer troligt, haha.

Men jag kommer sitta i en datorsal hela förmiddagen så det kommer säkert upp ett inlägg om hur det går för mig.
Ha en bra dag sötnosar!


Godnight sweetheart.

Nu är klockan alldels för mycket egentligen för att jag ska sitta uppe. Ska vara uppe klockan 07.30 imorgon så nu blir det att dejta kudden.
Imorgon så är det närlingslivsdag i skolan så det kommer vara chill. Dock kommer jag få lite skällning eftersom jag inte har gjort en intervju som jag skulle ha gjort. Men det är faktiskt inte mitt fel då mitt intervju offer ställde in i sista sekund.  Så vi får se hur jag löser det.

Imorgon kommer mamma upp också. Har nämligen utvecklingssamtal på eftermiddagen. Sen stannar hon till torsdag, d jag följer med henne till småland över helgen. Det är ju trots allt farsdag på söndag och jag har verkligen blivit pappas lilla flicka så det är klart jag åker hem. Sen åker jag inte hem igen förrens vid jul.

Men nu som sagt, passionerad dejt med Mr. P.
Godnatt!


Att leva i väntan på en dröm.


Färdig med svenska redovisningen, och den blev riktigt bra enligt mig. Har haft en liten diskussion med mormor nu också. Om vad jag ska ta mig till nu och så vidare. Verkar bli en lugn kväll.
Längtar tills klockan åtta ikväll då Ullared börjar. Lätt att man ska se det, ska ni de?
Har ju faktiskt en kompis som bor där, så får hålla utkik efter honom, haha.
Tror jag ska leta upp min fjärrkontroll till dvdn och titta på troja nu. Heippa!




Duktiga flickor,...

0-1048ae39e03afb0d67cb1e871dd20b48.png

Duktiga flickor, de studerar och arbetar flitigt. Har snart skrivit klart min svenska redovisning. Och den blir rätt bra om jag får säga det själv. Ska göra klart illustrationerna också eftersom jag inte gjorde det igår.
Har fått fetaste munsåret också så hela min underläpp ser ut som jag gjort en läppförstoring kissie-style. 
Men duktiga flickor studerar, inte bloggar. Heippa!


Let's get back to buisness

Skola igen. Och jag är trött som ett as + känner mig typ febrig.  Jättekul att man har idrott första lektionen också. (Visstfan kom på att jag måste leta upp mitt knäskydd.)
Annars chill dag med bara estetämnen. Ska, som jag sa igår, stanna kvar efter skolan och få lite hjälp med mitt svenska arbete.

Drömde obehagliga drömmar inatt också. Så har typ sovit sämst. Men ja, nu är det måndag igen och allt återgår till den vanliga vardagen i gråskala.

Inte död, bara brutalt söndersexad.

Hemkommen. Hel och levande.
Ni vet, AIK har ju tagit SM-guld så jag trodde jag skulle typ bli mördad eller något på vägen hem. Då tröstar min käre musiker med att jag inte kommer bli mördad. "Dem är bara ute efter sex" får jag sen höra. En liten idiot är det, men jag tycker om honom iallafall. Haha.

Nej men dagen har varit bra faktiskt. Alltid lika skönt att umgås med någon likasinnad (se konstig estet).
Som vanligt har vi talat, diskuterat och konverserat. Vi han snackat bort hela dagen helt enkelt, haha.

Ikväll ska jag försöka göra lite mer på mina illustrationer, och imorgon så ska jag vara så duktig att jag stannar efter skolan på en extra lektion för att få hjälp med mitt svenska arbete. Så ja, lite koll har jag iallafall.


Vad gör ni ikväll?

Videoupdate - Sanningen om poetboken.


Som vanligt får ni höja ljudet, måste fixa bättre mic alltså.


Förresten, vissa personer som brukar tracka mig för att djurgården är dåliga och ligger långt ner i tabellen,
ta en titt nu, och kika på vart ert älskade hammarby ligger ;]


Nattfunderingar är...

42020ef2d54e9cd31c5d0af118673aa0.png

Nattfunderingar är aldrig bra. När man inser att man borde lyssna på folk som står en nära att inte låta svin få komma nära igen när dem sårat så hårt innan. Men man har gjort det och blir lika besviken varje gång.

Jag sa till Boston idag att jag glömt. Att jag är långt förbi.
Men hur kan man vara förbi när man fallit handlöst och inte kan ta sig upp?






Tack Boston för att jag har dig, och du vet lika väl som jag att jag ljög när jag sa det. Älskar dig.





RSS 2.0