This is who i am.

Va fan håller jag på med. Jag ändrar frisyr och stil hit och dit. Jag ska bli dittan och jag ska bli dattan. Jag har kommit på mig själv med att vara allt annat än mig själv. Säger någon att den stilen är så jävla najs, klart som fan jag försöker härma den. Speciellt om det är någon jag är intresserad av, då försöker jag impa som fan och ha just den stilen. När jag ska bara vara jag? När ska jag börja göra vad jag vill med saker och ting. När fan ska jag börja inse att jag är så mycket mer fabulous när jag är mig själv än när jag är alla mina alter egon. Nej fan, inget mer att försöka göra sig till för andra.

This is me, take it or leave it.


Kommentarer
Postat av: caroline

Hej.. jag är 168 å min målvikt är iallafall minst 75.. när jag når den är jag nöjd.. men säger inte nej om jag kann gå ner till ca 65..:)

2009-02-01 @ 19:57:52
URL: http://carrosviktblogg.blogg.se/
Postat av: E

Men det är ju lite charmen av livet man FÅR det, hahahah mina skidkläder är HH men jag menar att allting här uppe är bara för de som har gigantiskt mkt stålar och alla som är här lär inte ha det ;D

2009-02-02 @ 08:32:47
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: E

Just det jag,vi är i Sälen

2009-02-02 @ 08:33:11
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Maria

Fin blogg!!

2009-02-02 @ 16:21:59
URL: http://miabackman.blogg.se/

Kommentarer uppskattas men reklam och spam tas bort. Och inget jävla tjat om att vi ska lägga till varandra på Blogglovin, tycker du om min blogg, så lägg till mig. Fiska inte besökare. So lets behave darlings.

Tell me what's on your mind

Vad heter du?
Är du här ofta?

E-postadress: (Endast för mina ögon)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback