Wish things where different.

Tack Boston för ikväll. Behövde verkligen det, tack för du ställer upp. Kommer sakna dig som fan när jag åker hem till mig.  Hatar det här. Vi skulle delat på en lägenhet här uppe och levt livet.  Jag önskar allt var annorlunda nu, för jag orkar inte med allting just nu. Mår pissigt jävla dåligt. Jag orkar inte, jag går och lägger mig.

Godnatt.

You build me up just to break me down

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Behöver prata med någon, så det är helt underbart att jag och Boston ska ta en fika och gå på bio ikväll.  Har haft det underbart här uppe än så länge, men jag vet inte riktigt längre vad jag ska tycka eller känna, känns helt weird.

Ska slänga mig i ett bad och tänka lite. Det är alledels för mycket som snurrar i huvudet nu. Vad jag vill och vad jag borde, de är något jag måste reda ut med mig själv. Usch vad man kan känna sig ensam ibland, även om man har hur mycket människor som helst omkring sig.

Och det sista jag vill just nu är att känna mig ensam

Sitter och väntar på tunnelbanan.

2b8911622e4af1625ff8397994a654c4.png

Sitter och väntar på tunnelbanan. Ska fixa med mormors nyckel och lite annat. Funderar på att köpa naturgodis, är sjukt sugen på det. Så får se. Jag ska lätt ta ett skumbad sen. Fett mys och dubbelt så skönt.


Poetri som fastnar.

Mormor kom precis med en diktsamling och visade mig. Jag läste lite i den och blev helt kär, jag älskar verkligen poetri. Diktsamlingen var av Maria Wine, och jag älskar henne sätt att skriva. Jag ska visa er en dikt som fastnade på mig, som är så klockren så att man inte kan låta bli att tycka om den.


Mest död är den som nyss har dött
just i detta förvirrande ögonblick
då livet hos den levande
och minnet kring den döde
drabbar ihop
då orden ä r och v a r
ännu inte har hittat sina rätta platser

Maria Wine

På nattlig promenad genom Stockholm

Jag känner att det kommer bli mycket mobilbloggning när jag är här uppe för att jag kommer inte sitta hemma med laptopen. Så lite update från igår kväll, jag och Boston var ute på söder och åt på en resturang som heter Axela. Sjukt god mat! Lite för god, för att vi kunde inte röra oss på en timme eller något, haha.
Efter det tog vi en promenad. Vi gick upp mot gamla stan och upp till Stureplan där vi sedan tog tunnelbanan hem. Lite smått läskigt att åka tunnelbana själv på kvällen måste jag säga. Men det var inte lika farligt som jag trodde det skulle vara.

Idag blir dagen därimot lite lugnare. Ska ner till centrum nu och köpa ett par skor jag kollade på igår och så ska jag se om jag ska köpa en jacka jag kollade på igår. Har inte så mycket pengar så kan inte handla hur mycket som helst.
Men lite ska det allt bli!

Nu ska jag klä på mig lite kläder och sminka mig och så vidare. Sen blir det en runda ner till centrum som sagt.

Nu sitter jag på waynes coffee och

0-29e83035b9b659dfbfb8bc571c851cdf.png

Nu sitter jag på waynes coffee och myser med boston. Hon dricker islatte och jag smoothie. Har varit en runda på stureplan och lekt lite överklass. Nu ska vi sitta här och snacka sen ska vi fixa en ny piercing till mig.


Händelserik ankomst till huvudstaden.

Kommer bli dålig uppdatering nu när jag är här uppe i Stockholm, men det får ni stå ut med!
Igår var en väldigt händelserik dag. När jag kom fram till centralen gick jag och köpte mitt SL kort för att sedan ta tunnelbanan till mormor, men icke. De bygger om just den linjen jag åker på, och jag orkade inte krångla så jag tog en taxi. Bara att jag glömde berätta vilken stadsdel min gata låg på så jag kom ut på söder en runda, alltid lika trevligt!
Dock inte lika trevligt för min plånbok, 315 spänn.

Fast, min kväll vägde upp allt krångel. Gick på bio och tog en promenad med en sötnos, hah. (Ja du kommer få bli kallad det nu hjärtat.) Men där slutade inte krånglet, för min syster blev inte lika glad på mig. Jag, en 16 årig lantlolla, var ute klockan 23 i Stockholm. Så det blev ingen tunnelbana hem, för jag blev beodrad att ta en taxi hem

. Dock inte lika dyr som min andra taxi och chauffören var faktiskt trevlig. Hon trodde nog jag var över 18 för hon satt och pekade ut pubar som hon tyckte jag skulle testa. Jag var bara glad så jag spelade med, haha.
När jag väl kom hem till mormor satte vi oss och drack te, och jag kunde bara inte sluta fnissa eller le.
Galen dag det där.

Nu sitter jag på tåget. Min väska

0-3a196464ced0d721d417e5c7852ac556.png

Nu sitter jag på tåget. Min väska är nog den tyngsta i världshistorien, haha. Det är helt sjukt hur lugn jag blir av att bara sätta mig på tåget. Mittemot mig sitter världens sötaste unge, dock skriker den som en vettvilling. Lite irriterande. Nu ska jag sätta ipoden i öronen och bara njuta. Vi hörs senare.


Happyface for Sthlm

Åh, bara en dag kvar. Fatta att jag längtar.  Komma härifrån i 2 veckor, mumma me like! Det sista ska jag fixa med idag, alla småsaker. Som att se till att jag lägger ner biljetten, mina tabletter, parfymerna, smyckerna, telefonladdarna, kameran, linserna och så vidare. Har satt iPoden på laddning med så jag har något att lyssna på tåget. Åh, jag vill bara att det ska bli måndag 11.34 nu , haha.  Nae nu ska jag fortsätta att sjunga till spotify.

Fnissmaja

Kan inte låta bli att le sådär lite fånigt.  Helt omöjligt för mig just nu att se sur ut. För mina ögon glittrar och mina käkar gör ont efter har lett för mycket. Usch.  Vet inte om jag borde.
Funderar på att sova, inte för att jag kommer kunna somna, men det är värt ett försök.
Jag vill skriva något här, berätta för er. Men mina ord har tagit slut, försvunnit ut ur huvudet. Jag får återkomma när jag byggt upp mitt ordförråd igen.



Blue lips.

Nu har jag bakat en ny omgång blåbärsmuffins på beställning av min pappa. Helt sjukt vad mycket blåbär vi har nu. Pappa har redan plockat typ 40 liter, men ändå plockar han mer. Han plockade vinbär också idag, det blev typ 4-5 liter.
Jag gjorde egna tryfflar också. Se hur de smakar sen, lite smått nyfiken. Muffinsen blev iallafall sjukt goda och jag är blå om läpparna efter alla färska blåbär jag har ätit. Snyggt!

När packningen börjar gå överstyr.



Än så länge :
24 st tröjor (tshirts, linnen & tunna långärmade)
9 st cardigans/borleos.
5 st sjalar
11 par skor.
2 klänningar
1 kjol
1 par chinos
1 par shorts
Leggins

Och jag är fortfarande inte klar.

Sleeping Beauty.

Fy fan va skönt och ha sovit 15 timmar.  Ska fortsätta titta vad jag ska packa ner idag. Jag måste vara galen, för jag har ställt fram 11 par skor jag vill ha med mig. Får se vilka jag tar med mig.  Går ju alltid köpa nya där uppe, haha.
Har även konstaterat att jag är otroligt söt när jag är nyvaken. Hah.

Älskling, låt oss blunda för en stund.

Älskling, låt oss blunda för en stund.
Vila ögonen och känna lugnet smeka över oss,
fläta samman våra andetag och få våra
hjärtan att slå i takt.

Tar mig till en värld där jag kan tro att
verkligheten bara är en hemsk mardröm.
Älskling, låt oss somna och glömma

Prinsessas kopp.

Lycka. Hittade världens sötaste tekopp som det bara skrek mitt namn om, hah. En rosa med guldhandtag med en ros i guld högst upp. Den känndes lite retro trots den var sprillans ny. Handgjord är det också! Det ni. Köpte två vanliga tekoppar också ifall jag får besök, haha. HAr köpt mina pastatallrikar nu också. Dock var de lite dyra, men jag köpte de ändå. 369 :- / st, och jag köpte två, så det gick ju på några hundralappar. Men det är det värt!
Så nu kan jag har romantisk pasta middag för två. Någon intresserad? Haha.
Men nu har jag inget att göra, lite smått rastlös. Kanske ska börja packa? Det kan iochförsig vara en ganska bra idé.
Antingen det, eller att fota lite. Hmm, vilka problem man har.


Dresscode Funky Friday

Trots den lilla sömn jag har fått så ska mamma och jag åka iväg till Halmstad en runda. Vi ska titta lite i inredningsbutiker där, och kanske hittar jag något som jag vill ha i lägenheten. Rätt blåsigt väder idag så funderar på att slänga på mig min bandjacka över detta.


Jeansleggins - BikBok
Svart klänning - Vila
Leopardblus - Lindex
Väska - Friis c:o (chique)

I lost my soul to Mr Hades.

Vad jag hatar de nätter då jag inte får en blund. Klockan är nu kvart över sex och jag har inte sovit något. Konstigt nog är jag inte trött heller. Måste prata med mamma om det här, vill inte ha tillbaka mina sömnproblem. Speciellt inte nu, med tanke på att jag flyttar om 3 veckor. Kanske därför jag sover dåligt, för jag är stressad?
Får fundera på det där. 

Har tänkt att gå ner och ta en kopp te snart. Känner att min hals är inte som den borde. Tittade in på Fokis blogg och såg hennes senaste cupcakes. Det gjorde mig sjukt sugen på att baka cupcakes, det var typ förra året jag gjorde mina rosa. Ska se om jag hinner baka det i helgen innan jag sticker till Stockholm.
Jag är fan chockad över hur många som har frågat om vi ska träffas när jag är där uppe.  Nae nu har jag svamlat färdigt för detta inlägget. Vi hörs senare på morgonen.



Update: Somnade när jag satt och tittade på soluppgången. Så 2 ½ timme fick jag sova denna natten.

Hot & Not



Svensk Hiphop - Stor jävla kärlek till den musiken. Blir alltid så pepp på allting när man lyssnar på det. Tummen upp!

Piercingar - Jag tycker det är så sjukt snyggt. Fast det ska ju självklart inte vara överdrivet. Men mumma på piercingar!

SecondHand - Jag kan inte gå in i en secondhand affär utan att komma ut med något! Idag fyndade jag en ny vit cardigan för 20 spänn. Mm, me like.



Myggor  -  Ingen gillar väl myggor, men är man allergisk så är det ännu värre. Blev jäätte myggbiten när vi plockade blåbär igår, och idag är hela mina ben uppsvullna och stenhårda. INTE KUL.

Saknad - Jag saknar min syster superduper jätte mycket. Har knappt fått träffa henne på hela sommaren. Ska bli skönt att få umgås med henne sen när vi åker till Finland.

Tom garderob  - Okej, min garderob är inte tom, men det är bara gamla knasiga kläder där. Lätt att jag ska kpa nya nu när jag flyttar. En flicka måste ju ha en full och fabulous garderob.


Aldrig så lägligt.

Regnet har aldrig fallit så
lägligt som det gör nu.
För jag behöver vatten som
sköljer bort skammen
du lagt på mig



Better togehter.

Sitter i sängen och funderar lite.  Jag känner mig lite som ett ihop trasslat garnnystan. Försöker att reda ut de största knutarna, och det är inte det lättaste. Funderar starkt på att bara klippa bort dem istället för att lösa dem.  Kanske lika bra. Jag behöver någon just nu. Vill inte vara ensam, kan inte vara ensam.  Hjälp, rädda mig.

Sitter och lyssnar på Jack Johnson på Spotify. Gud vad jag älskar hans musik.


Dresscode Glasriket.

Idag så blir det dagsutflykt till Kosta Boda, även känt som glasriket, som ligger här i småland.  Så det är jag, mamma, min morbror och hans fru som ska åka. Pappa ska vara hemma med Cassie. Jag är lite småtrött efter att inte sovit så mycket. But hey, it was worth it! ;]


Långärmad tröja - Lindex
Jeansleggins - BikBok
Skärp - Syrrans ^^
Klocka - Ur&Penn


Och så självklart ska jag ha min snygga friis c:o väska till. Dock vet jag inte vilka skor.
Men det löser sig!


Konversation med innehåll

Min morbror och hans fru kom igår kväll. Riktigt trevligt, träffar dem ungefär 2-3 dagar om året. Dock blev det väldigt allvarligt under middagen då pappa skulle berätta hela hans historia, och sen så gled dem in på hur mamma och pappa träffades.  Kanske lite väl seriöst för min smak. Men min morbror och jag disskuterade hela kvällen om olika saker. Alltifrån film till våld och till slut skola. Jag njöt av det varje sekund, älskar att få verkligen prata med någon. Alltså ha en konversation med innehåll.
Fått väldigt söta sms nu på morgonkvisten. Jag blev väldigt glad för dem hjärtat, tack!


10 liter blåbär och 245685 myggbett.

Pappa, jag och Cassie har varit ute och plockat blåbär. Vi skrapade ihop 10 Liter blåbär och det är fortfarande jääääättemycket kvar. Helt sjukt! Jag är helt blå om mina fingrar, så jag får ta och tvätta av dem. Men det värsta är att jag har fått massa myggbett på benen, och jag är allergisk mot myggbett så mina ben har svullnat upp och gör ont som faen.  Stackars mig, haha.  Jag tycker det är lite kul hur vi tog oss fram och tillbaka ut ur skogen.  Vi åkte fyrhjuling + släp.
Har man en skogsgård så åker man släp på en fyrhjuling istället för hölass, haha.



Cassie var så söt som satt och vaktade hinken vi la blåbären i, haha.

Dresscode tandläkaren.


Linne - Newbody
Tshirt - BikBok
Cardigan - Gina Tricot
Jeansleggins - BikBok
Väska - Friis c:o (Chique)


Tandläkarterror.

Usch usch usch usch. Om 1 timme ska jag vara hos tandläkaren. Vill inte! Hatar att jag har tandläkarskräck. Jag går till samma tandläkare varje gång. Henne har jag gått hos sen jag var liten.  Jag kom på ett problem idag. När jag flyttar kan jag ju inte åka tillbaka hit för att gå till tandläkaren, så jag måste gå till tandläkaren i Halmstad.  Usch ryser av bara tanken. Dock är det bara en kontroll idag, jag ska inte laga något. Vad jag vet iallafall!
Wish me luck.


Händelselös tisdag.

Rätt händelselös kväll. Tittat på allsång, suttit vid msn, spelat betapet. Rätt boring.  Imorgon ska jag till tandläkaren. Dock hade mamma glömt att säga det så jag blev påmind av ett sms från folktandvården. Vet inte om hon glömde säga det med flit på grund av min tandläkarskräck, eller om hon helt enkelt är lite senil.  Men jag ska klara det, hade jag tänkt. Det är ju trots allt inte så farligt. Sen på eftermiddagen/kvällen så kommer min morbror och hans fru ner från huvudstaden. Fabulous, alltid lika kul att ha dem här!

Kanske ska skriva en rad till söta David också, så han inte blir allt för ledsen ;] Puss på dig hjärtat.




Ska vi plocka körsbär i min trädgård?



Har testat dem nya linserna nu, och jag fullkomligt älskar dem! Helt sjukt att dem bara kostar 300 spänn. Måste dock lära mig lite bättre att handskas med dem. Men detta blev de första bilderna.

Nytt glitter i magen .

Var en runda i stan idag, hah. Köpte saker till min sänggavel som jag ska göra själv. Kommer bli så sjukt snyggt!
Passade även på att köpa ett nytt navelsmycke. Imorgon har jag haft den i 6 veckor. Fast jag bytte redan idag, en dag kan la inte göra så mycket?  Hämtade ut mina linser också, har dock inte hunnit prova dem än. Ska göra det, ska bara komma på något bra att fota. Dock glömde jag att köpa mina pastatallrikar när jag ändå var i stan. Det får jag ta en annan gång.
 

Mina bebisar har kommit!

Gud va skönt med sovmorgon. Har gått upp 7 - 8 flera morgonar i rad nu. En flicka behöver sin skönhetssömn, hah.
Fick en sms-avi idag också. Mina närbildslinser har kommit! Jag ska bara hämta ut dem nu, och sen jävlar ska det fotas!
Måste tvätta lite kläder idag också. Till Stockholm, åker ju på måndag. Hah, ja jag är i god tid för annars kommer jag bara att glömma det. Så ni får hålla utkik efter lite nya fotografier som dyker upp i eftermiddag eller ikväll.


Måste testa nya saker.

Pappa insisterade på att jag skulle titta på Beck filmen som gick på fyran ikväll. Enbart för att jag aldrig hade sett en Beck film innan. Svenska kriminalare var inget som lockade precis. Men filmen var inte helt fy skam faktiskt. Åter igen så vibrerade min telefon igenom hela filmen. Tillslut var jag lite snäll mot pappa och stängde av vibrationen och hade den på tyst bara.  Visst är jag snäll, haha. Godheten själv.  Har fått ganska mycket nya läsare, och dem är flitiga på att kommentera. Kanske dags för min första frågestund, eller vad tycker ni?


Lilla fröken ekonomisk.

Har precis varit på IKEA med mamma och handlat mina möbler till lägehenheten. Köpte soffa, matbord, köksstolar, tvbänk, kuddar, täcke, tvättkorg, spegel, hallmöbler och alla små saker till köket. MEn jag höll min budget, jag har tillochmed 5000 över! Så det ska jag ha till det jag har kvar att köpa. Det är bara mina pastatallrikar, tekoppar och dekorationer kvar. Det lär ju inte gå på 5000 så jag får lite över också, yeey.
Jag kommer ju lyckas att ha itt eget hushåll. Haha. Ska försöka sova lite efter jag ätit lunch, har sovit dåligt inatt.


Jag sa att jag inte kunde leva utan dig, och nu när du är borta vet jag inte vem jag är.

Jag borde sova. Men här sitter jag igen. På natten, ensam i min säng, och funderar över saker som varit.  Pratade med en person jag inte pratat med på flera månader idag. Konstig stämning.  Jag vill att det ska vara som innan, att vi ska vara som vi var förut. Men så är det inte. Vi är inte samma personer vi var för några månader sedan. Vi har växt upp, vi har mognat, vi har lärt oss att prioritera vad som är viktigt här i livet. Iallafall i våra egna liv.

Vi har lärt oss vad svek är, vad sorg är och inte minst vad smärta är. Vi har saknat, vi har gråtit, vi har älskat och vi har hatat. Allt vi förut delade, allt som vi upplevde tillsammans. Det har vi nu upplevt med andra. Vi är andra personer nu.
Vi har andra liv. Vi har andra vänner.

Men vi har ett speciellt band, en band som inte går att bryta.För du vet de, åtminstone hoppas jag att du gör det;
Jag älskar dig.



Butterfly on a wheel.

Pappa och jag har tittat på film ikväll. Som vanligt, hah. Denna gången en actionfilm med titeln Butterfly on a wheel. En av dem bästa filmer jag har sett måste jag säga. Riktigt bra handling och blev aldrig långtråkig. Ni som inte har sett den måste verkligen se den. Dock förstörde jag stämningen lite när jag satt och smsade hela filmen så vibrationen hördes x antal gånger. Haha.  Nu blir det nog att sova, ska upp halv åtta imorgon. Ska inhandla möbler. Kommer bli så sjukt skoj.
Godnatt med er!

Förökning i fotograferingsfamiljen.

Åh, lycka. Har precis beställt ett närlinsset i fyra delar. Så man kan ta snygga närbilder. Längtar verkligen tills jag får hem dem. Nedrans vad det ska fotas då!  Ska ta med mig kameran till Stockholm också. Finns mycket vackert att fota där. Kanske kan få Boston att stå modell, haha. 




Tröttmössa

Usch, efter 4 timmars sömn är man inte så pigg på något. Så det blir att ligga i sängen och titta på film idag hade jag tänkt.  Kanske finslipa det sista på vad jag ska köpa för möbler. För imorgon ska dem inhandlas. Så det är bara att åka och bära in möblerna när jag kommer hem ifrån Stockholm.  Kommer blir skitbra.  Pappa kom hem med min Kitchen Aid igår med. Ja, ni vet en såndär köksmaskin.  En lila, assnygg. Kommer passa asbra i köket.  Åh, nu vill jag bara att denna veckan ska gå snabbt så jag får åka till Stockholm sen.


What do you say to jumping off the edge?



Don't know much about your life.
Don't know much about your world


Jag väljer någon annan.

Det är natt, och som vanligt börjar jag fundera på natten.  Jag väljer att vara ensam, när hela min kropp och själ skriker efter närhet. Jag väljer tystnad, när hela mitt huvud är sprängfyllt med ord.  Jag väljer glömska, fast jag vill bevara varenda minne jag har.  Jag väljer någon annan, när mitt hjärta skriker efter dig.

Du måste ge mig något att jobba med.


Har ni som jag fastnat för låten dem spelar i 3 reklamen, ni vet den där när tjejen smyger ner henne mobil i fickan på en kille och ringer den när han står på puben. Här är iallafall den låten. Jag har inte tyckt om KICK innan. Tyckt det är lite väl mycket fjortis över det hela, men denna låten älskar jag, haha.

Räddaren för spindelrädda


Denna coola grej heter Bug Buster. Det är så du kan ta bort småkryp i din närhet utan att egentligen ta i dem.
Man nästan suger upp krypen så dom hamnar i röret och sen kan man släppa ut dem ute. Hur smart är inte det liksom?
Den finurliga uppfinningen finns att köpa här för 149 :-



Krösamaja junior.

Vad trött jag är på detta vädret. Det ska bara regna och regna och regna.  Drunknar ju faen snart, haha.  Det enda man kan göra är sitta inne och titta film och annat mys. Jag vill ju ligga ute och sola och åka och bada.  Jag klagar mycket idag, haha. Klagade på mamma innan att det regnade, som om det vore hennes fel.  Nu ska jag fortsätta att uppleva lite barndomsminnen och titta på Emil i Lönneberga.  Jag hoppas verkligen inte att jag pratade så när jag var liten.

ELskling!

Något spontant äventyr blev det tyvärr inte idag. Det spöregnade när vi vaknade så vi kom överrens om att vi skulle spara pengarna till stockholm och sova vidare. Har åskat skitmycket också, och jag har precis haft strömavbrott. Så sjukt tråkigt, för det finns absolut ingenting att göra. Okej, man kan läsa en bok, men jag ville verkligen inte läsa. Så nu är jag lycklig igen när jag har min el. Haha, vadå beroende liksom? '



Destination okänd!

Jag sitter här och funderar på att sova faktiskt. Ska upp klockan 7 imorgon. Ska ta bussen tillsammans med Boston klockan 9 till tågstationen, sen får vi se vart vi hamnar, haha. Så typiskt oss att inte veta vart vi ska, bara impuls grejer.
Det var ju hon som fick mig att ta hål i naveln, haha. Kanske borde tvinga henne att göra det nu ;] Feel the pain baby.
Nae, men det ska faktiskt bli urkul. Trist bara att det ska bli dåligt väder. Fast i norrland ska det typ bli fint, kanske vore något? 


Jag börjar bli hyfsat skicklig med kameran.




Jag behöver dock inskaffa mig ett macroobjektiv. Någon som vet något bra och hyfsat billigt till en nikon?



Street art.

Detta är nog det tuffaste jag någonsin har sett. Det är alltså målat på en plan yta, men ändå ser det ut som det är som ett hål. Jag har blivit livrädd och jag gick där.  Hade ju faen trott jag skulle trilla ner.




MILF?

Jag måste bara berätta. Mamma och jag var som sagt och handlade i en stor varuaffär. Så klart är det massor med olika människor men jag lägger speciellt märke till en. Det är en ung familj. Föräldrarna kan itne vara mer än 25 om ens det, och dom har två små barn på kanske 2 och 3 år. Dessutom är en tredje på väg då mamman är gravid. Vad är det för speciellt med det kanske ni undrar. Jo, det var nämligen så att jag reagerade på vad mamman hade på sig. Hon hade en svart kort byxdress i tunnt bomullstyg. Fortfarande inget konstigt, eller hur?  Det jag reagerade på var längden på den. Den var überkort! Halva skinkorna visades!  Jag blev riktigt chockad. Det var inte snyggt, och jag tyckte det var sjukt olämpligt att gå sådär när man är mamma och gravid. Fast, vem vet. Jag kanske överreagerar.



ID Dresscode.

Mitt leg har kommit! Woho, slipper använda passet nu när jag handlar med kort. Haha. Så det blir en runda in till stan för att hämta upp det, och så handla lite. Det är varmt som faen idag så det blir bara en enkel outfit som jag toppar med mina rayban kopior och mina vita låga tygskor från H&M.



Jeansleggins - BikBok
Linne - H&M
Sjal - H&M


Stong but lonely.

En ny kategori har dykt upp. En som är döpt Fotografier. Som ni kanske har märkt tycker jag om väldigt mycket att fotografera.  Så jag tänkte dela med mig lite av mina foton då och då här på bloggen. Berätta gärna vad ni tycker om dem.









The krillebooi song



Haha jag dör! Dom har seriöst gjort en sång om/med Krille.
Ja, den var ju inte hel fel faktiskt. Eller vad tycker ni ?


Kolsyrat, inget för fina flickor som mig.

Puh va mätt jag är.  Sitter och dricker lite vatten nu. Jag har blivit sjukt beroende av att dricka vatten. Tycker det är jättegott och tröttnar aldrig. Dock ska det vara utan kolsyra. Kan inte dricka kolsyrat utan att rapa som en galning.  Lite synd faktiskt med tanke på att vi kan få kolsyrat vatten i kylskåpsdörren. Ikväll så blir det film som vanligt med familjen.
Denna gången är det Colin Nutleys Angel som står på tur. Har absolut ingen aning om vad filmen handlar om. Tänkte att jag skulle smygläsa lite på baksidan nu innan.


I'm walking on sunshine.

Tillbaka efter min "lunchdate" med Boston. Alltid lika trevligt. Och som vanligt åt vi varsin sallad. Hon räksallad och Jag kycklingsallad. Vi gjorde upp planer om vad vi ska göra i stockholm och denna helgen faktiskt. Lite roliga och galna äventyr som vi alltid har för oss, haha. Vädret har blivit ännu bättre nu. Blåser inte alls lika mycket och det är strålande solsken. Varmt som i h-vetet också. Sitter på altanen i kortkort och linne.  Jag ska nog gå in och hämta lite isvatten.
Innan jag flyter bort här.


Dresscode Lunchträff.

Ska kila iväg och luncha med Boston nu. Hon har maaaaassa smaskiga saker att berätta för mig, och nåde henne om hon inte berättar, haha. Vädret är riktigt fint idag, bara lite blåsigt.


Jeans - Criminal Damage
Linne - H&M
Ziphoodie - BikBok


Jag är komplicerad, Jag är djup.

Alla funderar vi. På allt vi ser omkring oss. Även om vi inte gör det medvetet så reagerar vi på allt vi ser. Det lagras inne i huvudet i någon konstig slags bank. En bank där man gör insättningar varje dag, men allt för sällan gör uttag.
Jag ser mig själv som en djup person. Jag funderar, reflekterar och analyserar allting. Även saker jag inte har med att göra. Jag vill också påstå att jag är en komplicerad person, för det är jag också. Ytterst få förstår hur jag fungerar och tänker, resten tror bara att dom gör det. Jag låter dom tro det, det är deras intryck.
Att vara komplicerad kan vara rätt jobbigt ibland. Då, som nämnt , ytterst få förstår ens tankesätt.  Men jag tycker om att vara komplicerad. Det gör en till en gåta som aldrig kan bli löst.


Hippiechic



Klänningen kommer ifrån Forever21 och dom lårhöga stövlarna och hårbandet kommer ifrån Topshop.
Jag är helt kär i denna klänning och funderar starkt på att beställa den.


Ny design!

Som ni ser nu så har bloggen fått ett nytt utseende. Enklare, stilrenare och otroligt snyggt. Jag är helnöjd.
Tack emelie för hjälpen!


Nya älsklingar.

Fick mitt paket från Chique idag.  Innehållande en väska, en plånbok och två armband. Är lite besviken på armbanden, iallafall pärlarmbandet där låset gick sönder direkt.  Känner ni igen väskan och läderarmbandet förresten? Om inte, ta en titt här. Väsan är från Friis c:o. Så det blir den andra i samlingen, and mor to come! haha.



(Klicka på bildena för att få dem större.)


If i beg and if i cry, would it change the sky tonight?

Ny musikfavorit. Beyonce aka Sasha Fierce. Kär i denna låten.




Dresscode Hemmachill.



Jeansleggins - BikBok
Tshirt - Gina Tricot
Jeans väst - BikBok



Honing och nötter för ansiktet.

Sitter här nu med en ansiktsmask med honung (Honing) och mandel. Luktar rätt illa faktiskt. Har precis duschat. Så nedrans skönt är det. Jag har upptäckt till mig förfäran att min vita bh har BUS spår på sig. Inte bra alls.  Idag vet jag därimot inte vad jag ska göra. Pappa och jag kanske skulle ut och köra lite. Måste beställa lite möbler med så jag får det tills jag flyttar. Helt sjukt, det är bara lite drygt 3 ½ vecka kvar nu tills jag flyttar. Börjar bli lite smått nervös faktiskt. Haha.
Idag kommer troligtvis min nya design upp också. Lite mer stilren, lite mer vuxen, lite mer brunett. Haha.
Kommer nog sakna denna designen lite, men va fan. Man måste förnya sig. Det kommer bli askalas!



Veckans klockrenaste inlägg.

Sitter och spanar runt lite på nätet och snubblar över det här.  Hahah jag vet seriöst inte om han driver eller är fullt seriös.
Är han seriös finns det ju ett hopp där ute för större tjejer. Ja, herregud..



Untitled.

Give me a call. I miss you.
You must know i miss you.
I really do.





Grattis sessan, men du är onödig.

Pappa och jag tittade på Allsång på Skansen.  Satt mesta del och dissade dem medverkande. Lekte lite tvkritiker sådär. Jag fick en ny idol. Poeten och författaren Marcus Birro. Jag vet inte om det var för att jag gillade hans verk och hans stil. Eller för att han påminner allt för väl om någon jag försöker glömma.  Progammets klockrenaste citat kom från norska stjärnskottet Alexander Ryback:
"Det är mycket barn här, räck upp handen alla barn. Det är väl ingen som är mina?"
Så klart på norska, men jag är inte så duktig på att skriva på det språket. Nu blir det att titta på firandet av kronprinsessan. Enligt mig så tycker jag att kungahuset ska avskaffas. Dem gör endå ingen nytta, haha.
Bara onödiga pengar, eller vad tycker ni?



Dreams come true, right?

Sabla telefonbloggning som funkar när de själv vill. Det började iallafall åska och regna helt sjukt mycket tidigare. Så jag kröp ner under täcket och lyssnade på regnet och bara mös. Men sen blev det så mysigt, så jag somnade. Sen klockan fyra ungefär har jag legat och sovit. Haha, känns som om jag kommer vara vaken länge inatt.  Drömde en helt sjuk dröm också.  Jag drömde att jag och boston var på en bloppis irl, (Helt sjukt jag vet), och ägaren till bloppisen var Stilrobin!?
Jag menar va fan, haha. I drömmen så tyckte Boston att jag skulle börja stöta på honom.  Helt weird dröm alltså.


Dagens lunch. Två kokta ägg, vatte

0-16c82884474fcbdb82799d8ddd652105.png

Dagens lunch. Två kokta ägg, vattenmelon och kardemumma te. Älskar det teet! Sitter och kollar på en fransk film samtidigt. Blir ingen fika med boston idag för det körde ihop sig. Så jag blir nog tvungen att följa med och fira mitt kusinbarn som också fyller år idag. Boring.


Dresscode familjefika

Farmor fyller år idag och vi ska ner och fika hos henne. ÄR svin äckligt trött. Trots att jag gick och la mig i skaplig tid. Internet krabbade och jag blev bara mer och mer arg. Så jag gick och la mig. Ska ta en fika med Boston senare. Hon har en massa smaskiga saker att berätta för mig den lilla fröken.


Linne - Marwin
Kortärmad kofta - H&M
Sjal - Monki
Klocka - Ur&Penn

Till detta ska jag självklart ha mina nya små bebisar på fötterna.
Ursäkta bilden men mamma stressar så den blev lite suddig.


This very moment.



Just den här studen hatar jag.
Stunden då jag inser hur fel jag har haft och
hur lurad jag har blivit.
För ännu en gång föll jag för ett farligt leende.
Ännu en gång sprack mitt hjärta lite till.


Tribute to MJ

Några av mina idoler, dansgrupper Bounce, gjorde en hyllning runt om i Stockholm för att hedra MJ. Så jävla tufft!
Jag saknar som fan att dansa. Jag ska faen lära mig denna koregrafin, den är inte alls svår.  Kanske slänger upp sen när jag dansar?  Haha nae, jag står nog över det. Men Njut av hyllningen av MJ.





Well, hello goreous!


Jag må säga att jag är så mycket snyggare i brunt än i blont.
Eller vad säger ni?


Det har slutat regna för en stund

-a72736dab45628ff346a30735c7c364.png

Det har slutat regna för en stund och solen skiner lite. Vi sitter på altanen och äter hemmagjord blåbärspaj. Mumma. Fast jag fick grymt ont i magen av den. Usch, tyck synd om mig!


Mamas new little babies.


Kan man annat än älska dem? Detta är mina nya små skötebarn.
Mina små bebisar som gör mig 190 cm lång. Åh, mamma älskar er.

En shopoholics outfit.

Efter bara ett par timmars sömn och en knäckebrödsmacka så åker jag till staden med mamma. Känner att jag börjar bli en liten shopoholic då det kliar i fingrarna varje gång jag har pengar.




Jeans - Criminal Damage
Linne - Gina Tricot
Borleo - H&M
Öronhängen - H&M

Nattsvammel

Fnissar gör jag så jag får ont i käkarna. Jag njuter, jag mår bra.  Vad är det som känns i maggropen, kan det vara en liten lycka som håller på att födas?  Något jag tänker på kanske lite för ofta.  Usch, att vara vaken på natten är nog inget för mig. Tänker lite för mycket. Men endå vågar jag inte somna. Rädd för att drömma. Rädd för att verkligheten bara är en dröm?  Jag svamlar.  Natten gör något med tankarna. Jag skyller på månen. Jag skyller på stjärnorna. Jag skyller på dig.

ikväll blir det filmmys med föräld

1fd2e1368a3227fdecc887ba669f2485.png

ikväll blir det filmmys med föräldrarna och ikväll visas agent 007. Jag ska sitta och drunkna i daniel craigs underbara blå ögon nu. Hoppas ni har det lika mys som jag!


FredFlare Fever!


Satt och tittade runt på nätet och trillade in på Fredflare.com och blev helt kär i deras saker.
Här är några godbitar jag plockade ut. Älskar den lilla bruna läderväskan, tittade på en sådan häromdagen.
Skjortan och skorna är enkla men så underbart snygga. Tischan är lite charmig med texten "I just want to ride bikes with you".
Men min stora kärlek är endå dom små söta öronhängerna! Ett par som ser ut som tänder och ett par som ser ut som peanut/jelly macka. Sen självklart som det cupcakefreak man är så måste ju cupcake tandtråd få vara med bland favoriterna.

Kinkigt morgoninlägg.


Skype, bra för nattliga nöjen.

Jag har blivit tilldelad jobbet som nattsällskap.  Jag ligger och fnissar åt det mesta, men det är bara kul.  Kommer nog inte sova så mycket inatt. Men det är skönt, så länge man pratar med folk man tycker om så är det helt okej.
Kommer att sitta på skype hela natten. Guuud så mysigt, för att citera mitt sällskap.

Sitter och tittar på tv med pappa.

4a3e0a490a1f43dfaeada979ecc2b3fa.png

Sitter och tittar på tv med pappa. Har precis tittat på sommarkrysset. Såg ni britney medleyt? Pinsamt dåligt. Hennes låtar blev slaktade av dom. EMD var snygga och stilrena som vanligt i sina kavajer. Johan palm såg löjlig ut i sitt linne när han är så spinkig. Han får biffa till sig lite. Kollar på filmen ondskan. Tycker den är riktigt bra. Det slog mig precis hur lik stilrobin är andreas wilson. Nu ska jag fortsätta umgås med pappa.


Såpbubbler



Och nej, jag har inte stavat fel, den heter såpbubbler och inte såpbubblor.
Som ni vet älskar jag svensk musik och jag har blivit helt kär i denna låten med Snook.
Och jag blev sjukt sugen på att blåsa såpbubblor,

Sekreterare på IKEA

Ikea var fullproppat med folk som vanligt. Kände mig lite fjollig när jag sprang runt där och antecknade i mitt block. Har iallafall hittat sängstomme, soffa, tvbänk och troligtvis soffbord. Så nu har jag alla möbler kirrade till lägenheten. Gäller bara att beställa allting nu så man har det tills man flyttar. Kommer bli så sjukt snyggt.  Ni kommer få se det sen när det är klart.  Resten av dagen vet jag faktiskt inte hur jag ska spendera, det blir väl att räka ut vad det hela kalset kommer kosta. Daga att langa fram hundögonen. Pappa...?

Dresscode IKEA

Mami och jag ska åka till IKEA och titta möbler. Ska se om jag hittar någon soffa där som jag tycker om annars så ska jag beställa en från en hemsida. Så sjukt najs är den, så jag tror det blir den faktiskt, haha.
Men iallafall, såhär ser jag ut idag, har lite beslutsångest vad jag ska ta för skor bara.
Klack eller inte?




Jeansleggins - BikBok
Långt linne - H&M
Borleo/kofta - Cubus
Halsband - H&M
Klocka - Ur&Penn

You got to be kidding me!?



Fatta att jag blev lycklig när jag såg detta eller. På en av mina favoritbloggar också.
Åh, you made my day Robin!

Märkte att bilden var riktigt dåligt.
För att läsa vad det står, gå in på hans blogg och läs inlägget
"Svar på tal del 2"

Blood, guns and fast cars, that's how i like it.

Hemkommen från stan. Gud vilken underbar dag jag har haft.  Älskar att umgås med Boston, vi tänker så lika.
Filmen var helt sjukt bra! Vi såg Transformers om jag inte har sagt det. Älska älska älska, jag satt med ögon som tefat och tittade. Har kommit på att jag är väldigt grabbig när det gäller filmsmak. Det ska vara explosioner, blod, vapen, robotar, snygga bilar och snygga flickor/pojkar.  Det är saker som en riktigt bra film ska innehålla, inte massa kärlekstrams. Nästa film jag vill se på bio är G.I Joe. Åhå, den verkade så bra.
Nu ska jag sova. Kan somna med ett leende på läpparna för en gångs skull. Tack babe, du är solsken i min vardag.

Nu har jag och boston precis ätit

0-4161a2c11f6d106330ff84444ade1adf.png

Nu har jag och boston precis ätit varsin sallad. Sjukt god! Vi har handlat lite på monki på deras rea. Ska snart köpa varsin fet godispåse och hämta våra biobiljetter.


Tjejers favoritsyssla, träffas i stan och snacka skit.

Idag ska jag in till stan med kära Boston. Har saknat henne faktiskt. Vi ska dryga runt lite, äta lite gott och sedan gå på bio ikväll. Ska blir grymt roligt. Kanske mobilbloggar under dagen, ska se om det funkar idag, för det funkade inte igår.
Måste lära mig koden till mitt visa kort också, haha.  Men så här ser jag ut idag i det blåsiga men vackra vädret.


Jeans - Criminal damage
Huvtröja - BikBok

En gaffel kort


Denna låt har min pappa tjatat om jag vet inte hur länge. Han går och sjunger på den hela tiden, så pass mycket att jag har gett han förbud på att sjunga den. Vilket han är väldigt ledsen för. Men då och då så hör man han sjunga den iallfall, antingen på svenska eller kinesiska.  Så nu satte mamma på den när vi satt där nere vid middagsbrodet, pappa sjöng med och skrattade så han grät. Han är så söt. Love him.

Akuten räknar jag snart som mitt andra hem.

Har spenderat lite tid på akuten i eftermiddag. Nackskador är inte att leka med ska jag säga er. Ont gör det, och blir inte bättre. Så, hej smärtstillande!  Så det blev inte så mycket möbeltittande idag. Eller ja lite blev det, för jag hann bli kär i en soffa för 12 tusen. Men den var så perfekt! Buhu, i-landsproblem.


Snabb Regnig Videoupdate


Ljudet blev väldigt lågt så ni får höja om ni ska höra något :]

It's all 'bout the money.

Fick mitt fina blåa visa kort idag.  Insåg att jag måste skaffa en plånbok med mer fack för kort. Jag har för många kort och för lite fack. Vad jag mer har lite av är pengar. Jag önskar verkligen att jag hade fått tag i ett sommarjobb så jag kunde fått lite pengar, men icke. Så nu sitter man med en lång jävla vill ha lista med skor, kläder och prylar. 
Buhu, nu ska jag leta jobb i Halmstad. Kan ju iallafall få ett extraknäck och lite extra pengar där.  Eller så hittar jag någon rik grabb som jag hänger ihop med. Hum.. Nae det får bli jobb så länge.


Plötsligt händer det.

Pappa och jag sitter och spelar schack på morgonen. Första partiet vinner han, fuck som vanligt. Sen andra partiet så går det bättre, och vet ni vad? JAG VANN :D
Jag vann över pappa, och det är typ bara 3 st som har slagit honom i schack. Efter 5 års spelande mot honom vann jag. Jag blev lite lycklig, haha.

Skönaste dialogen från Ice Age 3

- Vad var det där?
- Det var vinden, blåsten talar med oss.
- Oh, vad säger den!?
- Jag vet inte, jag är inte blåst.

Ni kan inte fatta vad jag flabbade där alltså


Lucky Charm.


kvällen spenderas med bio och ice

0-52e4ab5b81f3379e7f89c8341777c44a.png

kvällen spenderas med bio och ice age 3. Med systersonen som är kramsjuk och kramas hela tiden.


Spansk skönsång.


Ja jag vet att jag lägger upp många videos med denna killen. Men jag är helt kär i hans röst.
Kan inte få nog. Men detta är för en gångs skull ingen cover utan en egenskriver spansk låt.
Enjoy.

Våltagen. Anledning? Vägran att förlova sig.

" När Leila vägrade förlova sig blev hon våldtagen som straff.

Några månader senare sattes hon i bilen - hon skulle föras utomlands för att giftas bort, enligt polisens misstankar.

Men hon lyckades slå larm.

- Jag skickade sms och beskrev vägskyltarna. Jag var så rädd, säger hon."

Så börjar artikeln jag läste.  Leila flyttade till Sverige när hon var liten flicka. Hennes pappa slog henne.
En gång blev hon så illa misshandlad att hon inte kunde gå till skolan på en månad. Anledning? Hon hade pratat med en pojke. Detta är så hemskt. Att det pågår i vårt eget land. Flickor som blir mördade, våldtagna och misshandlade av sina egna familjer. Av sina pappor, bröder, far-och morbröder. Vad är det här för något, varför stoppar vi det inte?
Leila berättar att hon flera gånger sökte hjälp men hon blev inte tagen på allvar. Varför tog ingen henne på allvar?
Leila rymde på sin 18 års dag och levde gömd på olika kvinnojourer. Hon valde senare att ta upp kontakten med sin mamma och syskon. Dom sa att pappan hade förändrats och att dom hade valt ut en man som Leila skulle gifta sig med.  Eftersom det är jobbigt att leva gömd och hon saknade sin familj och ett vanligt liv så tackade hon ja.
Bara det att hon hamnade på sjukhus, för mannen de valt misshandlade henne.

Något måste göras. Vi måste rädda dessa flickor. Inte bara här i Sverige, utan i hela världen där detta pågår.
För vem skulle vilja leva såhär?


En helt vanlig tråkig tisdag.

Har sovit lite halvtaskigt så man är lite sliten idag. Ännu värre märker jag att brännan börjar blekna, ohnoes!
Ska kirra tågbiljetter idag så jag kan ta mig upp till Boston i slutet av månaden. Ska bli så fabulous.
Nä nu ska jag plocka upp lite i mitt rum och sen så ska jag fräscha upp mina naglar.
Och nej det blir ingen billig, rosa tippar á la kissie variant. Det är rent av fult.

Grattis förövrigt till Mummelhumla som fyller 19 år idag. Grattis på dig babe!

åska, springer och frida.

Usch, typ storm här. Regnar som om himlen hade öppnat sig och blåser som någon står med en stor jävla carolafläkt!
Nu är man nyduschad och fin, nej jag har inte varit ute i regnet, jag använde duschen. Sitter och smågluttar på Jerry Springer samtidigt som jag läser det nya nummret av FRIDA.  Amir ska tydligen vara med där angående Britney, lite kul faktiskt. Men nu såg jag att på framsidan står det att i nummret så finns det tips på hur man haffar killen på 2 minuter.
Fast nu åskar det, så bye!

Smsbombning och Pride festivalen.

Där låg man, trött och härligt gosig efter lunchen och tänkte sova. Då har människor världens bästa timing och skickar 12 miljarder sms. Haha, mobilen låg och vibrerade så det stod härliga till. haha!
Har iallafall kommit fram till att jag och boston baby ska gå på pridefestivalen. Helt jävla fabulous! Kom också fram till att jag ska bege mig söderut och hälsa på dowsen.  Åh känner verkligen att jag behöver pengar nu.
Pappa...?

nu ska vi se om det funkar. Har fi

0-36e74c9154972c0eaef5b3bdb736c919.png

nu ska vi se om det funkar. Har fixat så jag kan blogga med mobilen så kanske det blir bättre uppdatering också.


I guess that I miss you, I guess I forgive you

Måndag morgon, har precis skjutsat mormor till bussen. Sitter och lyssnar på Famous blue raincoat. Så sjukt vacker låt.
Ska fortsätta planera min lägenhet idag tror jag, kanske tillochmed få mamma till att åka till en möbelaffär för att titta lite möbler. Känns rätt skönt, jag vet hur jag ska ha köket, hallen och badrummet. Så det är bara sov-/vardagsrummet som är kvar.  Åh jag vill bara flytta nu!


Ja, det är jag som har tagit bilden.

moviestar oh moviestar.

Nu har jag laddat upp med massa bra filmer. Så nu ska jag ner och poppa popcorn för att sedan starta min lilla filmkväll. Är otroligt sällskapssjuk och just nu lite tjurig också, (på en viss person). Men det får jag strunta i och ha mig själv som sällskap. Vill folk mig något får dom skicka ett sms.

Fameous blue raincoat.



Det är vackert, jag ryser.

Shopoholic, yes indeed.


Fick hem mina saker från H&M idag. Blev lite lycklig sådär. Skorna är så sköna så jag vill inte ta av dom, så jag springer runt med dom här hemma. Pappa tyckte det var billigt att jag fick allt för under 800 spänn.
Finfina grejer det där.

Vårat avsked under månen.


Fast inga toner kan förklara hur jag mår.

En rockig festival outfit.



Det är sommar, sol och festivalerna flödar. Även om man är på festival så vill man ju se fabulous ut.
Många festivaler är lite åt det rockiga hållet, me like. Så jag hade lite tråkigt och slängde ihop en liten outfit.
Blev riktigt kär i bootsen faktsikt. Sen är det ju stentvättade jeans, en oversize tischa med snyggt tryck, och självklart måste man ju toppa detta med dom klassiska pilotbrillorna.
Allting finns att köpa på topshop.

Chaos is a friend of mine


Mumsiga pojkar i hamnen

Händelserik dag. Frukost i farmor och farfars stuga, sen skulle vi åka bort till min faster och deras stuga. Då var vi en för mycket i bilen så jag fick ligga i baksätet. Inte så bekvämt när man är 181 cm lång ska jag säga er. Men det fick duga.
Väl ute hos min faster så åt vi lite våfflor och hade det gött. Åkte och kollade på en superfin sommarstuga. Ska tjata lite på pappa att han ska köpa den, haha.
Mamma och jag tröttnade på dom andra så vi tog bilen och körde en runda. Ner till hamnen och bort till Torekov. Galet vad snygga pojkar jag såg nere i hamnen! Mumsmumsmums! Har varit nästan 30 grader varmt hela dagen och soligt och klarblå himmel. Så kommer man hem och möts av spöregn, åska och 20 grader.
Ja, det är tur man kan drömma tillbaka.


Stuga i båstad för mig och männen?

Blir en liten dagstripp till Båstad idag med familjen. Ska ner och träffa lite släkt, sen kanske kolla på en sommarstuga.
Min farfar är så söt. Han säger hela tiden att jag ska få ta med mig min pojk (han är övertygad att jag har en) och så ska vi få bo i deras sommarstuga där nere en vecka.  Men nu är det inte någon av mina män jag åker med, (i wish), utan det är min familj. 3 personer jag ska dela en bilresa i 1,5 timme med. Tacka gud för min rosa lilla iPod!


You know that I could use somebody, someone like you.



Ska vi ha lite telefonsex babe?

Telefonsex har jag aldrig förstått mig på. När jag väl har fått in luren så hör jag ju inte vad dom säger
                                                                                                                                                    Babben Larsson


Skönaste citatet ever. (Haha, skrattar åt mitt eget ordval, "skönaste")


Fading like a rose.

För första gången på länge så fotade jag igår. Känns att man är lite ringrostig. Men här är smakprov vad jag lyckades med.




Välkommen till helvetet

Usch, det är ju som att leva i en bastu! Men jag ska inte klaga, det är ju varmt iallafall. Har varit och fixat id-kort och visa kort tror jag det var. Får det om några veckor nu. Hoppas jag får det innan jag flyttar bara.  Klockan är redan halv två och jag har inte ätit något. Är lagom hungrig nu ska ni veta, och har världens sämsta humör nu.
Ge mig mat, grrr..

Du vet vem.

Saknar dig. Hör av dig.


Sommar hot & not!



-   Vattenmelon!
Jag älskar de! Kan inte få nog av det! Underbar sommarfrukost att bara äta en skål med vattenmelonstärningar.
Eller varför inte mixa en god sommardrink av de?

- Läsa böcker!
Jag ligger och läser min bok "Snabba Cash" när jag ligger och solar ryggen. Kan knappt lägga ifrån mig den!
Sommaren är nog den bästa årstiden att läsa böcker. Okej kanske hösten också.

-  Morötter!
Jag har fått dille på morötter. Går och knaprar på dem hela tiden känns det som. Men det är ju skitbra. Morötter är ju fulla med fibrer och dessutom är dom bra för brännan.



-   Småkryp
Man känner den där kliande känslan som om något går på en när man solar. Dom små äckliga flugorna och skalbaggarna är ett stort minus för sommaren.

-   Studiebidrag
Okej, det är bra i sig att få pengar och så. Men det suger purjolök att inte få pengar på sommaren! Jag har saker jag behöver köpa och jag har inte råd. Buhu.. Pappa fixar kanske?

-   Åska
Fy satan vad det har åskat nu i två dagar. Som om det vore tredje världskriget eller något! Jag har alltid tyckt att åska är mysigt men det här är ju faen läskigt!


Trött på blondinbloggar.

Är jag den enda som är så sjukt trött på alla "blondinbloggar"? Med kritvitt hår, rosa mjukisdräkt och rosa läppar.
Fan, alla ser ju ut som kopior av varandra. Men det är rätt underhållande att se när dom bråkar om vem som började bära rosa läppstift först. DET GJORDE DOM INNAN NI VAR FÖDDA! Åh suck, jag hoppas dom växer till sig och inser hur omogna dom är. Eller så kan dom fortsätta underhålla sverige med sitt "You know you love me!".
För det är garanterat mer än jag som genomskådar deras uppmärksamhetsbehov :]


Chess is like life, it's full of posibilities.

Full rulle hela dagen. Började som sagt åska som satan igen, och jag låg och sov i soffan, haha. Sen blev det middag och efter det så tog pappa och jag fram schackbrädet och spelade lite. Jag har spelat mot honom i 5 år men aldrig besegrat honom. Men jag var nära ikväll, så nära. Jag ska slänga mig i duschen och sen ska jag kräva returmatch.
Detta går inte.  Bjuder på en låt från musikalen Chess bara för de :




Enjoy!

En fullspäckad lyckad dag

Detta är min första lugna stund sen klockan 6 imorse! Har varit i stan på ett ärende först, sen hem och få reda på att man har kommit in på skolan. LYCKA! Sen ner till affären och hämta ut tavlan jag köpte från KanDee och Marco, ursnygg!
Efter det så bar det av hem och äta lunch. Hah sen hade vi glömt lite saker vi skulle handla och så vi fick åka och fixa det. Jag skulle fixa mitt id-kort och allt. Fixade fotot iallafall, dom hade datafel så dom kunde inte göra något. Vi ska in någon dag och fixa det. Fotot blev riktigt bra, första gången jag blir bra på kort som någon annan tar. Och hör och häpna:
JAG LER!
Haha, men fint blev det iallafall. Nu ska jag lägga mig och sova lite. Är helt slut, och så är det åska på gång nu igen. 




RSS 2.0